ansının genlerinden azıcık bulaşmış demekki.yok semi valla çok bunaltıyor beni hergün dile getirilmezki birşey tamam kendi çok dikkat eder herşeyine ama elimdeki birşey değildiki bu sürekli geriyor beni aman kaşım çıkmış görmesin şurayı unutmuşum hemen yapayım toz görmesin ee bende insanım kasılıyorum hiç rahat değilim onun yanında kaynana halt etmiş.
yok semi valla çok bunaltıyor beni hergün dile getirilmezki birşey tamam kendi çok dikkat eder herşeyine ama elimdeki birşey değildiki bu sürekli geriyor beni aman kaşım çıkmış görmesin şurayı unutmuşum hemen yapayım toz görmesin ee bende insanım kasılıyorum hiç rahat değilim onun yanında kaynana halt etmiş.
tatlım şu an 73 üm ama 1 k,loda versem anlıyorum öyle çirkin değil görüntüm allahtan bütün alıyorum 40 beden giyiyorum bu arada kiloma aldanma kemikliyim yani.65 te bile zayıf duruyorum ben
sanırım tespit doğru bende bundan şüpeleniyorum dışardan birileriyle teid ediyorum.mesafekurma problemin olabilirmi
yada hayır demeyi becerememe
bu kadar takma kafaya canım.taşınıyorsun
yeni gittiğin yerde daha dikkatli
istersen bize yazarsın biz sana cısss deriz
bu arada bu kurabiyeler poğaçalar kime yapılıyor canım
ay nekadar abartıyor kocişin sanırsın akrep nalan
ya ustaya yemeği biz vereceğizya akşam üstüde çayın yanına veririm dedim onları.
ya sorma ben bile öyle hissediyorum artık kompleksli oldum çıktım bugün arkadaşla konuşurken birşeyi daha farkettim hani kızlar anlatıyorya masal falan kocişim bile ağladı diye benimki öyle birşey hayatta yapmaz sanmıyorumHastaneye bile giderken beni rahatlatacağı yerde daha çok geriyordu alışverişe çıkmak bir işkence alacaksan gireceksin öyle oyalanmayacaksın her yere koştur koştur sohbetimiz bile yoktur bizim konuşmazki pek ama tek iyi yönü ne istersem alır o kadar. Ama ben sohbet etmek gezerken zevk almak falan istiyorum çok şeymi istiyorum
e heralde yani bukadar dile getirilirse kompilekse dönüşmesi gayet normal.ya ustaya yemeği biz vereceğizya akşam üstüde çayın yanına veririm dedim onları.
ya sorma ben bile öyle hissediyorum artık kompleksli oldum çıktım bugün arkadaşla konuşurken birşeyi daha farkettim hani kızlar anlatıyorya masal falan kocişim bile ağladı diye benimki öyle birşey hayatta yapmaz sanmıyorumHastaneye bile giderken beni rahatlatacağı yerde daha çok geriyordu alışverişe çıkmak bir işkence alacaksan gireceksin öyle oyalanmayacaksın her yere koştur koştur sohbetimiz bile yoktur bizim konuşmazki pek ama tek iyi yönü ne istersem alır o kadar. Ama ben sohbet etmek gezerken zevk almak falan istiyorum çok şeymi istiyorum
kızlar ben gidiyim yemek vakti.
hepinize teeşekkür ederim .
öpyrm hepiciğinizi.
önemli değil canım kızların içini şişirdim zaten.şulecim konuya tam vakıf olamadım net gidip geliyor ama anladığım kadarıyla çocuklar sende kalcak olumlu yanından düşün arkadaşım aneylik prıvası yapıyosun farzet ne yapcan bugünlerin yarınıda var belli olmuyo kimin kime muhtaç olcağı öpüyorummmmm seni kocamannnnnn
inşallah tatlım. ay valla beslenemiyo bebiş diye korkuyorum.
yoksa başka bişey değil. ben ölmem yememekten.
hasretcim meleğinin kalp atışlarını duymuşsun canım
gözünaydın eşinede kavuşuyormuşsun canım herşey senini için çoook güzel olsun işallah
aslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.
sealmınaleyküm nasılsınız arkadaşlar ?:82:
sealmınaleyküm nasılsınız arkadaşlar ?:82:
mehaba kızlar
sulekaratas+ hasret41 AHSENNEVA+ masalcan+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?