bikerem ben bu sabah 6 da kalktım mayalı hamur yoğurdum 1 kilo sütten sonra 8 buçukta bir baktım deli gibi kabarmış hemen 3 tane ayrı iç (peynirli,ıspanaklı ve yaş haşhaşlı senin sevdiğinden) saat 10 çayına ohhhhhhh kalmadı desem yeri ama ben 1 tanemi 2 tanemi ne yedim başkada bişey yok yani bu günde elmalı kurabiye yaptım gelmeden yarın ustaya verilir çayın yanına diye dolmada sarıp bıraktım.üşenmem yaparım yani ama yiyemedikten sonra artık çekmez canım tatlım atlattım o dönemleri midem küçüldü hemen doyuyorum
dayanamıyorum birazdan saçmalamaya başlarım uyku sersemi neyse çaktırmadan iyi geceler desem sonra vınnnn yapsam anlamazsın dimi
şuleee tatlım gidelim birgün nevaya seninle
bak bize haşhaşlı lokumla ıspanaklı pidede yapacak
hem ben merak ediyorum biz 3müz bir araya gelişrsek ne olur
ye hayatım ye can boğazdan gelir.yemek yemek zevk benim için :)bir sanat bir mutlulukbir yaşam biçimiama küçükken hiç yemezdim aney debelenir dururdu yazık..ünibaşlayana kadar 45 kiloydum anam sonradan bir iştahım açıldı şaştım kaldım bu işe bu şulecim ver bakayım şu patates salatasının taifini değişik mi yapıyorsun yoksam
ye hayatım ye can boğazdan gelir.
yemek yemek benim için zevk vermeyen sürekli zorlandığım tamamen görev kabul ettiğim bişey olmuştur çoğu zaman ama artık bende seviyorum anacığım ne uğraşırdı kahvaltıda azıcık fazla yiyim diye patates salataları gözlemeler melemen kızartma patlıcan salatası ah canım annem.
canım aslında farklı değill ama hiç kötü olmadı bu vakte kadar.
maydanoz taze soğan taze nane kıvırcık sumak kimyon kuru nane karabiber pul biber yağ tuz limon azıcıkta servis edrken nar ekşisi
komedi olurrrrrrrrrrrrhem bi kerem siz gidersiniz ben dururmuyum hiç vınnnnnnnn
gel tatlım gel
anlaşamadığımız bir durum olursa tercüme edersin
bak bende ıspanaklı börek ve pideyi çok severimşuleee tatlım gidelim birgün nevaya seninle
bak bize haşhaşlı lokumla ıspanaklı pidede yapacak
hem ben merak ediyorum biz 3müz bir araya gelişrsek ne olur
ay yumurtayı bende sevmem salatası hariçhımmm kaç bakayım.çakarsam telden yakalarım.
iyi gecelr canım.yat dinlen hadi benden izin.
henevacım bende sen bana gelince sana herçeşit yumurtayı yapmayı düşünüyorum
omleti melemeni sucuklusu lopü hopü....heposini
ben pek emin değilim.komedi olurrrrrrrrrrrrhem bi kerem siz gidersiniz ben dururmuyum hiç vınnnnnnnn
sağol canım benim vallahi yakın olsanız zevkle yapardım.ohhhhhhhh süperrrr..herkes tutturamıyor heee...bizim kay.valideler domates ve salatalıkta koyuyorlar içine :)öylede güzel oluyor..ama geçen arkadaş yapmıştı pek beğenmedim yaf..bende nar ekşisi koyarım hemide çok seferimmm..eline sağlıkkkkkkkkk olsada yeseydik ayolbu gidişle obez olmazsam iyidir heeeeeeeeeeee
he kız yedim 2 yumurtayı:
oh omletide götürdün afiyet olsunnnnnnnnnn :)
bak bende ıspanaklı börek ve pideyi çok severim
tam 3 birarada oluruz valla tamam nezaman semicim
ay yumurtayı bende sevmem salatası hariç
ben pek emin değilim.
gel tabi tatlım semi senin diğer yarın neyleyim ben sensiz semiyi.
olmaz yahu tabi seninde dediğin gibi ben alınganlık sende gülme kırizi yaşamassan.gel tatlım gel
anlaşamadığımız bir durum olursa tercüme edersin
olmaz yahu tabi seninde dediğin gibi ben alınganlık sende gülme kırizi yaşamassan.
aslında şaka bi yana ne güzel olur buluşsak.sen ne zaman dersen benşim için no problem
melodi gel kuzum sende neva ve şuleyle tek bırakma beni
yerler onlar beni çiğ çiğ:18::18::18:
melodi burcun ne canım
aslında şaka bi yana ne güzel olur buluşsak.
biz öyle her yemiyoruz nevayla canım
hem melodi o gibi durumlarda benden yana olur şekerim yandın semi.
tamam söz ama sende fırsat kollama anlamam için bişeyler yapma.şulecim gözümün önüne geldi
kazara anlamadım falan dersen bakar sana basırım ben kahkahayı
o gece aklıma gelir ondan yani
bak kızmak yok şimdiden anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?