evet tatlımmmm çookk istiyorumfebe sen de mi anne olmak istiyosun bi an önce aynen şekerim bende
Kızlar nezaman nerde buluşcaksınız kaçtakine yer belirlendimi?
ok cnmUyar canım Ümraniye anavatanım...Burdan 2 vesayet ama erkenden kalkarım ben...Bide bugün çok fena grip oldum..
Kızlar koca Ümraniyede ben sizi nasıl bulucam yer belli değilmi??Kaçta hem bide tam yeri verirseniz noya gerek yok ama ben verebilirim özelden kim organize ediyo...
Masalcan herkeşler seni merak ediyo ama kimse yokken burda oluyosun tanımıyorum ama nasılsın?
hadi çabuk gelllllll
söyleyemedim tatlım yaaa arkadaşlar yarın buluşacakmış benide istiyorlar filan dedim benle geleceksin dimi gitmeyeceksin dedi...(((((( bişey diyemedim
aaaa tüp bebek içinmi başladı tedaviye sulem...
inşallah bu sefer bebişini kucağına sağlıcakla alır. çok sevindim valla.
hayırlısı olsun inşallah.
ayyy keşke gelebilsem şekerim
Kızlar nezaman nerde buluşcaksınız kaçtakine yer belirlendimi?
hmm....ozaman perşembe olsun diyelim..bakalım ben gelmeye çalışırım ama söz veremiyorum..
tatlım dün şulayle konuştuğumuzda kadıköy daha uygun olur dedik ama problemde olsun istemiyoruz sana ne dersin uyarmı sana
cnm sen hevuklada haberleş.. oda gelemk istiyo çünkü.. o bana numarasını yolladı ama .. sen ona numaranı ver yada o sana versin haberleşirsiniz..
selam kızlar nasılsınız?
bugün erken çıktım işten..
şimdi de meb 30.000 öğretmen alıyormuş onun için tercih yapıyorum, bakarsınız atamam çıkar, biraz zor ama olsun
hoşgeldin tatlım... valla tatlım KPSS puanın kaç bilmiyorum ama sözleşmelide olsa olur inşş..dersaneye göre daha rahat edersin..
hoşbulduk şekerim sözleşmeli değil kadrolu alıyor hepsini, bu sene olmaz ama seneye hazırlanacağım kpssye...
hayırlısı bakalım, seneye bakarsın atama çıkar kocişi bırakırım giderim bir seneliğine
febecim kendine geçici de olsa bir face adresi alsana canım ya, seni göremedim ben.. bak kızlarla da buluşacaksın, onlar görecek seni ya biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?