merhaba canım naber.mehaba kızlar
sulekaratas+ hasret41 AHSENNEVA+ masalcan+
ASLINDA MELEK GİBİ İNSANIM.SADECE KANATLARIM KIRILDIĞINDA SÜPÜRGEME BİNİYORUM.
allah kolaylık versin canım aaaaaa neden yoksun hemde iki gün çok uzun ya.sengulturna+,febe+,sulekaratas,o_rkide01+,masalcan+,hasret41,
MERHABA HAYIRLI AKŞAMLAR KUZUCUKLARIM AYY BEN BUGÜN ÇOK YORULDUM YARINDA ERKENCİYİM O YÜZDEN DURAMAYACAĞIM ŞEKERLER ÖPÜYÜRUM HEPİNİZİ 2 GÜN OLMAYABİLİRİM HOŞÇAKALIM VE BENİ ÖZLEYİN
sengulturna+,febe+,sulekaratas,o_rkide01+,masalcan+,hasret41,
MERHABA HAYIRLI AKŞAMLAR KUZUCUKLARIM AYY BEN BUGÜN ÇOK YORULDUM YARINDA ERKENCİYİM O YÜZDEN DURAMAYACAĞIM ŞEKERLER ÖPÜYÜRUM HEPİNİZİ 2 GÜN OLMAYABİLİRİM HOŞÇAKALIM VE BENİ ÖZLEYİN
sengulturna+,febe+,sulekaratas,o_rkide01+,masalcan+,hasret41,
merhaba canım
sen nasılsın:26:
merhaba canım naber.
sağolasın canım benim o senin tatlılığın.iyiyim canlarım bi bakayım benim tatlı arkadaşlarım ne yapıyor dedim...
canlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrr...
tatlı rüyalar. yarın görüşürüz nasipseeee:80:
allah kolaylık versin canım aaaaaa neden yoksun hemde iki gün çok uzun ya.
git dinlen canım
o zaman allaha emanet ol görüşmek üzere tabiki mutlaka özleyeceğiz canımcım ama erken gel
özlemezmiyiz tatlıııımmm.
Sana güle güle vede kolay gelsin şekerim
ALLAH rahatlık versin canım.canlar ben çıkıyorum iyi gecelerrrr...
tatlı rüyalar. yarın görüşürüz nasipseeee:80:
ALLAH rahatlık versin iyi geceler canım.iyi geceler tatlı rüyalar cnm
bende çıkayım artık kızlar nedense bu akşam erken geldi uykum.yarın görüşürüz
peki canım kolay gelsin sana gönlüne göre olsun herşey.k.valdeme gidiyorum yarın nasipse banyo falan döşenmeye başlayacak bitene kadar orada kalırız o yüzden tatlım hadi ben kaçıyorum byyy:79::79:
çok şükür canımm iyiyimm,sen nasılsın senin nasıl gidiyor tatlımve aleykümselam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın??
çok şükür güzel hamişim,sen ve meleğin nasıl?aleyküm selam edacım. iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım.
ASLINDA MELEK GİBİ İNSANIM.SADECE KANATLARIM KIRILDIĞINDA SÜPÜRGEME BİNİYORUM.
edacım merhaba nasılsın canım moralin düzelmiş sanırım.
fabecim akşam üstü yaşadıklarımdan malum bu msj atlamışım.cnm transferden sonraki zaman beni korkutan..daha tedavi olmuyoken bile baksana nasıl stresle bekliyoruz,yani bence kolay değil ben çok güzçsüzüm galiba.. bide bana dr un biri yazın değilde kışın yaptırırsan şans daha yüksek demişti.. tatlım lütfen öyle haddim değil falan deme konuşup dertleşiyoruz sende tecrübellisin bu konuda tabiiiki yol gösterebilirsin..
nese ben çıkıyorum.pazara gidiyorum komşumla.gelince görüşürüzü.öptüm cnm..
elhamdülillah çok sevindim senin adına ALLAH bozmasın son olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun.canımm benim ALLAH razı olsun,can sıkıcı günler geçirdim,problemlerimi çözmeye çalıştım,inşallah çözülmüştürde,şimdi iyiyim şükür RABBİME...........selam ve dua ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?