Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masalcım çlok geçmiş olsun canım.ama neden yordun kendini ilaçta alamayacaksın ya geçmezse
dikkat et kendine canım

kızlar bugün hatim duasına gittim
akşamda asker saldırmaya tokata gönderdik kuzenimi
yeni geldik sayılır
soğan suyumu içip yatıcam yarın k.validemin cuma okumasındayım c.tesi güne gidicem pazarda k.validemdeyim
işallah pazar akşama görüşürz kızlar
kendinize iyi bakın ve lütfennnnn hamile kalınyeğen istiyorummmmm
sende sakın adet olayım deme nevacım
öpüyorum hepinizi kader arkadaşlarım benim.

masal orkide hasret sizde yeğenlerime çok iyi bakın

herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah.
sende benim gibi yoğunsun kuşum bende hafta sonu sınav yaklaşıyor stres biyandan bastırıyor
neyse adete gelince 1 hafta öncesinden göğüslerim taş gibi olup ağrırdı yürüyemezdim bile ama bu sefer öyle birşey yok dün akşam baş ağrısından 9 buçukta yattım dayanamadım valla çok ders çalışmaktan olabilüü
ama sancılarım var tatlım yumurtlamaya göre hesap edersek yarın yada pazar olmam gerek bakalım test yaptım yani sanmıyorum bugün 36. günüm hala tık yok ama olacağım ben dengezis gacıyam biliyorsunuz geçen ayda soğan suyu işe yaradı sanırım 28. günde olmuştum hemde 3 gün içerek. neyse artıkın takmıyorum dün kocişlede konuşmadım hiç laf atmadım ne o hiç konuşmuyorsun dedi bundan sonra böyle dedim delimiyim kendi kendime konuşacağım dedim sonrada neyin var başınmı ağrıyor masaj yapayım mı istemez deyip gittim yattım zaten avucunu yalasın onu hasret bırakmazsam sese

merhaba arkadaşlar.... hayırlı cumalar...
geç oldu biraz amma....

benim yarındı ya kontrolum bugüne alındı akşam 6 gidicem dua edin bana iyi haberlerle döneyim.
akşama görüşürüz öpüyorum sizleriiiiii

selamınaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar RABBİM dualarımızı kabul eder inşallahh bu mubarek günde

masal canımm güzel haberlerini bekliyorummm

hadiiiiiiiiiiii çok sevindim tatlım oh yarına kadar olan stresinden öne alınmış oldu merak etme ALLAH'IN izniyle iyi haberlerle dönecek ve güzel bir hafta sonu geçireceksin tatlım

selamınaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar RABBİM dualarımızı kabul eder inşallahh bu mubarek günde

masal canımm güzel haberlerini bekliyorummm

amiiiin inşallh bütün güzel dualar dilekler kabul olur bitanem

inşallah canım güzel haberlerle gelirim

evet yarın ve pazar günü var işte
Ama pazar sınavdab sonra kociş beni abanta götürecekmiş öyle dedi ama yelkenleri suya indirmemekte kararsızım dediğimi yapana kadar yüz bulamaz benden.

kolay gelsin inşallah tüm dersleri bir avazda verirsin

kıs niye gezmeye götürcekmiş işte ne güzelll
ne istiyosunda yapmıyo anlamadımm:26:

slm kızlar nevacım en güzel şekilde geçsin sınavın hemencecik çözüver inş.
masalcım hayırlı haberler al hayatım hayırlıca ...bebişine de selam söle bizden
bana geince kızlar yine lekelenmem oldu ( bu ne şimdi anlamadım 22 günde adet oldum 3 gün öncede bi pıhtı görmüştüm...ne zaman yürüyüş yapsam böle olmaya başladı ( sanırım bana dr. yolları göründü (

beklediğin hata tatlımm bencede hemen gitt

sanada canım sanada hayırlı cumalar bu mübarek günün hatrına güzel haberlerle dönmen dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…