Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne diyim canım benim,bizim bi bayramlarda zor oluyor kayınvalidemlere köye gidince
oda çoluk çocuk belik bebek anaaaaaaaaaam bi çoklar
öyle benim bi yüküm olmaz ama gürültü
18-20 kişi oluyor evde

hee yok tatlım bizimkiler pek kalabalık değiller aslında..zaten benim k.validem genç herşeyi yapar eder benide yormak istemez ama gel görki bende hiç oturamam ee gelinsin sonuçta misafirde var evde onunda verdiği değişik bi duyguyla yarın hemen bitse dimiii

Slm kızlar ya ben neden kimseyi göremiyorum hep geliyorum kimse yok snra bidaha geldiğimde topik coşmuş ve kızçeler kaçmış oliyi...

iyiyim bitanem.....
öyleeee bütüngün evde sıcakta sürünüyorum valla.
sen nasılsın tatlım?

ay çok mu sıcak orası buralar gündüz fena değil ama akşamları hala soğuk, kalorifer yansa yanacak valla...

bende iyi sayılırım bitanem,

tatile girmeyi bekliyorumm

neyse masalcım bende çıkayım artık netten. kendine ve bebişine iyi bak.. çok öptüm seni

ay çok mu sıcak orası buralar gündüz fena değil ama akşamları hala soğuk, kalorifer yansa yanacak valla...

bende iyi sayılırım bitanem,

tatile girmeyi bekliyorumm

neyse masalcım bende çıkayım artık netten. kendine ve bebişine iyi bak.. çok öptüm seni

valla sorma çoook sıcak. gece ayrı gündüz ayrı. gece pencere açık uyuyoruz valla

neysekı az kaldı şekerim. sonra dinlenirsin inşallah bol bol.
yeni işe başlayana kadar. oooh mis valla
tamam bitanem iyi geceler sana tatlım. öpüldün en kocamanından şekerim

bende kaçıyoruuum
iyi geceleeeeerrrr... bu arada nazar değdi topiğimize.
kimsecikleeer yooooookkkkk... bi nazar boncuğu taksak iyi olacak
herkeziii kocamaaaaaaannnn öpüyoruuuummmmm

kizlar ben bugun bisi okudum, sizinle paylasmak istiyorum...

yurtdisinda yasiyorum, ve internet magazininde gezerken bu hamile kalamayanlar ile ilgili bisi okudum

bi cift hakkindaydi konu... evli olan cift uzun zamandir bebek istegi ile tutusuyorlarmis, kadin hep tup bebek icin tedavi gormus, boylece 15 000 euro yatirmis, defalarca denemisler (doktorlar demis ki sizin cocuk yapma imkaniniz pek yok diye, kadinin ic hormonlari spermleri yok ediyormus, ingilizcesi immune system cok kuvvetliymis-turkcesini bilmiyorum ozur dilerim).. kadin artik cocuk evlatlik edinmek isterken, doktorlar yeni bi tedavi oldugunu soylemisler
ben tam olarak ismini bilmiyorum... ama kadininin yumurtaliklarina sperm koymadan once kadina tavuk yumurtasi proteini ve soya ozu proteini serum olarak yukleme yapilmis hastanede. nedeni ise (yine turkcesini bilmiyorum) ama vucuta asiri derecede bu besinlerde bi yag maddesi varmis ve o madde immune system´i fazla karsi koymamasini sagliyormus, ve kadin iki hafta sonra test yaptiginda hamile oldugunu gormus.. ama 9ay boyunca doktor kontrolu altinda kalmis,, cunku sonucta immune system´i viruslere karsikoyamadigi icin kolaylikla hasta olabilme riski tasidigindan

(kadinin immune system spermlere karsi savasiyordu, yani onlari olduruyordu, ve bu proteinler sayesinde immune system gucunden azaldi)

umarim size yeni bi bilgi vermisimdir, bugun okudum.. ve bu tup bebek tedavisinden daha ucuz olacakmis...

sağol canım benim paylaşımın için inşallah bakalım ben bile kendimde öyle birşey olduğunu düşünmüyor değilim yoksa iyi kötü 1 tanede olsa döllenirdi sanırım.

sağol canım benim paylaşımın için inşallah bakalım ben bile kendimde öyle birşey olduğunu düşünmüyor değilim yoksa iyi kötü 1 tanede olsa döllenirdi sanırım.

canim, eger size yardimci olabilirsem ,ne mutlu bana
bu linkte o bahsettigim magazindeki haber var,,, sayfa acildiginda cevirmeye bas,... turkcesini alirsin..
yani benim anlatamadiklarimi net okursun... umarim, yardimci olabilmisimdir...

nerdeyse link eklemeyi unutuyordum :)

http://najmama.aktuality.sk/clanok/227001/roky-nemohla-otehotniet-pomohli-jej-az-slepacie-vajicka/

Son düzenleme:

bak ya neler var
bide ben bumu artık bilmiyorum ama kadının ateşi yakıyomuş milyoncukları diye duymuştum

herkese merhabalar ben geldim evimdeyim şükürler olsun evimi çok özledim sizleride çok özledim topik garip bi sessizliğe bürünmüş bensizlik yaramamış topiğe dermişim
şaka bi yana işlerimin bi kısmını hallettim diğer kısmınıda önümüzdeki ay sonuçlarımı almaya gidince halledicem en kafama takılan kısmı olan hsg,yi hallettim hiç ağrım sancım olmadı çok rahat geçti şükürler olsun ay kızlar inanılmaz bi yoğunluk istanbul trafiğinde mahvoldum 14 tane test vardı zor işler bunlar ama çok umutluyum kızlar bebişim gelicek ve beni bırakmıyıcak bu defa ALLAHIN izni ile inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…