valla benim aklımda bişey yok senin istediğin bişey olsun kısa olması yeterli.hımmm olur canım sen bilirsin nasıl istersen
ne yapalım aklında bişey varmıııı??
valla benim aklımda bişey yok senin istediğin bişey olsun kısa olması yeterli.
tamam canım bende giyim artıkın busefer kesin gidiyorum.tamam o zaman benim aklımada bişey gelmiyo canım kızlarla hep birlikteyken onlarada sorarız...hem semide uzun olmuş dedi onada sorarız....kararlaştırırrız
masalcım çlok geçmiş olsun canım.ama neden yordun kendiniilaçta alamayacaksın ya geçmezse
dikkat et kendine canım
kızlar bugün hatim duasına gittim
akşamda asker saldırmaya tokata gönderdik kuzenimi
yeni geldik sayılır
soğan suyumu içip yatıcam yarın k.validemin cuma okumasındayım c.tesi güne gidicem pazarda k.validemdeyim
işallah pazar akşama görüşürz kızlar
kendinize iyi bakın ve lütfennnnn hamile kalınyeğen istiyorummmmm
sende sakın adet olayım deme nevacım
öpüyorum hepinizi kader arkadaşlarım benim.
masal orkide hasret sizde yeğenlerime çok iyi bakın
merhaba arkadaşlar.... hayırlı cumalar...
geç oldu biraz amma....
benim yarındı ya kontrolum bugüne alındı akşam 6 gidicem dua edin bana iyi haberlerle döneyim.
akşama görüşürüz öpüyorum sizleriiiiii
selamınaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar RABBİM dualarımızı kabul eder inşallahh bu mubarek günde
masal canımm güzel haberlerini bekliyorummm
neva sınavın yarın mı tatlımm
evet yarın ve pazar günü var işte
Ama pazar sınavdab sonra kociş beni abanta götürecekmiş öyle dedi ama yelkenleri suya indirmemekte kararsızım dediğimi yapana kadar yüz bulamaz benden.
slm kızlar nevacım en güzel şekilde geçsin sınavın hemencecik çözüver inş.
masalcım hayırlı haberler al hayatım hayırlıca ...bebişine de selam söle bizden
bana geince kızlar yine lekelenmem oldu( bu ne şimdi anlamadım 22 günde adet oldum 3 gün öncede bi pıhtı görmüştüm...ne zaman yürüyüş yapsam böle olmaya başladı ( sanırım bana dr. yolları göründü (
sanada canım sanada hayırlı cumalar bu mübarek günün hatrına güzel haberlerle dönmen dileğiyle.merhaba arkadaşlar.... hayırlı cumalar...
geç oldu biraz amma....
benim yarındı ya kontrolum bugüne alındı akşam 6 gidicem dua edin bana iyi haberlerle döneyim.
akşama görüşürüz öpüyorum sizleriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?