evet ya bir ikigün değilki kendimi suçluyorum vicdanım rahatsız kabul etmessem sanki rabbim sen bi hafta bi çocuk bakamıyosun bide yana yakıla çocuk istiyosun diyede cezalandırıcak diye korkuyorum.
okula gidiyorlar diye götürmüyor.
benim mide bulantım falan yok canım ama iştahım kapalı ben de pek birşey yiyemiyorum. çok şükür şimdiye kadar rahat bir hamilelik geçirdim inşallah böyle devam eder.
evet ya bir ikigün değilki kendimi suçluyorum vicdanım rahatsız kabul etmessem sanki rabbim sen bi hafta bi çocuk bakamıyosun bide yana yakıla çocuk istiyosun diyede cezalandırıcak diye korkuyorum.
okula gidiyorlar diye götürmüyor.
amin ALLAH sabır versin insanlık bu günler için fakat büyük sorumluluk bende kırgınlığı göz önünde bulundurmıyorum ama nebiliyim ya hem okulları var diye hemde piskolojıleri açısından tamam çocuklar bize alışık fakat bi haftada az bi zaman değilki böylede piskolojıleri bozulur diyemedim kocişe ulaşamıyorum onada çok sinirliyim zaten acil bişey olsa ulaşamıyıcam.bitanemm çok geçmiş olsun..hemen iyileş ve hemen aramıza dön lütfen..
cnm bencede kırgınlık önemli değil ama büyük sorumluluk yani..eşine sor yinede..keşke yanında götürse çocuklarınıda yani ayy çok zor bi durum tamda bilmediğim için bişe diyemiyorum..allah yardımcısı ve yardımcın olsun tatlım..
evet ev arıyorum masalcım.tatlım sen ev bakıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam.
bahanen olsun işte. acil çıkmamız lazım de ev arıyorum de ne bileyim.
valla zor bi durum. kocişe sordunmu peki? o ne diyo:26:
benim ablam öğretmen ve şehir dışında görev yapıyodu geçen sene..seminer gibi bişe vardı katılmak zorundaydı,nese yeğenim bende kaldı 1hafta,ya çok seviyorum o da çok seviyo beni çok güzeldi ama sorumluluk başka bişe.dediğin gibi parka gidiyoruz,yüreğim ağzımda,banyo yaptırıyorum üşüdümü bilmem ne,geceleri uyuyamadım üstünü açtımı,acaba yeterli yemeğini yedirebildimmi yoksa açmı ayy daha neler neler...ay tatlım bunları düşünme. kendi çocuğunun sorumluluğu farklı tatlım.
elin çocuğuna bakmak farklı. ya kendi yeğenin olsa dahi sorumluluk bu ben kendi yeğenimi bile 1 hafta korkarım yani bakmaya. gerçekten sorumluluk.
ben parka götürdüğümde bile yeğenimi çooook korkuyorum neler duyuyoruz valla.
annesi o kadar korkmuyo. benim çocuğum olsa aynı bende bilirim çocuğumun ne zaman ne yapacağını tatlım. ama zor bi durum bence tatlım. kocişle karar ver bitanem
amin ALLAH sabır versin insanlık bu günler için fakat büyük sorumluluk bende kırgınlığı göz önünde bulundurmıyorum ama nebiliyim ya hem okulları var diye hemde piskolojıleri açısından tamam çocuklar bize alışık fakat bi haftada az bi zaman değilki böylede piskolojıleri bozulur diyemedim kocişe ulaşamıyorum onada çok sinirliyim zaten acil bişey olsa ulaşamıyıcam.
sesimi çıkaramadım işte sinir oluyorum bu huyuma zaten diğer bırakacağı komşu çalışıyor kızlarıda okulda diye bana teklif etti.tatlım meyve falan hiç bişe yiyemiyomusun yani????:26:
ee yanii bari ortaklaşa bakın 2gün sen 2gün başka komşunuz olmazmı??ne bilim zor yani,ben 1hafta kendi yeğenime baktım onda bile çok zorlandım ki o benim canımdır yanii çocuğum gibidir.ama başkasının çocuğuna bakmak zor ve büyük mesuliyet..
nefret ediyorum işte bu düşünce tarzımdan of ya içimden bi ses sürekli konuşuyor.ay tatlım bunları düşünme. kendi çocuğunun sorumluluğu farklı tatlım.
elin çocuğuna bakmak farklı. ya kendi yeğenin olsa dahi sorumluluk bu ben kendi yeğenimi bile 1 hafta korkarım yani bakmaya. gerçekten sorumluluk.
ben parka götürdüğümde bile yeğenimi çooook korkuyorum neler duyuyoruz valla.
annesi o kadar korkmuyo. benim çocuğum olsa aynı bende bilirim çocuğumun ne zaman ne yapacağını tatlım. ama zor bi durum bence tatlım. kocişle karar ver bitanem
olurmu hasretcim kötü değilsin mantıklı düşünüyorsun aslında ama ben de mantıksızlık diz boyu.başakasının çocuğunun sorumluluğuyla senin kendi çocuğuna bakman bir değil öyle düşünme. haftaya zaten okullar iki gün tatil. üç gün de gitmeyiversinler canım okula. kötü müyüm neyim.
bencede yani kendini benim yerime koymalı aslında zor bi sorululuk ve dediğin gibi mesulıyet zor ama ben nasıl söyliyimki bunu onun düşünmesi lazım.yinede yanında götürmeli bence ..öylede düşünem mesuliyet almak başka bişe hepimşiz yardım etmeyi isteriz böyle bi durumda ama bu farklı.
ay evet ya geçen annemlerdeken abimin oğlu annemlerde kalmak istedi bi ara izin almadan aşşağı inmiş bulamayınca mahvolduk bi 10 dk bizi çok sarstı neyseki abim buldu.benim ablam öğretmen ve şehir dışında görev yapıyodu geçen sene..seminer gibi bişe vardı katılmak zorundaydı,nese yeğenim bende kaldı 1hafta,ya çok seviyorum o da çok seviyo beni çok güzeldi ama sorumluluk başka bişe.dediğin gibi parka gidiyoruz,yüreğim ağzımda,banyo yaptırıyorum üşüdümü bilmem ne,geceleri uyuyamadım üstünü açtımı,acaba yeterli yemeğini yedirebildimmi yoksa açmı ayy daha neler neler...
sağol arkadaşım ya kadın bıraktı gitti zaten ben bişey diyemeden.şulecim şöyle söle kadına..inan böyle bi durumda sana yardım etmeyi çok isterdim ama ben böyle bi sorumluluğu alamam,lütfen beni anlamaya çalış de.çık işin içinde. belki şuanda acısı var anlayamaz ama sonra anlar seni.
sağol arkadaşım ya kadın bıraktı gitti zaten ben bişey diyemeden.
sen bu kadına tamammı demiştin de
aldı çocuklarını geldi
neva benim yeni bat 7 haziran
demesine gerek yokki semi kadın rahat evin idaresini almış üstüne şulede bu fırsatı vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?