Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacım
evliliğimdede çocuk konusundada bu tür problemler çok yaşamadım
ama bende 1.5 yıl beraber oturdum ve birkaç olay var hatırladıkça üzüldüğüm hırslanıp sinirlendiğim ama şunu anladım ben unutmadıkça ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri yaşadıkça mutsuz olucam.
bir olay hatırlıyorum mesela git gırtlağına sarıl kaynananın o hale geliyorum sonra diyorum ben bu olayı kaç defa düğşündüm kaç defa üzüldüm aynı şey için.
GEÇMİŞİ GEÇMİŞTE BIRAKMAYI BAŞARAMAZSAK GELECEĞİMİZİ de mahvediyoruz
tatlım unjutmak kolay değil diyenlere bir anlamda katılmıyorum evet unutulmayabilinr ama
aklına geldikçe kov gitsin
seni ozaman zaten üzmüşler ve şimdi sen o anları tekrar tekrar yaşayıp hala seni üzmelerine İZİNVERİYRSUN.
ne zamana kadar
salla gitsinnnnnnnn önüne bak ardına değil

nevacım canım üzülmeni istemiyorum lütfen sonuçta bugnün birde yarını var dimi?eden bulur kuzum ...güzel günler yakında gelecek inşallah
ona hiç şüphem yok canım elbette eden bulacak buluyorda en büyük şansım eşimle aram iyi en önemliside bu bence sağolun iyiki varsınız

bitanem haklısın ama benimki dünyada tek canım bir eşine rastlamadım henüz.
Hala daha uğraşıyor sebebi ne diye sorarsan? Eşime çok düşkün ve benimle paylaşamıyor ben bunu anladım ve herkesin beni sevmesine tahammülü yok bide benimle aşık halinde ve 1 adım önde olma çabasında ve ben bu insanın yanına gideceğim evim yapılınca amaaaaaaa

gidişim sessiz, oldu
dönüşüm muhteşem olacakk

Son düzenleme:
he bişey daha
herkes kendi yaşadığını bilir ama
bu durumda olan tak kişi oldugunu zannetme. okadar çok ki.
örnek görümcem.anlatsam kitap olu seninki gibi.sonu anlatayım
baba evine dönüyor.geldiğinde hamile olduğunu öğreniyor.buna rağman barış olmuyopr.çocuk erkek doğunca barışıyorlar falan
şimdi o çocuk 10 yaşında ve enişte daha 1 yıldır annesine gönderiyor görümcemi
ve şimdi başına geleni biliyorsun

eşinle ol sağlıklı ol bebişinde gelsin
her cümleden geçmişi hatırlayıpta kendini üzmeyi hemen kes.bir saatini bile geri alamayacaksın hayattan
bu şekilde üzülerek geçirilmeyecek kadar kıymetli zaman

tamam mı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

vardır canım vardır merak etme
oğluyla gelininin arasında yatmak isteyenide duyduk

varcnm var benim ablamın k.validesi. o kadın şeytanın ta kendisi.bu kadar kötü bi insan haytımda görmedim.ablam hamileyken enişteme neden çocuk yaptınız belki boşanırdınız demiş bu şimdi aklıma gelen küçük bi örnek.. nese dediğim gibi sizinde sınavınız k.valideleriniz demekki.rabbim onların hışmından korusun sizi.amin.

hiç dikkat etmemişim
sende m.y.o
mezunuymuşun.
ehehee ortak bir yön daha

he he gördün mü kız çıktı hemen birtane

:26::26::26::26::26:
elbette rabbim dermansız dert vermesin.
yok şekrim bana bazen gelir şimdi adet dönemimya duygusallaşırım ben eşimde anlıyor artık bu halimi susuyor yazık ay başın tutmuş diyor:26:
sizde alışırsınız amaaaa hamile kalırsam düşünemiyorum hep salya sümük olurum heralde ne baktın,ne demek istedin derim eşime yazık ona yaa oda bana katlanıyor

GEÇTİ GİTTİ TAĞAMMMMMMMMMMM

yukarda bahsettiğim şahsiyet
oğlu ile gelini odalarına çekilince hastayım diye gelir kapılarının önünde yatarmış.oflayıp dururmuşl hastayım diye

banada oluyor ama ben tvde duyduğum genelde saçma olan şeylere gözlerim doluverir hemen
hım derim adet yakın
gelmeden sellektör yapıyor

kendim çalıyorum kendim oynuyorum yine
hıh bende gidiyorum işte
kociş gelmek üzere çıkayım ben
yoksa nasıl inandırırım hasta olduğuma

he he neva nasıl korkuttum seni ama:117::117:

çoşmuşum

:118:

Tek değilmişim
hiç dikkat etmemişim
sende m.y.o
mezunuymuşun.
Ehehee ortak bir yön daha
m.y.o ?? :26::26::26:
yukarda bahsettiğim şahsiyet
oğlu ile gelini odalarına çekilince hastayım diye gelir kapılarının önünde yatarmış.oflayıp dururmuşl hastayım diye
Kocası yokmuymuş iğne falan vurduracak

Son düzenleme:

Ay semi alemsin kız ben bunu yeni duydum her evlilikte sorunlar oluyor kızlar ya dedim ya bekar 3 görümce var bende 1 tanede k.valide ett 4 kadın bende neler yaşadım kırgınlıklarım öfkelerim oldu ve daha 1 senelik evliyim ben ve eşim ailesine çok düşkün evliliğin 6 ayı tam kabus çok kavga ettik onlar yüzünden yapmadığı kalmadı bana o halde bile bebek için uğraş verdim ama allahın bildiği var diyorum artık. normalde melek gibi olan eşim ailesi mevzu olduğunda şeytana dönüşüyor .napalım çok şey varda işte yaşayan biliyor..şimdi şimdi mesafeyi koyabildim bakalım ne kadar sürcek

nevacım hep söylicem unutuyorum benim bat yanlış yazıyo.doğrusu 22 mart.iki gün çok önemli benim için

Semicim sen yeni topikmi açsan bırak çocuğu falan

ıııııım konumuz kaynana madurları buyurun dedikoduya
:101:

tatlım çıkıyonmusunnnn??? iyi geceler bitanem yarın görüşrüzzzzz

ben çıkıyorum kızlar
iyi geceler görüşürüzzzzzzzzzzzzz

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|?
FEBE|20|OKUNDU
ECE|30|OKUNDU
MELODİ2|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
ŞULE|20|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
FEBE|22.03.2011
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…