ben anlatamadım sanırım niye onunla zaman geçirmiyorum hep o yanaşıyormuş ben dizi izlicem dedimya işte ondanbide burada çok zaman geçiriyormuşum alacağını alamadıya kurtlar vadisinde hiç sesi çıkmıyor ama yeterki rhtsz etmeyeyim
anlayamadım canım
ben anlatamadım sanırım niye onunla zaman geçirmiyorum hep o yanaşıyormuş ben dizi izlicem dedimya işte ondanbide burada çok zaman geçiriyormuşum alacağını alamadıya kurtlar vadisinde hiç sesi çıkmıyor ama yeterki rhtsz etmeyeyim
aynen nevacım benimkide öyle kurtlar oldumu gık demez yanii:)etrafında dolanmıyayım yeter yani ya nevacım sizin belirli bir sorununuz var mı yani doktorlar ne dedi bu çocuk meselesi için ?
Newaaa çabuk kocisinle ilgilen.adam ne istiyo sanki kızıyosun?:98:
sebepsiz infertilite diye geçiyor kuzum rahim filmim temiz çıktı benim tüpler açık şekli falan iyiymiş rahimin ama adet düzensizliğim olyor arada ama strese bağlı olaraktan kociştede şekil bozukluğu var 3 sene önce çift taraflı varikosel teşhisinden ameliyat oldu bilemiyorum yani
oh ne güzel tüpler açıkmış şükür :)bence buda bir aşama ..sperm sayısına falan baktırsanaıza son durum neymiş öğrenmiş olursunuz yada bence sen çok bekledin kuzum yaptır tüp babyi kavuş bebişe bir an önce nacizane fikrim :)
neyse şekerler size doyum olmaz sabah erkenciyim yatayım ben hepinizi öpüyorum hayırlı geceler.
spermde sayı iyide yapıda sorun bakalım en son gideceğim tıpış tıpış bende dr fobisi var helede işin içinde malum yer olunca geriliyorum bide tüpte çözüm değilki olacağını bilsem durmam ya olmazsa
semi dün görmedin sen beni dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?