Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah bu tarz şeylerle karşılaşınca içim acıyor şengülcüm yaşadıklarımı hatırlıyorum.
ALLAH yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum en kısa zamanda kendine ait kendi düzenini oturttuğun bi yuvan olur inşallah.
çok ilginç ya bende kayınvalidemle birlik otururken kadın koltuğun köşesinden hiç kalkmıyordu hizmetçi gibiydim ama birkere eline sağlık kızım sende yoruldun azcık dinlen denilmedi daha yeni evliydim ramazanda sahur azırlamak için uyumuyordum uykuda kalırım diye inana kuş sütü eksik bi sofra hazırlıyordum kalkıp yiyorlardı sonrada ne kendi nede kızları bi baedağı bile kaldırmıyorlardı yorgunluktan ben yiyemiyordum zaten sonrada toparlayıp namazdan sonra uyuyordum sabahta uykuda kalıcam diye tlf,nun saatini kuruyordum elimde tutuyordum duymam diye ve bu 2 ramazan böyle oldu genede kaynanam beni insanlara kötülemekten eleştirmekten geri kalmadı ağlamadan uyuduğum tek bir gece yoktu genede hep altan alıyordum evliliğimi bitiricekler diye çocuklara bile sesimi çıkaramıyordum görümcemin 14 yaşındaki kızı bile beni azarlıyordu kimse müdahale etmiyordu görümcem benim çocuklarım ALLAHTAN başka kimseden korkmıyıcaklar diyordu kendi çalışıyordu ve ben bakıyordum üstelik çocuklarına bgün benim oğlumun kahvaltısı gecikmiyicek demişti ay neyse benimki anlatmakla bitmez aldım gene sazı elime.

şulem canımmm şu an ne demeliyim bilmiyorum,güzel bir sabır örneğisin ne diyeyim,neyse geçmiş bitmiş
Rabbim hayır mizanına koysun inşallah

canım benim. hiç üzme kendini.
rabbim bunları görüyo ve ne ekerse onu biçiyo insan ben buna inanıyorum.
benim annemede zamanında çok yapmışlar.
ama annem şimdi prenses gibi geri kalanlar hepsi sürünüyo desem yeridir.
allaha havale et boşver. kendinide üzme hiiiç geçmişe dönük bunlarıda düşünme bence.

aynen masal benimde hiç şüpem yok ALLLAHIN adaleti er yada geç tecelli edecektir yaradanın değirmeni geç fakat sık eler bizim kadar acelesi yok.
ama nekadar unutmaya çalışsamda bazen malesef hatırlıyorum ve içim acıyor.
ama şununda farkındayım bitti gitti artık kendime ait bi evim ve düzenim var onlarıda nezaman görmek istiyorsam o zaman görüyor evime dönüyorum elhamdülillah.
sağol arkadaşım desteğin için şengülcüğüm yaşadıklarını anlatınca hatırladım işte.

şulem canımmm şu an ne demeliyim bilmiyorum,güzel bir sabır örneğisin ne diyeyim,neyse geçmiş bitmiş
Rabbim hayır mizanına koysun inşallah
söylenebilicek bişey olmadığını biliyorum canım.
ah canım ya sağol hep sabır istedim rabbimden verdi şükürler olsun.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birazcık istemeleri lazım kalp gözleri kapanmış malesef.

evet yaşadıklarınız çok zor.RABBİM İYİ SABIR VERMİŞ SİZLERE.
çok şükür evini yurdunu ayırmışsınız tatlım gerisini boşver tatlım

kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum,kendinize iyi davranın ve güzel RABBİM'E emanet olun

yarın şehre gidiyorum

köyden indim şehre durumları :)

dua edinde bir an önce bi şehir merkezine geçelim artıııık

hadi gittim ben,

benimki derslerini yazdırcak ,sonra bi kaçamak yaparım belkii

tövbeler tövbesine bakayım bende barii

tamam bitanem.iyi geceler sanada.
allah rahatlık versin bitanem

ay evet yaaa. hiçbirinin yüzüne bakmadı.
bunu istıyo valla öyle ya sinir şey
herif kaybettikten sonra anladı kadının kıymetini ama geçmiş olsun boşver sen onu kuzucum değmez kızma sen yorulma ben kızarım
ya masal bazen yemek yiyemiyorum bazende aralıksız yiyorum nasıl iş bu ben anlamadım.

acaba kafan dolu oluncamı yıyemıyosun tatlım.
yani hanı insanın sınırlerı bozuk olunca yanı ben yıyemem deee:44:

kızlar çok uykum geldi ben kaçıyorum.
hepinize allah brahatlık versin.
öpüyorum sizleriiii

acaba kafan dolu oluncamı yıyemıyosun tatlım.
yani hanı insanın sınırlerı bozuk olunca yanı ben yıyemem deee:44:
ay bilmiyorum cvb bulamadım ama evet bu olabilir ama bugünde kafam çok doluydu belkide tam tersi ben sitrese girince yemek yiyenlerdenim desem oda değil ay bilemedim valla bugünki öğünlerimi saymıyım şaşırtmıyım seni.

ayyy suleee varmı kız böyle adamlar.
allah muhafaza valla töbe töbeeee:18:
ay var masalım olmazmı ALLAH karşılaştırmasın şükürler olsun benim kociş en fazla bir iki kez sesini yükseltmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…