Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AMİİİİNNN CANIM 3 yıl bitecek haziran başında 4. Yılıma girecem tatlım

inşalah canım seninde benimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün rabbim inşalah... Sen ne kadardıor evlisin

canım iyi uykular tatlı rüyalar yarın akşam ararım ben seni haberlerini alırım.inşallah gönlüne göre gecer tatlım...kocaman öptüm

kızlar ben kaçıyim yarın erkenciyim malum zaten kaçgündür uykusuzum ve yorunum.
öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
hayat çok zor yaşadığımız sınavda çok zor kurban olduğum allahın bir bildiği var sabırla dua edelim elbet en güzel zamanda rabbim bize bebişlerimizi verir aslında allah her duayı kabul edermiş ama onun ne zaman gerçekleşmesi gerektiğini bir tek o bilirmiş sabırla bekleyelim allahım büyüktür

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla inşallah...:116::116:
Teşekkür ederim tatlım inşşş..

Okadar kötü hissediyorumkii kendimi hep büyümek isterdim şimdi ise küçülmek yaşım ilerledikçe dahada çıkmaza gireceğimden korkuyorum ya olmazsa bebeğim :85: tek yum..moralimi alt üst ettii..

günaydın can dostlarım

gününüz aydın olsun inşallah

masalcım dün gece de gelmemişsin canım, çooookk merak ediyorum seni.

nevacım ben de perşembeyi bekliyorum canım, mübarek gece.. Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı

Bendemii gelsem buluşmaya kartalda oturuyorum ama gelebilirim belki gerçi fazla muhabbetimiz yok henüz emme kader arkadaşıyız
tatlım mutlaka gel sende biraz kafa dağıtırız..

tatlım gelmek istemez olurmuyum..siz ümraniyeye kadar gelin ben gelmiyim olurmu öyle şey.. kocişe söyleyemedim ama olsun kızdırmasın benii yarın görüşelim diyorum uyarmı kızlar?? sonraki günler kardeşim gelcek bana..

moral bozmak yok hevuk umut yitirmek hiç yok buna hakkın yok unutmaüzme bizi

Okadar kötü hissediyorumkii kendimi hep büyümek isterdim şimdi ise küçülmek yaşım ilerledikçe dahada çıkmaza gireceğimden korkuyorum ya olmazsa bebeğim :85: tek yum..moralimi alt üst ettii....

günaydıııınnn tatlımmmm seninde günün aydın olsun ve çok güzel geçsin inşallah

yaa yarın olmaz noluuuurrr perşembbe cuma olur da nolurrrrr.yarın arkadaşa sözüm var onla biyere gitmem lazım iptal edemem yani kırılır üzülür sizide kırmak istemiyorum ama onun durumu farklı...bide ancak yarın gitmemiz gerekiyor yani başka gün olmaz ((

tabiki gel tatlım gelebiliyorsan seviniriz febenin dediği gibi kafa dağıtırız iyi olur

a.s tatlım... naber nasılsın bakalım? yarın uygunmu sana tatlım???

Son düzenleme:
ayyyy hadi yaaaa benimde diğer günler çok zor..yinede bakarım bi çaresine ama sanmıyorum..çünkü kardeşim üni de okuyo..onunda zamanı kısıtlı..geri dönmesi gerekiyo..ben yinede konuşurum ama bakalım tatlım..sende ayarlamaya çalış yinede..haftaya ertele mesela şule herzamna gelemez çünkü..nese şuleylede bi konuşalım ayralamaya çalışalım..

işte olmuyor yarın olması geren bir durum yoksa ertelemezmiyim cnm.bende çok görüşmek istiyorummm

ben bu gün bi uğrayım arkadaşıma söyleyebilirsem söyleyim olmazsa yani sölemeye çalışayım :)

Son düzenleme:

hadi inşallah edacımın da öyleymiş o zaman

canımmmm hayırlısı olsun herşeyin
hala gelmedi kırmızılar
biliyomusun:26:

şulem ya yeni üyelikmi açsam ne yapsam değiştirmemişler benim ismi halaya

aman sakın aynı pcden 2.üyelikte üyeliğinin ikisinide iptal ediyolar,diğer topikte öyle oldu
bende 1 aydır mesaj atıyorum adımı değiştirmek için ses yok

ok sen bi şansını dene..şule hep burda değil ya ondan..olmazsa bende ayarlamaya çalışırımda..şule bi gelse o nezaman uygun sölese ona göre davranırız..burdaydı aslında gitti hevuk ta gelsin onunda bi kafasını dağıtalım çok bunalmış o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…