iyi geceler cnm görüşürüzzzzzzNeyse kızlar bende yatıyorum iyi geceler hepinize
canlarım bende kaçıyorum yavaştan kociş söylenmeye başladı:)bi geçmişe bakıcam masal ne yapmış haberim yok hepinizi seviyorum .öptüm. İyi geceler..
konu kayınvalide ve görümce olunca bende o acı günlerimi paylaşmadan edemedim ikibuçuk yıl süren acı ve çok sancılı bi sevgi düğüne iki ay on gün kala bitmiş bi ilişkiden çıkmak zorunda kalmıştım üstünden birbuçuk sene geçmişti toparlanmak zaman almıştı ve çok canım yanmıştı yeni yeni toparlanmıştiki abimin nişanlısı eşimle tanıştırdı adapte olmaya çalışırken bu ilişkiye isimleri bile aynıydı ama yengemin kötü biriylede tanıştırmayacağınıda biliyordum bide baktımki kör kütük aşık oldum harika bi adamla karşılaşmıştım kendimi prenssesler gibi hissediyordum akabinde kayınvalidemle tanıştım sonra aileler tanıştı inananamıyordum bukadar kusursuz olmasına. sonra söz nişan derken kayınvalidem ve küçük görümcem dikenlerini batırmaya başladı aşktan gözüm kör olduğundan gerçekleri göremiyordum bu arada kayınvalidem beni bi yıllığına beraber oturmaya ikna etmişti okadar tatlı dilliydiki hayır diyememiştim bu arada tek erkek çocuktu sonra düğün oldu ve abartmıyorum cehennem ateşi hiç korlanmadan alevlenmeye başladı. inanın her şey kabahatti dışarı çıkmak biraz uykuda kalmak eşinle kayınpederinin yanında konuşmak eşinden ayrılmış bi görümcem 2 çocuğuyla bekar bi görümce çoooook sivri dilli evli bi görümce ozaman 2,ydi şimdi 3,çocukla akrabalar tarafından dalga konusu olacak kadar sıklıkla yatıda kocasıyla bizde kalıyordu kayınpederim sürekli evde sürekli kalabalık misafir ağırlıyorum görümcemler çalışıyordu kayınvalidem 47 yaşında fakat kendine hizmet ettirmeyi çoooooooook seviyor ve ben daha yeni evliyim onlar ne isterse onu giyiceksin kim nederse desin cevap vermiyicek kendini savunmıyıcaksın çünkü sen gelinsin deniyordu çocuklar bile görümcemin yanında rahatlıkla azarlıyordu beni annemlere giderken kayınvalidem ve kayınpederimin iznini bekliyicem her annemlere gidip dönmem olay oluyordu bu arada toz şeker değilde kesme şeker kullanıyor olmam çayı fincanda içmem çeyizimin tamamını kullanamıyor olmaları hakaret iftira bana verilen odanın dışındaki yerleri kullamıyor olmam inanın bu yaşadıklarımın bi kısmı ve bu yaşananlar eşimide çok bunaltı ve ben annemlerdeyken eşimi tahrik etmişler eşyayı çok pis bi eve taşımış bana haber verdi maddi olarakta çok sıkıntı yaşadık tabi ailem yatak odamı ve mutfak eşyamı verdi evi ayırınca beyaz eşyayıda aldılar halı tül vs kayınvalidemler sadece yatağımızı aldılar düğünde eve yerleştik eşim işsiz kaldı 6 ay bu arada kayınvalidem sürekli hastanede hastalık hastası oldu annesi nihayetinde bende gidiyordum ziyaretine bağrıyor beddua ediyordu anlıyıcağınız evi ayırdık ama aynı kabus devam ediyordu. bigün eşimle konuşurken ağlıyor ve benim için o eve geldiği gün ben öldüm dedi.sonra elimden geleni yaptım ve aramız biraz düzeldi eşim iş buldu oturduğumuz evin şartları çok kötüydü daha iyi bi ev bulduk taşındık evi taşıdıktan 3 gün sonra eşim bana soğuk davranmaya başladı anlam veremedim akabinde sevgisinin bittiğini ve boşanmak istediğini söyledi ben şok çünkü aramızda hiiiiiiiiiç bir olumsuzluk yok sonra ailem devreye girdi neden neden diye sıkı durun sebep kola içmem çorap giymemem hayattan zevk almamam bu yaşadıklarımdan dolayı hayattan zevk almam anormal olurduve ben ailemi çiğneyip bunlar doğru değil başka bi sebebi var beni kendinden nefret ettirmeye çalışıyor ben kocamı tanıyorum eğer sevgisi bittiysede ki olabilir ama en azından makul bi sebebi olmalı dedim evi yerleştirdim eve gelmedi bende kayınvalideme gittim 3 ay boyunca her gece gün içerisinde yadıklarımdan sonra salonda ağlayarak uyudum bide onlar bulaşmasın diye sabahın köründen gece yarılarına kadar herkesin nabzına göre şerbet verdim kayınvalidem herkese oğlum kokun olmadan uyuyamıyorum anne ben karıyı her yerde bulurum ama seni bulamam diye anlatıyordu sebebi. teyzem vefat etti zaten bitiktim 3gün sonra tarih 22 temmuz görümceme bi hafta önce eşimin doğum günü için aldığım hediyeyi verdim abla 24 verirsin dedim bi not yazdım ve o gece pes ettim abimi aradım sabah gelicem dedim ve ağlayarak uyudum gece 1,30da tlfnum çaldı eşim ve annesi bi aile dostlarındaydı aradı evinde oldukları bayan kayınpedirinle gel sizi barıştırıcam kocanla dedi kalktım kayınpederimide aramışlar giyiniyordu gittik ben ogüne kadar bu karşılaştırmaları okadar çok yaşadımki gene bir sürü gururum kırılıcak gerek yok ben yarın gidicem diyemedim okadar asalaklaşmışım artık düşünün gene kalktım gittim içeri girdim eşimin elini öptürdüler kocan ailesiyle oturucak sende bu aile nasıl istiyorsa öyle davranıcaksın dediler bizi eve gönderdiler sonra evimi boşaltıp eşymı taşıdılar eski eşyalarını atıp benim eşyamı kullandılar ve diiiiiiiiiiikkat buzdolabı küçük içine mercimek pirinç koyamıyoruz bulaşık makinesi çiziyor çamaşır makinesi temiz yıkamıyor vs ilk birlik oturduğumuzda yaşadıklarım bin mislini yaşattıyorlardı eşiminde son sergilediği bu dengesizliklendende aldıkları cesaretle beni sağlığımı alt üst ettiler bu arada eşimle toparlanmamız bikaç ayı aldı ben bu arada bana bunları neden yaptın diye sormadım 7 ay daha kölelik yaptım ve birgün eeeeeeeh yeter be başlarım evliliğine dedim ve eşimle konuştum ben gidiyorum dediğimde eşimin desteği ve söyledikleri karşısında şoktaydım ailemin yanına gittim eşimin kredi kartı borcu vardı bi kısmını ben ailemden temin ettim geri kalanını eşim 4ayda temin etti evi tuttu eşyayı taşıdı ben geldim evi yerleştirdim 1yıldır kendime ait evim var küstük özel günler barışmamıza vesile oldu şimdi mesafeyi korumaya çalışıyorum.bu arada düğünde takılan çeyrek ve parayı bana miktarını belirtme tenezülünde bile bulunmadan aldılar müdahale etmedim nihayetinde dünya malı değmez dedim 2aylık evliydim hemen hemen tamamını ailemin taktığı 260gr bileziklerimi aldılar bukadar sıkıntı yaşadım istemedim tüp bebek tedavisi için istedik vermedi tek erkek evladı var ve 3 senedir evlat sahibi olamıyoruz böyle bi durumda bile bana ait olan altınlarımı vermedi kredi çekemediğimiz için bizim ödememiz şartıyla kredi çekmesini rica ettik red etti abimden rica ettim sağolsun kırmadı ve şuan ödemekteyiz tedaviden sonra kayınvalideme nekadara mal oldu diye soruldu 15bine yaptırdık biraz pahallı oldu ama olsun dedi benim yanımda varın gerisini siz tahmin edin. bu arada onlarda maddi sıkıntı çekmeden günlerini gün ediyolar şimdi ikinci denememizde altınları istiyicem umarım verir.beni bedenimi eşyamı paramı kullandılar ama yaranamadım.özür dilerim kızlar çok uzattım ama kendime hakim olamadım kusura bakmayın nolur.
cnm hayirli olsun,ins guzel haberinide paylasırsın bizimle.nerde yaptırdın cnm?doktorun kim?bende düsünüyorumda..[/QUOTEm
Merhaba c.tesi günün kesin sonuş belli olacak işte baya heyecanlıyım memorial hastanesine gidiyorum dr müstecep bey kesinlikle tavsiye ediyorum hem ilgi açısından hemde anlatım açısından çok iyiler
sağol bitanem teşk.ederim..
canım bende özelde yaptırırsam memoriali düşünüyorum güven karlıkaya olması lazım bakalım.cnm hayirli olsun,ins guzel haberinide paylasırsın bizimle.nerde yaptırdın cnm?doktorun kim?bende düsünüyorumda..[/QUOTEm
Merhaba c.tesi günün kesin sonuş belli olacak işte baya heyecanlıyım memorial hastanesine gidiyorum dr müstecep bey kesinlikle tavsiye ediyorum hem ilgi açısından hemde anlatım açısından çok iyiler
hoşbulduk bitanem.nevacımmm hoşgeldin... naber varmı gelen gidenn???nerdeeeeeeeeeeeeeeee yok gelen
canım bende özelde yaptırırsam memoriali düşünüyorum güven karlıkaya olması lazım bakalım.
hoşbulduk bitanem.nerdeeeeeeeeeeeeeeee yok gelen
cnm ben geçenlerdfe devletten bi dr la görüşmeye gittim ya ona sordu ablam.ataşehir memoriali tavsiye ediyorum dedi.sonrada benim tahlillerimde gittiğim hastanenin adını görünce ordada serap hanım var oda çok iyidir.onuda tavsiye ederim dedi.bilmiyorum bu serap hanımda zeynep kamilde tüp bebekten bu benim gittiğim hastanye kurucu olarak geçmiş.fiyatıda uygun diğer yerlere göre.ve benim evime yakın.bakalım hayırlısı daha kesin karar vermedim.bakalım ecenin dr ne diyecek..
cnm sters yapma sen kaç günde bir oluyosun?? mesela 25.inde olduysan bi sonraki ayın 25.inimi bekliyosun yoksa gün sayıp ona göremi bekliyosun???
GEÇEN AY 12 SİNDE OLDUM BUGÜN 34. GÜN OLUYOR GEÇEN AYDA 39. GÜN OLMUŞTUM CANIM NE YAPACAĞIM BÖYLE BİLMİYORUMcnm ben geçenlerdfe devletten bi dr la görüşmeye gittim ya ona sordu ablam.ataşehir memoriali tavsiye ediyorum dedi.sonrada benim tahlillerimde gittiğim hastanenin adını görünce ordada serap hanım var oda çok iyidir.onuda tavsiye ederim dedi.bilmiyorum bu serap hanımda zeynep kamilde tüp bebekten bu benim gittiğim hastanye kurucu olarak geçmiş.fiyatıda uygun diğer yerlere göre.ve benim evime yakın.bakalım hayırlısı daha kesin karar vermedim.bakalım ecenin dr ne diyecek..
cnm sters yapma sen kaç günde bir oluyosun?? mesela 25.inde olduysan bi sonraki ayın 25.inimi bekliyosun yoksa gün sayıp ona göremi bekliyosun???
ÇEÇEN AY 12 SİNDE OLDUM BUGÜN 34. GÜN OLUYOR
peki geçen ay kaçıncı gününde olmuştun?? günün geçtimi yani onu merak ediyorum..inş bebiş vardır..
Sanmam dünde dediğim gibi eğer bir gün hamile kalırsam çocuğu anca 2 aylıkken öğrenirim herhalde 39. Gün
39.günündemi olmuştun geçen ay?? Hep böylemi yani senin siklusun? Sen aşılama yaptırdığında adetinin kaçıncı günüydü?
günaydın kızlar
benim kırmızılar
hiç şaşmadan 28.günün sabahı 2 saatlik gecikmeyle
geldiler.
artık saatini bile biliyorum.n
yeni bat14 nisan doğum günümden 1 gün önce
şulecim o insanların ekmeğine yağ sürmüşsün
keşke restini daha önce çekseydin.
busaatten sonra tavsiyem
neye mal olursa olsun
ne kadar zor olursa olsun
mesafeyi kesinlikle koruman.
yüz verme kimseye
günaydınnn şekerlerrrrrr
ŞULEcim neden kızalım sana anlatıp içini döküp rtahatlamışsın iyide yapmışsın.biz herzaman burdayız dinleriz seve seve.. nese geride kalmış o kötü günler.rabbim mükafatını verecektir sana inş..bazan k.valideler nese tamam deli oluyolarda bu salak görümcelere noluyooooooyani bende görümceyim,annemi bazen frenlerim.ki annem öyle kötü bi k.valide değildir.olsa bile biz izin vermeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?