Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

başakasının çocuğunun sorumluluğuyla senin kendi çocuğuna bakman bir değil öyle düşünme. haftaya zaten okullar iki gün tatil. üç gün de gitmeyiversinler canım okula. kötü müyüm neyim.

benim mide bulantım falan yok canım ama iştahım kapalı ben de pek birşey yiyemiyorum. çok şükür şimdiye kadar rahat bir hamilelik geçirdim inşallah böyle devam eder.

inşallah tatlım. ay valla beslenemiyo bebiş diye korkuyorum.
yoksa başka bişey değil. ben ölmem yememekten.

yinede yanında götürmeli bence ..öylede düşünem mesuliyet almak başka bişe hepimşiz yardım etmeyi isteriz böyle bi durumda ama bu farklı.

meyve sadece elmayı yiyebiliyorum.
ama tabi zorluyorum kendimi. portakalın suyunu sıkıp içiyorum.
kivi yemeye çalışıyorum ama zor yiyorum.

bu arada kızlar 5 dakıkalığına çıkıyorum ben birazdan gelirim şekerler

amin ALLAH sabır versin insanlık bu günler için fakat büyük sorumluluk bende kırgınlığı göz önünde bulundurmıyorum ama nebiliyim ya hem okulları var diye hemde piskolojıleri açısından tamam çocuklar bize alışık fakat bi haftada az bi zaman değilki böylede piskolojıleri bozulur diyemedim kocişe ulaşamıyorum onada çok sinirliyim zaten acil bişey olsa ulaşamıyıcam.

tatlım sen ev bakıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam.
bahanen olsun işte. acil çıkmamız lazım de ev arıyorum de ne bileyim.
valla zor bi durum. kocişe sordunmu peki? o ne diyo:26:
evet ev arıyorum masalcım.
öyle yapıyım barı.
offfffffffffffff ulaşamadım sinir oldum zaten ona.

benim ablam öğretmen ve şehir dışında görev yapıyodu geçen sene..seminer gibi bişe vardı katılmak zorundaydı,nese yeğenim bende kaldı 1hafta,ya çok seviyorum o da çok seviyo beni çok güzeldi ama sorumluluk başka bişe.dediğin gibi parka gidiyoruz,yüreğim ağzımda,banyo yaptırıyorum üşüdümü bilmem ne,geceleri uyuyamadım üstünü açtımı,acaba yeterli yemeğini yedirebildimmi yoksa açmı ayy daha neler neler...

zaten böyle durumlarda onlara ulaşılmaz bende sinir olurumm kadına bu şekilde açıklamada yapabilirsin tatlım..götürsün yanında 3gün gitmesinler okula bişe olmaz..

evet insanlık bu günler için ama bu sorumluluğu alma bence tatlım ne bilim Allah korsun başlarına bişe gelse.. hee yeğenim bende kalınca koltuktan düşmesinmi bide birazda ağladı ayy korktum hemen aradım ablamı falan çok zor çok..

hasretciğim çok sevindim kuzum.

şule şöyle düşün bişey olsa daha çok vicdan azabı çekersin neden kırılsınki açık açık söyle az bir zaman değil ben 1hafta evde duracağımın garantisini veremem ev bakıyorum de bide o sorumluluğu alamam açıkçası de insan gerçekten diken üstünde duruyor kendi çocuğun farklı tabikide onunla kıyaslama bile. Yinede sen bilirsin ama ben olsam kabul etmezdim 1 2 gün neysede 1 hafta uzun olduki o bence 1 haftayıda geçer diye düşünüyorum.

sesimi çıkaramadım işte sinir oluyorum bu huyuma zaten diğer bırakacağı komşu çalışıyor kızlarıda okulda diye bana teklif etti.

nefret ediyorum işte bu düşünce tarzımdan of ya içimden bi ses sürekli konuşuyor.

başakasının çocuğunun sorumluluğuyla senin kendi çocuğuna bakman bir değil öyle düşünme. haftaya zaten okullar iki gün tatil. üç gün de gitmeyiversinler canım okula. kötü müyüm neyim.
olurmu hasretcim kötü değilsin mantıklı düşünüyorsun aslında ama ben de mantıksızlık diz boyu.

yinede yanında götürmeli bence ..öylede düşünem mesuliyet almak başka bişe hepimşiz yardım etmeyi isteriz böyle bi durumda ama bu farklı.
bencede yani kendini benim yerime koymalı aslında zor bi sorululuk ve dediğin gibi mesulıyet zor ama ben nasıl söyliyimki bunu onun düşünmesi lazım.

ay evet ya geçen annemlerdeken abimin oğlu annemlerde kalmak istedi bi ara izin almadan aşşağı inmiş bulamayınca mahvolduk bi 10 dk bizi çok sarstı neyseki abim buldu.
bende öyleyim karnı doydumu üstü açıldımı terledimi azcık sesimi yükseltsem kırıldımı yer bitiririm kendimi sabahçılar üstelik.

şulecim şöyle söle kadına..inan böyle bi durumda sana yardım etmeyi çok isterdim ama ben böyle bi sorumluluğu alamam,lütfen beni anlamaya çalış de.çık işin içinde. belki şuanda acısı var anlayamaz ama sonra anlar seni.

kızlar çok sağolun desteğiniz için.
ama kadın getirdi anahtarını bırakıp gitti of allahım ya nefret ediyorum bu sesimi çıkaramama huyumdan.

sağol arkadaşım ya kadın bıraktı gitti zaten ben bişey diyemeden.

sen bu kadına tamammı demiştin de
aldı çocuklarını geldi

neva benim yeni bat 7 haziran

hasretcim meleğinin kalp atışlarını duymuşsun canım
gözünaydın eşinede kavuşuyormuşsun canım herşey senini için çoook güzel olsun işallah

09.05.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
EDANURLU:93:|09.05.2011
FEBE|12.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
TUME|08.06.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:
demesine gerek yokki semi kadın rahat evin idaresini almış üstüne şulede bu fırsatı vermiş.

o zaman şule ben gidiyorum çocuklartıda sana bırakıyorum dedi
eğer komşunun tavrı buysa dediğin doğru ama bir kadının böyle davranması için
ya çok yüzsüz ve çıkarcı olması gerekir
ya da şuledende benzer yakınlığı ve samimiyeti görüyor olması lazım

yani şulecim sende komşunun yaptıkları gibi değil tabi ama benzer davranışlarda bulunuyormusun
soruyorum çünki bu kadın nerden buluyor bu hakkı kendinde diye

en basit örnek 1 gelir 2 gelir hadi 3 gelsin gitmez mesafe koyarsam gelmez ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…