bende bende açımhımmm canım neler neler çekiyo sorma gözleme yapmıştım ben bugün yalancıktan ama yufkadan ondan aarta kalanlar var ben onu götürebilirim aama meselam canım şöyle ekmek arası peynir,domates,taze nane,roka pöff süper olabiler..bak sende pazara çıktın bugün tazecik ..benimde pazar günümdü
hoşbuldum canım benim.hoşgeldin kuzummm .anlat bakalım neler yaptın nasıl geçtiiiiiii:)
16 yaşına kadar kan kardeşi olduğum.7 24 beraber olduğum bir kız vardı
bana en büyük kaz..ğı attı.hemde defalarca.sonrada sırtını döndü gitti.28 yaşındayım ve hala o kız her aklıma geldiğinde üzülüyorum.neden bilmiyorum sanırım çok sevmişim
16 yaşına kadar kan kardeşi olduğum.7 24 beraber olduğum bir kız vardı
bana en büyük kaz..ğı attı.hemde defalarca.sonrada sırtını döndü gitti.28 yaşındayım ve hala o kız her aklıma geldiğinde üzülüyorum.neden bilmiyorum sanırım çok sevmişim
kız neva bahaneni yesinler
nereye gidiyosundaha 1 2 saat burdayız
yok canım sen bana kıyamassın biliyorum.artık kıyarmıyım kuşbaşımı yaparım bilemem :44::44::44:
bende neva bende nasıl bi çekim var var bende anlamıyorum.senin çevrendeki insanlara hayranım şule
senin çevrendeki insanlara hayranım şule
hoşbulduk şekerim
:84: hıh ben 1 kilo daha vermişim böyle devam edersem sağlıklı gidiyor yağlar ben bu satte ancak su içebilirim ahhhhhh ahhh ekmek arası ahhhh ama sizin bu yaptığınıza bencillik gaddarlık denir yiyen var yiyemeyen varrr yazıık ban bu muhabbetler ters kötüye teşvik ben kaçıyorum yoksam bir kaza çıkacak ve 1 ay boşa geçecek suni gebeş olmak istemiyorum..
ohhhhhhhhh ellerine sağlık canımmmmmm benim..yoruldun tabii çok.löp löp yemişler baksanaa:)hoşbuldum canım benim.
valla sabahtan gece onlar gelinceye kadar hem ev işi hemde ikramları hazırladım geldiler ben bu arada kayınvalidemin bi komşısu var oda gelmek istiyordu çağırdım görümceciğimde komşunu almış gelirken 4 çocuk 5tene diğerleri ağırladım güzelce gönderdim.
görümcem kayınvalidemlerle gitmedi 8 kadar oturdu 8,den 12,ye evi anca adam ettim çekmeceler dolaplar portmantoyu bile dağıtmışlar.
börülce salatası yemeyen olur diye patates salatası poğça üzümlü incirli kurabiye haşhaşlı kek.
menü buydu nasıl olmuş.
valla tabaklar tekrar tazelendi herkes çok beğendi kayınvalidem tabağını tazeletmesine rağmen hiç yorum yapmadı.
tatlımmm bende dün yaptım fasulye ..herkesin farklı galiba pişirme tekniği..ben düdüklüde piriyorum ama soğanı kavururum azıcık domates koyarım onuda şöle bir kavururum biraz şker tuz .hop 15 dk pişer düdüklüde:)aaama bencede normal tencerede daha güzel oluyor kısık ateşte ..bekleyemiyorum artık ama pişmesini on saat..ayy gözleme olsaydı olurdu bak.oh sen ye bakalım.
bugün yufka almadım kiyoksa üşenmez yapardım
dün o kadar fasulye konuştuk
dedim bari fasulye alayım da pişireyim
sağol canım benim evet dedim azcık döktüriyim ama ne fayda.ohhh eline sağlık canım
salatalar tatlılar çifter çifter
ama şimdi nevanın canı çekecek nevacım atla sen bu msjı okuma.
patates salatası olsada yesek
ohhh eline sağlık canım
salatalar tatlılar çifter çifter
ama şimdi nevanın canı çekecek nevacım atla sen bu msjı okuma.
patates salatası olsada yesek
amanın açlık nevamızı şair yapmıış.
ay ben omlat yaptım yiyorum demiyim ozaman
kız yemezsem ölücem akşamda doğrudüzgün bişey yemedim açım aç
sağol canım benim evet dedim azcık döktüriyim ama ne fayda.
ben söylemesi ayıptır çok güzel yaparım patates salatasını ama çok uzağız yahu
eeeeeeeee sizde öyle şeylerden bahsediyorsunuzki tok olanıda kudurtuyorsunuz melodi nerden geliyor aklına senin dün gece çiğ köfte bu gece gözleme.
bu arada börülce salatasını tavsiye ederim süper bi lezzet.
semiiii acı bana 5 te namaza sonra kociş 7 de gidiyor kayfaltı hazırlarım ona 3 saat yetecekmi bana çıkıyom ben
e yani melodi bu fikirlerin sonu başka bi yere gitmez metobolizmada musaitse tabi kilo almaya ben yıllarca gece yatmadan ekmek araları makarna yiyip yattım olmadı.bizim sonumuz öyle olcak sanırsam nevacım
ohhhhhhhhh ellerine sağlık canımmmmmm benim..yoruldun tabii çok.löp löp yemişler baksanaa:)
tatlımmm bende dün yaptım fasulye ..herkesin farklı galiba pişirme tekniği..ben düdüklüde piriyorum ama soğanı kavururum azıcık domates koyarım onuda şöle bir kavururum biraz şker tuz .hop 15 dk pişer düdüklüde:)aaama bencede normal tencerede daha güzel oluyor kısık ateşte ..bekleyemiyorum artık ama pişmesini on saat..
şulecim görümceme börülce drdim ben bir ara bir an sende görümcenden bahsediyorsun sandım
maaşallah pek beceriklisin canım.kolay kolay kimse bana saat 6da hamur yoğurtturamaz
haşhaşı sevdiğimi yazmışmıydım
benm ıspanağıda severim kız neva hele pidesini(ee artık sana geldiğimde neler yapacsğını biliyorsundur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?