tatlım yengeçççççç:)çok anaç bir yengecim
aslında şaka bi yana ne güzel olur buluşsak.
biz öyle her yemiyoruz nevayla canım
hem melodi o gibi durumlarda benden yana olur şekerim yandın semi.
imkanı yok
tatlım ben ortadayım ya buluşma olursa ben gelirim.tabi ALLAH nasip ederse
ama sanırım pek gelebilecek arkadaşımız yok.dün nabız yokladı yer buldum diye ama
pek ilgilenen çıkmadı
sanırım neva ile ben buluşacağız sanırm.
hadi kızlar azıcık zorlayıverin ikna olurlar
çok güzel olurdu tabiiii..şulecimmmmm korkma ben varım bişey olmaz yalnız semii gülme krizine girince bende tutamayabilirim kendimi söyleyeyim
hım severim anlaşırım ben yengeçlerle
çok güzel olurdu tabiiii..şulecimmmmm korkma ben varım bişey olmaz yalnız semii gülme krizine girince bende tutamayabilirim kendimi söyleyeyim
Bay ve bayan duygusal yemek tüketicileri; sizin için yemek güvence anlamına gelir. Börek ve çörekler, kekler, dondura ve şekerlemeler sizde güçlenme filizleri yaratır. Fakat bunlar aynı zamanda midenizi de rahatsız etmenize neden olur. Burcunuz göğsü, mideyi, solunum yollarını temsil eder. Yengeç’ler çokça arzuladığı besinler olan nişastalı yiyeceklerden, şeker, tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Aksi halde kendini mahveden bir daire içinde dönüp dururlar. Tatlıları, nişastalı ve baharatlı yiyecekleri çok fazla arzulamanız, çoğu zaman sind......
diye devam ediyordu yengeç burcu
senin sürekli aç olmanın nedenini anladım şlimdi melodicm
tamam söz ama sende fırsat kollama anlamam için bişeyler yapma.
ay topikte adım fırsatçıya çıkıcak.tatlım ben kasıtlı birşey yapmıyorum ki.dün akşamki venedik gibi gelişiyor olaylar
melodi canım
ben koçum.ve ateşim. su olmana rağman tek anlaştığım burç yengeçtir
ay topikte adım fırsatçıya çıkıcak.tatlım ben kasıtlı birşey yapmıyorum ki.dün akşamki venedik gibi gelişiyor olaylar
melodi canım
ben koçum.ve ateşim. su olmana rağman tek anlaştığım burç yengeçtir
benimki oğlak hayatım.şuleeeeeeeeeee senin burcun ne kuzum?
siz yeterki gülün gerekirse ben sürekli anlamam.şulem ya yanındayım dedim ama sadece gülerim dedim gülen biri olunca dayanamıyorum yahu
benimki oğlak hayatım.
geçmiş olsun nazar değmiş bitanede yanında çıksın derler bu durumlarda.kızlar sohber süper ama çıkmam lazım laki gözümde appacık çıktı ağrısına daha fazla dayanamıyacam kusura kalmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler yeni güne yeni umutlarla başlamak dileğiyleee....şule burcunu bekliyorum canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?