Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu hafta ve bidahaki hafta bana böyle tatlım pek giremeyeceğim arada bakıp havadisleri alıp çıkıyorum.bencede tatlım senin aşılamayla tutuyor bence zaman kaybetme derim.

hadi hayırlısı olsun melodiciğim laparoskopi sonrası gebe kalan çok duydum tatlım benim 2 si açıkta ne oluyor rabbim herşeyin hayırlısını varsin.

şuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baştan savaşı kaybetmekmi istiyorsun direneceksin ve umudunu yitirmeyeceksin ne güzel işte bütün önlemlerin alınıyor daha ne inşallah önümüzdeki ay hamiş haberlerimiz çoğalacak.

günaydınnnn gününüz güzel geçsin İnşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnn kuşummmm hepinizi çok seviyorum yaa bu semi nereye kayboldu oda girmiyor ne zamandır:26::26::26::26:merak ettim valla inşallah möhöm bişeyler yoktur:18:

günaydınnnnn canlarımmmmm...

tatlım hoşgeldin... hayırlısıyla bebşine kavuşursun inşş.. bişeyi merak ettim..sen ndn hsg çektirdinki zaten tüp bebek yaptırıyosun anlamadım ben:26::26::26:

iyidir bitanem sen nasılsın?ders çalışıyorum bir yandan burayıda açık bıraktım arada bakıyorum işte kimsesiz kalmasın topik başında olmasamda nöbet tutuyorum işte

bende iyiyim tatlım...yumurtamın çatlamasını bekliyorumm... ayy deli gibi oldumm

tamam nöbette beraberiz sen çalış tatlım Rabbim zihin açıklığı versin..

bende iyiyim tatlım...yumurtamın çatlamasını bekliyorumm... ayy deli gibi oldumm

tamam nöbette beraberiz sen çalış tatlım Rabbim zihin açıklığı versin..

bende geçen ay 22 sinde regl olmuştumya,bu ay 24. gün yumurtam çatladı sanırım 38. gün olacağım sancılarım var ama gelen giden yok bugün 33. gün bakalım bekliyorum bende bu ay preseed jeli bitireceğim tutarsa tutar tutmazsa artık bırakıyorum bu uğraşları en son çare tüp bebek yaptırırız ne yapayım nasipte ne varsa o olacak.

evet tatlım aynen bende bu yaz oldu oldu olmadı artık eylülde ramazan bayramından hemen sonra başlarım bende tüp bebeğe.. olmayınca olmuyo da daha kimbilir bizi neler bekliyoo..inşş hayırlısıyla çok uğraşmadan gelir bebişlerimiz

tatlım selammmm...sana tavsiyem başla aşılamaya ,tedaviye ..çünkü zaman kaybı yaramıyor bize pek o yüzden tedaviye devammmmmm kuşummm:)
selam canım...evet haklısın sanırım bize zaman yaramıyo ama ümitlerimde solmuyo ...hayırlısı
seninde tedavin hayırlı olsun çok enerjik gördüm...hep olumlu düşün böle...inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun

merhaba canım
evet biraz sessizleşmiş ama en kısa zamanda toparlanırız...
ara kanama gibi değildi canım büyük bi kan pıhtısı diyelim çünkü bugün devamı gelmedi...
dr.a gitmek istemiyorum aslınsa ...gidersemde adetin 2.günü gider tedaviye başlarım diye düşünüyorum....çok yorulmuşum ara vermek ii geldi aslında...sen ne düşünüyorsun

bu hafta ve bidahaki hafta bana böyle tatlım pek giremeyeceğim arada bakıp havadisleri alıp çıkıyorum.bencede tatlım senin aşılamayla tutuyor bence zaman kaybetme derim.

[

sınavların var sanırım hayatım Allah kolaylık versin
aşılamam ilkinde tuttu ama bu defa çok korkuyorum içimde ii hisler yok açıkcası...ve bu korkudan dolayı acaba ramazandan sonraya mı bıraksam diye düşünmüyor da değilim...

topic sessiz ama herkesi tedaviye başlarken buldum bu bile güzel bi başlangıç...Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
bende tedavi için kararsızım...bugün adet olmadığıma bile seviniyorum yoksa akşam karar vermiştim gidip başlayım diye :))

dosbacımm hoşgeldin tatlım ama kusura bakma accık kızıcam sana.. kuzum senin aşılaman tutmuştu bu çok güzel bişe ve ben senin aşılamadan sonraki halinide hatırlıyorum çok karamsardın tutmadı diyodun dimi???lütfen biraz pozitif düşün uygun bi zamanda yaptır aşılmanı ok?? vallahi ben senin yerinde olsam yaptırırdım hemen..bak güya bizde hiiiçç bi sorun yok ama aşılamada işe yaramadı!!!hee kızma ama bana ok??

tatlım senin bugün kaçıncı günün???

febecim nasılsın??
tumecim sen nasılsın... tatile az kaldı...

iyiym tatlım bende yumurtamın çatlamasını bekliyorum..haftasonu yokuz evde off bugün çatlasada rahat rahat gitsem geçen aya göre 2gün önce çatlaması gerekirdi..bugün çatlar inşşşşş

hiiiççç kızarmıyım tatlım
dost tavsiyesi olduğunu çok ii biliyorum
hayatım 3 ay dinlen demişti bana dr.
bu ay 3 ay bitti işte...gitmem lazım aslında ama ne bileyim korkularımı yenemiyorum sanrım
ama adet olunca mecbur gideceğim

canım 19.gün
çatlama tarihimi bilemiyorum

seninde çatlama günlerinde ya misafir yada yolculu ( hayırlısı olsun
demekki vardır bi hayır
belki haftasonu ortam olur...hem evde olmayınca insanın aklına pek gelmiyo ne dersin
ama yinede bugün çatlar inş.

ayy tatlım sorma yaa ne zor şartlarda uğraşıyorum baksanaevde olmayıp bişeler yapmak gerçekten çok iyi geliyo ama haftasonu ortam olması imkansız eşim olmazsa biz gitmeyiz dedi:18: inşş çatlar yani..

kesinlikle dost tavsiyesiydi bitanemmmmrabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin..

nese tatlım ben pazara gidip gelicem görüşürüzz...

canım sitede bakım var diyo zor girdim tekrar
ii alışverişler tatlım
inş. bugün çatlar rahat gidersiniz...ortamın olmamasına üzüldüm

tatlım hoşgeldin... hayırlısıyla bebşine kavuşursun inşş.. bişeyi merak ettim..sen ndn hsg çektirdinki zaten tüp bebek yaptırıyosun anlamadım ben:26::26::26:
hoşbuldum fabecim inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
tüp bebektede hsg çekilmeli şüpeleniliyorsa
gerçi benim dr,m istemedi ben kürtajdan sonra yapılışıklık olma ihtimali vardır diye istedim.

tamam nevacım haklısın toparladım ben kendimi.
in şallah nevam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…