Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kolaylık versin canım aaaaaa neden yoksun hemde iki gün çok uzun ya.

git dinlen canım
o zaman allaha emanet ol görüşmek üzere tabiki mutlaka özleyeceğiz canımcım ama erken gel

özlemezmiyiz tatlıııımmm.
sana güle güle vede kolay gelsin şekerim

canlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrr...
tatlı rüyalar. yarın görüşürüz nasipseeee:80:

allah kolaylık versin canım aaaaaa neden yoksun hemde iki gün çok uzun ya.

git dinlen canım
o zaman allaha emanet ol görüşmek üzere tabiki mutlaka özleyeceğiz canımcım ama erken gel

özlemezmiyiz tatlıııımmm.
Sana güle güle vede kolay gelsin şekerim

k.valdeme gidiyorum yarın nasipse banyo falan döşenmeye başlayacak bitene kadar orada kalırız o yüzden tatlım hadi ben kaçıyorum byyy:79::79:

ve aleykümselam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın??
çok şükür canımm iyiyimm,sen nasılsın senin nasıl gidiyor tatlım
aleyküm selam edacım. iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım.
çok şükür güzel hamişim,sen ve meleğin nasıl?
ASLINDA MELEK GİBİ İNSANIM.SADECE KANATLARIM KIRILDIĞINDA SÜPÜRGEME BİNİYORUM.
bende geliyorummm
edacım merhaba nasılsın canım moralin düzelmiş sanırım.

canımm benim ALLAH razı olsun,can sıkıcı günler geçirdim,problemlerimi çözmeye çalıştım,inşallah çözülmüştürde,şimdi iyiyim şükür RABBİME...........selam ve dua ile....

fabecim akşam üstü yaşadıklarımdan malum bu msj atlamışım.
iyide canım benim koca bir ayda yaşadığın sitreste ortada.
ah canım ya senmi güçsüzsün sabrını çabanı takdir ediyorum ben aksine koca bi ay öncesi bikenara dursun çabana şahit oldum.

hıııım bak bu kışın yaptırma mevzusunu bilyordum benim dr,m böyle bişey demedi araştırmak lazım bende tam tersini düşünüyordum kışın daha zayıf daha hastalığa müsayid oluyor bünyemiz e malum ilaçta kullanamıyoruz.

ay canım sağol anlayışın için çok tecrübeli sayılmam aslında ama denememden bilgilendirmeye çalışıyorum.

canımm benim ALLAH razı olsun,can sıkıcı günler geçirdim,problemlerimi çözmeye çalıştım,inşallah çözülmüştürde,şimdi iyiyim şükür RABBİME...........selam ve dua ile....
elhamdülillah çok sevindim senin adına ALLAH bozmasın son olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…