Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Allaha emanet olun Hayırlı geceler..
Sohbetiniz iyi geldi.. İnşallah bu topikte birtane bilem göbeksiz kadın kalmasın koccaman göbekleri olsun Pıt pıt atsın orada minik bir kalp..

amiiin tatlııımmm amin

benimde senden farkım yok tatlım merak etmehayırlısı canım ya inşallah kavuşuruz sıpalarımıza

benle şulede haziranda 4.yılımıza girecez.

Bende öyle ama gelmiyor nazlı sıpa çookk ..
Sen daha yenisin ama inşallah olur ben 3 yılllık evliyim temmuzda 3 yıl olucak

inşallah canım inşallah uğurlu gelmiştir....
sendende allah rağzı olsun canım...sorarım tatlım açık görünce....bu arada sen ist.nereye geliyorsun?ona göre buluşma yeri ayarlarız sen mail at ben şimdi çaldırıcam seni kayderdersin telimi.sende olsun benim tel...

melodi yapma şunu rahat ol azcık olucak inşallah bak görürsün sıkma lütfen kendini.
tamam tamam yapmıyorum:18::18:şulemmmmm banada dua et lütfen senin temiz kalbinin duaları kabul olur arkadaşım
Kızlar Allaha emanet olun Hayırlı geceler..
Sohbetiniz iyi geldi.. İnşallah bu topikte birtane bilem göbeksiz kadın kalmasın koccaman göbekleri olsun Pıt pıt atsın orada minik bir kalp..

iyi gecelerrr canımmm...aminnnnnnnnnnnnn ...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh ..lütfen gel istediğinde topiğimize canım...kendine iiyi bakkkk ..hayırlısıyla gelsin bebikon

Sende benim gibi olmussun bende zorla çektirttim dr rahmin yumurtaların çok iyi sorun yok olur bekleyelim diyordu hepp ama benim zorumla çekilen filimde herşey gün yüzüne çıktı..Bu seferde dr.. en azından sorununun ne oldugunu biliyoruz ona göre davranırız buda iyi bişey dedi...

evet canım ya 4 de giricez inşallah.
amin cümlemizden tamam canım aldım noyu avcılarda gelicem canım nerde buluşuruz?

tamam canım anlaştık umudsuzluk sızlanmak yok olucak yahu inanıyorum olucak.
ah canım benim sağol etmemmi inan herdefasında ediyorum.

saol bitanemmm ..bende ediyorum inan hergece yatarken dilimden düşmüyorsunuz ..allah duyar elbet..canımm tedavin hayırlı olsun inşallah ..herşey yolunda gitsin kuzum :)bebikoyla gel bize bende çıkıyorum çok uykum geldiii..seni çok özliyeceğim ama ..seni seviyorum kuzum kendine çok iyi bakkkk.aileye tanımasamda çok selamlar ..

Son düzenleme:
evet canım ya 4 de giricez inşallah.
amin cümlemizden tamam canım aldım noyu avcılarda gelicem canım nerde buluşuruz?

aslında hepimize en uygun taksim sankim febe karşıda oturuyor diye hatırlıyorum yalnış hatırlamıyorsam ama yinede sen piyerlotiye gelmek istersen ordada olur fark etmez benim için...febeyede sorarız

iyi geceler tatlım bende çıkıcam dedim ama bir türlü çıkamadım... bende vallaha hepinize dua ediyorum.....

söyliyicem hayatım selamlarını seviyom kız seni.
elbette duyucak rabbim ALLAHrazı olsun amiiiiiiiiiiiiiin inşallah.
ALLAH rahatlık versin e normal uykunun gelmesi tatlım gitde daha fazla kocişin sinirlenmesin seni kocaman öpüyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öperimmmmmmmmmmmmm...kaçarımmmmmmmmmmm..vınnnnnnnnnn...

aslında hepimize en uygun taksim sankim febe karşıda oturuyor diye hatırlıyorum yalnış hatırlamıyorsam ama yinede sen piyerlotiye gelmek istersen ordada olur fark etmez benim için...febeyede sorarız
ay evet görmek istiyorum evet fabe ümraniyede oturuyor bakalım ayarlarız o vakit fabeciğimin kararınıda alalımda.

bende öptüm canım bende çıkıcam şimdi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öperimmmmmmmmmmmmm...kaçarımmmmmmmmmmm..vınnnnnnnnnn...

tamam canım ben yarın görürsem sorarım ona....öptüm canım ben çıkayım artık aynen bende kaçtımm

ay evet görmek istiyorum evet fabe ümraniyede oturuyor bakalım ayarlarız o vakit fabeciğimin kararınıda alalımda.

olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYOR NE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...

olmadı NEGATİF TEST SABAH YAPTIM ŞİMDİDE KIRMIZILAR GELMEYE ÇALIŞIYOR NE SALAĞIM YA ÇOK UMUTLANDIM P.TESİ DR GİDECEM HASTALANIRSAN 3. GÜNÜ GELM DEMİŞTİ...

tatlım olsun üzülme hayırlısı olsun kuşummmm..elbet birgün çift çizgi olacak..gönlünü ferah tut..birsonraki aya moral depola..bak benim kırmızlarda gelmeye uğaraşıyor ama napalım ..umutlar öbür aya artık:)

Edacım peki sen o ebegumecini deneyecekmisin?? Newacimm biz o çorbaya terbiyeli tawuk deriz we kocisimin ennn sewdiği çorba

canım ben ebegümeçleri çıkınca bi düşünüyorum
bi o kaldı onuda yapalım
süt buharı,soğan suyu yaptık
onuda yapalım

bide ben hala regl olmadım yaa
test yapmak istemiyorum
çünkü tek çizgiyi görecek gücü bulamıyorum kendimde
36.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…