sağol canım desteğin için beyaz eşyayı ailem aldı kullanıyorlar ama kusur buluyorlardı bulaşık mk çiziyor çamaşır mk temiz yıkamıyor buzdolabı küçük tost makns şöyle robot böyle bütün eşyamı kullanıp kusur buluyordu fazla olan eşyamı dağıtıyordu offfffffffff offfffffff ben cv vermek istemiyordum çünkü cvp verseydim sürekli mahalle kadınları gibi kavga ederdik eşimin gözünde onlardan bi farkım kalmazdı kavga olmasın diye çok seviyorum kaybetmemek için eşimde onlar gibi olsa sevemezdim çok farklı onlara hiiiiiiiiç benzemiyor ne biliyim normalde cadıyım hakkımı kimseye yedirmem abimle tartışınca sırf altta kalmamak için o bitane söylüyorsa ben beştane söylüyordum ama onlara gelince ağzım bağlanıyordu inan. dediğin gibi çekeceğimiz varmış işte.şulecim sende benim gibi çekmişssin ama daha fazla tamam bende bulaşık makinasını kullanamazdım ama çamaşır mak. okadarda değil hangi devirde yaşıyorlar senin görümcende çokmuş evet ben sessiz olduğum için ezildim belki susmayan çirkef bir insan olsaydım ezilmezdim. benim sorunum aynı evde yaşayan gelin kaynana değil kuma gibi olmamızdı benden hep bir adım önde olmak isterdi ben 1 alıyorsam o 2 alırdı.
en baştada söylediğim gibi en önemlisi eşinle aranın iyi olması ben bu sebepten sabrettim ve beni hiç bir zaman ezdirmedi. hala daha ezdirmez ama ben kötülük olmasın diye susuyordum sen neden katlandın anlamadım belki baştan restini çekseydin belki daha iyi olurdu ama herşeyde bir hayır vardır, diyorum çekeceğimiz varsa çekiyoruz. GEÇEN EŞİME DEDİMKİ YANINA TAŞINDIĞIM ZAMAN YİNE BANA KARIŞIRSA ALIR CVBINI BEN ONUN İÇİN YARATILMADIM DEDİM VE BU SÖZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
semicim haklısın canım ben sustukça tepeme çıkıyorlardı ama onları tanısan en doğru olanın susmak dolduğunu anlardın yoksa mahalle kadıları gibi sürekli kavga ederdik. ve şuan eşimin gözünde onlardan bi farkım kalmazdı. önemli olan benim masafe koymam değil tınlamıyolar beni çünkü eşim bana desteğini ailesine mesafesini korumassa aynı olayları yaşarız şükürler olsun eşim gerçekleri farketti.sana bişey danışıcam canım sence bileziklerimi istersem bize beddua edermi diye korkuyorum senin fikrin ne bu konuda.
Canım ne kusuru olur mu öle şey:)biz burda dertlerimizi paylaşmak birbirimize destek olmak için varız..yaşadıkların gerçekten çok zor şeylermiş ya allah dayanma gücü vermiş sana ..belli olmuyo kuzum evlenmeden..başına ne gelecek anlayamıyosun işte.gerçi nişanlıyken belli ettirmişti bana saolsunda aşıkken gözü görmüyor insanın..benimde nişanlılık ve evliliğimin ilk 6 ayı burnumdan geldi valla ama senin yaşadıkların çok daha ağır..geçmişe takılma boşver eden bulur elbet sen iyi ol pozitif ol bebişinde gelsin eşinle beraber destek olun birbirinize ...eşinde gerçekleri görmüştür umarım ve semin arkanda olmaya devam eder.
merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben adet olmayı bekliyorum belirtilerim feci halde var. nevacım bu arada diğer 50 ye de okundu yazar mısın.
Canım ne olsun valla bende kırmızıları bekliyorum ha geldi gelcek stresteyim o yüzden
canm ne gibi bir beddua adebilirki,gelinim benden onun hakkı olan bi,lezikleri aldı hayrını göremesin mi diyeceksemicim haklısın canım ben sustukça tepeme çıkıyorlardı ama onları tanısan en doğru olanın susmak dolduğunu anlardın yoksa mahalle kadıları gibi sürekli kavga ederdik. Ve şuan eşimin gözünde onlardan bi farkım kalmazdı. önemli olan benim masafe koymam değil tınlamıyolar beni çünkü eşim bana desteğini ailesine mesafesini korumassa aynı olayları yaşarız şükürler olsun eşim gerçekleri farketti.sana bişey danışıcam canım sence bileziklerimi istersem bize beddua edermi diye korkuyorum senin fikrin ne bu konuda.
bu altınlarına el koyma olayıda apayrı bir saçmalık
ne hakla alıyor üstelik çoğunu senin annen baban takmış.
Neyse olan olmuş
bence eşine söylettir.anlayacağı dilden konuşsun.artık hangi dilden anlıyorsa.
Baktın çirkefleşecek,işi bedduaya götürecek
ben olsam hayrını görme işallah rabbim bilsin yaptıklarını der çamuru üzerime sıçratmaz başımın çaresine bakardım
borçlu olayım ama huzurum olsun diye düşünürdüm sanırım.
Rabbim yardımcın olsun o kadının gönlünede işallah merhamet versinde bari bu konuda problem çıkartmasın
dosbacım iyi akşamlar.
nasılsın tatlım iyimisin???
noolsun canım adet olsum sanırım
sanırım diyorum çnk sabah çok kanamam oldu dr.u aradım adet dedi...zaten hiç kesilmemişti ki ...
akşama kadar başka gelen giden yoktu şimdi biraz daha var... anlamadım gitti...sinirliyim sanırım adetim
sana da hayırlı olsun canım kararına az kalmış...hayırlı dr. ile karşılaş inş.
fiyatta bana makul geldi... hadi hayırlısı...
hem izmirde olman çok daha iyi olmuş evinde stresi az olur...ankaraya gelseydin herkes duyardı... hemen söleme derim ben hamileliğimi sölediğime pişmanım..
sadece dua edeceğine emin olduğun kişilere söle canım
iyi akşamlar arkadaşlar:79:
nasılsınız bakalım. bugün giremedim siteye.
tüp bebek araştırması içindeyiz. bitane bulduk gittik konuştuk.
mikroenjeksiyon yapıyomuş. değerlerin böyle olması bizi ilgilendirmiyo dedi adam bir tane olsa yeter bize dedi. sonuçta ne yapacağımız belli. o yüzden ne sizi oyalarım ben nede kendimi oyalarım.
karar verin gelin yapayım dedi. bu arada dçentmiş dr.
%90 olacak ama yarın bitane tüp bebek merkeziyle daha konuşacağım % 100 olması için.
devletle anlaşmalı. aşılamada çıkarmıştım ben rapor. ama iğneyle aşılamayı yaptırdığım için devlet rapor veriyo ve 2 tüp bebeği karşılıyomuş. bu arada 2.500-3000 lıra cıvarında yapıyor.
masalcım nöbettemisin kuzum
adına çok sevindim.fiyatta uygun geldi.beni bile heyecan sardı.
işallah çabanın meyvesini alırsın canım.tüp bebekte gün sayarız burda.sonra gelsin bebiş
eee nede olsa tüpte şansın çoooook daha fazla.
ayrıca azmin için cesaretin için tebrik ediyorum.
kocişime ilk defa bizde tüp yaptıralm dedim bugün.olabilir dedi ama sonbaharda falan düşünüyoruz bakalım nasip
bak benide gaza getirdin.sonbahardada olsa tüp baby yaptırmayı düşünmek bile benim için önemli adım:82::82::82:
devlet anlaşması olmazsa 6500 tl tutuyormuş bende aşılamaları rapor için yaptırmıştım pişman oldum.senin için hayırlısı olur inşallah canım:)
:78::78::78::78: hıııımmmm bilmeeeeeeeemmmm:44:
evet gezdim geldim. bende heveslendim ama k.valdem daha hevesliydi.
valla çok sinirlendi o kuyruğunu sıkıştırdı geldi(duymasın)
izmirde de iyi yerler vardır heralde canım bende sırf başka bilmediğim şehir olmasın diye adana da yaptırmayı istiyorum olacağı varsa olur değil mi.sonuçta orada da tutanlar var:)
masalcım gittiğin yer özel değilmi canım
nasıl bir yer yani devlet yarısını karşılıyor:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?