kızlar ne bu sessizlik
hayalet topic olmuşuz
şimdi gelelim bana... ayın 5inde adet olmuştum ve bugün yine parça gibi bişi geldi ve karnım ağrıyo(
eee şimdi noolcak ben hiç böle olmazdım hem kürtaj olalı 3 ay bitti(
cuma dr.a gideyim diyorum belki cesaretimi toplar aşılamaya başlarım ??
ayy kafam çok karıştı
kızlarr selammm bende tedaviye başladım artık :)inşallah güzel sonuçlar olur amma velakin bugün doktorcuğumla görüştüm hsg sonuçlarını gösterdim dediki sağ kapalı değil tam olarak geçiş snırlı solda ise geçiş var ama yapışıklıkta olabiler ..ne yapcaz ?laparoskopi dedi açılma ihtimali yüksek dedi şans yani denicez bakalım:)ama ondan önce yumurta geliştirici ilaç kullanmadan kendi gelişen yumurtamdan aşılama denicez heralde ama adetimin 8.günü bugün.solda 11 sağda 10mm çapında yumurtam oluşmuş doktor yeterli büyüklükte değil dedi geç yumurtlayabilirim yada bu ay yumurtlama olmayabilir dedi kafam karıştı bazen geç yumurtluyorum sanırım öyle olcak prolaktin ilacını bırakma dedi yumurta kalitesini bozar demişti bakalım kızlar girdik bir yola hayırlısı dualarınıza çok ihtiyacım var canlarımmmmm..hee bide bu arada hiçbirşey yapmasanda gebelik oluşabilir dedi ama ne zman olur allah kerim 3 sene sonra da olur 5 ene sonrada bilemezsin dedi ..of anam off ne zor işlermiş bunlarrrr..allah beterinden korusun tabii..herkesin kucağı bebişlerle dolsun inşallah ..yanii önümüzdeki ay ameliyat yolları bana :)
amin melodi ah ne güzel olur ya bu yaz hepimiz umudlarımıza kavuşsak
çok korkuyorum melodi karyotipleme periferik diye bi test istedi dr bi srun çıkarsa dondurulmuşlara bakılıcak eğer embiriyolardada çıkarsa transfer edilmiyicekmiş nefes alamıyorum inan bunları düşünmek istemiyordum çok olumlu düşünüyordum ama öğleden sonra bi karamsarlık çöktü içime nefes alamıyorum inan.
günaydınnnn gününüz güzel geçsin İnşallah
bu arada senin tavsiye ettiğin merkezde hsg,yi çektirecektim ama dr,mun yönlendirdiği bi merkezde hsg,yi çektirdim çok rahat geçti korktuğum gibi olmadı şükürler olsun bakalım bi sorun çıkmaz umarım.
sen nekadara çektirmiştin melodi hsg,yi.
neva naber tatlım ????
iyidir bitanem sen nasılsın?ders çalışıyorum bir yandan burayıda açık bıraktım arada bakıyorum işte kimsesiz kalmasın topik başında olmasamda nöbet tutuyorum işte
bende iyiyim tatlım...yumurtamın çatlamasını bekliyorumm...ayy deli gibi oldumm
tamam nöbette beraberizsen çalış tatlım Rabbim zihin açıklığı versin..
bende geçen ay 22 sinde regl olmuştumya,bu ay 24. gün yumurtam çatladı sanırım 38. gün olacağım sancılarım var ama gelen giden yok bugün 33. gün bakalım bekliyorum bende bu ay preseed jeli bitireceğim tutarsa tutar tutmazsa artık bırakıyorum bu uğraşları en son çare tüp bebek yaptırırız ne yapayım nasipte ne varsa o olacak.
selam canım...evet haklısın sanırım bize zaman yaramıyo ama ümitlerimde solmuyo ...hayırlısıtatlım selammmm...sana tavsiyem başla aşılamaya ,tedaviye ..çünkü zaman kaybı yaramıyor bize pek o yüzden tedaviye devammmmmm kuşummm:)
merhaba canım
merhaba dosbacım,
evet topik bir haftadır falan çok sessiz...ay senden ne parçası geldi ki canım, ara kanama falan gibi bir şey mi?
bence git hemen canım doktora.. hem belki bu seferki aşılamada bebişin de geliverir
bu hafta ve bidahaki hafta bana böyle tatlım pek giremeyeceğim arada bakıp havadisleri alıp çıkıyorum.bencede tatlım senin aşılamayla tutuyor bence zaman kaybetme derim.
[
tatlım senin bugün kaçıncı günün???topic sessiz ama herkesi tedaviye başlarken buldum bu bile güzel bi başlangıç...Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
bende tedavi için kararsızım...bugün adet olmadığıma bile seviniyorum yoksa akşam karar vermiştim gidip başlayım diye :))
febecim nasılsın??
tumecim sen nasılsın... tatile az kaldı...
hiiiççç kızarmıyım tatlımdosbacımm hoşgeldin tatlım ama kusura bakma accık kızıcam sana.. kuzum senin aşılaman tutmuştu bu çok güzel bişe ve ben senin aşılamadan sonraki halinide hatırlıyorum çok karamsardın tutmadı diyodun dimi???lütfen biraz pozitif düşün uygun bi zamanda yaptır aşılmanı ok?? vallahi ben senin yerinde olsam yaptırırdım hemen..bak güya bizde hiiiçç bi sorun yok ama aşılamada işe yaramadı!!!hee kızma ama bana ok??
tatlım senin bugün kaçıncı günün???
iyiym tatlım bende yumurtamın çatlamasını bekliyorum..haftasonu yokuz evde off bugün çatlasada rahat rahat gitsemgeçen aya göre 2gün önce çatlaması gerekirdi..bugün çatlar inşşşşş
hiiiççç kızarmıyım tatlım
dost tavsiyesi olduğunu çok ii biliyorum
hayatım 3 ay dinlen demişti bana dr.
bu ay 3 ay bitti işte...gitmem lazım aslında ama ne bileyim korkularımı yenemiyorum sanrım
ama adet olunca mecbur gideceğim
canım 19.gün
çatlama tarihimi bilemiyorum
seninde çatlama günlerinde ya misafir yada yolculu( hayırlısı olsun
demekki vardır bi hayır
belki haftasonu ortam olur...hem evde olmayınca insanın aklına pek gelmiyo ne dersin
ama yinede bugün çatlar inş.
hoşbuldum fabecim inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.tatlım hoşgeldin... hayırlısıyla bebşine kavuşursun inşş.. bişeyi merak ettim..sen ndn hsg çektirdinki zaten tüp bebek yaptırıyosun anlamadım ben:26::26::26:
tamam nevacım haklısın toparladım ben kendimi.
şuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baştan savaşı kaybetmekmi istiyorsun direneceksin ve umudunu yitirmeyeceksin ne güzel işte bütün önlemlerin alınıyor daha ne inşallah önümüzdeki ay hamiş haberlerimiz çoğalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?