Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay inşallah canım ya. bakalım çalışırken hazırlanmak zor olacak ama ne yapalım, atanırsam bir sene sıkarım dişimi giderim, zaten evlenmeden önce de 4 sene yalnız yaşadım alışkınım yani ama kociş alışkın değil ama

tatlım bu pc den facebook sayfası açılmıyoki..benim kocişmi öle yaptı bilmiyorum ayy ama çaresini bulup görürüz birbirirmizi talım..

eğer face açılsaydı sende, özelden mesaj atardım sana. ben seni göremesemde en azından sen beni görürdün.. ama buna bir çare bulmak lazım

sen at yinede tatlım.. eşim bazen eve gelirken laptopunu getiriyo ondan bakarım

evet tatlım kaç gündür yoktum. iyiyim bitanem çok şükür.
merak etmiş beni kader arkadaşlarım.
sen nasılsın hoşgeldin aramıza tatlım

Güzel topiğiniz bende merak ettim herkes nerde nerde masal neden gelmedi diyince
Hoşbulduk canım :87:

ok cnm bu arada geçmiş olsun..

cnm kızlarla yeri saati ayarlamadık bilmiyorum bende ..ama sen bana yaz no nu ben seni haberdar ederim..

Tamam siz ayarlayın ben uyarım inşş..Ben kocişe söylemedim bile evden çıkmıyorum diye üzülüyo problem çıkarmaz fena olur yoksa Teşekkür ederim bu sıcaktada nerden oldum anlamadım...

fabecim selam canım arkadaşım şimdi benim kafam karıştı ümraniyeye gelirsekmi çıkabilirsin bide hangi gün musayitsin hayatım belirtirsen kararımızı ona göre verelim öpüyorum görüşürüz.

a.s tatlım... naber nasılsın bakalım? yarın uygunmu sana tatlım???
bana uygun ama şengül ayarlayamamış tatlım

kızz şuleeeeee resim değiştirmeyi bırak gel konuşalımmmmmmmm
febecim seni farketmemişim bi karara varabildinizmi diye bakmak için girmiştim vakit geçiriyordum sadece yoksakı seninle sohpet etmeyi tercih ederdim
hatta şansa ak fabe bu saatte burda olurdu aslında dedim meğer ben çıkarken gelmişsin

şengül arkadaşını kıramamış canım yarın olmıyıcak dolayısıyla çok az vaktim vardı karar verebildinizmi diye bakmak için girdim seni farketmemişim canım.
hevukta gelsin tabi bende dün gece yazdım dejarj olursun kafamız dağılır diye

aaaa tüp bebek içinmi başladı tedaviye sulem...
inşallah bu sefer bebişini kucağına sağlıcakla alır. çok sevindim valla.
hayırlısı olsun inşallah.
ayyy keşke gelebilsem şekerim
masalcım sağol tatlım inşallah canım bakalım başladık ama transfer bidahaki aya kaldı testler baya uğraştırıcak sonucu almakta 20 günü bulurmuş.

evet cnm dondurulmuşu transfer edilecek inşş... öpüyorum cnm görüşürzz

hmm.... ozaman perşembe olsun diyelim..bakalım ben gelmeye çalışırım ama söz veremiyorum..
ama sen gelmiyiceksen biz karşıya geçmeyelim fabecim.

nevam naber arkadaşım yoğunsun gene.

dün köydeydim tatlım yine ve haziran 5 e kadar ben çoooooooooooook yoğun olacağım. inşaat bir yandan, sınavlar bir yandan,kardeşimin-teyze oğlu düğünü biyandan koşuşturma
hep ALLAH bana yardım etsin inşallah.cümlemize.

Slm yaralı gece kuşlarıı nörüyosunuz...

kayseri kokusu alıyorum sanki.:26:

ayy baya yorulmuşssundur canım ya iyice dinlen bari...ne mislergibi kokuyor perşembe ne yapacan anlamadım ne meraklıyım dimi he bu arada canım benim bat 14

kocişte servislerde yardım etti bana ama yinede biraz yoruldum ama olsun.

teşekkürler arkadaşım ama b en ilaç kullanmadım en son çatlatma iğnesi oldum işte bakalım yarın sabah doktora gidicem ultrasonla bakıcak. ama hala adet olmadım ağrı bile yok falan filan işte

canım stres adeti çok etkiliyor bide kanda bazen hemen çıkmayadabiliyor

şulem ya yeni üyelikmi açsam ne yapsam değiştirmemişler benim ismi halaya

canım acaba yazdığın isimlerimi beğenmediler en az 3 tane falan yaz başka isimler dene bide başkalarında varsa o isimler yine olmuyor onun için değişik isimler yaz.

pkolu musunuz yani klomen tarzı ilaç hiç kullandınızmı

canım her klomen kullanan pko değildir çünkü dr gittiğimizde ilk verdiği ilaç o aşılama yaptırıyorsan şansı yükseltmek adına 1 yumurtadan fazla sayıda yumurta oluşması için veriliyor bende de adet düzensizliği var ama hiç pkolu denmedi.

günaydıııııın bitanemm
masalın haberini dün semi yoluyla aldım ama o benden önce girmiş haber vermiş neyseki bişey yok çok merak etmiştim.

kızlar bugünde giremem belki annemle kardeşim geliyor öpüyorum sizi kuzucuklarım

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war

cnmmm çok geçmiş olsun..rabbim şifa versin.. bildiğim kadarıyla bizim bu topicte yaşayan yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…