Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada nevacım sen içebilirsin tatlım bi sorun olmaz.
hatta zinko hem saçlara hemde tırnaklara iyi gelir içebilirsin.
hamilelikte bile öneriliyomuş. yani içebilirsin tatlım

o zaman evicapı beraber içelim zinkoyu ona içireyim.

aslında ikisinide ikiniz için.
kocişe zinkoyla evikapı gün aşırı ver. sende hergün içebilirsin.
arginmax'tı galiba onuda aldınmı yoksa netten sipariş verdinb gelecekmi?
eğer daha gelecekse bu akşamdan başlayarak o gelene kadar hergün o gelincede gün aşırı.

ben size demişmiydim tüp bebek merkezi açacam diye:44:

Yok demesende anladık
Tamam tatlım daha bugün verdim netten dur uyuyor vereyim içsin aynı anda versem sorun olmaz dimi bende içeyimmi korkuyorum kız :18::18::18::18::18::18: Bide bişey olursa:18::18::26:

şimdi dedin işte

ilk hastan ben olayım ve tanıtım amaçlı bedava yap benim tüplü bebeğimi

Yok demesende anladık
Tamam tatlım daha bugün verdim netten dur uyuyor vereyim içsin aynı anda versem sorun olmaz dimi bende içeyimmi korkuyorum kız :18::18::18::18::18::18: Bide bişey olursa:18::18::26:

ver ver içsin tatlım.
olmaaaz bişey bende içtim kocişten kalanlarııııı
istersen netten bak. ama içebilirsin sorun olmaz valla.
benim tırnaklarım sürekli kırılıyo saçlarım dökülüyo diye zinkoyu 2-3 pakety içmiştim. evicapıda içtim.
merak ettme tatlım

nevacım ereğlide de var burda da var festival.. ama ereğli festivali deaha geç oluyor..bu sene ereğliye gelemeyeceğim çünkü o sırada biz tatilde olacağız canım

bu arada bir bakıyım diye girdim hemen çıkıyorum kızlar, yarın çok erken erken kalkacağım (sanki her gün geç kalkıyormuşum gibi)

hepinizi öpüyorum şekerlerim benim sizi çoooook seviyorum

Son düzenleme:
masalcım ciddimisin tüp bebek merkezi açma konusunda.:26:

masalcım ciddimisin tüp bebek merkezi açma konusunda.:26:

valla öyle bi imkanım olsa kesinlikle açarım.
ama malesef tatlım. bi ara fazla okumaktan araştırmaktan çok bilgi sahibi olmuştum.
o yüzden dedim ben açacam diye tatlım.
ilaçlarıda iyi tanırım hepsini demiyim ama vardır bilgim hakklarında o yüzden demiştim

ay çok sazanım atladım hemen.
dimi ya ne güzel olurdu valla hemen dr,mu bırakıp senin merkeze koşardım.
dimi ya nekadar tecrübelendik geçen dr,la testler hakkında tl,de konuşuyorum yengem telafuzları bile zor maşallahın var kaç gündür koşuşturuyorsun ALLAH kolaylık versin dyor napalım dedim başa gelince sabrediyor insan.

yaaaaaa dimi ama. hemen hemen dr'lar gibi olduk teoride tamamız birtek pratikte zayıf accık...

az kaldı onuda ilerletecez inşallaaaaaahhh....
ben normal doğum yaptırabilirim. sezeryana cesaret edemem bide işte tüp bebeği yapamam heralde.
aşılamayı büyük ihtimalle yaparım.
eeeeeee az kalmış kız sule nevarki şurda 2-3 defa gitsem dr'nın yanına baksam tamamdır

azmı kalmış hiç bişey kalmamış sen tamamsın valla masal daha ne olsun.bunları hakettin.
masal bak bu msj bana neyi hatırlattı sen hamiş kalmadan önce çok neşeliydin sanki bi duruldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…