hazırlan tatlım bencede.. inşş atanırsın.. hem sizin oralara atanmak çokta zor değildir belkim kocişinide bırakmazsın..yada 1sene idare eder eş durumundan gelirsin.. benim ablam öyle yaptı..biraz sıkıntı çekti ama şimdi çok rahat..
tatlım bu pc den facebook sayfası açılmıyoki..benim kocişmi öle yaptı bilmiyorumayy ama çaresini bulup görürüz birbirirmizi talım..
ay inşallah canım ya. bakalım çalışırken hazırlanmak zor olacak ama ne yapalım, atanırsam bir sene sıkarım dişimi giderim, zaten evlenmeden önce de 4 sene yalnız yaşadım alışkınım yani ama kociş alışkın değil ama
eğer face açılsaydı sende, özelden mesaj atardım sana. ben seni göremesemde en azından sen beni görürdün.. ama buna bir çare bulmak lazım
evet tatlım kaç gündür yoktum. iyiyim bitanem çok şükür.
merak etmiş beni kader arkadaşlarım.
sen nasılsın hoşgeldin aramıza tatlım
ok cnmbu arada geçmiş olsun..
cnm kızlarla yeri saati ayarlamadık bilmiyorum bende ..ama sen bana yaz no nu ben seni haberdar ederim..
tatlım mutlaka gel sende biraz kafa dağıtırız..
tatlım gelmek istemez olurmuyum..siz ümraniyeye kadar gelin ben gelmiyim olurmu öyle şey.. kocişe söyleyemedim ama olsun kızdırmasın beniiyarın görüşelim diyorum uyarmı kızlar?? sonraki günler kardeşim gelcek bana..
bana uygun ama şengül ayarlayamamış tatlıma.s tatlım... naber nasılsın bakalım? yarın uygunmu sana tatlım???
febecim seni farketmemişim bi karara varabildinizmi diye bakmak için girmiştim vakit geçiriyordum sadece yoksakı seninle sohpet etmeyi tercih ederdimkızz şuleeeeeeresim değiştirmeyi bırak gel konuşalımmmmmmmm
ayyyy hadi yaaaa benimde diğer günler çok zor..yinede bakarım bi çaresine ama sanmıyorum..çünkü kardeşim üni de okuyo..onunda zamanı kısıtlı..geri dönmesi gerekiyo..ben yinede konuşurum ama bakalım tatlım..sende ayarlamaya çalış yinede..haftaya ertele meselaşule herzamna gelemez çünkü..nese şuleylede bi konuşalım ayralamaya çalışalım..
şengül arkadaşını kıramamış canım yarın olmıyıcak dolayısıyla çok az vaktim vardı karar verebildinizmi diye bakmak için girdim seni farketmemişim canım.ok sen bi şansını dene..şule hep burda değil ya ondan..olmazsa bende ayarlamaya çalışırımda..şule bi gelse o nezaman uygun sölese ona göre davranırız..burdaydı aslında gittihevuk ta gelsin onunda bi kafasını dağıtalım çok bunalmış o
masalcım sağol tatlım inşallah canım bakalım başladık ama transfer bidahaki aya kaldı testler baya uğraştırıcak sonucu almakta 20 günü bulurmuş.aaaa tüp bebek içinmi başladı tedaviye sulem...
inşallah bu sefer bebişini kucağına sağlıcakla alır. çok sevindim valla.
hayırlısı olsun inşallah.
ayyy keşke gelebilsem şekerim
evet cnm dondurulmuşu transfer edilecek inşş... öpüyorum cnm görüşürzz
ama sen gelmiyiceksen biz karşıya geçmeyelim fabecim.hmm....ozaman perşembe olsun diyelim..bakalım ben gelmeye çalışırım ama söz veremiyorum..
nevam naber arkadaşım yoğunsun gene.
Slm yaralı gece kuşlarıı nörüyosunuz...
ayy baya yorulmuşssundur canım ya iyice dinlen bari...ne mislergibi kokuyor perşembe ne yapacan anlamadım ne meraklıyım dimihe bu arada canım benim bat 14
teşekkürler arkadaşım ama b en ilaç kullanmadım en son çatlatma iğnesi oldum işte bakalım yarın sabah doktora gidicem ultrasonla bakıcak. ama hala adet olmadım ağrı bile yok falan filan işte
şulem ya yeni üyelikmi açsam ne yapsam değiştirmemişler benim ismi halaya
pkolu musunuz yani klomen tarzı ilaç hiç kullandınızmı
günaydın can dostlarım
gününüz aydın olsun inşallah
masalcım dün gece de gelmemişsin canım, çooookk merak ediyorum seni.
nevacım ben de perşembeyi bekliyorum canım, mübarek gece.. Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı
ok sen bi şansını dene..şule hep burda değil ya ondan..olmazsa bende ayarlamaya çalışırımda..şule bi gelse o nezaman uygun sölese ona göre davranırız..burdaydı aslında gittihevuk ta gelsin onunda bi kafasını dağıtalım çok bunalmış o
kimseler gelmiyo bu aralar zaten..kızlar bugünde giremem belki annemle kardeşim geliyor öpüyorum sizi kuzucuklarım
merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?