Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen nevacım benimkide öyle kurtlar oldumu gık demez yanii:)etrafında dolanmıyayım yeter yaniya nevacım sizin belirli bir sorununuz var mı yani doktorlar ne dedi bu çocuk meselesi için ?
 
Son düzenleme:
aynen nevacım benimkide öyle kurtlar oldumu gık demez yanii:)etrafında dolanmıyayım yeter yaniya nevacım sizin belirli bir sorununuz var mı yani doktorlar ne dedi bu çocuk meselesi için ?

sebepsiz infertilite diye geçiyor kuzum rahim filmim temiz çıktı benim tüpler açık şekli falan iyiymiş rahimin ama adet düzensizliğim olyor arada ama strese bağlı olaraktan kociştede şekil bozukluğu var 3 sene önce çift taraflı varikosel teşhisinden ameliyat oldu bilemiyorum yani
 

oh ne güzel tüpler açıkmış şükür :)bence buda bir aşama ..sperm sayısına falan baktırsanaıza son durum neymiş öğrenmiş olursunuz yada bence sen çok bekledin kuzum yaptır tüp babyi kavuş bebişe bir an önce nacizane fikrim :)
 
neyse şekerler size doyum olmaz sabah erkenciyim yatayım ben hepinizi öpüyorum hayırlı geceler.
 

spermde sayı iyide yapıda sorun bakalım en son gideceğim tıpış tıpış bende dr fobisi var helede işin içinde malum yer olunca geriliyorum bide tüpte çözüm değilki olacağını bilsem durmam ya olmazsa
 

niye olmasın kuzum bak zman geçiyor artık hızlanma zamanı :)sen olumlu düşündüğün sürece pozitif olcaktır.velevki olmadı..2.yi denersin olucaktır ben inanıyorum ..herşeyden kısıp bebiş için para biriktirmeye başlamalı ne yapalım fedakarlık şart bazen:)
 
şulecimm hoşgeldinn tatlım :)semi ya birşey sorcam sana senin sol tüp kapalı ya doktor ne dedi nasıl bir tedavi süreci izlememiz gerekir acaba merak ediyorumda ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…