Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım desteğin için beyaz eşyayı ailem aldı kullanıyorlar ama kusur buluyorlardı bulaşık mk çiziyor çamaşır mk temiz yıkamıyor buzdolabı küçük tost makns şöyle robot böyle bütün eşyamı kullanıp kusur buluyordu fazla olan eşyamı dağıtıyordu offfffffffff offfffffff ben cv vermek istemiyordum çünkü cvp verseydim sürekli mahalle kadınları gibi kavga ederdik eşimin gözünde onlardan bi farkım kalmazdı kavga olmasın diye çok seviyorum kaybetmemek için eşimde onlar gibi olsa sevemezdim çok farklı onlara hiiiiiiiiç benzemiyor ne biliyim normalde cadıyım hakkımı kimseye yedirmem abimle tartışınca sırf altta kalmamak için o bitane söylüyorsa ben beştane söylüyordum ama onlara gelince ağzım bağlanıyordu inan. dediğin gibi çekeceğimiz varmış işte.
oh süper ozaman hiç korkma seni

bu altınlarına el koyma olayıda apayrı bir saçmalık
ne hakla alıyor üstelik çoğunu senin annen baban takmış.
neyse olan olmuş
bence eşine söylettir.anlayacağı dilden konuşsun.artık hangi dilden anlıyorsa.
baktın çirkefleşecek,işi bedduaya götürecek
ben olsam hayrını görme işallah rabbim bilsin yaptıklarını der çamuru üzerime sıçratmaz başımın çaresine bakardım
borçlu olayım ama huzurum olsun diye düşünürdüm sanırım.
rabbim yardımcın olsun o kadının gönlünede işallah merhamet versinde bari bu konuda problem çıkartmasın

sağol canım rabbim sizden razı olsun evet bekarken çok sabırsızdım ama evlilik bana sabrı öğretti yaşadıklarıma sabretmem ailemidi şaşırtı ama çok aşıktım ve hep sabır diledim rabbimdenzaten buluyorlar ettiklerinide kalp gözleri kapalı olduğundan farkında değiller kayınvalidem bana kaynanasını anlatıyor görümcem kaynanası ve görümcesini bende hayretle dinliyorum onları. evet sabretmemin asıl nedeni eşimin onlarla benim farkımı farketmesi ve onu kaybetmemekti şükürler olsun başardım.

merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben adet olmayı bekliyorum belirtilerim feci halde var. nevacım bu arada diğer 50 ye de okundu yazar mısın.

merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben adet olmayı bekliyorum belirtilerim feci halde var. nevacım bu arada diğer 50 ye de okundu yazar mısın.

Canım ne olsun valla bende kırmızıları bekliyorum ha geldi gelcek stresteyim o yüzden

Canım ne olsun valla bende kırmızıları bekliyorum ha geldi gelcek stresteyim o yüzden

evet ben de bekliyorum yarın gelmelerini istiyorum çünkü cumartesi doktora gideceğim tedaviye başlamak için. ya yarın gelsinler ya da hiç gelmesinler

canm ne gibi bir beddua adebilirki,gelinim benden onun hakkı olan bi,lezikleri aldı hayrını göremesin mi diyecek Biraz saçma olmazmı merak etme canım o onun hayrını göremez sanada o para bir şekilde bir yerden gelir. Kul hakkı diye bir şey var en lazım olan şeyde o merak etme öteki tarafta söke söke alırsın.

tamamen semiye katılıyorum eşini öne sürmeli sen isteme o istesin. Ne aç gözlü insanlar var yaa

iyi akşamlar arkadaşlar:79:

nasılsınız bakalım. bugün giremedim siteye.
tüp bebek araştırması içindeyiz. bitane bulduk gittik konuştuk.
mikroenjeksiyon yapıyomuş. değerlerin böyle olması bizi ilgilendirmiyo dedi adam bir tane olsa yeter bize dedi. sonuçta ne yapacağımız belli. o yüzden ne sizi oyalarım ben nede kendimi oyalarım.
karar verin gelin yapayım dedi. bu arada dçentmiş dr.
%90 olacak ama yarın bitane tüp bebek merkeziyle daha konuşacağım % 100 olması için.
devletle anlaşmalı. aşılamada çıkarmıştım ben rapor. ama iğneyle aşılamayı yaptırdığım için devlet rapor veriyo ve 2 tüp bebeği karşılıyomuş. bu arada 2.500-3000 lıra cıvarında yapıyor.

dosbacım iyi akşamlar.
nasılsın tatlım iyimisin???

noolsun canım adet olsum sanırım
sanırım diyorum çnk sabah çok kanamam oldu dr.u aradım adet dedi...zaten hiç kesilmemişti ki ...
akşama kadar başka gelen giden yoktu şimdi biraz daha var... anlamadım gitti...sinirliyim sanırım adetim

sana da hayırlı olsun canım kararına az kalmış...hayırlı dr. ile karşılaş inş.
fiyatta bana makul geldi... hadi hayırlısı...
hem izmirde olman çok daha iyi olmuş evinde stresi az olur...ankaraya gelseydin herkes duyardı... hemen söleme derim ben hamileliğimi sölediğime pişmanım..
sadece dua edeceğine emin olduğun kişilere söle canım

masalcım nöbettemisin kuzum

adına çok sevindim.fiyatta uygun geldi.beni bile heyecan sardı.
işallah çabanın meyvesini alırsın canım.tüp bebekte gün sayarız burda.sonra gelsin bebiş
eee nede olsa tüpte şansın çoooook daha fazla.
ayrıca azmin için cesaretin için tebrik ediyorum.

kocişime ilk defa bizde tüp yaptıralm dedim bugün.olabilir dedi ama sonbaharda falan düşünüyoruz bakalım nasip

bak benide gaza getirdin.sonbahardada olsa tüp baby yaptırmayı düşünmek bile benim için önemli adım:82::82::82:

evet hayatım kimselere söylemedim zaten. k.valdem ve annemler biliyo sadece. zaten kımselere söylememiştim şimdiye kadarki tedavilerim dahil.
izmir olması evet çok daha iyi oldu. yarın biyerle daha görüşüp kesin kararımı verecem inşallah ve nisanda adet olduğumda direk gidicem tüp bebeğe. inşallah daha fazla beklemeden rabbim yüzümüzü güldürür. rabbim hepinize ve bana hayırlı evlatlar versin inşallah bitanem

devlet anlaşması olmazsa 6500 tl tutuyormuş bende aşılamaları rapor için yaptırmıştım pişman oldum.senin için hayırlısı olur inşallah canım:)

ayyy semicim valla senin adına çoook sevindim. bir adım attın bence.
kocişinle bu konuyu konuşman bile bence çok iyi. hayırlısı olsun bitanem. evet tüp bebek bencede aşılamayla zaman kaybı oluyo. ama geçirilmesi gereken durumlar bunlar. bugünkü dr bile öyle dedi.
her aşamadan geçmişin en son çare zaten tüp bebek ve bundan ötesi yok dedi.
sizi burdan bebeksiz bırakmayız dedi.
evet fiyat çok uygun banada öyle geldi bitanem. normali 5.500 ama devlet yarısını karşılıyomuş. raporuda onlar ayarlayacak ben koşturmıyıcam inşallah. rabbim hayırlısını versin inşallah.
sorduk ya 1. tutmazsa 2. nasıl yaparız dedik. 2. dahada az ödersiniz dedi devlet daha fazlasını ödüyomuş 2. tüp bebekte. şimdilik böyle. dediğim gibi %90 yaptırmaya karar verdik. bide yarın öteki tüp bebek merkezine danışıcam ama heralde bu konuştuğum yer ağır basacak gibi.
sonuç olarak nisanda ''start'' diyicem inşallah

bu arada bu akşamki topik nöbetçisi beniiiim:84::84::84:

devlet anlaşması olmazsa 6500 tl tutuyormuş bende aşılamaları rapor için yaptırmıştım pişman oldum.senin için hayırlısı olur inşallah canım:)

sağol bitanem. hepimiz için hayırlı haberler alalım inşallah.
özel ege tüp bebek merkezine gittim orası özel yaptırmak istediğinde 5.500 gibi bir ücret alıyolarmış.

masalcım gittiğin yer özel değilmi canım
nasıl bir yer yani devlet yarısını karşılıyor:26::26:

:78::78::78::78: hıııımmmm bilmeeeeeeeemmmm:44:

evet gezdim geldim. bende heveslendim ama k.valdem daha hevesliydi.
valla çok sinirlendi o kuyruğunu sıkıştırdı geldi(duymasın)

izmirde de iyi yerler vardır heralde canım bende sırf başka bilmediğim şehir olmasın diye adana da yaptırmayı istiyorum olacağı varsa olur değil mi.sonuçta orada da tutanlar var:)

izmirde de iyi yerler vardır heralde canım bende sırf başka bilmediğim şehir olmasın diye adana da yaptırmayı istiyorum olacağı varsa olur değil mi.sonuçta orada da tutanlar var:)

olmazmı bitanem. aslında k.valdemin anlatığı ve bana telefonda anlatılanlar karşısında çok umutlanmıştık. ama tabi umut ettiğimiz gibi olmadı. yaptırabılırdık de ama 1 ay uzun bi süre. nasıl kalınırki ? ama burdakide iyi inşallah hayırlısıdır.
hıım bu arada k.valdem beni dinlemiyosunuz başka dr gidelim filan diyip duruyodu. birazda sırf üzerimden atmak için gittim bazı imaları. yoksa ben biliyodum ne yapılacağınıda neyse artık.
k.valdem artık ben karışmıyorum ne isterseniz nereye isterseniz gidin destek olurum ama yönlendirmem dedi. çünkü hayal kırıklığına uğradım dedi.
neyseki artık imalardan kurtuldum. en azından kendi başıma hareket ederim kimse sormayacak. benim isteğime bağlı herşey artık. kociş bile artık sen ne istersen nereye istersen gideriz kimseyide karıştırmayalım dedi. gerçi her zaman bana bıraktı bu olayları ama k.valdem baskı uygulayınca oda dayanamadı neyse artık... amma çok konuştum yaaaaa.
kafanızı şişirdiiimmm

masalcım gittiğin yer özel değilmi canım
nasıl bir yer yani devlet yarısını karşılıyor:26::26:

evet hayatım özel biyer. iyide görünüyo. dr sevimli bişey. tabi ilk görüşme için bunu diyorum.
zamanla anlarım şekerliğini. devletle anlaşmalı canım. raporu biz çıkarıyoruz dedi. yarısını devlet karşılıyo dedi o kadar. daha fazlada kurcalamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…