inşallah amin rabbim isteyen herkeze versin ve sorunsuz bi şekilde geçirsin
öncelikle şunu belirtmeden geçemiyicem çok güzel bi kalbe sahipsin buna eminim masalcım nedense başından beridir seni hep böyle hayal ediyorum çok sıcak ve samimisingörüşürüz bitanem. inşallah herşey güzel olacak kafanı rahat tut bitanem.
ne üzül nede kafana tak bence. bırak akışına dikkat et kendine başkada bişey düşünme bitanem.
tamamı şekerim önemli olan önce sensin bunu hiiiiç unutma canımın içi
tumecim tüp bebek bölümünde iki dr var karı kocalar ilkini kocası ilgilendi ilgisiz diye budefa karısını tercih ettim oda aynı çıktı.canım başka hastaneye geç demiyorum aynı hastanede başka doktora geç diyorum, yani tek doktorla kalma canım mutlaka başka bir doktora daha görün
ağzından bal damlıyor fabecim neden böyle hissettiğini merak ettim inşallah düşündüğün gibi olurvalla bende şuanda 1tane tüp bebek yaptırabilirim sonrasını düşünmek bile istemiyorum..inşş çok uğraşmadan gelir bebişlerimiz..sen de şu korkularından kurtul lütfen.. şuanda tume sen ve şule en yakınsınız..
öncelikle şunu belirtmeden geçemiyicem çok güzel bi kalbe sahipsin buna eminim masalcım nedense başından beridir seni hep böyle hayal ediyorum çok sıcak ve samimisin
inşallah masalcım inşallah ben genel olarak metanetliyimdir aslında farketmişsindir belki çok dövünmüyorum salmıyorum kendimi bu paronayalarımda dr,mun ilgisizliğinden kaynaklanıyor aslına bakarsan dimi ya ben elimden geldiğince tedbirimi alıyım takdir yaradanın sağol canım desteğin için seni seviyorum güzel anne
tumecim tüp bebek bölümünde iki dr var karı kocalar ilkini kocası ilgilendi ilgisiz diye budefa karısını tercih ettim oda aynı çıktı.
ama bakalım en azından hsg,yi ve diğer sonuçları başka bi dr daha danışıcam sağol canım desteğin için.
ağzından bal damlıyor fabecim neden böyle hissettiğini merak ettim inşallah düşündüğün gibi olur
evet eminim sende benim gibisin. zaten böyle olmasak hepimiz için diyorum bu zor dönemleri mümkün değil atlatamazdık bitanem. metanetli güçlü kadınlarız biz bence her babayiğidin kaldırabileceği şeyler değil. sadece çabamız değil etrafın iğneli lafları, açık ve gizli söylediğini sanan densizlerle nasıl başa çıkardık. BİZ HEPİMİZ GÜÇLÜYÜZ.
ayrıca hepimiz temiz ve iyi niyetli insanlarız. böyle olmasaydık bukadar aydır anlaşamazdık sanırım.
ve tanışmadığımız halde bu kadar bağlandıysak birbirimize mükemmel dostluğumuz var bitanem.
VEEEEEEEEE SİZİ SEVİYORUM, İYİKİ VARSINIZ
eeee boyun fıtığının en büyük düşmanıdır sarma sarmak keşke bukadar yüklenmeseydin kendine masalcım yorma lütfen kendini dikkatli ol.ay kızlar ben bugün çok yoruldum inanamazsınız.
biraz biraz evi toparladım mutfağı toparladım dağılmışım. toz toprak sildim süpürdüm.
yemek yaptım hem dolma yaptım hem sarma sardım kocişim seviyo ve bende birtek onları sorunsuz yiyorum bir dolu yaptım. ama inanın canım çıktı bugün.
ben şimdi bi duş alayım gelirim. açık kalıcak burası.birazdan geliyorum.
hem biliyomusunuz benim boyun fıtığım azdı çoook ağrım var sağ elimin 2 parmağı tutmuyo
söylenebilicek her şeyi söylemişsin masalcım benim bu konu üzerine yapabiliceğim bişey kalmamış[QUOTE
evet eminim sende benim gibisin. zaten böyle olmasak hepimiz için diyorum bu zor dönemleri mümkün değil atlatamazdık bitanem. metanetli güçlü kadınlarız biz bence her babayiğidin kaldırabileceği şeyler değil. sadece çabamız değil etrafın iğneli lafları, açık ve gizli söylediğini sanan densizlerle nasıl başa çıkardık. BİZ HEPİMİZ GÜÇLÜYÜZ.
ayrıca hepimiz temiz ve iyi niyetli insanlarız. böyle olmasaydık bukadar aydır anlaşamazdık sanırım.
ve tanışmadığımız halde bu kadar bağlandıysak birbirimize mükemmel dostluğumuz var bitanem.
VEEEEEEEEE SİZİ SEVİYORUM, İYİKİ VARSINIZ
eeee boyun fıtığının en büyük düşmanıdır sarma sarmak keşke bukadar yüklenmeseydin kendine masalcım yorma lütfen kendini dikkatli ol.
söylenebilicek her şeyi söylemişsin masalcım benim bu konu üzerine yapabiliceğim bişey kalmamış
bizde seni seviyoruz biz diyorum kızlar adına konuşuyorum ama eminim hepsi benimle aynı fikirdedir.
canım benim ya vallahi yakın olsaydık ben sana yapardım arkadaşım laf olsun diye demiyorum ama ciddiyim ama uzağız.evet öyle baş düşmanı sarma. ama ne yapayım kocişte çok seviyo bende onu bitek yiyebiliyorum.
canım benim ya vallahi yakın olsaydık ben sana yapardım arkadaşım laf olsun diye demiyorum ama ciddiyim ama uzağız.
bu arada benimde boynum iki gündür fena geçende aynı zamanda ağrımıştı tesadüfe bak.
evet canım malesef.valla eminim yapardın arkadaşım. ama malesef çoook uzağız.
evet ya geçen seferde öyle olmuştu. sen ilaç filan içiyomusun peki. vermişmiydi sana ilaç dr. fıtık için:44:
evet canım malesef.
ben boyum için hiç dr gitmedim benimkine henüz teşis konmadı.
masalcım gece acile gittim dr boyunluk taktı o kalmış aklında sonrada gittim çıkardım ama teşis konmadı fıtık diye vadiyi izliyorum yanlış yazmışım yada fabe gitti dr o kalmış aklında.hııııımmm niye benim aklımda dr gittin diye kalmış peki anlamadım.:44:
valla benim ilk ağrı olduğunda sabah akşam ağrı kesici kas gevşetici iğne yapılıyodu.
arada ne ilaçlar içtim ama aklın hayalin durur. fizik tedavi verdi kremler sıcak su torbaları masajlar.
inan tam 2 hafta hiç dinmedi ağrım yemin ederim. ne uyku ne bişey.
o zamanda çalışıyodum. izin yok ağlaya ağlaya işte iş yapıyodum valla.
ayyyy ne günlerdi. Rabbim bidaha göstermesin. çok korkuyorum, ilaçta içemiyorum şimdi.
ayvayı yerim ben valla.
masalcım gece acile gittim dr boyunluk taktı o kalmış aklında sonrada gittim çıkardım ama teşis konmadı fıtık diye vadiyi izliyorum yanlış yazmışım yada fabe gitti dr o kalmış aklında.
bilmemmi canım acillik oldum geçen zor bi ağrı koluma vuruyor hareket edemiyorum tutunca
ALLAH korusun gelmiş geçmiş olsun inşallah.
valla bana iyi gelmişti bi dene istersen.ay bende valla boyunluk alsam iyi gelirmi acaba yaa.
sağol canım amiin.
ben kaçıyorum canım. kociş gelir birazdan yemek filan ben bi sofrayı hazırlıyım barı. sonra yatarım.
iyi geceler tatlı rüyalar
ALLAH rahatlık versin öpüyorum
kızlar ben pert olmuş durumdayım bekledim ama gelmediniz gün çok kalabalıktı 30 kişiydiler mahvoldum uyuyim bari öpüyorum hepinizi ALLAHA emanet olun şimdiden hayırlı cumalar.
ismin çok uzun olmuş aramızda kısa bişey belirlesek nasıl olur.
nerelerdesin sen iyimisin.
değişmeyeceğini biliyorum aramızda kısa bi isim belirlesek demek istedim.1 kere değiştiriyorlarmışya canım birdaha değişmez yani... iyiyim şükür buralardayım maillerimi okuyordum açtım öle bıraktım....
değişmeyeceğini biliyorum aramızda kısa bi isim belirlesek demek istedim.
iyi yapmışsın bende çıktım ama tekrar girdim kocişi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?