Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febe sen de mi anne olmak istiyosun bi an önce aynen şekerim bende
evet tatlımmmm çookk istiyorum
Kızlar nezaman nerde buluşcaksınız kaçtakine yer belirlendimi?

tatlım yarın yada öbür gün.. ümraniyede.. öğlen sattalerinde.. ama henüz netleştiremedik.. sanada uygunmu tatlım bu şekilde olsa?

Uyar canım Ümraniye anavatanım...Burdan 2 vesayet ama erkenden kalkarım ben...Bide bugün çok fena grip oldum..

Masalcan herkeşler seni merak ediyo ama kimse yokken burda oluyosun tanımıyorum ama nasılsın?

Kızlar koca Ümraniyede ben sizi nasıl bulucam yer belli değilmi??Kaçta hem bide tam yeri verirseniz noya gerek yok ama ben verebilirim özelden kim organize ediyo...

Uyar canım Ümraniye anavatanım...Burdan 2 vesayet ama erkenden kalkarım ben...Bide bugün çok fena grip oldum..
ok cnm bu arada geçmiş olsun..
Kızlar koca Ümraniyede ben sizi nasıl bulucam yer belli değilmi??Kaçta hem bide tam yeri verirseniz noya gerek yok ama ben verebilirim özelden kim organize ediyo...

cnm kızlarla yeri saati ayarlamadık bilmiyorum bende ..ama sen bana yaz no nu ben seni haberdar ederim..

Masalcan herkeşler seni merak ediyo ama kimse yokken burda oluyosun tanımıyorum ama nasılsın?

evet tatlım kaç gündür yoktum. iyiyim bitanem çok şükür.
merak etmiş beni kader arkadaşlarım.
sen nasılsın hoşgeldin aramıza tatlım

aaaa tüp bebek içinmi başladı tedaviye sulem...
inşallah bu sefer bebişini kucağına sağlıcakla alır. çok sevindim valla.
hayırlısı olsun inşallah.
ayyy keşke gelebilsem şekerim

evet tatlım aminnnn inşallah

Kızlar nezaman nerde buluşcaksınız kaçtakine yer belirlendimi?

henüz belli değil canım ben şulayle irtibattayım bakalım belli olunca yazacam burdan

tatlım dün şulayle konuştuğumuzda kadıköy daha uygun olur dedik ama problemde olsun istemiyoruz sana ne dersin uyarmı sana

cnm sen hevuklada haberleş.. oda gelemk istiyo çünkü.. o bana numarasını yolladı ama .. sen ona numaranı ver yada o sana versin haberleşirsiniz..

cnm sen hevuklada haberleş.. oda gelemk istiyo çünkü.. o bana numarasını yolladı ama .. sen ona numaranı ver yada o sana versin haberleşirsiniz..

tamam canım şuleyle konuşayım haber verecem

karacım hoşgeldin.
nasılsın bu gün bakalım...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?
bugün erken çıktım işten..
şimdi de meb 30.000 öğretmen alıyormuş onun için tercih yapıyorum, bakarsınız atamam çıkar, biraz zor ama olsun

selam kızlar nasılsınız?
bugün erken çıktım işten..
şimdi de meb 30.000 öğretmen alıyormuş onun için tercih yapıyorum, bakarsınız atamam çıkar, biraz zor ama olsun

hoşgeldin tatlım... valla tatlım KPSS puanın kaç bilmiyorum ama sözleşmelide olsa olur inşş..dersaneye göre daha rahat edersin..

hoşgeldin tatlım... valla tatlım KPSS puanın kaç bilmiyorum ama sözleşmelide olsa olur inşş..dersaneye göre daha rahat edersin..

hoşbulduk şekerim sözleşmeli değil kadrolu alıyor hepsini, bu sene olmaz ama seneye hazırlanacağım kpssye...
hayırlısı bakalım, seneye bakarsın atama çıkar kocişi bırakırım giderim bir seneliğine

febecim kendine geçici de olsa bir face adresi alsana canım ya, seni göremedim ben.. bak kızlarla da buluşacaksın, onlar görecek seni ya biz

geçmişe baktım da şimdi masalcım da gelmiş, ohhhhh hem de gezmiş de gelmiş...

hazırlan tatlım bencede.. inşş atanırsın.. hem sizin oralara atanmak çokta zor değildir belkim kocişinide bırakmazsın..yada 1sene idare eder eş durumundan gelirsin.. benim ablam öyle yaptı..biraz sıkıntı çekti ama şimdi çok rahat..

febecim kendine geçici de olsa bir face adresi alsana canım ya, seni göremedim ben.. bak kızlarla da buluşacaksın, onlar görecek seni ya biz

tatlım bu pc den facebook sayfası açılmıyoki..benim kocişmi öle yaptı bilmiyorum ayy ama çaresini bulup görürüz birbirirmizi talım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…