iyiyiz hayatım sen ne örüyon.Slm yaralı gece kuşlarıı nörüyosunuz...
kızlar misafirlerim gittiortalığı topladım bir bakayım dedim kim var kim yok diye ama kimsecikler yok. bende yoruldum zaten neyse alnımın akıyla çıktım.
bu arada masalcığım bitanem nerelerdesin seni çoook merak ediyorum tatlım ALLAH RAZI OLSUN senden kuzum kargom bugün geldi. misler gibi kokuyordu valla perşembe gecesi yapacağım inşallah.
iyiyiz hayatım sen ne örüyon.
ya bişe sorcam arkadaşlar çatlatma iğnesi olduğum halde adet gecikmesi normalmi? yada kanda çıkmama ihtimali varmı?biri beni aydınlatsın ya lütfen
hiçç bişey yapmıyorum uff canım sıkılıyo biraz..
Uykumda yok hiçç yarında doğum günüm yaşlanıyorum üzülüyorum o yüzden bebemsiz bir yaşıma daha giriyorum :85:
Olabiliyo ilaç kullanıyorsan oda yapıyo..Ben tüp yaptırdım benimde sonuç 8.gün 0,97 çıkmıştı bıraktım ilaçları negatifi görünce erken adet oldum..Ablamın görümcesinde böyle birşey olmuştu kan testinde çıkmamış 3 ay en son adet söktürücü vermiş dr içince çok fena kanaması olmuşş ultrasonla bakınca bebeği görmüşş anca...Erken dogdu bebek şimdi ise sağlıklı gayet ama herkesde aynı olmuyo tabi bünye meselesi..
hiçç bişey yapmıyorum uff canım sıkılıyo biraz..
Uykumda yok hiçç yarında doğum günüm yaşlanıyorum üzülüyorum o yüzden bebemsiz bir yaşıma daha giriyorum :85:
teşekkürler arkadaşım ama b en ilaç kullanmadım en son çatlatma iğnesi oldum işte bakalım yarın sabah doktora gidicem ultrasonla bakıcak. Ama hala adet olmadım ağrı bile yok falan filan işte
pko ne diyorsunuz canım yumurta tembelliğimi öyleyse benimde o sorunum var aynen senin gibi kloman ve iğne kullandım benimde adetlerim düzensizdi doktor bu tedaviden sonra gecikmez adetin demişti 3--5 gün gecikince gel bakıyım dedi bebekten şüphelenirsin demişti bende 5 gün gecikincer baya umutlandım ama bugün testim dediğim gibi 0,47 çıkınca oturdum ağladım bende ne yapıyım :)bende pko var bende bu ay klomen kullandım iğne oldum sonra ama tutmadı 14 ünde hastalandım o kadar üzüldümki anlatamam o gün nerdeyse bütün gün ağladım.ama şimdi geçtii.benim düzensizdi önceki ay 13 ünde olmuştum 1 gün attı yani hayırlısı inşallah bebişin gelmiştir canım
en güzel yaşlarımız bunlar hevukcumHiçç bişey yapmıyorum uff canım sıkılıyo biraz..
uykumda yok hiçç yarında doğum günüm yaşlanıyorum üzülüyorum o yüzden bebemsiz bir yaşıma daha giriyorum :85:
pko ne diyorsunuz canım yumurta tembelliğimi öyleyse benimde o sorunum var aynen senin gibi kloman ve iğne kullandım benimde adetlerim düzensizdi doktor bu tedaviden sonra gecikmez adetin demişti 3--5 gün gecikince gel bakıyım dedi bebekten şüphelenirsin demişti bende 5 gün gecikincer baya umutlandım ama bugün testim dediğim gibi 0,47 çıkınca oturdum ağladım bende ne yapıyım :)
olur aslında tatlım doğru yaptığına eminmisin tatlım üyeliğini.şulem ya yeni üyelikmi açsam ne yapsam değiştirmemişler benim ismi halaya
etrafıma umutlu değilim bu ay filan diyordum umrum değil zannediyordum bende ama hastalanınca anladım aslında içten içe çok umutlanmışım ama ne yapalım kısmet işte allahım en hayırlı zamanı biliyor ve o zaman verecek rabbim ben buna inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?