Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fabecim arkadaşım gelmek istemiyorsan buluşmaya sıkıntı yapma kocişinlede aranı bozma arkadaşım ama ben seni görmek isterim sana uyarızda gün ve yer olarak kararını netleştirirsen canım ayarlayalım günü ve saati yeri.

orkidecim hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin rabbim kucağına almayıda nasib etsin.
seni şuanki hislerini çok iyi anlıyorum bende o günleri hatırladım dualarındayız biliyorum ve buna çok smutlu oluyorum öpüyorum seni ve yiğenimizi.

ayy baya yorulmuşssundur canım ya iyice dinlen bari...ne mislergibi kokuyor perşembe ne yapacan anlamadım ne meraklıyım dimi he bu arada canım benim bat 14

ya bişe sorcam arkadaşlar çatlatma iğnesi olduğum halde adet gecikmesi normalmi? yada kanda çıkmama ihtimali varmı? biri beni aydınlatsın ya lütfen

ya bişe sorcam arkadaşlar çatlatma iğnesi olduğum halde adet gecikmesi normalmi? yada kanda çıkmama ihtimali varmı? biri beni aydınlatsın ya lütfen

Olabiliyo ilaç kullanıyorsan oda yapıyo..Ben tüp yaptırdım benimde sonuç 8.gün 0,97 çıkmıştı bıraktım ilaçları negatifi görünce erken adet oldum..Ablamın görümcesinde böyle birşey olmuştu kan testinde çıkmamış 3 ay en son adet söktürücü vermiş dr içince çok fena kanaması olmuşş ultrasonla bakınca bebeği görmüşş anca...Erken dogdu bebek şimdi ise sağlıklı gayet ama herkesde aynı olmuyo tabi bünye meselesi..

teşekkürler arkadaşım ama b en ilaç kullanmadım en son çatlatma iğnesi oldum işte bakalım yarın sabah doktora gidicem ultrasonla bakıcak. ama hala adet olmadım ağrı bile yok falan filan işte

hiçç bişey yapmıyorum uff canım sıkılıyo biraz..
Uykumda yok hiçç yarında doğum günüm yaşlanıyorum üzülüyorum o yüzden bebemsiz bir yaşıma daha giriyorum :85:

teşekkürler arkadaşım ama b en ilaç kullanmadım en son çatlatma iğnesi oldum işte bakalım yarın sabah doktora gidicem ultrasonla bakıcak. Ama hala adet olmadım ağrı bile yok falan filan işte

bende pko var bende bu ay klomen kullandım iğne oldum sonra ama tutmadı 14 ünde hastalandım o kadar üzüldümki anlatamam o gün nerdeyse bütün gün ağladım.ama şimdi geçtii.benim düzensizdi önceki ay 13 ünde olmuştum 1 gün attı yani hayırlısı inşallah bebişin gelmiştir canım BENİM NORMALDE ÇOK SANCILI OLURDU BU SEFER HİÇ SANCIM OLMADI...İLAÇLAR VEYA İĞNE ETKİLEDİ GALİBA AMA ÇOK İYİ OLDU ÇOK SANCIM OLUYORDU ÇÜNKÜ MALESF

Son düzenleme:
pko ne diyorsunuz canım yumurta tembelliğimi öyleyse benimde o sorunum var aynen senin gibi kloman ve iğne kullandım benimde adetlerim düzensizdi doktor bu tedaviden sonra gecikmez adetin demişti 3--5 gün gecikince gel bakıyım dedi bebekten şüphelenirsin demişti bende 5 gün gecikincer baya umutlandım ama bugün testim dediğim gibi 0,47 çıkınca oturdum ağladım bende ne yapıyım :)

Hiçç bişey yapmıyorum uff canım sıkılıyo biraz..
uykumda yok hiçç yarında doğum günüm yaşlanıyorum üzülüyorum o yüzden bebemsiz bir yaşıma daha giriyorum :85:
en güzel yaşlarımız bunlar hevukcum
canın sıkılması normal tatlım sıkıntıların çok yeni henüz.
doğu günün kutlu olsun seni kocaman öpüyorum yeni yaşın sana bebişini getirsin inşalah umudumuzu yitirmek yok

etrafıma umutlu değilim bu ay filan diyordum umrum değil zannediyordum bende ama hastalanınca anladım aslında içten içe çok umutlanmışım ama ne yapalım kısmet işte allahım en hayırlı zamanı biliyor ve o zaman verecek rabbim ben buna inanıyorum...

İnşalah canım seninde benimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün RABBİM inşalah... sen ne kadardıor evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…