bende aynı şeyi yazıyordum karacığıma evet canım sayının çok olmasıbende tatlım şöyle duymuştum yumurtanın çok olması önemli değil asıl olan kaliteli olması diye seninde yeterli sayıda ve iyi kalitede olmuş demektir :)hem senin bebecik tutunmuştu tutunmada bir sorun olmamış ..ya çok kafama takılıyo neden tutunamıyırki bebkler ya döllenmiş embriyo bir onlara yerleşme kalıyo nasıl oluyorda tutunamıyorlar doktorlar bir araştırmaya gidiyorlarmı acaba?yada transferden sonra tutunması için bişeiler veriyorlarmı takviye olarak?
hıııım ay bende diyorum bu dr niye bukadar kötümsermiş .kanamam var canım emde bayagı adet gibi ondan sancım olsaydı diş gebelik diye hemem mudaale edilcekti sancı yok şükür
bende aynı şeyi yazıyordum karacığıma evet canım sayının çok olması
avantaj değil kaliteli olmaları önemli.
evet benim bebişim tutunmuştu ben yüksek ihtimal kan pıhtılaşmasından kaybettim.
milyonlarca sebebi varmış hayatım bilemeyizki bazı bünyeler embiriyoyu virüs olarak bile kabul edebiliyormuş ve red ediyormuş bi embiriyolog arkadaş demişti.
evet transfer sonrası altan jel yada iğne veriyorlar düşük önleyici.
canım benimbende seviyorum seni kuzucumm elekrtikkkkler çakıştı demek ki
bende aynı şeyi yazıyordum karacığıma evet canım sayının çok olması
avantaj değil kaliteli olmaları önemli.
evet benim bebişim tutunmuştu ben yüksek ihtimal kan pıhtılaşmasından kaybettim.
milyonlarca sebebi varmış hayatım bilemeyizki bazı bünyeler embiriyoyu virüs olarak bile kabul edebiliyormuş ve red ediyormuş bi embiriyolog arkadaş demişti.
evet transfer sonrası altan jel yada iğne veriyorlar düşük önleyici.
içine doğmuş olmasın bebişlerin seninledir belki ben hissetmiştim sen bişeyler hissetmiyormusun.ne yapalım kismet işte ama ben cok metametli cıktım bu sefer nedense normalde adet kanına aglayıp zırlayan ben bayagı dimdik duruyorum bu sefer eş dost daha yıkıldı bende gelişme var kutlayın beni
ne yapalım kismet işte ama ben cok metametli cıktım bu sefer nedense normalde adet kanına aglayıp zırlayan ben bayagı dimdik duruyorum bu sefer eş dost daha yıkıldı bende gelişme var kutlayın beni
talım tabiki güçlü olacaksınn durmak yok yola devam hem belli olmaz bir bebiş tutunmuştur belkim
hıııım ay bende diyorum bu dr niye bukadar kötümsermiş .
ah canım ya ben burda neler okudum biliyormusun kanamam var diye dr koşup ikinci bebeğin tutunduğunu öğrenenler hemde şiddetli kanama sen umudunu yitirme lütfen.
kaçıncı gün embiriyosuydu karacım bide iğnemi jelmi kullanıyosun.
ah canım ya nekadar garip dimi peki neydi okadar antibiyotik içme nedenin?ya şule allahın işi işte ben ilk hamile kaldığımda bilmeden neler neler yapmıştım ne ağır şeyler kaldırmıştım zıplamıştım koşmuştum falan daha bir çok şey ama bebiş sıkıskı tutunmuş bana hayret ya :)tabbii antibiyotikler yüzünden aldırmak zorunda kaldım ama kendisi o kadar hoplamaya zıplamaya gitmedi ..çok entereesan ya şimdide gelmiyo ne gıcık bu bebişler ayol :)
içine doğmuş olmasın bebişlerin seninledir belki ben hissetmiştim sen bişeyler hissetmiyormusun.
rabbim herşeyin sabrını veriyor karacım ben gözümden sakınıyordum biliyormusun görümcem bigün şule çantamı verirmisin dedi ay abla veremem senin çantan ağırdır şimdi dedim düşün yani bi kol çantası nekadar ağır olabilirki.
sen elinden geleni yaptın takdir yaradanın hayırlısı olsun.
ay karacım transferin 19. günümü ben trasferden 10 gün sonra testi yaptırdı.transferin 19 günü leke gibi başladı kanama hemen test yaptırdım 45.13 cıktı kanama artı normalde bugun bakılcaktı ama sabaha kaldı
ay karacım transferin 19. günümü ben trasferden 10 gün sonra testi yaptırdı.
ah canım ya nekadar garip dimi peki neydi okadar antibiyotik içme nedenin?
nekadarlıktı bebişin nasıl farkettin?
elhamdülillah RABBİM sabrını daim etsin mukafatını versin inşallah canım benim seni çok iyi anlıyorum uyuyamıyorsundurda dimi.öyle canım ya evlendigimden beri hep agladım ama hiç isyan etmedim isyankar olmaktan korktum üce rabbimim sınavı allahıma bin şükür bana dünyanın en iyi en anlayışlı eşini vermiş birlikte omuzladık gidiyoruz işte
tamam canım test bende şaşırmıştım.yanlış yazmışım 10 günü
ah canım ya vardır bi hayır demekki normal yollarda hamile kalabiliyorsun çok şükür.dişçi korkum yüzünden dişçiye gitmezsen apse yaparr ama nasıl apse anlatamam yüzümün bir tarafı komple şiş yani gözüme kadar ağrısı da cabası birde penisiline karşı allerjim var benim içinde penisilin olmayan antibiyotiklerden iğneleri yedim bi güzel..nasıl anladım şidettli mide bulantılarım başlamıştı iğneden diye düşündüm baktım artıyo falan regli tarihimin geçmiş olduğunu farkettim bi test tyaptım çift çizgi sevinemedim bile karışık duygular ya nasıl oldu anlamadım zaten korunurken :)kısmet değilmiş 8 haftalıktı ya çok kötü ve üzücü günlerdi
elhamdülillah RABBİM sabrını daim etsin mukafatını versin inşallah canım benim seni çok iyi anlıyorum uyuyamıyorsundurda dimi.
canım tutunursa bebişin ilk 3 ay ilişki yasak dr,n söyledimi.
hııııım bendensin yaniondan degilde biraz gece kuşuyum ilişki durumunu söyledi dr tutarsa kismet bakalım 9 ay bile girmem ilişkiye
tamam canım test bende şaşırmıştım.
ah canım ya vardır bi hayır demekki normal yollarda hamile kalabiliyorsun çok şükür.
bu acı bir ders olmuştur artık dişin ağrıyınca hemen koşarsın dr.
ALLAH rahatlık versin rabbim yardımcın olsun.kizlar size iyi geceler bana dua edin ben kacıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?