benimde senden farkım yok tatlım merak etmehayırlısı canım ya inşallah kavuşuruz sıpalarımıza
Bende öyle ama gelmiyor nazlı sıpa çookk ..
Sen daha yenisin ama inşallah olur ben 3 yılllık evliyim temmuzda 3 yıl olucak
umudunu yitirme ve güzel düşün topiğimiz uğurlu gelmiştir inşallah.
canım benim sağol ALLAH razı olsun tama olur şimdi atıyorum noyu ozaman sen fabeyede sormayı unutma ben denk gelemeyebilirim kocişi izin verirse onuda görürüz.
tamam tamam yapmıyorum:18::18:şulemmmmm banada dua et lütfen senin temiz kalbinin duaları kabul olur arkadaşımmelodi yapma şunu rahat ol azcık olucak inşallah bak görürsün sıkma lütfen kendini.
Kızlar Allaha emanet olun Hayırlı geceler..
Sohbetiniz iyi geldi..İnşallah bu topikte birtane bilem göbeksiz kadın kalmasın koccaman göbekleri olsun Pıt pıt atsın orada minik bir kalp..
valla tatlım zaman çok çabulk geçiyo ..4 ay denedim olmadı dedim gelir acele etme ..6 ay oldu ..doktor yolları..prolaktin hormonum yüksek çıktı. yumurtalama var ama kalitesini etkiler dedi doktor.ilaç kullandım düştü yumurta kalitem otomatik yükseldi..denedik yok gelmedi sıpa.1 yıl oldu dedim artık ben rahim filmi istiyorum gerek yok diyorlar..zorla çektirdim resmen ve sonuç 1 tüp iptal2 ay oluruna bırak ..zaman nasıl geçmiş işte bak ..birşeyler yapmam lazım artık ..ama allah ol dedikten sonra hertürlü olur ben ona inanıyorummmm ..of of sonunda yüzümüz gülsünde beklemeye razıyım..
iyi geceler canım amiiiiiiiiiiiiin.Kızlar Allaha emanet olun Hayırlı geceler..
Sohbetiniz iyi geldi..İnşallah bu topikte birtane bilem göbeksiz kadın kalmasın koccaman göbekleri olsun Pıt pıt atsın orada minik bir kalp..
tamam canım anlaştık umudsuzluk sızlanmak yok olucak yahu inanıyorum olucak.tamam tamam yapmıyorum:18::18:şulemmmmm banada dua et lütfen senin temiz kalbinin duaları kabul olur arkadaşım
evet canım ya 4 de giricez inşallah.amiiin tatlııımmm amin
benle şulede haziranda 4.yılımıza girecez.
inşallah canım inşallah uğurlu gelmiştir....
sendende allah rağzı olsun canım...sorarım tatlım açık görünce....bu arada sen ist.nereye geliyorsun?ona göre buluşma yeri ayarlarız sen mail at ben şimdi çaldırıcam seni kayderdersin telimi.sende olsun benim tel...
tamam canım anlaştık umudsuzluk sızlanmak yok olucak yahu inanıyorum olucak.
ah canım benim sağol etmemmi inan herdefasında ediyorum.
evet canım ya 4 de giricez inşallah.
amin cümlemizden tamam canım aldım noyu avcılarda gelicem canım nerde buluşuruz?
saol bitanemmm ..bende ediyorum inan hergece yatarken dilimden düşmüyorsunuz ..allah duyar elbet..canımm tedavin hayırlı olsun inşallah ..herşey yolunda gitsin kuzum :)bebikoyla gel bizebende çıkıyorum çok uykum geldiii..seni çok özliyeceğim ama ..seni seviyorum kuzum kendine çok iyi bakkkk.aileye tanımasamda çok selamlar ..
söyliyicem hayatım selamlarını seviyom kız seni.saol bitanemmm ..bende ediyorum inan hergece yatarken dilimden düşmüyorsunuz ..allah duyar elbet..canımm tedavin hayırlı olsun inşallah ..herşey yolunda gitsin kuzum :)bebikoyla gel bizebende çıkıyorum çok uykum geldiii..seni çok özliyeceğim ama ..seni seviyorum kuzum kendine çok iyi bakkkk.aileye tanımasamda çok selamlar ..
ay evet görmek istiyorum evet fabe ümraniyede oturuyor bakalım ayarlarız o vakit fabeciğimin kararınıda alalımda.aslında hepimize en uygun taksim sankim febe karşıda oturuyor diye hatırlıyorum yalnış hatırlamıyorsam ama yinede sen piyerlotiye gelmek istersen ordada olur fark etmez benim için...febeyede sorarız
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öperimmmmmmmmmmmmm...kaçarımmmmmmmmmmm..vınnnnnnnnnn...
ay evet görmek istiyorum evet fabe ümraniyede oturuyor bakalım ayarlarız o vakit fabeciğimin kararınıda alalımda.
olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYORNE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...
Edacım peki sen o ebegumecini deneyecekmisin?? Newacimm biz o çorbaya terbiyeli tawuk deriz we kocisimin ennn sewdiği çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?