hoşgeldin canımm,
doktora gittinmi
bi sorun yoktur inş.
ah canımmmmmmmm ya denedim ama tırt çıktı oda işe yaramadı off ya ,,yine hüsran yine hüsran ..tatlım sen gebelik testi mi yaptın?kız inşallah senin bebiko gelmiştir .tamam tatlım,yazdım bile :)
evet 2.çizgi hafif
ay ne bileyim
hala ümitlenemiyorum
ümitlenmekten bile korkuyorum:18:
canımm üzülme,presed falan denedinmi bu ay
ozaman senin yaptırmaman için hiç bi neden yok tatlım..ne güzel keşke benimde etrafım açık olsaydı... hee bu arada zebra perde diye bişe çıkmış ben çok beğendim tatlım bak istersen ben yaptırdığımda yoktu olsaydı öyle yaptırırdım..
üzülme tatlım... napalım bidahaki aya kaldı umutlarımız..ayy biliyomusun sadece benim gördüğüm ikinci çizgilerde vardı..hatta eşimede göstermiştim oda var gibi sanki demişti ayy çok komik yaaainşş bidahaki aya kıpppkırrrmızııı ikinci çizgileri görürüz tatlım..ve böle oluruz
canım benim eşimdede vardı 2 yılı geçti ameliyat olalıvar cnm vareşimde varikosel vardı tek taraflı 3 ay önce ameliyat oldu geçen hafta gittik spermiogram testi yaptırmaya tüm değerler normal çıktı şu an 4. aya giricez bekliyoz bakalım ama çok yoruldummm 8
ah canımmmmmmmm ya denedim ama tırt çıktı oda işe yaramadı off ya ,,yine hüsran yine hüsran ..tatlım sen gebelik testi mi yaptın?kız inşallah senin bebiko gelmiştir .
herkese mrh bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor inş bende burda burda paylaşırım sizlerleee bi gün:)
yap güzelim ben bayılırım haşhaşlı poğoçaya bunların hepsi güzel oluyor yaz dursun kenarda
hoş geldin bitanem inşallah 1.5 sene çok değil kalırsın allahın izniyle bir sorun olduğu falan söylendimi size.
ben rahatım tatlım o bakımdan karşımda şovumu izleyecek kimse yok
oh iyi kullanımıda rahatmış sevdim ben bu işi
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa silikmi çıktı kızzz hadi inşallah ee 35. gününde yumurtlayamayacağına göree :26: ayy allahım inşallah bir yandan hazırlık yapıyorum bir yandanda buraya yetişmeye uğraşıyorum bu akşam tam olarak 16 kişi geliyor 3te bebek var
evet canım ya kör olasıcalar her ay geliyorlarkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr reglii oldum pöffffffffffff....oysaki gebelik testlerinde sadce kendim gördüğüm çizgilerim vardıartık ağlasam mı gülsemmi bilemiyorum kafayı yemiş vaziyetteyimmm nevacım yeni tarih 16 haziran ..........kör olası kırmızlar gelmeden duramıyorlar ....oynatmayaa az kaldııııııııııııııı:18::18::18:
tatlım normal benim eşiminde değerleri sperm sayısı 31 milyon çıktı doktor oluyor diyor ama benim sağ tüpüm kapalı çıktı 2 ay oldu hsg çektireli bilmiyorum artık ne yapıcam doktor yoları bu ay gözüktü banacanım benim eşimdede vardı 2 yılı geçti ameliyat olalı
ameliyattan önce 7 milyndu şimdi 35 milyon
yani doktorlar normal yolla olur diyolar
inşallah tez zamanda gelir bebişin
hatta presedle dene
bi çok kişi 2 aya kalmadan kavuştu meleğine
yok melodim ovy.test yaptım 2.çizgi hafif
sonra dayanamadım geb.test yaptım negatif
olsa çıkardı
belki ovy.testlerinde var bi sorun
sen normal yumurtluyodun dimi canım
eşinin değerleri normalmi
hareket morfoloji:26:
hoşgeldin canım aramıza..
daha bir buçuk senelik evliymişsin daha çok yenisin. olur inşallah.. bu arada yaş kaç
aman Allahım 16 kişi mi
nevacım kolay gelsin canım ya, 16 kişi neyle doyar:26::26::26::26:
ne pişiriyorsun bakalım misafirlerine
evet canım ya kör olasıcalar her ay geliyorlar
melodiciğim gebelik testlerinde senin görebildiğin çizgileri benim de görebilme kabiliyetim var şekerim
tatlım normal benim eşiminde değerleri sperm sayısı 31 milyon çıktı doktor oluyor diyor ama benim sağ tüpüm kapalı çıktı 2 ay oldu hsg çektireli bilmiyorum artık ne yapıcam doktor yoları bu ay gözüktü bana
neyse bana değilmiş sadece demek ..sevindim kuşum.ah ah şu kırmızlar gelmese adağım var zaten ama yok yok olmuyor anacım
tatlım bende adak adadım.. adak olmasını hızlandırıyomuş araştırdım ben..hemen bi kurban kescez eşimle dedik..
tatlım normal benim eşiminde değerleri sperm sayısı 31 milyon çıktı doktor oluyor diyor ama benim sağ tüpüm kapalı çıktı 2 ay oldu hsg çektireli bilmiyorum artık ne yapıcam doktor yoları bu ay gözüktü bana
tatlım bende adak adadım.. adak olmasını hızlandırıyomuş araştırdım ben..hemen bi kurban kescez eşimle dedik..
ben de adamıştım kızlar, sağlıcakla alayım kucağıma kurban keseceğim diye ama kucağıma almak nasip olmadı
ben geldim nasılsın ben çok iyiyim bebişimi gördüm kalp atışınıda doktor şimdilik iyi bi sorun yok dedi çok şükür 1 ay sonra tekrar gidecegim ozaman tahlillerini yaparız dedi
tumecimmm bak kızıcam sana şimdiiitamam zor ben seni anlaymam belki ama lütfen geçmişe takılma artık.. mutlu olma için bi sebebin var yumurtan döllenebiliyo ve sana tutunabiliyo.. kızma bana lütfen,haddimi aştıysam özür dilerim ama lütfen önüne bak artık..aşılamada şansın yüksek tekrar yaptır bence.. benim hiç öyle bi şans yakalayamadığım için söylüyorum sana.. ok bitanemmmm benimmmm sen üzülünce bende üzülüyorum canım adaşımmm
ben geldim nasılsın ben çok iyiyim bebişimi gördüm kalp atışınıda doktor şimdilik iyi bi sorun yok dedi çok şükür 1 ay sonra tekrar gidecegim ozaman tahlillerini yaparız dedi
canım haklısın aslında çoooookkkk doğru söylüyorsun. ben bile kızıyorum kendime ama elimde değil hep aklımda ve ne zaman aklıma gelse gözlerim doluyor.
daha önce de söylemiştim: Bulmak mı zor yoksa bulup kaybetmek mi?
işte ben hala bu ikilemi yaşıyorum..
biliyorum böyle yapmamam lazım ama işte.....
yazın bir aşılama daha yaptıracağım canım, oldu oldu olmadı eylül de tüp bebek diyorum..
hayırlısı bakalım ama
en çok da kocişim için üzülüyorum, 2 gün önce dedim ki bu ay yumurtlama günü falan hesaplamayacağım dedim. tamam hesaplama ama biz yine de 14. günü kaçırmayalım dedi.
meğer bitanecik kocişim bile günleri sayıyor, üstüne üstük bir de bugün 8. günün demesin mi???
aslında bizler duygularımıza dışa vurup bir şekilde rahatlıyoruz ya onlar ne yapsınlar
evet yaa ben onlarada kıyamıyorum..bide benim eşim ilk zamanlar benden daha çok istiyodu bebeğimiz olsun diye düşün yani..ahh ahh benimkide gün sayıyo... nese tatlım bende eylülde tüp düşünüyorum bakarsın beraber gün sayarız.. kızmadın dimi bana tatlım?? üzülmeni istemiyorum.. ben sizede kıyamıyorumbenim kociş aradı şimdi geliyo.. öpüyorum sizi görüşrüz..
canım tüp açılıyor diye biliyorum ben
laparoskopimi,hitreskopimi öyle bişey
neyse hayırlısı olsun inşallah
benim kırmızılardan hala ses seda yok:97:
aşkolsun canım arkadaşım neden kızayım ki
aksine burda yapılan her konuşma beni çok rahatlatıyor...
sana kolay gelsin şekerim, bende bu akşam evde yalnızım kocişim şehir dışında, pc yapıldı, şimdi de tv bozuldu, hiç bir kanal göstermiyor, sanırım antenle ilgili bir problem var, neyse ki pc var, bütün akşam burdayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?