Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında benimki de öyle...kolay şeyler sever...dolma falan ona göre değil hiç yemez
kayserili mantıyı ağzına sürmez
yani işi kolay ama bende dengeli beslenmek istiyorum
sağlıklı yaşamak...zaten kilom aldı başını gitti (
makarnayı daha önce senden duymuştum benimki de çok sever
işin kolay ama çeşitsiz olması zor...

oktay ustada güzel şeyler yapıyo ama ben ne zamandır takip edemiyorum
tarif çok çekici...deneyebilirim saol canım

ahhh erkekler işte...boşver tatlım bugün alttan al büyüklük biz kadınlarda kalsın
bazende onlar bizim stresimizi çok çekiyorlar... özür dilese ii olcakmış ama belki akşam diler yada özür dilemek zor geliyorsa bi şekilde gönlünü alır inş.

kızlar bende yeni üye oldum ve bu ay bebek deneyişimizin 4.ayı 31 yaşındayım çok korkuyorum olmucak diye acayip stres yapıyorum(bu ay ovulsyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım .))o gün ve ertesi gün ilişkide bulunduk dün yine yaptım silik çizgi hala var bu normalmi sizce?

evet ya sigara bırakırken de çok zor oluyormuş...sinirlenmeden kolay kurtulur inş.
abimden biliyorum ramazanda çok sinirli olur :))
destek olmaya çalış hayatım...

fabecim özür dilemez onlar incileri dökülür tatlım aşk olsun.
ah fabecim sarımsak soğan ve tavuk yemiyor tatlım malesef.
ama ben çok severim bu yemeği.

yani gönlümü alırdı aslında ama.. küs uyumazdık en azından.ona göre hep ilk adımı o atıyo ama bu seferde onun atması lazım çünkü abartan o..

ayyy tatlım senin kocişte ağzının tadını bilmiyo valla

hoşgeldin ... bu testi yapan arkadaşlar var canım yardımcı olacaklardır
ama iki kere yumurtluyor olabilirsin...hem bu iki çizgi arası kaç gün oldu yani ilk ne zaman gördün dün ile arasında kaç gün var ??

cnm inşş en kısa zamnada gelir bebişin.. bende ov. testi yapıyorum 3-4gün çıkıyo çizgi..önce silik sonra koyu sonra tekrar silik buda gayet normal için rahat olsun..

aynen ya dengeli beslenmek istiyorum yemek
çeşidleri olsun istiyorum mutfağı ve uğraşmayı seviyorum ama yemiyo işte.
ay çok ilginliç mantı sevmiyor olması.
valla bana kolay gelmiyor sinirimi bozuyor bu durum aslında dengeli olması güzel hergünde sulu yemek çeşid olması şartını koşsalardı oda zor olurdu.

evet ya sigara bırakırken de çok zor oluyormuş...sinirlenmeden kolay kurtulur inş.
abimden biliyorum ramazanda çok sinirli olur :))
destek olmaya çalış hayatım...
ya benimki asabi olmuyor ama ağzını bıçak açmıyor.
destek oluyorum ama bu son desteğim kaç oldu bırakmak için yola çıkıyor pes ediyor umarım budefa kararlı olur.

o zaman budefa sen altan al hayat kısa hiç bişeyin garantisi yok bence uzatmamalı ben hep böyle düşünüyorum.

ayy ben ona hiç kıyamam zaten..uzatmak istesem bile uzatamam zaten aşığım kız ben onaama dur bakalım o gelsin ben uzatmam zaten onunda uzatması için bi sebebi yok...akşam barışırız
yanihem yarın sakaryaya gidiyoruz küs gidecek halimiz yok

zayıfmııııı??? genelde o tipler zayıf olmaz.. :26:
evet ama benimki zayıf 1,83 boyu 69 kilo.

aynen ne gerek var saniyemizin bile garantisi yok ALLAH bozmasın.
bencede barışırsınız akşama.

huu huuuuu kızlar napıyosunuz??????:97::97::97:

sana barış diyordum ben kızdım :))
akşam yemeğine geç gelecekmiş 2 saat kadar ( ee sen ye diyo...ben bi daha nasıl ısıtacağım
valla sinir oldum pişiriyorum yiyeceğim :)) kendisi bilir

akşam yemeğine geç gelecekmiş 2 saat kadar ( ee sen ye diyo...ben bi daha nasıl ısıtacağım
aynı durum bendede oldu bende kızdım kocişe fetva veriyordum ama gerçi kızdım ama geçti yemeği dışarda yiyicekmiş paşam aradım iki alternetif sundum farketmez dedi iş çıkışı bi çarşıya gidip gelicem dedi iş çıkışı aradı arkadaşı gelmiş yurt dışından dışarda yiyicez dedi.

ye tatlım yeeee sana afiyet olsun... benikide gelmek üzere ayy böle oluncda çok komik oluyo yaa kapıyı açınca beklesemmi yoksa hemen odayamı gitsem

iyi canım ya çöp çatanlık yapıyorum tlf,n kulağıma yapıştı.

aman tatlım yinede dikkatli ol iyi olunca Allahtan kötü olunca kuladan oluyo bu işler

aynı durum bendede olur sen azcık bekle gelmesse gidersin.
valla ben açıkca konuştum aynen bu lafıda söyledim araları bozulmuş düzeltmemi istediler yabancıda değil biri ablamın oğlu diğeride dayımın torunu.
neyse konuştum ve çekildim.

benimkini de patron bırakmamış...sözde kurumsal şirket
ama febeye barış derken biz sinirlendik :26:
benimde sinirim geçti gibi

ye tatlım yeeee sana afiyet olsun... benikide gelmek üzere ayy böle oluncda çok komik oluyo yaa kapıyı açınca beklesemmi yoksa hemen odayamı gitsem
ben beklerim sonrada dayanamam gülerim

hee iyi ozaman tatlımm...
benimkini de patron bırakmamış...sözde kurumsal şirket
ama febeye barış derken biz sinirlendik :26:
benimde sinirim geçti gibi

ben beklerim sonrada dayanamam gülerim

ayy bende gülerim heralde ama kapıyı açıp hemen odaya geçersem o iyice sinir olur nese uzatmadan barışalım bari..kimse uzatmasın ok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…