Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiiiiiiin canım inşallah....

kızlar ne bu sessizlik

hayalet topic olmuşuz
şimdi gelelim bana... ayın 5inde adet olmuştum ve bugün yine parça gibi bişi geldi ve karnım ağrıyo (
eee şimdi noolcak ben hiç böle olmazdım hem kürtaj olalı 3 ay bitti (
cuma dr.a gideyim diyorum belki cesaretimi toplar aşılamaya başlarım ??
ayy kafam çok karıştı

kızlarr selammm bende tedaviye başladım artık :)inşallah güzel sonuçlar olur amma velakin bugün doktorcuğumla görüştüm hsg sonuçlarını gösterdim dediki sağ kapalı değil tam olarak geçiş snırlı solda ise geçiş var ama yapışıklıkta olabiler ..ne yapcaz ?laparoskopi dedi açılma ihtimali yüksek dedi şans yani denicez bakalım:)ama ondan önce yumurta geliştirici ilaç kullanmadan kendi gelişen yumurtamdan aşılama denicez heralde ama adetimin 8.günü bugün.solda 11 sağda 10mm çapında yumurtam oluşmuş doktor yeterli büyüklükte değil dedi geç yumurtlayabilirim yada bu ay yumurtlama olmayabilir dedi kafam karıştı bazen geç yumurtluyorum sanırım öyle olcak prolaktin ilacını bırakma dedi yumurta kalitesini bozar demişti bakalım kızlar girdik bir yola hayırlısı dualarınıza çok ihtiyacım var canlarımmmmm..hee bide bu arada hiçbirşey yapmasanda gebelik oluşabilir dedi ama ne zman olur allah kerim 3 sene sonra da olur 5 ene sonrada bilemezsin dedi ..of anam off ne zor işlermiş bunlarrrr..allah beterinden korusun tabii..herkesin kucağı bebişlerle dolsun inşallah ..yanii önümüzdeki ay ameliyat yolları bana :)

şulecimmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn canımm..çok özledim seniiihayırlı olsun tedavin bebişin gelsin bidaha hiç gitmesin inşallah canım benimmmmmmmmm

tatlım selammmm...sana tavsiyem başla aşılamaya ,tedaviye ..çünkü zaman kaybı yaramıyor bize pek o yüzden tedaviye devammmmmm kuşummm:)

bende iyiyim canım şükür gelecek aya tüp bebek yapalım diye düşünüyoruz
işte rapor vs.nasıl olur onlara bakınıyorum
ALLAH iylik versin edacım hadi hayırlısı kolay gelsin canım zor işler.

amiiiiiiiin canım inşallah....
sağol canım.

şulecimmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn canımm..çok özledim seniiihayırlı olsun tedavin bebişin gelsin bidaha hiç gitmesin inşallah canım benimmmmmmmmm
vallahi bende çok özledim seninle sohpet etmeyi melodicim.
amin canım sağol seninde hayırlı olsun inşallah tüm umudum gelipte beni bırakmamasından yana canım benim bakalım önümüzdeki ayın sonunda belli olucak.

tatlım ben umutluyum inan bu yaz bereketli geçsin inşallah hepimiz için kuşum :)

Son düzenleme:
canım ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallahh
evet ya kimsecikler yok
canımm nası bi parça tabiki git hemen biz hassas hatunlarız erteleme
ALLAH iylik versin edacım hadi hayırlısı kolay gelsin canım zor işler.
öyle canımm ama hemen hemen aradığım sorulara yanıt buldum sağolsun diğer topikte bir arkadaş var çok yardımcı oldu
kafamda artık birşeyler daha net

merhaba dosbacım,
evet topik bir haftadır falan çok sessiz...ay senden ne parçası geldi ki canım, ara kanama falan gibi bir şey mi?
bence git hemen canım doktora.. hem belki bu seferki aşılamada bebişin de geliverir

hayırlı olsun melodiciğim tedavin.
inşallah bebeişin seni çok bekletmeden gelir....

tatlım ben umutluyum inan bu yaz bereketli geçsin inşallah hepimiz için kuşum :)
amin melodi ah ne güzel olur ya bu yaz hepimiz umudlarımıza kavuşsak
çok korkuyorum melodi karyotipleme periferik diye bi test istedi dr bi srun çıkarsa dondurulmuşlara bakılıcak eğer embiriyolardada çıkarsa transfer edilmiyicekmiş nefes alamıyorum inan bunları düşünmek istemiyordum çok olumlu düşünüyordum ama öğleden sonra bi karamsarlık çöktü içime nefes alamıyorum inan.

tatlım umudunu yitirme lütfennnn herşey güzel olacak:)bu test ne içinmiş peki tatlım sordun mu ?

canım benim çok saol ..inşallah gelir sıpa:)hepimizin gelsinnnn inşallah tumecim bu yazzzzzzzz

saol canımmm inşallah allahım yüzümüzü güldüürrüürr hepimizin

tatlım umudunu yitirme lütfennnn herşey güzel olacak:)bu test ne içinmiş peki tatlım sordun mu ?
amin inşallah canım ya elimde değil genel olarak metanetliyim biliyosun ama yeni yeni şeyler çıkınca korkuyorum işte.
bu test ben ve kocişin kromozomlarına bakılıcakmış.

bu arada senin tavsiye ettiğin merkezde hsg,yi çektirecektim ama dr,mun yönlendirdiği bi merkezde hsg,yi çektirdim çok rahat geçti korktuğum gibi olmadı şükürler olsun bakalım bi sorun çıkmaz umarım.
sen nekadara çektirmiştin melodi hsg,yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…