amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinne diyim tatlım sana kolay gelsin ve Allah yardımcın olsun..
ya semicim biraz rahat bi kadın istemeye çekinmiyor malesef bende direk hayır diyemedim ortamda çok duygusaldı ay nebiliyim işte.sen bu kadına tamammı demiştin de
aldı çocuklarını geldi
neva benim yeni bat 7 haziran
aynen öyle valla kadın parmağında oynatıyor.demesine gerek yokki semi kadın rahat evin idaresini almış üstüne şulede bu fırsatı vermiş.
dosba masal orkide melodi
kızlar nasılsınız
dosbacım ne aklıma geldi ben herkesin yaşını biliyorum sen hariç.yani yaşını merak edeceğim tuttu
he kızlar bir de ben 2 aydır adet olacağımı nerden anlıyorum biliyrmusunz
hani ateş ölçülüyor ya.benim ölçmeme hiç gerek yok.adet olmadan artık ne kadar düşüyorsa vücut sıcaklığım donuyorum resmen.
kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm...nasılsınızzz ?nevaaa ya şu preseddin testlerine güvenme kuzum ben araştırdım ov.testi genelde çok koyu çıkmıyo bu testlerde kalitesiz anlayacağın.bugün bir arkadaş hamileeee aslında bu gelen gebelik testleri ve ov .testleri hep tek çizgi başka testlerle yapmış çift kan tahlili yaptırdı değeri 200 falan :)yani güvenme o testlere başka marka al kuzucum ..
semicim tam öyle olmadı haberi aldığında yanındaydım bende çok etkilendim tanıyordum çünkü eşi geldi komşum araba bulalım gidelim deyince emanet arabayla çok durmazlar diye düşündüm en fazla defnedip yarın akşam dönerler diye düşündüm ama eşi arabayı almaya gitti baktım çocuklara birsürü kıyafet hazırladı bi hafta kalıcağını söyledi o an koptum fakat sesimi çıkaramadım olay tamamen bu şekilde oldu.o zaman şule ben gidiyorum çocuklartıda sana bırakıyorum dedi
eğer komşunun tavrı buysa dediğin doğru ama bir kadının böyle davranması için
ya çok yüzsüz ve çıkarcı olması gerekir
ya da şuledende benzer yakınlığı ve samimiyeti görüyor olması lazım
yani şulecim sende komşunun yaptıkları gibi değil tabi ama benzer davranışlarda bulunuyormusun
soruyorum çünki bu kadın nerden buluyor bu hakkı kendinde diye
en basit örnek 1 gelir 2 gelir hadi 3 gelsin gitmez mesafe koyarsam gelmez ne bileyim
aslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.
semicim çok yaşadosba masal orkide melodi
kızlar nasılsınız
dosbacım ne aklıma geldi ben herkesin yaşını biliyorum sen hariç.yani yaşını merak edeceğim tuttu
he kızlar bir de ben 2 aydır adet olacağımı nerden anlıyorum biliyrmusunz
hani ateş ölçülüyor ya.benim ölçmeme hiç gerek yok.adet olmadan artık ne kadar düşüyorsa vücut sıcaklığım donuyorum resmen.
semicim çok yaşaGüldürdün
hayatım daha önce demiştim ama yine söleyim 30 yaşındayım :)) aralıkta 30 oldum aşılamam da ocakta tutmuştu çok sevinmiştim güzel bi yaşta hamile kaldım diye ama şimdi korkmaya başlıyorum
sonuçta yaş geçiyo...sizleri de ben tam bilmiyorum ??
09.05.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
EDANURLU:93:|09.05.2011
FEBE|12.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
TUME|08.06.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
ben niye yokum beni adam yerine koymuyonuzmu
canımmmmmmmmmm iyiyim :)adet olmuşsun bu ay tam gaz başla çalışmalara kuşummmm..temizlik yaptımmmm yoruldum yahu
semicim çok yaşagüldürdün
hayatım daha önce demiştim ama yine söleyim 30 yaşındayım :)) aralıkta 30 oldum aşılamam da ocakta tutmuştu çok sevinmiştim güzel bi yaşta hamile kaldım diye ama şimdi korkmaya başlıyorum
sonuçta yaş geçiyo...sizleri de ben tam bilmiyorum ??
ah ne güzel olur ağzından bal damlıyor.aslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.
bat tarihini söyle ekleyeyim kuzum herkeze açık burası
kızlar bu arada ben yavaş yavaş eridiğimi hissediyorum hiç giremediğim kıyafetlere girmeye başlıyorum sanırım bir numaralı etkende suuuuuuuuuuuuuuuu
aslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.
evet canım ya ne şaşırdım ne şaşırdım
sanırım bu ay kapalı taraftaydı yumoşum yoksa garanti hamileydim yani
ben arada sorarım canım idare et.
orkide 23
melodi neva ben şule 28
masal 30
tume ile febede 29 diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?