bat adet tarihi oluyor dimi son adet yani ??? :)
ben 27 tatlım aa sendemi yay burcusun yoksammm
ay inşallahhhhhh canımmmmm.gebelik testi negatif çıkarsa inanma sakın dandikk preseddin testleriii zatenn
ayy inşşş bitanemm inşşşşşşşşşşşşaslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.
evet canım ya ne şaşırdım ne şaşırdım
sanırım bu ay kapalı taraftaydı yumoşum yoksa garanti hamileydim yani
ben arada sorarım canım idare et.
orkide 23
melodi neva ben şule 28
masal 30
tume ile febede 29 diye biliyorum canım
yok tatlım gelecek olan adet tarihi
ama tatlım geçen ay çift çizgiyi gördüm bu ay bir tuhaflık var febedede çıkmıştı
ama tatlım geçen ay çift çizgiyi gördüm bu ay bir tuhaflık var febedede çıkmıştı
evet bende çıktı hem ozaman kontrol çizgisine neden çıkıyo kız melodi içimize kurt düşürmeeee
nese yakında anlarız benim arkadaşımda kullanıyo çünkü.
sağol melodicim iyiyim sanırım sen nasılsın.şulemmmmmmm nasılsınn ..neler oluyorrr kuzum ya
cnm çatlatma iğneni yaptıktan sonra 36saat donra falan yumurtan çatlamış olsaaaa sen iğneyi yaptığın günün üstüne 15gün say ozaman senin bat cnm..geçen ay 13 de olmuştum ama bu ayı bilmiyorum :S
çatlama iğnesi oldum ya :)
febe+ sulekaratas+ melodi2+ semi+ masalcan+ o_rkide01+ AHSENNEVA+ dosba+
kızlar merhaba bu arada ya nasılsınız umarım iyisinizdip pek okuyamadım geçmişi ama yemek yapıyordum açtım bıraktım öyle.
tatlım benim diğer testlerde yaptıklarımda çıkıyor bunla yaptığımda net çıkmıyor yahu ve araştırdım birsürü arkadaşın böyle olmuş bilemiyorum ki benim güvenim kalmadı yani ...hayırlısı kuzucum bi hamiş olsak sağlık sıhatti başka bişey istemem istememmmmmmmmmmm
cnm çatlatma iğneni yaptıktan sonra 36saat donra falan yumurtan çatlamış olsaaaa sen iğneyi yaptığın günün üstüne 15gün say ozaman senin bat cnm..
iyiyim ben tatlım..senn??? galiba ikimizin bat aynıydı yanlış hatırlamıyosam..
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
semi,sengulturna+,febe+,sulekaratas+,melodi2+,tume+,masalcan+,o_rkide01+,AHSENNEVA+,dosba+,
edave hasret dışında var mı eksiğimiz
:92::92::92::92: :92::92:
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
febe ,sengulturna+ ,sulekaratas+ ,tume+ ,melodi2 ,masalcan+ ,o_rkide01+ ,AHSENNEVA+ ,dosba+ ,
semiyide sayarsak onnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?