Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba ben geldim hafta sonu çok yoğun ve güzel geçti giremedim bi türlü
bugün transferimi yaptığım hastaneye gittim yapılması gerekenleri konuştuk dr,mla start verdik bakalım zor ve sıkıntılı ünler başladı dualarınızda olabilmek dileği ile.
hepinizi öpüyorum.

bu arada şengülcüm bana ümraniyede uyar fabeciğimin şartlarını uyarım sanada uygunsa eğer.

şuleeeeeeeeeem hoşgeldinn kuzummmmmmmmmmmm..nasılsın istanbul nasılll yav:)tedavi ne zman başlıyor şimdi:)

kızlar geçmişi okuyorsunuz sanırım kociş geldi çıkıcam biraz mecburen öpüyorum.şulecim seviyorum seni umarım herşey yolunda gider kuzum:)ben yine kırmızı kartı gördüm maalesef ..umutlar başka bahara kaldı hayırlısı diyorum napalım...

hevuk hoşgeldin tatlım ..nasılsın bakalım?

Hoşbuldum hayatım.. İyi sayılırım ben çok yıprandım bu süreçte pisikolojim allak bullak tüpde negatif olunca..Yarın pisikiatır randevum var bakalım neolcak toparlanmak istiyorum artık evde iş yapamaz oldum akşama kadar uyuyorum gece ayakta..İnşallah gelsin artık bebişim beni kurtarsın bu pisikolojiden...:85:

Bendemii gelsem buluşmaya kartalda oturuyorum ama gelebilirim belki gerçi fazla muhabbetimiz yok henüz emme kader arkadaşıyız

ah kuşum ya üzülme bende 8 haftalıkekn yolladım miniğimi ((((ne güzel doğal yoldan hamiş kalmıştım of ya inşallah o günler yine gelir ..pozitif olalım tumecim ki bebişler gelsin tatlımmmm

sağol canım, keşke doğal yoldan hamile kalabilseydim ama yok canım, aşılamaydı

sulecim hayırlı olsun canım.
inşallah bebiş gelir bu sefer

merhaba arkadaşlar.ben KIZ ımla tanıştım sonunda.14.haftadayımbulantılarım devam ediyor.sabah akşam kusuyorum hala.3 kilo verdim 3,5 ayda.buraya giremiyorum hala.umarım herkes iyidir.tabloya baktım.kalabalıklaşırız inşallah..ekrana çok bakınca da mide bulantım artıyor.şimdilik herkesi öpüyorum.dualarım sizlerle arkadaşlar...hoşçakalın..

aaaaaaa ece gelmiş
nasılsın ececim bebiş nasıl?

iyi değilim tumecim.kusma bulantım yetmiyormuş gibi bir de ağzımda 3 haftadır aşırı derece tükrük salgısı arttı.ağzımdan sular akıyor.elimde kağıt havluyla geziyorum.dudaklarım yara içinde.dr.um meslek hayatında 2.vakamsın diyor.16.haftada bitmezse bunun için de ilaç başlıycaz.gebelikte çok nadir görülürmüş.ayrıca 2 defa idrar yolu enfeksiyonu da oldum.bilmiyorum ama hamilelik çok ama çok zormuş...sonucunu düşünüyorum o zaman güçleniyorum..yoksa gerçekten çok zor...

ayyyyyyyyy kızmış demek bebişimiz

bulantılarının çok olduğu için zaten ben kız olduğuna emindim...
bilimsel olarak da kanıtlanmış bulantı çok olursa kız bebek demekmiş.
tükürük salgısını ilk kez duydum canım ama olsun tatlı sıkıntılar bunlar.
keşke bende hamile olsam da bu sıkıntıları yaşasam razıyım valla.
gerçi şimdi böyle diyorum ama acaba o zamanda böyle der miyim acep

kendine çok dikkat et ececim, kendini iyi hissettiğin her zaman mutlaka uğra buraya, bizi de habersiz bırakma çoooooookkkkkkk öpüyorum

kırk yılın başı bütün akşam pcdeydim ama şansıma topik bomboş
gecenin ilerleyen aatlerinde gelirsiniz ama benim uyku saatim geldi bile

var cnm var eşimde varikosel vardı tek taraflı 3 ay önce ameliyat oldu geçen hafta gittik spermiogram testi yaptırmaya tüm değerler normal çıktı şu an 4. aya giricez bekliyoz bakalım ama çok yoruldummm8

ah ah kuzum ben ne yapayım 84. aydayımm

17.05.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
EDANURLU:93:|09.05.2011:18:
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
FEBE|07.06.2011
TUME|08.06.2011
ŞENGÜL:44:|13.06.2011
MELODİ|16.06.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

kızlar misafirlerim gittiortalığı topladım bir bakayım dedim kim var kim yok diye ama kimsecikler yok. bende yoruldum zaten neyse alnımın akıyla çıktım.

bu arada masalcığım bitanem nerelerdesin seni çoook merak ediyorum tatlım ALLAH RAZI OLSUN senden kuzum kargom bugün geldi. misler gibi kokuyordu valla perşembe gecesi yapacağım inşallah
.

şuleeeeeeeeeem hoşgeldinn kuzummmmmmmmmmmm..nasılsın istanbul nasılll yav:)tedavi ne zman başlıyor şimdi:)
hoşbuldum canım arkadaşım beim iyiyim çok şükür iyi canım bildiğin gibi istanbul sevmiyorum yahu istanbulu ben çerkezden sonra artık burda yorulıyorum aslına bakarsan.
başladı melodicim tedavi ama şu tahlille falan işi biraz uzatıcak sanırım bakalım

bi fırsat bulup girdim baktım fallara dalmışın gelmiyicen çıktım
bende seni öpüyorum canım melodicim ayrıca bende seni çok seviyorum umarım melodi dularında oluyım arkadaşım olsun arkadaşım bekleme sen o kırmızıları bak görürsün o gelmeyeceği vakti bilir sen sıkıntı etme aynen öyle senin ve kocişinin canı sağolsun o bahar çok yakın olsun inşalah sağlıkla ve hayırla inşallah

Bendemii gelsem buluşmaya kartalda oturuyorum ama gelebilirim belki gerçi fazla muhabbetimiz yok henüz emme kader arkadaşıyız
gel hevukcum evet aynen öye tanışır sohpet ederiz işte dejarj oluruz fenamı.

sulecim hayırlı olsun canım.
inşallah bebiş gelir bu sefer
tumecim sağol canım inşallah hepimizin bebişleri gelir inşallah canım.

herkese mrh bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor inş bende burda burda paylaşırım sizlerleee bi gün:)

merhaba hoşgeldin aramıza hepimiz sırayla bu haberi vericez canım allahın izniyle burdan

kızlar ben şimdi yaptım ovulasyon testini 2. çizgi yine silik bir şekilde çıktı :26:

hadi inşallah edacımın da öyleymiş o zaman

olsun şekercim boş koy gitsin diycem sende bana kızacan senide gördük o gün diyecen :) allah hayırlısını nasip etsin bebeğim...

var cnm var eşimde varikosel vardı tek taraflı 3 ay önce ameliyat oldu geçen hafta gittik spermiogram testi yaptırmaya tüm değerler normal çıktı şu an 4. aya giricez bekliyoz bakalım ama çok yoruldummm8

benim eşimdede vardı tatlım.şimdi 80 milyon sperm sayısı ama bende sorun var şimdide o düzeldi ben bozuldum

ben geldim nasılsın ben çok iyiyim bebişimi gördüm kalp atışınıda doktor şimdilik iyi bi sorun yok dedi çok şükür 1 ay sonra tekrar gidecegim ozaman tahlillerini yaparız dedi

tatlıııııım çok sevindim...allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin....

şengül sesin çıkmıyor hayatım

geçmişi okuyorum bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…