iyiyim canım hoşgeldin çıkmıştım aslında ama içime doğmuş gibi bi bakıyım melodicim gelmişt,r belki dedim.şuleeeeeeeeeeee naber tatlım?nasıl durumlar
karacım nasılsın canım bugün seni merak ettim kafam o kadar bulanıktıkı görmemişim sen inancını yitirme lütfen rakam çokta düşük değil aslında tam onkinci günmü yaptın testini canım.
hem bak bu son diyordun ama yeni umutlarında oluşmuş.
iyide testin buna nasıl karar verebildiki?yarın yaptırcaz bakalım gebelik var dedi dr ama düşük yapıyor olabilirmişim bakalım ikisinede hazırlıklıyımöglen ak kara belli olacak
baktım ses seda yok gittin sandım.canımmmmm hoşgeldin burdayım :)karacım inşallah tutunur en azından bitanesi dualarımdasın canım..
canımmmmm hoşgeldin burdayım :)karacım inşallah tutunur en azından bitanesi dualarımdasın canım..
baktım ses seda yok gittin sandım.
kociş hadi yatalım dedi olmaz ben melodiyle biraz sohpet edicem dedim ben seni bi başka sevdim ya neden acaba.
benim 6 yumurta toplandı 1 transfer edildi 2 donduruldu canım.şule tatlım sen tüpte tecrüben var senin ne kadar yumurta toplanmıştı acaba kaç yumurta yeterli oluyor acaba biliyormusun güzelim ?
iyide testin buna nasıl karar verebildiki?
bilyorumki her gece buluşmuyozki ama bence ondan değil ama neyse ney seviyom işte nedeni önemli değil.ay canım benimmm saol gece kuşuyuz ikimizde ondan olabiler mi
benim 6 yumurta toplandı 1 transfer edildi 2 donduruldu canım.
valla ben çok normal bulundum dr, göre olması gereken bu dedi çoğuda zarar azıda
canını sıkıyorum kusura bakma değerin düşük diyemi bu şüpeye kapıldı dr.bilmiyorum canım kımıldamam yasak yarında evden gitcek canım degerler düşersedüşük demek olcak sanırım cıkaesa dünya benim
benim 6 yumurta toplandı 1 transfer edildi 2 donduruldu canım.
valla ben çok normal bulundum dr, göre olması gereken bu dedi çoğuda zarar azıda
inşallah canım ya benimde maddi olanaklarım tekrar baştan deniyicek kadar iyi değil aslına bakarsan demiştim kıredi çekip yaptık bunuda.benden 15 toplandı 14 döllendi ikisi transfer edildi dondurulmuş yok sen şanşlısın canım2 bebiş adayın daha var
bilyorumki her gece buluşmuyozki ama bence ondan değil ama neyse ney seviyom işte nedeni önemli değil.
canını sıkıyorum kusura bakma değerin düşük diyemi bu şüpeye kapıldı dr.
sen iyi düşün iyi olsun ALLAH yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?