semicim sana gelmiştim çay içmeye ama sanırım gitmişsin neyse sonra görüşürüz byyy
günaydın kızlar
semicim merhaba nasılsın
semicim sana gelmiştim çay içmeye ama sanırım gitmişsin neyse sonra görüşürüz byyy
iyiyim canım.bir yandan pc bir yandan ev işi bir yandan bana herşey yakışır:111:
nasıl sinirin geçtimi canım
ben dün kadına sinirlendim
yetmedi akşamada kocişe kızdım küsüm onla
o yüzden biraz başım ağrıyor bugün ya
kızlar
eğer kimse vazgeçmezse biz yaza buluşuyoruz ve
tam ortada olduğu için izmite geliyorsunuz ya
harika bir yer buldum
denize nazır bir tarafı balık restaurantı bir tarafı kebapçı
ve üst katıda cafe..unutmuyorum minecimde temiz olsun demişti.mutfağına dalmadım ama temiz bir yere benziyordu
geçen gittik dedim ya cafesinde muhabbet ederken hayal ettim bizi ay süperrrrrr olurdu ya
ah bu tarz şeylerle karşılaşınca içim acıyor şengülcüm yaşadıklarımı hatırlıyorum.
ALLAH yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum en kısa zamanda kendine ait kendi düzenini oturttuğun bi yuvan olur inşallah.
çok ilginç ya bende kayınvalidemle birlik otururken kadın koltuğun köşesinden hiç kalkmıyordu hizmetçi gibiydim ama birkere eline sağlık kızım sende yoruldun azcık dinlen denilmedi daha yeni evliydim ramazanda sahur azırlamak için uyumuyordum uykuda kalırım diye inana kuş sütü eksik bi sofra hazırlıyordum kalkıp yiyorlardı sonrada ne kendi nede kızları bi baedağı bile kaldırmıyorlardı yorgunluktan ben yiyemiyordum zaten sonrada toparlayıp namazdan sonra uyuyordum sabahta uykuda kalıcam diye tlf,nun saatini kuruyordum elimde tutuyordum duymam diye ve bu 2 ramazan böyle oldu genede kaynanam beni insanlara kötülemekten eleştirmekten geri kalmadı ağlamadan uyuduğum tek bir gece yoktu genede hep altan alıyordum evliliğimi bitiricekler diye çocuklara bile sesimi çıkaramıyordum görümcemin 14 yaşındaki kızı bile beni azarlıyordu kimse müdahale etmiyordu görümcem benim çocuklarım ALLAHTAN başka kimseden korkmıyıcaklar diyordu kendi çalışıyordu ve ben bakıyordum üstelik çocuklarına bgün benim oğlumun kahvaltısı gecikmiyicek demişti ay neyse benimki anlatmakla bitmez aldım gene sazı elime.
yok be görüyorsun nevayada kızıyorum kgyu bu kadar dert edindiği için.
kayınvalidedemi geliyordu
ay aşkolsun canım.biz hep iyi anlaşıyoruz.sen alıngan olmadığın benimde gülme krizim tutmadığı zamanlar
bunlar 1000.sayfa için
diğer topikte görememiştik içimde kalmıştı
:92::92: :119::119::119::119::122::122::122::122::122::122:
:97::97::97:nevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
ben çıktım bir sürü iş yaptım tekrar geldim
neva hala geçmişi okuyor olamaz dimi kızlar
tume febe :79::79:
aynen benimde gözlerim şiş başım ağırıyo.
kocişe kızgınızmhepsi üst üste.
ama ne yapalım boşveeeeer gitsin diyicem. elden başka bişey gelmiyo
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrr
nevacııım hoşgeldin canım.
yorulmuşsun. ama güzel yorgunluk. allah içine sindirsin.
her günün bi önceki gününden daha da güzel geçer inşsllah yeni evinde.
ve deeee tabiki booool bebişli günleeeeerrr
tatlım evet her boncuğa 3 ihlas 1 fatıha
buda birşeydir
1 saatte aramıza döndün neva tebrikler valla
ama ben çıkıyorum komşum beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?