inşalah canım seninde benimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün rabbim inşalah... Sen ne kadardıor evlisin
kızlar ben kaçıyim yarın erkenciyim malum zaten kaçgündür uykusuzum ve yorunum.
öpüyorum hepinizi.
sağol canım sanada tamam hayatım görüşürüz inşallah canım inşallah cümlemizin.
canım iyi uykular tatlı rüyalar yarın akşam ararım ben seni haberlerini alırım.inşallah gönlüne göre gecer tatlım...kocaman öptüm
off off bugün test yaptım 5 gün geçmişti adetim çatlama iğnesi oldum ama yine olmadı test sonucu 0.47oyy oyy
pkolu musunuz yani klomen tarzı ilaç hiç kullandınızmı
Teşekkür ederim tatlım inşşş..doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla inşallah... :116::116:
en güzel yaşlarımız bunlar hevukcum
canın sıkılması normal tatlım sıkıntıların çok yeni henüz.
doğu günün kutlu olsun seni kocaman öpüyorum yeni yaşın sana bebişini getirsin inşalah umudumuzu yitirmek yok
tatlım mutlaka gel sende biraz kafa dağıtırız..Bendemii gelsem buluşmaya kartalda oturuyorum ama gelebilirim belki gerçi fazla muhabbetimiz yok henüz emme kader arkadaşıyız
fabecim arkadaşım gelmek istemiyorsan buluşmaya sıkıntı yapma kocişinlede aranı bozma arkadaşım ama ben seni görmek isterim sana uyarızda gün ve yer olarak kararını netleştirirsen canım ayarlayalım günü ve saati yeri.
sabırlı olmaktan başka şansımz yok hevukcum zor bilmemem mümkün değil ama napaalım takdiri ilahı teveküllü olmaktan başka şansımız yok sabredelim dua edelim RABBİM inşallah o büyük hazinesinden bizleride faydalandırır.
selamün aleyküm güzel arkadaşlarım gününüz aydın olsun inşallah.
günaydın can dostlarım
gününüz aydın olsun inşallah
masalcım dün gece de gelmemişsin canım, çooookk merak ediyorum seni.
nevacım ben de perşembeyi bekliyorum canım, mübarek gece.. Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı
tatlım mutlaka gel sende biraz kafa dağıtırız..
tatlım gelmek istemez olurmuyum..siz ümraniyeye kadar gelin ben gelmiyim olurmu öyle şey.. kocişe söyleyemedim ama olsun kızdırmasın beniiyarın görüşelim diyorum uyarmı kızlar?? sonraki günler kardeşim gelcek bana..
a.s tatlım... naber nasılsın bakalım? yarın uygunmu sana tatlım???
ayyyy hadi yaaaa benimde diğer günler çok zor..yinede bakarım bi çaresine ama sanmıyorum..çünkü kardeşim üni de okuyo..onunda zamanı kısıtlı..geri dönmesi gerekiyo..ben yinede konuşurum ama bakalım tatlım..sende ayarlamaya çalış yinede..haftaya ertele meselaşule herzamna gelemez çünkü..nese şuleylede bi konuşalım ayralamaya çalışalım..
evet canım laparoskopi diye birşey var ama bilmiyorum ki sol tüp açık belkim aşılama mı yaptırsam diyorum doktora gidicem bakalım ne diyecek görcez..aman gelmesin kırmızlar kuzum ne güzel bebiş gelsin inşallah canım benim :)
hadi inşallah edacımın da öyleymiş o zaman
şulem ya yeni üyelikmi açsam ne yapsam değiştirmemişler benim ismi halaya
işte olmuyor yarın olması geren bir durum yoksa ertelemezmiyim cnm.bende çok görüşmek istiyorummm
ben bu gün bi uğrayım arkadaşıma söyleyebilirsem söyleyim olmazsa yani sölemeye çalışayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?