Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karacım nasılsın canım bugün seni merak ettim kafam o kadar bulanıktıkı görmemişim sen inancını yitirme lütfen rakam çokta düşük değil aslında tam onkinci günmü yaptın testini canım.
hem bak bu son diyordun ama yeni umutlarında oluşmuş.

yarın yaptırcaz bakalım gebelik var dedi dr ama düşük yapıyor olabilirmişim bakalım ikisinede hazırlıklıyımöglen ak kara belli olacak

canımmmmm hoşgeldin burdayım :)karacım inşallah tutunur en azından bitanesi dualarımdasın canım..

şule tatlım tüpte tecrüben var senin ne kadar yumurta toplanmıştı acaba kaç yumurta yeterli oluyor acaba biliyormusun güzelim ?

Son düzenleme:
şule tatlım sen tüpte tecrüben var senin ne kadar yumurta toplanmıştı acaba kaç yumurta yeterli oluyor acaba biliyormusun güzelim ?
benim 6 yumurta toplandı 1 transfer edildi 2 donduruldu canım.
valla ben çok normal bulundum dr, göre olması gereken bu dedi çoğuda zarar azıda

valla ben çok normal bulundum dr, göre olması gereken bu dedi çoğuda zarar azıda

benden 15 toplandı 14 döllendi ikisi transfer edildi dondurulmuş yok sen şanşlısın canım2 bebiş adayın daha var

bilmiyorum canım kımıldamam yasak yarında evden gitcek canım degerler düşersedüşük demek olcak sanırım cıkaesa dünya benim
canını sıkıyorum kusura bakma değerin düşük diyemi bu şüpeye kapıldı dr.
sen iyi düşün iyi olsun ALLAH yardımcın olsun.

bende tatlım şöyle duymuştum yumurtanın çok olması önemli değil asıl olan kaliteli olması diye seninde yeterli sayıda ve iyi kalitede olmuş demektir :)hem senin bebecik tutunmuştu tutunmada bir sorun olmamış ..ya çok kafama takılıyo neden tutunamıyırki bebkler ya döllenmiş embriyo bir onlara yerleşme kalıyo nasıl oluyorda tutunamıyorlar doktorlar bir araştırmaya gidiyorlarmı acaba?yada transferden sonra tutunması için bişeiler veriyorlarmı takviye olarak?

benden 15 toplandı 14 döllendi ikisi transfer edildi dondurulmuş yok sen şanşlısın canım2 bebiş adayın daha var
inşallah canım ya benimde maddi olanaklarım tekrar baştan deniyicek kadar iyi değil aslına bakarsan demiştim kıredi çekip yaptık bunuda.
evet çok yumurta toplanması iyi anlama gelmiyormuş az ama kaliteli olmaları yeterliymiş.
eeeeee diğer döllenmiş yumurtaların ne oldu canım

canını sıkıyorum kusura bakma değerin düşük diyemi bu şüpeye kapıldı dr.
sen iyi düşün iyi olsun ALLAH yardımcın olsun.

kanamam var canım emde bayagı adet gibi ondan sancım olsaydı diş gebelik diye hemem mudaale edilcekti sancı yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…