aslında benimki de öyle...kolay şeyler sever...dolma falan ona göre değil hiç yemezaslına bakarsan zorluk çıkarmaz hep pratik şeyler yemek istiyor tost makarna menemen hamburger kızartma kahvaltı gibi fesfud besleniyor ben hoşlanmıyorum bundan kendimi beceriksiz biriymişim gibi hissediyorum evimde hergün değişik yemekler pişsin istiyorum.
taze fasulyeyi yer fakat daha yeni yedik yanınada bulgur pilavı yapmıştım.
ah dosbacım zaten bu makarna konusunda çok dertliyim hergün yapıyim itiraz etmez sinir oluyorum.
fırın yemeklerini bende çok seviyorum..bugün oktay usta bostan patlıcanı ikiye bölüp kızarttı.sonra kıymayı kavurdu ve haşlanmış makarnayla karıştırdı içine koydu ve üstüne kaşar....karnı yarığın makarnalı versiyonu yani hoşuma gitti valla
dün akşam şakalaşırken sinirlendi birden abartılı tepki gösterdi bağırdı bende biraz oturdum sonra gidip namazımı kılıp yattım..geldi oda yattı uyudu bi özür dilemedi bende sabah kahvaltı hazırlamadım ona çıktı gittiaman erkek milleti işte dengezilerr..bide dün test yapmıştım çıkmıştı ikinci çizgim
ay dosba kırize girdim gülmekten
çok hoşmuş bu bende yakında adet olucam görüceksin ha iyiymiş valla.
kocişlerin muayyen günü benimkide siğarayı bırakmaya çalışıyor zaten parayla konuşuyordu şimdi oda işe yaramıyor budefa bıraksada kurtulsam ara ara teşebbüs ediyor inşallah budefa son olur yoksa kızıcam artık.
fabecim özür dilemez onlar incileri dökülür tatlım aşk olsun.
ah fabecim sarımsak soğan ve tavuk yemiyor tatlım malesef.
ama ben çok severim bu yemeği.
kızlar bende yeni üye oldum ve bu ay bebek deneyişimizin 4.ayı 31 yaşındayım çok korkuyorum olmucak diye acayip stres yapıyorum(bu ay ovulsyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım .))o gün ve ertesi gün ilişkide bulunduk dün yine yaptım silik çizgi hala var bu normalmi sizce?
kızlar bende yeni üye oldum ve bu ay bebek deneyişimizin 4.ayı 31 yaşındayım çok korkuyorum olmucak diye acayip stres yapıyorum(bu ay ovulsyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım .))o gün ve ertesi gün ilişkide bulunduk dün yine yaptım silik çizgi hala var bu normalmi sizce?
aynen ya dengeli beslenmek istiyorum yemekaslında benimki de öyle...kolay şeyler sever...dolma falan ona göre değil hiç yemez
kayserili mantıyı ağzına sürmez
yani işi kolay ama bende dengeli beslenmek istiyorum
sağlıklı yaşamak...zaten kilom aldı başını gitti(
makarnayı daha önce senden duymuştum benimki de çok sever
işin kolay ama çeşitsiz olması zor...
ya benimki asabi olmuyor ama ağzını bıçak açmıyor.evet ya sigara bırakırken de çok zor oluyormuş...sinirlenmeden kolay kurtulur inş.
abimden biliyorum ramazanda çok sinirli olur :))
destek olmaya çalış hayatım...
o zaman budefa sen altan al hayat kısa hiç bişeyin garantisi yok bence uzatmamalı ben hep böyle düşünüyorum.yani gönlümü alırdı aslında ama.. küs uyumazdık en azından.ona göre hep ilk adımı o atıyo ama bu seferde onun atması lazım çünkü abartan o..
ayyy tatlım senin kocişte ağzının tadını bilmiyo valla
ya benimki asabi olmuyor ama ağzını bıçak açmıyor.
destek oluyorum ama bu son desteğim kaç oldu bırakmak için yola çıkıyor pes ediyor umarım budefa kararlı olur.
o zaman budefa sen altan al hayat kısa hiç bişeyin garantisi yok bence uzatmamalı ben hep böyle düşünüyorum.
aynen fabecim hiç bilmiyor ağzının tadını bide kilo almak için şuan bitkisel kürler kullanıyor.
evet ama benimki zayıf 1,83 boyu 69 kilo.zayıfmııııı??? genelde o tipler zayıf olmaz.. :26:
aynen ne gerek var saniyemizin bile garantisi yok ALLAH bozmasın.ayy ben ona hiç kıyamam zaten..uzatmak istesem bile uzatamam zaten aşığım kız ben onaama dur bakalım o gelsin ben uzatmam zaten onunda uzatması için bi sebebi yok...akşam barışırız
yanihem yarın sakaryaya gidiyoruz küs gidecek halimiz yok
huu huuuuu kızlar napıyosunuz??????:97::97::97:
iyi canım ya çöp çatanlık yapıyorum tlf,n kulağıma yapıştı.huu huuuuu kızlar napıyosunuz??????:97::97::97:
aynı durum bendede oldu bende kızdım kocişe fetva veriyordum ama gerçi kızdım ama geçti yemeği dışarda yiyicekmiş paşam aradım iki alternetif sundum farketmez dedi iş çıkışı bi çarşıya gidip gelicem dedi iş çıkışı aradı arkadaşı gelmiş yurt dışından dışarda yiyicez dedi.sana barış diyordum ben kızdım :))
akşam yemeğine geç gelecekmiş 2 saat kadar( ee sen ye diyo...ben bi daha nasıl ısıtacağım
valla sinir oldum pişiriyorum yiyeceğim :)) kendisi bilir
ye tatlım yeeee sana afiyet olsun... benikide gelmek üzere ayy böle oluncda çok komik oluyo yaa kapıyı açınca beklesemmi yoksa hemen odayamı gitsemsana barış diyordum ben kızdım :))
akşam yemeğine geç gelecekmiş 2 saat kadar( ee sen ye diyo...ben bi daha nasıl ısıtacağım
valla sinir oldum pişiriyorum yiyeceğim :)) kendisi bilir
iyi canım ya çöp çatanlık yapıyorum tlf,n kulağıma yapıştı.
aynı durum bendede olur sen azcık bekle gelmesse gidersin.ye tatlım yeeee sana afiyet olsun... benikide gelmek üzere ayy böle oluncda çok komik oluyo yaa kapıyı açınca beklesemmi yoksa hemen odayamı gitsem
aman tatlım yinede dikkatli ol iyi olunca Allahtan kötü olunca kuladan oluyo bu işler
benimkini de patron bırakmamış...sözde kurumsal şirketaynı durum bendede oldu bende kızdım kocişe fetva veriyordum ama gerçi kızdım ama geçti yemeği dışarda yiyicekmiş paşam aradım iki alternetif sundum farketmez dedi iş çıkışı bi çarşıya gidip gelicem dedi iş çıkışı aradı arkadaşı gelmiş yurt dışından dışarda yiyicez dedi.
ben beklerim sonrada dayanamam gülerimye tatlım yeeee sana afiyet olsun... benikide gelmek üzere ayy böle oluncda çok komik oluyo yaa kapıyı açınca beklesemmi yoksa hemen odayamı gitsem
hee iyi ozaman tatlımm...aynı durum bendede olur sen azcık bekle gelmesse gidersin.
valla ben açıkca konuştum aynen bu lafıda söyledim araları bozulmuş düzeltmemi istediler yabancıda değil biri ablamın oğlu diğeride dayımın torunu.
neyse konuştum ve çekildim.
benimkini de patron bırakmamış...sözde kurumsal şirket
ama febeye barış derken biz sinirlendik :26:
benimde sinirim geçti gibi
ben beklerim sonrada dayanamam gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?