ben geldim canlar.
merak etmişsiniz beni ama 2 saate yakın dr'bekledim valla.
bebişim iyi çok şükür bi yaramazlık yok.ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normal.
kanda verdim salı veya çarşamba sonucu alacakmışız.
bu arada %80 oğluşum olacakama kesin cinsiyeti önümüzdeki ay belli olacakmış.
içerde nasıl hareketli anlatamam sürekli bişeyler yapıyo nasıl ben hissetmiyorum anlamadım.
kalp atışları çok iyi maşallahdakikada 176 defa çarpıyo.
benden haberler bu kadar. çok mutlu oldum çünkü giderken çok korkularım vardı.
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin kızlar en içten dualarımla diliyorum sizlere bunu.
canım arkadaşlarım
canım çok sevindim valla... maşallah
ben zaten hep oğlun olacak diye düşünüyordum hiç senin için aklıma kız gelmedi...
sağlıklı sıhhatli olsun da gerçekten cinsiyeti farketmez...vallaa dosbacım benimde son 5-6 haftadır oğlan geçiyo gönlümden oğlanmış gibi hissediyodum.
ama öncesinde hep kız diyodum valla. çok şükür.
amaaaan hiç farketmez rabbim verdiya hayırlısı olsun sağlıklı olsun.
benim cinsiyet tercih etmem zaten söz konusu değildi. hep yeterki olsun diyordum.
ben geldim canlar.
bebişim iyi çok şükür bi yaramazlık yok.ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normal.
içerde nasıl hareketli anlatamam sürekli bişeyler yapıyo nasıl ben hissetmiyorum anlamadım.
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin kızlar en içten dualarımla diliyorum sizlere bunu.
canım arkadaşlarım
sağlıklı sıhhatli olsun da gerçekten cinsiyeti farketmez...
canım benim 11.haftan bitti dimi?? çok şükür sıkıntılı dönem bitti inşallah senin için
maşallah arkadaşıma da bebişine de.....
ay nasıl heyecanlandım yazını okurken, yaramaz bezelye içeride hiç durmuyor demek..
çooook sevindim masalcım,inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz geçer hamişliğin.
maşallah barekallah masalcım gözün aydın canım benim ikinizide öpüyorum.ben geldim canlar.
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
canım arkadaşlarım
maşallah kuzucuğuma maşallahevet evet.
ahh biliyomusun dosbacım ben gerçi nettende okumuştum.
biz hesaplıyoruz ya işte 11 hafta 3 günlük benim şu anda bebiş.
ama genelde 9. haftadan sonraki ultrasonda bakıldığında bebeğin asıl kaç haftalık olduğu belli oluyomuş. o yüzden ben 11 hafta 3 günlük olduğunu sandığım bebişim meğer 12 hafta 2 günlükmüş
teyzesiiiiii
maşallah barekallah masalcım gözün aydın canım benim ikinizide öpüyorum.
maşallah kuzucuğuma maşallah
oh çok şükür 12 haftayı da gördün çok mutlu oldum inan canım benim ...
Rabbim hayırlıca kolay doğum nasip etsin kucağına sağlıcakla al bebişini (amin)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammm bende geldim.hepinizi çok özledim ve güzel haberler gördüm :)masalcımmm çok sevindim minnak kıpırdak çıkmış oh ne güzel valla ..sağlıkla sıhhatle gelsin kuşum inşallahbendende güzel haberler var canlarım bugün doktorcuğuma gittim ve soldaki yumoşum 15 mm geçmişşşş :)doktor süper dedi takip edicez yarın birdaha izmir yolları :):)sonra spermenleri yollayacak bakalım ya tutarsa şeklinde denemece fıstıklarımmmm :)tumecim dediğin gibi normalmiş yumoşumun büyümesi saol canım benim..bu arada net gitmişti benim giremedim çıkış yapmadığım içinde burdayım gözükmüş olabiler ama yoktum yani sizler nasılsınızzzzz?
hoşgeldin canım benimkızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammm bende geldim.hepinizi çok özledim ve güzel haberler gördüm :)masalcımmm çok sevindim minnak kıpırdak çıkmış oh ne güzel valla ..sağlıkla sıhhatle gelsin kuşum inşallahbendende güzel haberler var canlarım bugün doktorcuğuma gittim ve soldaki yumoşum 15 mm geçmişşşş :)doktor süper dedi takip edicez yarın birdaha izmir yolları :):)sonra spermenleri yollayacak bakalım ya tutarsa şeklinde denemece fıstıklarımmmm :)tumecim dediğin gibi normalmiş yumoşumun büyümesi saol canım benim..bu arada net gitmişti benim giremedim çıkış yapmadığım içinde burdayım gözükmüş olabiler ama yoktum yani sizler nasılsınızzzzz?
hoşgeldin canım, hadi bakalım hayırlısı inşallah spermler yumurtasıyla buluşur
hoşgeldin canım benim
hadi hayırlısı RABBİM yardımcın olsun bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah umudun gelsin hayırlısıyla.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammm bende geldim.hepinizi çok özledim ve güzel haberler gördüm :)masalcımmm çok sevindim minnak kıpırdak çıkmış oh ne güzel valla ..sağlıkla sıhhatle gelsin kuşum inşallahbendende güzel haberler var canlarım bugün doktorcuğuma gittim ve soldaki yumoşum 15 mm geçmişşşş :)doktor süper dedi takip edicez yarın birdaha izmir yolları :):)sonra spermenleri yollayacak bakalım ya tutarsa şeklinde denemece fıstıklarımmmm :)tumecim dediğin gibi normalmiş yumoşumun büyümesi saol canım benim..bu arada net gitmişti benim giremedim çıkış yapmadığım içinde burdayım gözükmüş olabiler ama yoktum yani sizler nasılsınızzzzz?
inşallah canım benimmmmmmmm ya :)olmazsada üzülmeyeceğim çok çünkü ameliyat olcam laparoskopi yanni tüplere bakılacak bakalım umarım gerek kalmadan gelir sıpada uğraştırmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?