kolay gelsin inşallah tüm dersleri bir avazda verirsin
Kıs niye gezmeye götürcekmiş işte ne güzelll
ne istiyosunda yapmıyo anlamadımm:26:
slm kızlar nevacım en güzel şekilde geçsin sınavın hemencecik çözüver inş.
Masalcım hayırlı haberler al hayatım hayırlıca ...bebişine de selam söle bizden
bana geince kızlar yine lekelenmem oldu( bu ne şimdi anlamadım 22 günde adet oldum 3 gün öncede bi pıhtı görmüştüm...ne zaman yürüyüş yapsam böle olmaya başladı ( sanırım bana dr. Yolları göründü (
haklısın canım ama gidersem tedaviye başlarımbeklediğin hata tatlımm bencede hemen gitt
çocuk konusunda tek başıma bıraktı beni bende ceza olarak onu tek bırakacağım
sağol bitanem inşallah çok stres yaptım bir hayırlısıyla geçsem inişallah hiç değilse 2 tane kalsın büte seni korkutmak istemem tatlım ama sürekli bir kanaman varsa kürtajda için iyi temizlenmemiş olabilir bir kontrole git sen yinede garantiye al tatlım
dışarı çıkacaksan sebze al derim yada benim gibi hasanpaşa köfte yap...bende netten şimdi tarifine bakıyordumofffffffffffffffffff ya akşama ne pişirsemki acep.
dosbacım kociş sebze yemiyor malesef.
hasanpaşa köftemi nasıl bi yemek:26:
tarif edersen uyarsa kocişin damak tadına yapıyim.
ooo çok güzelll tatlımm bebişni 1gün önceden göreceksinmerhaba arkadaşlar.... hayırlı cumalar...
geç oldu biraz amma....
benim yarındı ya kontrolum bugüne alındı akşam 6 gidicem dua edin bana iyi haberlerle döneyim.
akşama görüşürüz öpüyorum sizleriiiiii
evet yarın ve pazar günü var işte
Ama pazar sınavdab sonra kociş beni abanta götürecekmiş öyle dedi ama yelkenleri suya indirmemekte kararsızım dediğimi yapana kadar yüz bulamaz benden.
daha önce çok yedim ama kendim hiç yapmadım :))
netten baktım kafama yatan tarif şöyle
yarım kilo kıyma (yağsız)
1 soğan rendesi
1 yumurta
2 dilim bayat ekmek (ben galeta unu koyacağım)
tuz karabiber kırmızı biber
köfte yap biraz büyük olsun içini çukur yap
yağlanmış tepside 15-20 dk pişir kurumasın
3-4 patates haşla püre yap (tereyağ+süt+tuz)
pişen köftelerin üzerine püreden koy
1 yk salçayı sıcak su ile aç üzerine gezdir
kaşar rendele
fırına ver pembeleşinceye kadar pişir
afiyet olsun
belki eşinin damak zevkine uyar benim ki püreyi çok seviyor zaten köfte vazgeçilmezi
ayyy kızlar bir yağmur var burda nasıl gök gürültüsü şimşek.
ooooo aldı başını gitti valla. bide tv iptal gitti yayın, net kesilip kesilip duruyo.
gece karanlığı gibi oldu daha saat kaç kiii
ayyyy bide ben dr gidecem. ay ALLAH korusun valla. korkarım bide beeeen:18::18::18:
ay burası dünden beri böyleee yaaa. valla bi düzelemedi havalar
dosbacım bunu kociş yemez cins biraz benim kocam ama misafir için çok hoş bi tarif deniyicem bunu sağol tatlım afiyet olsun.daha önce çok yedim ama kendim hiç yapmadım :))
netten baktım kafama yatan tarif şöyle
yarım kilo kıyma (yağsız)
1 soğan rendesi
1 yumurta
2 dilim bayat ekmek (ben galeta unu koyacağım)
tuz karabiber kırmızı biber
köfte yap biraz büyük olsun içini çukur yap
yağlanmış tepside 15-20 dk pişir kurumasın
3-4 patates haşla püre yap (tereyağ+süt+tuz)
pişen köftelerin üzerine püreden koy
1 yk salçayı sıcak su ile aç üzerine gezdir
kaşar rendele
fırına ver pembeleşinceye kadar pişir
afiyet olsun
belki eşinin damak zevkine uyar benim ki püreyi çok seviyor zaten köfte vazgeçilmezi
bende genellikle misafirliklerde yedimbende yaparım onu özellikle misafir gelecekse görüntüsüde güzellll..ama benimki püreyi sevmiyo elma dilim patatesleri tuzlayıp yağlayıp fırında biraz pişiriyorum sonra köfteleri koyuyorum sonrada salçalı su döküyorum ona bayılıyo hatta istedi bugün yapacaktım ama küs olduğumuz için yapmıyorum
ahh canım senin yemek işin zor valla ...yap bi makarna koy önüne :))dosbacım bunu kociş yemez cins biraz benim kocam ama misafir için çok hoş bi tarif deniyicem bunu sağol tatlım afiyet olsun.
aslına bakarsan zorluk çıkarmaz hep pratik şeyler yemek istiyor tost makarna menemen hamburger kızartma kahvaltı gibi fesfud besleniyor ben hoşlanmıyorum bundan kendimi beceriksiz biriymişim gibi hissediyorum evimde hergün değişik yemekler pişsin istiyorum.ahh canım senin yemek işin zor valla ...yap bi makarna koy önüne :))
sebze ile arası nasıl taze fasülye pişir yanına da bulgur pilavı...
zaten akşam olcak yada evde ne varsa pratik bişi yap
fırın yemeklerini bende çok seviyorum..bende genellikle misafirliklerde yedim
severimde
püreyi güzel yapıyorum umarım yemeğim güzel olacak hem benim ki de seviyo...
patates dilimli bende yaparım ama köfteleri daha küçük yaparım bi de köftesine maydanoz da eklerim onu da çok sever....aslında fırın yemeklerini çok seviyoruz...
neva küstü de sen niye küstün febecim...
valla benimki beni son 2 gündür idare ediyo...tahmin etti adet olacağımı dalga geçiyo bende yakında adet olcam sen göreceksin diyo...
bi de diyetteyim tatlıda yiyemedim sinirler laçka oldu(
bu arada ankarada hava çoook güzel bugün ama sanırım haftasonu yağış geliyormuş heryere(
aslına bakarsan zorluk çıkarmaz hep pratik şeyler yemek istiyor tost makarna menemen hamburger kızartma kahvaltı gibi fesfud besleniyor ben hoşlanmıyorum bundan kendimi beceriksiz biriymişim gibi hissediyorum evimde hergün değişik yemekler pişsin istiyorum.
taze fasulyeyi yer fakat daha yeni yedik yanınada bulgur pilavı yapmıştım.
ah dosbacım zaten bu makarna konusunda çok dertliyim hergün yapıyim itiraz etmez sinir oluyorum.
ay dosba kırize girdim gülmektenbende genellikle misafirliklerde yedim
severimde
püreyi güzel yapıyorum umarım yemeğim güzel olacak hem benim ki de seviyo...
patates dilimli bende yaparım ama köfteleri daha küçük yaparım bi de köftesine maydanoz da eklerim onu da çok sever....aslında fırın yemeklerini çok seviyoruz...
neva küstü de sen niye küstün febecim...
valla benimki beni son 2 gündür idare ediyo...tahmin etti adet olacağımı dalga geçiyo bende yakında adet olcam sen göreceksin diyo...
bi de diyetteyim tatlıda yiyemedim sinirler laçka oldu(
bu arada ankarada hava çoook güzel bugün ama sanırım haftasonu yağış geliyormuş heryere(
fabecim özür dilemez onlar incileri dökülür tatlım aşk olsun.tatlım tavuğu seviyosa eğer..tavuk, iri dilimlenmiş patates yine iri dilmlenmiş soğan ve 7-8diş sarımsak ve bol kekik.. az yağ dök kısık ateşte pişir ben bugün bunu yapıcam çok güzel oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?