Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında şaka bi yana ne güzel olur buluşsak.
biz öyle her yemiyoruz nevayla canım
hem melodi o gibi durumlarda benden yana olur şekerim yandın semi.

çok güzel olurdu tabiiii..şulecimmmmm korkma ben varım bişey olmaz yalnız semii gülme krizine girince bende tutamayabilirim kendimi söyleyeyim

benim kociş ikna olur ama vakit çok ters transferi yapıcam inşallah önümüzdeki ay.

Bay ve bayan duygusal yemek tüketicileri; sizin için yemek güvence anlamına gelir. Börek ve çörekler, kekler, dondura ve şekerlemeler sizde güçlenme filizleri yaratır. Fakat bunlar aynı zamanda midenizi de rahatsız etmenize neden olur. Burcunuz göğsü, mideyi, solunum yollarını temsil eder. Yengeç’ler çokça arzuladığı besinler olan nişastalı yiyeceklerden, şeker, tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Aksi halde kendini mahveden bir daire içinde dönüp dururlar. Tatlıları, nişastalı ve baharatlı yiyecekleri çok fazla arzulamanız, çoğu zaman sind......

diye devam ediyordu yengeç burcu

senin sürekli aç olmanın nedenini anladım şlimdi melodicm

hım severim anlaşırım ben yengeçlerle

tatlım ne güzel sen ne burcuydun bakayım :)ben gelmek isterdim buluşmaya ama eşim asla izin vermez istanbula bile gidemiyorum ailemin yanınna o olmadan düşün yani belki evlilik ilerledikçe değişir inşallah diyorum tabiii..bu aralar burnundan soluyo zaten 3 ten önce yatmıyorum diyee:)

ay doğru gerçektennnnnnnnnnnnnnşaşırdım kaldım

tamam söz ama sende fırsat kollama anlamam için bişeyler yapma.

ay topikte adım fırsatçıya çıkıcak.tatlım ben kasıtlı birşey yapmıyorum ki.dün akşamki venedik gibi gelişiyor olaylar

melodi canım
ben koçum.ve ateşim. su olmana rağman tek anlaştığım burç yengeçtir

koç gibi hatunsun demek

kızlar öpüyorum sizi
ve kaçıyorum yavaş yavaş
ALLAH rahatlık versin canlar

kızlar sohbet süper ama çıkmam lazım lakin gözümde arppacık çıktı. ağrısına daha fazla dayanamıyacam kusura kalmayın .hepinizi öpüyorum. iyi geceler yeni güne yeni umutlarla başlamak dileğiyleee....şule burcunu bekliyorum canımmm

Son düzenleme:
geçmiş olsun nazar değmiş bitanede yanında çıksın derler bu durumlarda.
ALLAH rahatlık versin öpüyorum tatlım benimde kaçmam lazım güya bi bakıp çıkıcaktım.
oğlak hayatım benim burcum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…