Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 27 tatlım aa sendemi yay burcusun yoksammm

ayyy ben geç kalmışım( sağlık olsunyakında hepimizin kucağı dolar inş.
evet canım yaaayyyy burcuyum burcumu da çok severim
semicim yaş konusunda bilgilendirmişsin çok saol canım
kızlar ben kaçıyorum eşim başımda bekliyo hepinizi öptüm

aslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.
ayy inşşş bitanemm inşşşşşşşşşşşş kalda nasıl kalırsan kal

ayyy semii seni yerim ben kızzz.. bencede öyle olmuştur..ozaman bu ay açık tarafında sıra hadi bakalım bas gazaaaa

ama tatlım geçen ay çift çizgiyi gördüm bu ay bir tuhaflık var febedede çıkmıştı

tatlım benim diğer testlerde yaptıklarımda çıkıyor bunla yaptığımda net çıkmıyor yahu ve araştırdım birsürü arkadaşın böyle olmuş bilemiyorum ki benim güvenim kalmadı yani ...hayırlısı kuzucum bi hamiş olsak sağlık sıhatti başka bişey istemem istememmmmmmmmmmm

ama tatlım geçen ay çift çizgiyi gördüm bu ay bir tuhaflık var febedede çıkmıştı

evet bende çıktı hem ozaman kontrol çizgisine neden çıkıyo kız melodi içimize kurt düşürmeeee

nese yakında anlarız benim arkadaşımda kullanıyo çünkü.

febe+ sulekaratas+ semi+ melodi2+ tume+ masalcan+ o_rkide01+ AHSENNEVA+ dosba+
kızlar merhaba bu arada ya nasılsınız umarım iyisinizdip pek okuyamadım geçmişi ama yemek yapıyordum açtım bıraktım öyle.

Son düzenleme:
evet bende çıktı hem ozaman kontrol çizgisine neden çıkıyo kız melodi içimize kurt düşürmeeee

nese yakında anlarız benim arkadaşımda kullanıyo çünkü.

ya tatlım bana gelenler belki öyledir garantiye almak için başka testee alınnn kuzularrrrrrr :)

geçen ay 13 de olmuştum ama bu ayı bilmiyorum :S
çatlama iğnesi oldum ya :)
cnm çatlatma iğneni yaptıktan sonra 36saat donra falan yumurtan çatlamış olsaaaa sen iğneyi yaptığın günün üstüne 15gün say ozaman senin bat cnm..
febe+ sulekaratas+ melodi2+ semi+ masalcan+ o_rkide01+ AHSENNEVA+ dosba+
kızlar merhaba bu arada ya nasılsınız umarım iyisinizdip pek okuyamadım geçmişi ama yemek yapıyordum açtım bıraktım öyle.

iyiyim ben tatlım..senn??? galiba ikimizin bat aynıydı yanlış hatırlamıyosam..

başka marka ov. testindemi pozitif çıktı yani???

13üne geliyor yine o zaman tatlım.....
iyi şükür cnm bu gün sosyete pazarına gittim :) alışveriş yaptım sonrada geldim yemek yapmaya giriştim o yüzden tam okuyamadım geçmişi...

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

semi,sengulturna+,febe+,sulekaratas+,melodi2+,tume+,masalcan+,o_rkide01+,AHSENNEVA+,dosba+,

edave hasret dışında var mı eksiğimiz

:92::92::92::92::92::92:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

febe ,sengulturna+ ,sulekaratas+ ,tume+ ,melodi2 ,masalcan+ ,o_rkide01+ ,AHSENNEVA+ ,dosba+ ,

semiyide sayarsak onnnnnnnn

aynı anda yapmışız kızzzzzzzz demekki sen yzaıyodun ismin gitmiş ama ben eklediim gördüğün gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…