Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde hiç bir fikrim yok ama çokta sık rastlanan bir durum değil sanırımgeçmiş olsun canım allah yardım etsin.

cnm ben 1,5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri istiyouz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay önce şu an herşey normal dedi doktor 4. ayımıza girdik beklicez bakalım bebişin gelmesini doktor çok şükür ilacı bile gerek gmrmedi...

inşş tatlım hayırlısıyla olur... banada doktor sen nasıl hamile kalmadın şimdiye kadar hayret demişti ve bunu bana geçen sene sölemişti.ama olmayınca olmuyo işte..rabbim hepimizi güldürüsn...

kızlarrrrrrrrrr az sonra ben iş görüşmesine gideceğim.........eve üstümü değiştirmeye geldim, kocişle gitcez onu bekliyorum....
bana dua edin anlaşırsak kurum değiştireceğim....

öptüm hepinizi

hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin tatlım...

tumeee lap top evde ve eşim bugün geç gelecek.. resimlerindeki gizliliği kaldırırmısın...

merhaba kızlar...
febe şule bugün evdeyim girerim dedi senle konuşacaktı konuştunuzmu canım
ben yeni geldim eve hemen kk.girdim gelirgelmez

nevaaaaa nihayettt geldinnnnnn bırak oyun oynamayı gelll

sen nerdeydin acep ben fazla durmadım tatlım peşine geldim sadece çıktım sonra.

hayırlısı olsun bitanem, zaten orada sevmediğin kişiler vardı sanırım senin için iyi olur inşallah.

sen nerdeydin acep ben fazla durmadım tatlım peşine geldim sadece çıktım sonra.

hayırlısı olsun bitanem, zaten orada sevmediğin kişiler vardı sanırım senin için iyi olur inşallah.

ben hep buralardaydım..sen geziyodun geldim peşinden ama görmedin galiba beni..

ben hep buralardaydım..sen geziyodun geldim peşinden ama görmedin galiba beni..

kız dellendirme beni nerde olduğuna bakayım dedim sen oyundaydın biraz bakayım dedim çıktım sonra.
annemler var şekerim o yüzden sürekli başında olamıyorum semiciğimde gelecekti bugün ama kaynanatör göndermedi sanırım.

kimse yoktu bende oyun oynadım accık..tamam ama sonra geldin tekrar ama başka topiclerdeydin yineeeee

kimse yoktu bende oyun oynadım accık..tamam ama sonra geldin tekrar ama başka topiclerdeydin yineeeee

tamam ama orayı açtım sonra oradayken açık bıraktım işte neyse ne demek buluşamıyonuz vah vah nekadan üzüldüm bilemezssin

masalım şengülcüğüm sesiniz çıkmıyor neyse ben çıkayım yemek yicez annemlere ayıp olmasın byyyyyyyyyyy öpüyorum hepinizi kuzucuklarım.

masalım şengülcüğüm sesiniz çıkmıyor neyse ben çıkayım yemek yicez annemlere ayıp olmasın byyyyyyyyyyy öpüyorum hepinizi kuzucuklarım.

evet valla ben bugün yoruldum.
şimdi accık uzandım,başımda ağırıyor. öyle açtım bakayım diye ama feci bir baş ağrısı var
sen nasılsın nevacım. zarfı almadınmı daha sen tatlım?

tamam ama orayı açtım sonra oradayken açık bıraktım işte neyse ne demek buluşamıyonuz vah vah nekadan üzüldüm bilemezssin

ben bilmem hep baktım ordaydınnn ben bugün hep yalnız kaldımmm burda..şimdide kocişim yok geç gelecek

hee evet buluşamıyoruz..dalga geçme..zaten benimki sizinle buluşmaya gelmemede izin vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…