merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war
febe sen kaç yıllık evlisin bebiş istiyosun sorun kimde sende mi eşin de mi
cnm ben 1,5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri istiyouz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay önce şu an herşey normal dedi doktor 4. ayımıza girdik beklicez bakalım bebişin gelmesini doktor çok şükür ilacı bile gerek gmrmedi...
kızlarrrrrrrrrr az sonra ben iş görüşmesine gideceğim.........eve üstümü değiştirmeye geldim, kocişle gitcez onu bekliyorum....
bana dua edin anlaşırsak kurum değiştireceğim....
öptüm hepinizi
merhaba kızlar...
Febe şule bugün evdeyim girerim dedi senle konuşacaktı konuştunuzmu canım
ben yeni geldim eve hemen kk.girdim gelirgelmez
nevaaaaa nihayettt geldinnnnnnbırak oyun oynamayı gelll
kızlarrrrrrrrrr az sonra ben iş görüşmesine gideceğim.........eve üstümü değiştirmeye geldim, kocişle gitcez onu bekliyorum....
bana dua edin anlaşırsak kurum değiştireceğim....
öptüm hepinizi
sen nerdeydin acep ben fazla durmadım tatlım peşine geldim sadece çıktım sonra.
hayırlısı olsun bitanem, zaten orada sevmediğin kişiler vardı sanırım senin için iyi olur inşallah.
ben hep buralardaydım..sen geziyodun geldim peşinden ama görmedin galiba beni..
kız dellendirme beni nerde olduğuna bakayım dedim sen oyundaydın biraz bakayım dedim çıktım sonra.
annemler var şekerim o yüzden sürekli başında olamıyorum semiciğimde gelecekti bugün ama kaynanatör göndermedi sanırım.
kimse yoktu bende oyun oynadım accık..tamam ama sonra geldin tekrar ama başka topiclerdeydin yineeeee
masalım şengülcüğüm sesiniz çıkmıyor neyse ben çıkayım yemek yicez annemlere ayıp olmasın byyyyyyyyyyy öpüyorum hepinizi kuzucuklarım.
tamam ama orayı açtım sonra oradayken açık bıraktım işte neyse ne demek buluşamıyonuz vah vah nekadan üzüldüm bilemezssin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?