Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ansının genlerinden azıcık bulaşmış demekki.

canım bu duruma yapacak birşey yok
maalesef ama 8 yıldır aynı isebiiyorsun huy değişmez.takmamaya çalışacaksın bazen ciddi olarak konuşacaksın
öyle öyle idare edeceksin

mesafekurma problemin olabilirmi
yada hayır demeyi becerememe
bu kadar takma kafaya canım.taşınıyorsun
yeni gittiğin yerde daha dikkatli
istersen bize yazarsın biz sana cısss deriz
sanırım tespit doğru bende bundan şüpeleniyorum dışardan birileriyle teid ediyorum.

ay yok bidaha bu hataya asla düşmeme zaten ilk ve son oldu.

bu arada bu kurabiyeler poğaçalar kime yapılıyor canım

ya ustaya yemeği biz vereceğizya akşam üstüde çayın yanına veririm dedim onları.
ay nekadar abartıyor kocişin sanırsın akrep nalan

ya sorma ben bile öyle hissediyorum artık kompleksli oldum çıktım bugün arkadaşla konuşurken birşeyi daha farkettim hani kızlar anlatıyorya masal falan kocişim bile ağladı diye benimki öyle birşey hayatta yapmaz sanmıyorum Hastaneye bile giderken beni rahatlatacağı yerde daha çok geriyordu alışverişe çıkmak bir işkence alacaksan gireceksin öyle oyalanmayacaksın her yere koştur koştur sohbetimiz bile yoktur bizim konuşmazki pek ama tek iyi yönü ne istersem alır o kadar. Ama ben sohbet etmek gezerken zevk almak falan istiyorum çok şeymi istiyorum

kuzum şu an sinirlisin
sadece senin eşi,nmi öyle
erkeklerin%90nının ortak özelliklerinde bahsediyorsun
kaç erkek vardır.hadi karıcım bu pazarda alışverişe çıkalaım şöyle geze geze muhabbet ede ede alışveriş yaparız diyen.bende cımbızla alırım lafı kocişten.ve git ne alacaksan al teyzenle git beni karıştırma falan der her seferinde
ama yinede birtanedir benmimkocişim

ben çıkıyorum kızlar gecegörüşürüz

e heralde yani bukadar dile getirilirse kompilekse dönüşmesi gayet normal.
ya benimkide az konuşur duygularını dile getirmez ama çok destek oldu o dönem okadar naz yaptımki gık demedi üstelik ilgiye devam etti alışverişe çıkarız örneğin hiç hadi hadi demez sıkmaz.
abartmış gerçekten bunlara kırıldığını belirt çok şey istemiyor gayet mantıklı olması gerekli taleblerin var o fazla otoriter bence tabi.

kızlar ben gidiyim yemek vakti.
hepinize teeşekkür ederim .
öpyrm hepiciğinizi.

şulecim konuya tam vakıf olamadım net gidip geliyor ama anladığım kadarıyla çocuklar sende kalcak olumlu yanından düşün arkadaşım aneylik prıvası yapıyosun farzet ne yapcan bugünlerin yarınıda var belli olmuyo kimin kime muhtaç olcağı öpüyorummmmm seni kocamannnnnn

kızlarr bende kaçıyorum hepinizi öpüyorummm sizleri çok seviyorummmm muckkkkkkkkkkkkk..bu arada nevacım tüm erkekler hemen hemen aynııı benimkide asla yanında rahat alışveriş edmeem hadi hadi diye deli eder benii rahat hiçbişey bakamam ..her çıkışımız eğer alışveriş varsa kavgayla son bulur takılmaa boşverrr ..kafa normal değil bu erkeklerin

önemli değil canım kızların içini şişirdim zaten.
evet napıyım öyle olucak artık.
bende seni öpyrm ayrıca özledim akşam gel lütfen.

inşallah tatlım. ay valla beslenemiyo bebiş diye korkuyorum.
yoksa başka bişey değil. ben ölmem yememekten.

korkma canım bebiş kendi ihtiyacını karşılıyor senden benim doktorum öyle söyledi. hatta bana çok yeme daha hamileliğin başındasın fazla kilo alma dedi.

hasretcim meleğinin kalp atışlarını duymuşsun canım
gözünaydın eşinede kavuşuyormuşsun canım herşey senini için çoook güzel olsun işallah

inşallah canım çok teşekkür ederim. çok heyecanlıyım eşimin yanına gideceğim için. eşimin yanında ilk defa hamile olacağım

aslında yumurtladığımı anladım ben akıntı ve sancıdan tam 14. Gün bakalım adete göre anlayacağım içimden bir his bu ay ceketle hamile kaldım diyor bakalım.

ayy nevacım inşallah canım. inşallah bu ay listenin anne adayları kısmına kedi adını da yazarsın canım.

ASLINDA MELEK GİBİ İNSANIM.SADECE KANATLARIM KIRILDIĞINDA SÜPÜRGEME BİNİYORUM.

sengulturna+,febe+,sulekaratas,o_rkide01+,masalcan+,hasret41,

MERHABA HAYIRLI AKŞAMLAR KUZUCUKLARIM AYY BEN BUGÜN ÇOK YORULDUM YARINDA ERKENCİYİM O YÜZDEN DURAMAYACAĞIM ŞEKERLER ÖPÜYÜRUM HEPİNİZİ 2 GÜN OLMAYABİLİRİM HOŞÇAKALIM VE BENİ ÖZLEYİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…