Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak melodicim neva 8 yıldır bekliyor yaş 40 a dayandı o ne yapsın

Bişey demiyorum ben sana 40 heh
ama doğru ruhumun yaşını söylemişssin

biliyorum canım dengesiz olduğunu cümle alem anladı yanıyomda ona yanıyom bak masal 1 gün geçti hemen şüphelendi ben hamile kalırsam anca 2 aylıkken öğrenirim heralde

Bu gün adetim 3 gün gecikti ama siz bile sormuyorsunuz artık, bırak beni kimse umut etmiyor benden :84::84::84::84::84::84::84:

Acaba bilinç altında çokmu stres yapıyorum ben?:26:

Nevacım tatlım valla enerjine bayılıyorum ya dilerim allahım seni daha fazla bekletmez ..8 yıl epey olmuş güzelim sorun nedir ki ?bu arada belkide gelmiştir bebiş süpriz yapar belli olmaz bu işler:)

keşke hemen bebişin olsada onlarda sende doya doya sevseniz
ama bunun baskı yaratması yanlış kuzum ya sanki ol desen olacak
olmuyor işte.stresle hiç olmuyor.
işallah seninde k.valideninde yüzü güler en kısa zamanda

dur kız ağlama
bende aynı şeyden bahsediyorum ya kocişimde öyledir uzun uzun yazmayayım ben meyve bile soyuvermem.yazık benim kocişime

allah tüm isteyenlere bir çocuk nasip eder inşallah
aminnnnnnnnnn işallah

kız ruhu 40 yaşında olan benim.
kocadım anacım.mahallede durum şu
benle yaşıt arkadaşlar
kakara kikiri
ben 40 yaşındaki arkadaşlarımın yanında
cık cık cık

bakma burda neden böyleyim bilmem mahallede ağır ablayım.

ne güzel nevacım 2 aylıkken öğrenir 7 ay sonra doğurursun

tamam canım sorarım ama 4 nisanda kalp atışını dinlemek için gidicem.ancak ozaman sorabilirim.olurmu?
olur bitanem olur tabiiiii (ayyy bide doç serap yaltı diye sorsan ayıpmı olur acaba) ya napim çok güvendim ben senin doktora..oraya gelmem imkansız bari tavsiyede bulunsun
Kızlar tume neden gelmiyor merak ettim fatura yatırmaya gitti gidiş o gidiş.
Bide kocasına kızıyor gelsinde görür o Habersiz bırakmayı
tumeyi bende çok merak ediyorum.. yarın öğle arasında gelir inşş.

Bu gün adetim 3 gün gecikti ama siz bile sormuyorsunuz artık, bırak beni kimse umut etmiyor benden :84::84::84::84::84::84::84:

Acaba bilinç altında çokmu stres yapıyorum ben?:26:
tatlım ben bişe demedim ama takipteyim valla..eee kendinde düzensiz deyip duruyosun ama ben yine takipteyimmmm

Amin kuzum ya isteyen tüm herkese nadip etsin nerde varsa..allah ol dediğinde olcacak ..adım hıdır elimden gelen budurne yapayım..

orkide canım
suskunsun yine
geliyorsun takip ediyorsun ama muhabbete katılmıyorsun genelde.
hiçmi ilgini çeken cevap vermek yada yorum yapmak istediğin bir msj olmuyor
ben bayaaa merak etim bunu dedim orkideyi görür görmez sorucam
cevap vereceğini umuyorum

allah tüm isteyenlere bir çocuk nasip eder inşallah
amin canım
nevacım tatlım valla enerjine bayılıyorum ya dilerim allahım seni daha fazla bekletmez ..8 yıl epey olmuş güzelim sorun nedir ki ?bu arada belkide gelmiştir bebiş süpriz yapar belli olmaz bu işler:)

inşallah canım seninkide baskımı benim evlendiğim köyde diyeyim kedi gibi gelinler doğuruyordu ve sürekli ortamlara giriyorduk ben :18: Yine biri bişey diyecek diye bekliyordum :26:
Herkes acır gözle bakıyordu yanımda çocuklarını severken cahilce ''allah sanada versin çok güzel bir duygu çocuk o olmasa ben ne yapardım'' diyenlermi ararsın

yoksa bir ortama girdiğinde sen sağırsınya'' çocuğu olmayan gelin bu mu ?'' diyen

yada k.vdn ''benim çocuğum olmuyor diye yol yakınken git demişlerdi''demesine mi?
Yoksa'' benim ceket atsalar hamile kalıyorum doğurup vereyim sen büyüt yabancıda olmaz '' deyip aklınca şaka yapmasınamı ?

hepinize söylüyorum

etrafınızda en azından insanlar var melodicim baskı öyle olmaz, böyle olur şimdi şükret ve daha yolun başında olduğunu unutma 1 sene nedirki?

Ben 8 yıllık evliyim
ama daha 6 aydır anladım evli olduğumu
ve evden dışarı bile çıkmıyorum belirli görüştüğüm insanlar haricinde ortamlara girmiyorum
allahıma şükürler olsunki evet enerjim var hala

MASAAAAALLLL bitanem nisan ayı hayırlı uğurlu olsun.bencede izmir olması daha iyi..farkında olmadan yıpranabilirdin başka şehirlerde.sonuçta izmirdede mutlaka iyi bi merkez vardır..

aayyyy bitanem yaaaa duygulandırdın beniii

ayyy arkadaşım üzülmüş

tatlım boşver geçmişte kalmış herşey
ama senin çevrendekilerde İNSAN DEĞİLMİŞ.
valla ben çok severim
bir laf vardır umarıum doğru yazarım
ben lafa bakarım laf mı diye
birde söyleyene bakarım insanmı diye

üzmüşler seni ama geride bırakmaya çalış o günleri

benim takıldığım şimdi neden çıkmıyorsun görüşmüyorsun:26::26::26:

ben girdigimde siz muhabetti baya ilerletmiş oluyorsunuz aslında girmek istiyorum çok güzel konuşuyorsunuz ama okuyorum genelde hazırcıyım galiba birazyoksa sizle konuşmak elbette güzel

ben girdigimde siz muhabetti baya ilerletmiş oluyorsunuz aslında girmek istiyorum çok güzel konuşuyorsunuz ama okuyorum genelde hazırcıyım galiba birazyoksa sizle konuşmak elbette güzel

hımmmmmmmmm öyle olsun bakim
e işte o ilerlemiş muhabbete tam ortadan dalacaksın
ama tabi sen nasıl istersen biz seni aşağıda dururkende seviyoruz

hımmmmmmmmm öyle olsun bakim
e işte o ilerlemiş muhabbete tam ortadan dalacaksın
ama tabi sen nasıl istersen biz seni aşağıda dururkende seviyoruz

bende sizleri seviyorum kimseyle paylaşamadıgımız sizle paylaşıyorum arada yazsamda sizleyim takipteyim iyi haberleriniz alıyorum yine

febecim sen kocişini uyuttun galiba

minede gemez oldu.varmı haberi olan.

canım hani hep gülen insanlar vardırya neşeli, ama içleri ağlayan ben geçmişimi yazssam kitap olur.ve sorunum da ne biliyormusun her kelimede her anda bana geçmişi hatırlatan şeyler buluyorum o kadar çok ki ben 5 sene bir oturdum 19 yaşında çocuktum daha ama beni ezdiler kullandılar. Sesim çıkmadı her gece ağlıyordum ağzım bağlıydı sanki, içimide kimseye açmam eşime bile anlatmazdım kavga olmasın o uyuyunca ağlardım hep ve bir gece ben kısmi felç geçiriyordum çok korktum.

Ama tek inancım allah beni seviyor ve bu dünyada çektiriyor,
unutmak kolay olsa ama olmuyor işte, neysem muslukları kapayalım ara ara bana gelir böyle
şimdi büyüdüm kimse ezemez 40 yaş az değil.ama öteki dünya var allah oraya alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.

Canım benim çok haklısın neler yaşamışsın dediğin gibi yolun başındayım ben..ama sen enerjini hiç kaybetme güzelim yakında bebiş süpriz yapacak sana bence beklediğin yılların mükafatını en kısa zamanda alırsın inşallah canım benim..

evet cnm bu dünya imtihan.. inş sende kazananlardansın..

nevacım canım üzülmeni istemiyorum lütfen sonuçta bugnün birde yarını var dimi?eden bulur kuzum ...güzel günler yakında gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…