Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy gözleme olsaydı olurdu bak.oh sen ye bakalım.
bugün yufka almadım kiyoksa üşenmez yapardım
dün o kadar fasulye konuştuk
dedim bari fasulye alayım da pişireyim

hoşgeldin kuzummm .anlat bakalım neler yaptın nasıl geçtiiiiiii:)
hoşbuldum canım benim.
valla sabahtan gece onlar gelinceye kadar hem ev işi hemde ikramları hazırladım geldiler ben bu arada kayınvalidemin bi komşısu var oda gelmek istiyordu çağırdım görümceciğimde komşunu almış gelirken 4 çocuk 5tene diğerleri ağırladım güzelce gönderdim.
görümcem kayınvalidemlerle gitmedi 8 kadar oturdu 8,den 12,ye evi anca adam ettim çekmeceler dolaplar portmantoyu bile dağıtmışlar.
börülce salatası yemeyen olur diye patates salatası poğça üzümlü incirli kurabiye haşhaşlı kek.
menü buydu nasıl olmuş.
valla tabaklar tekrar tazelendi herkes çok beğendi kayınvalidem tabağını tazeletmesine rağmen hiç yorum yapmadı.

evet canım malesefki insan sevdiği insanın yaptıklarını bir türlü hazmedemiyor

ah semicimmm ben kendimce yazılar yazarım yıllardırrr ..kendimi en iyi ifade ettiğim yöntemdir aslına bakarsan ve çok rahatlarım ..yıllar önce yazmışı yazının içinde geçiyor bir olaydan sonra nedense demişim ;en büyük kazıklar en yakınlarınızdan gelmekte belkide doğanın kanunu mu bu ?ben hep iyi olmaktan yanayım ama hayatta ta çok iyi olunca hep hüsrana uğruyorsun suistimal ediliyorsun bu böyle insanoğlu tatminsiz gerçekten ..ve bu zmanda dostluklar bile sahte inan yani şöyle söyliyim benim yakın dediğim dostlarım var öyle bir harekeet yapıyorlar ki ağzım açık kalıyor .bütün güvenim yerle bir ben insanlara kolay güvenirim çok yanlış bir tutum olduğunu bile bile kırmak istemem vs...neyse allah bilsin .bizim şurda yaptığımız arkadaşlık belki sanal ama daha gerçekçi zararsız,çıkar gözetmeksizin yapılan bir paylşaşım ve dostluk diye düşünüyorum..belkide çok ayrı hayatların insanıyız hepimiz ama ortak buluştuğumuz bir derdimiz var .birbirimzize destek olarak en büyük iyiliği yapıyoruz :)

ohhh eline sağlık canım
salatalar tatlılar çifter çifter
ama şimdi nevanın canı çekecek nevacım atla sen bu msjı okuma.
patates salatası olsada yesek

kız neva bahaneni yesinler
nereye gidiyosun daha 1 2 saat burdayız

neva istiyor derdine deva
dostluk bitmiş,körlük başlamış
açlığına arkidişleri inanmamış
bide yetmezmiş gibi,gözleme yapmış
bab bak 1-2 saat burdaymış
mış mışta mış mış

bizim sonumuz öyle olcak sanırsam nevacım
ohhhhhhhhh ellerine sağlık canımmmmmm benim..yoruldun tabii çok.löp löp yemişler baksanaa:)
ayy gözleme olsaydı olurdu bak.oh sen ye bakalım.
bugün yufka almadım kiyoksa üşenmez yapardım
dün o kadar fasulye konuştuk
dedim bari fasulye alayım da pişireyim
tatlımmm bende dün yaptım fasulye ..herkesin farklı galiba pişirme tekniği..ben düdüklüde piriyorum ama soğanı kavururum azıcık domates koyarım onuda şöle bir kavururum biraz şker tuz .hop 15 dk pişer düdüklüde:)aaama bencede normal tencerede daha güzel oluyor kısık ateşte ..bekleyemiyorum artık ama pişmesini on saat..

ohhh eline sağlık canım
sağol canım benim evet dedim azcık döktüriyim ama ne fayda.
ben söylemesi ayıptır çok güzel yaparım patates salatasını ama çok uzağız yahu
eeeeeeeee sizde öyle şeylerden bahsediyorsunuzki tok olanıda kudurtuyorsunuz melodi nerden geliyor aklına senin dün gece çiğ köfte bu gece gözleme.
bu arada börülce salatasını tavsiye ederim süper bi lezzet.

ohhh eline sağlık canım

bikerem ben bu sabah 6 da kalktım mayalı hamur yoğurdum 1 kilo sütten sonra 8 buçukta bir baktım deli gibi kabarmış hemen 3 tane ayrı iç (peynirli,ıspanaklı ve yaş haşhaşlı senin sevdiğinden ) saat 10 çayına ohhhhhhh kalmadı desem yeri ama ben 1 tanemi 2 tanemi ne yedim başkada bişey yok yani bu günde elmalı kurabiye yaptım gelmeden yarın ustaya verilir çayın yanına diye dolmada sarıp bıraktım.üşenmem yaparım yani ama yiyemedikten sonra artık çekmez canım tatlım atlattım o dönemleri midem küçüldü hemen doyuyorum

amanın açlık nevamızı şair yapmıış.
ay ben omlat yaptım yiyorum demiyim ozaman
kız yemezsem ölücem akşamda doğrudüzgün bişey yemedim açım aç

semiiii acı bana 5 te namaza sonra kociş 7 de gidiyor kayfaltı hazırlarım ona 3 saat yetecekmi bana çıkıyom ben

şulecim görümceme börülce drdim ben bir ara bir an sende görümcenden bahsediyorsun sandım

maaşallah pek beceriklisin canım.kolay kolay kimse bana saat 6da hamur yoğurtturamaz
haşhaşı sevdiğimi yazmışmıydım
benm ıspanağıda severim kız neva hele pidesini(ee artık sana geldiğimde neler yapacsğını biliyorsundur)

yemek yemek zevk benim için :)bir sanat bir mutlulukbir yaşam biçimi ama küçükken hiç yemezdim aney debelenir dururdu yazık..ünibaşlayana kadar 45 kiloydum anam sonradan bir iştahım açıldı şaştım kaldım bu işebu şulecim ver bakayım şu patates salatasının taifini değişik mi yapıyorsun yoksam

e yani melodi bu fikirlerin sonu başka bi yere gitmez metobolizmada musaitse tabi kilo almaya ben yıllarca gece yatmadan ekmek araları makarna yiyip yattım olmadı.
sağol canım arkadaşım yakın olsanız sizede yapardım tek farkla severek isteyerek.
bende aynen bu usülde yarım saatte tencerede yaptım dün taze fasulyeyi.

sen bir geliyom de yapmazsam namerdim kuşum neler neler yaparım ben sana bu arada ıspanaklı pide yaptım ondan hamur çok amaçlı biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…