anlıyorum ah bu kırmızılar.
korkulucak bişey yokki kaybettiğiniz zamana yazık kaç yıl oldu normal yollardan gelmeyeli neden eylül eylüle kadar yaşıyıcağın sitrese ne gerek var kaldıki eylül ayında yaparsan ilk ayların soğuklara gelicek senin o denöm hasta olmaman gerek..
sen bilirsin haddim değil ama şu ay verdiğin mucadele girdiğin sitres adetinin yaklaştığını duyunca çok üzüldüm.
tumeeemmm nasılsın tatlııımmmm....
sesiz sesiz duruyosun. hayırdır tatlım.:26:
iyleştinmi bakayım sen toparladınmı kendini şekerim
masalcım pc çöktü cepten zor oluyor yazmak..
şimdi arkadaşımdayım ondan giriyorum nete..
hastalığıma gelince canım biraz daha iyi gibiyim ama henüz iyileşemedim.
bu sabah yine doktora gittim, kan tahlili falan yaptılar, eklemlerim, kemiklerim ağrıyordu..
iltihaplı romatizma çıktı canım, ilaç verdi bir hafta kullanacağım, eğer geçmezse iğneli tedaviye başlayacağız.. bu aralar ateşim çıkıyordu sürekli ateş de ondanmış.
bir de dün adet oldum........ hepsi üst üste geld yani....
psikolojik olarak da hala iyi değilim, kendime gelemedim yaniii...
neyse canım sen nasılsın bebikomuz nasıl bakalım???? bulantın var mı hala?
kızlar acil yardıma ihtiyacım var.
size bahsettiğim komşumun ablasının oğlu ölmüş çoçukları bi hafta bırakıcak sizce napıyım
size bahsettiğim komşumun ablasının oğlu ölmüş çoçukları bi hafta bırakıcak sizce napıyım
slm kızlar nasılsınız.
tumecim geçmiş olsun canım. tez zamanda iyileşirsin inşallah.
adetim gelmek üzere diyen arkadaşlarım (febe ve semi ) inşallah yanılıyorsunuzdur ve geliyorum diye bağıran adetiniz değil bebişinizdir.
ben bugün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim bir sorun yokmuş çok şükür. ve cumartesi günü eşimin yanına gideceğim nihayet çok mutluyum
ayyy çok sevindim tatlım.
oooohhh kocişede gidiyosun coook sevindim.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tatlım
sağol canım. inşallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucağımıza. evet eşimi göreceğim nihayet. çok merak ediyorum nasıl davranacak bana. bilmiyorum yani hangi baba onun kadar rahat değil mi. şimdiye kadar ne nazımı çekti ne de bir kere doktora geldi. 10 günde acısını çıkarmam lazım. yaşasın kötülük
akrabası yok ama daha samimi olduğu birsürü kişi var evet bi hafta uzun bi süreç sorumluluklarımı eksik yerine getirirsem çokta pimpirikliyim yer bitiririm kendimi ikiside sabahçılar dersleri hafta sonu etüdleri daha küçükler of bilmiyorum nasıl hayır diyicem ben şimdi.başka bakacak kimsesi yokmu tatlım.
yani 1 hafta uzun bi süre ve sorumluluk gerektiren bi durum.
valla bak desem bi türlü bakma desem bi türlü.
eşine sor bence öyle karar ver tatlım. :26:
yardımcı olmayı istedim ama 2 gün olsa neysede 1 hafta çok uzun bi süre bence.
ben olsam kırgınlıktan dolayı demiyorum tatlım ama sorumluluk bu. acil bi işin çıksa napacaksın onuda düşünüp karar ver.
ne yardımcı oldum ama
bitanemm çok geçmiş olsun..hemen iyileş ve hemen aramıza dön lütfen..masalcım pc çöktü cepten zor oluyor yazmak..
şimdi arkadaşımdayım ondan giriyorum nete..
hastalığıma gelince canım biraz daha iyi gibiyim ama henüz iyileşemedim.
bu sabah yine doktora gittim, kan tahlili falan yaptılar, eklemlerim, kemiklerim ağrıyordu..
iltihaplı romatizma çıktı canım, ilaç verdi bir hafta kullanacağım, eğer geçmezse iğneli tedaviye başlayacağız.. bu aralar ateşim çıkıyordu sürekli ateş de ondanmış.
bir de dün adet oldum........ hepsi üst üste geld yani....
psikolojik olarak da hala iyi değilim, kendime gelemedim yaniii...
neyse canım sen nasılsın bebikomuz nasıl bakalım???? bulantın var mı hala?
cnm bencede kırgınlık önemli değil ama büyük sorumluluk yani..eşine sor yinede..keşke yanında götürse çocuklarınıda yani ayy çok zor bi durum tamda bilmediğim için bişe diyemiyorum..allah yardımcısı ve yardımcın olsun tatlım..kızlar acil yardıma ihtiyacım var.
slm kızlar nasılsınız.
tumecim geçmiş olsun canım. tez zamanda iyileşirsin inşallah.
adetim gelmek üzere diyen arkadaşlarım (febe ve semi ) inşallah yanılıyorsunuzdur ve geliyorum diye bağıran adetiniz değil bebişinizdir.
ben bugün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim bir sorun yokmuş çok şükür. ve cumartesi günü eşimin yanına gideceğim nihayet çok mutluyum
akrabası yok ama daha samimi olduğu birsürü kişi var evet bi hafta uzun bi süreç sorumluluklarımı eksik yerine getirirsem çokta pimpirikliyim yer bitiririm kendimi ikiside sabahçılar dersleri hafta sonu etüdleri daha küçükler of bilmiyorum nasıl hayır diyicem ben şimdi.
valla
kızlar yaa ben bu ay çok umtluyum gerçekten nie bilmiyorum sanki içime bişeler doguyo.inş bu ay hamiş olurum yaa.pskolojik olarak hamilelik belirtileri gösteriyorum zaten aylardır.sanki hamileymişim gibi davranıyorum bazen.hatta inanmayacaksınız ama bazen canım bişe istedigi zaman eşime ben istemiyorum bebegm istiyo diyorum.yada agır bişe kaldırcam zaman kaldırarmam bebegm düşer diyorum kendi kendime.geçen gün uyurken eşim bacagını karnıma koymuş ben de eşimin bacagını yumruklayıp bebegm var napıyonn die bagırmışım ama hatırlamıyorum tabi.inanın bunları farketmeden yapıyorum. Allahım inş bu ay yüzlerimizi güldürür.
evet ya bir ikigün değilki kendimi suçluyorum vicdanım rahatsız kabul etmessem sanki rabbim sen bi hafta bi çocuk bakamıyosun bide yana yakıla çocuk istiyosun diyede cezalandırıcak diye korkuyorum.canım bir hafta uzun bir süre eşine sor bence. neden yanında götürmüyormuş çocuklarını.
ooohhh bütün bildiğin nazları yap kıııııızzzz
iştahın nasıl canım, bulantın falan varmı.
kocişin yanında bol bol aşer bak
ben yapamıyorum sen yap bari. ben hiçbirşey yiyemiyorum.
sadece peynir ekmek
tatlım meyve falan hiç bişe yiyemiyomusun yani????:26:ooohhh bütün bildiğin nazları yap kıııııızzzz
iştahın nasıl canım, bulantın falan varmı.
kocişin yanında bol bol aşer bak
ben yapamıyorum sen yap bari. ben hiçbirşey yiyemiyorum.
sadece peynir ekmek
ee yanii bari ortaklaşa bakın 2gün sen 2gün başka komşunuz olmazmı??ne bilim zor yani,ben 1hafta kendi yeğenime baktım onda bile çok zorlandım ki o benim canımdır yanii çocuğum gibidir.ama başkasının çocuğuna bakmak zor ve büyük mesuliyet..akrabası yok ama daha samimi olduğu birsürü kişi var evet bi hafta uzun bi süreç sorumluluklarımı eksik yerine getirirsem çokta pimpirikliyim yer bitiririm kendimi ikiside sabahçılar dersleri hafta sonu etüdleri daha küçükler of bilmiyorum nasıl hayır diyicem ben şimdi.
valla
evet ya bir ikigün değilki kendimi suçluyorum vicdanım rahatsız kabul etmessem sanki rabbim sen bi hafta bi çocuk bakamıyosun bide yana yakıla çocuk istiyosun diyede cezalandırıcak diye korkuyorum.
okula gidiyorlar diye götürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?