Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HOŞGELDİN TATLIM...
hadi bakalım bu ay güzel haber alalım inşallah senden hayırlısıyla bitanem

hoşbulduk canım benim :)inşallah masalcımmm ya bebişi bulana kadar pes etmek yok ne yapalım :)bizim topikte umutlar hiç bitmeyecek allahın izniyleee :)sende bebişi görmüşsün ne güzel tatlımm maşallah minik sıpamızayakında hissetmeye başlarsın merak etme annesi daha küçük o yüzzden az kaldı fıldır fıldır dolandığını hissetmene

canım benim çok saol ya inşallah şulecim dualarınızı eksik etmeyin ne olurr canlarım sen nasılsın bakalım neler yaptın doktor işini falan ?
sende sağol melodicim.
sadece kendime dua etmiyorum inan kızların hepsine dua ediyorum ALLAH kabul etsin inşallah.
iyiyim canım yarın dr gidicem tekrar ara vermiştim biliyosun eksik kalan testlerimide yapıyım bakalım nolcak.

yok bak pes etmek yok.
bizim gibi güçlü kadınlar pes etmez şekeriiimmm
elbbet gelecekler başka yolu yok
evet gördüm bebeğimi çok şükür rabbime.

canım benim hoşgeldin.
erken bakmışsın tatlım. bugün daha 9. gün.
12 veya 14 günde çıkar biraz daha sabretmen lazım.
hayırlısı olsun bu arada inşallah sağlıkla gelir bebeğin

tatlım bence acele etmişsin biraz daha bekle bakalım bazen idrara geç geçiyorr hcg :)çok umutlanma ama umudunuda kaybetme sakınnnnnn:)çünkü ben her ay hamileyim diye dolanıp kırmızı kartı görünce yaşadığım kabusu biliyorum canımm

kesinlikle erken yapmışsın..

çatlatma iğnesi üstünden henüz 10 gün geçmiş, en erken 12. gün çıkar. 2 gün sonra testi tekrar et.

saol bitanemmmmmm yaptır testlerini bkayım aferim biran önce gelsin minik sıpa
yok bak pes etmek yok.
bizim gibi güçlü kadınlar pes etmez şekeriiimmm
elbbet gelecekler başka yolu yok
evet gördüm bebeğimi çok şükür rabbime.
evet masalcım güçlüyüz evvelallah :)pes etmek yokkkk
kızlar kocişim geldi ben çıkıyorum

tamam canımmmmmmm güle güle kendine iyi bakkkkkkkkkk

AAA BİR AN O EREĞLİDE OLMUYORMUYDU DİCEKTİM SEN YAZMIŞSSIN.SİZİN ORADADAMI ONDAN OLUYOR OHHHHHHHHHHHH EREĞLİ FESTİVALİNEDE GELİYORMUSUN TUME:26::26::26::26::26:

zeki kadınmış doğrusu ama benimki yumurtayı tercih ederdi nevacım diğerlerini yemiyor çünkü

ZATEN AMAÇ YEMEK SORACAK FIRSATI VERMEMEK TATLIM ONU KİBARCA KABUL ETTİRMEK.

ÇOK ŞÜKÜR TATLIM.
KALDI 28 AY

CANIM ARKADAŞLARA KATILIYORUM DAHA ÇOK ERKEN ADET TARİHİNİ EN AZ 1 GÜN GEÇMİŞ OLMAN GEREK YUMURTA ÇATLADIKTAN 14 GÜN SONRA OLMAZSAN TEST YAPARSAN ÇIKAR.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÇOK MUTLUYUM

yorgunum melodicim yorgunum.:97:
bendeeeeeeeeee tatlımmmmmmmmmmmmmmm
allah mutluluğunu daim etsin nevacımmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlarr ben çıkıyorum çok yorgunum yarın yine erken kalkıcammmm dualarımı okuyup yatayımm..herşey gönlünüzce olsunnn inşallahhhhhhh sizleri seviyorummmm

ohhh Allah bozmasın tatlım....
hayırdır kociş kendini affetirdimi yoksam:26:
bu arada kaldı 28 ay derkeeennn:26:

Son düzenleme:
gene anlamamışım canım.
hayırdır nevacım.

YAZMADIMKİ DAHA KOCİŞ İSTEDİĞİM ZİNKO C İLE EVİCAPI ALMIŞ AMA EVE GELİNCE İYİ BİR NUTUK ATTIM. DEDİMKİ SEN BENİ SAVAŞIN ORTASINDA YALNIZ BIRAKTIN TEK BAŞIMA MÜCADELE EDİYORUM KULLANMANI İSTEDİĞİM ŞEY VİTAMİN NE ZARARI OLABİLİRKİ HEM ŞEKİL BOZUKLUĞU TEDAVİ OLMASI GEREKEN BİR RAHATSIZLIK VE TÜPTEDE OLUMLU SONUÇ VERMİYORMUŞ KAÇ KİŞİ BU VİTAMİNLE HAMİLE KALMIŞ DEDİM TAMAM AL DEDİ AKŞAM ARGİNMAX MEN SİPARİŞİ VERDİM YANINDADA OMEGA 3 BALIK YAĞI ALACAĞIM BAKALIM İNŞALLAH İŞE YARAR.

AMA MASALCIM ZİNKOYLA ELEVİZTİ VERMEYEYİM DİYORUM ÇÜNKÜ HEPSİ BUNDA MEVCUT ELEVİTİ BEN KULLANAYIM DİYORUM SORUN OLURMU ACABA:26: ZİNKODA DURSUN BAK SANA ARGİNMAXIN İÇERİĞİNİDE KOYAYIM BİR BAKSANA

İçerikKullanım Şekli
6 tablet İçerik;
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg

canım benim evet çok güzel. ama e vitaminin değeri bu kombine vitaminlerin içinde az.
bari evicap 200 2 günde bir ver ama içsin bence. ağır gelmez.
multivitaminin içindeki değerler düşük farkındaysan. e vitamini sadece 30 ünite var.
ötekinde 100 - 200 değişiyo. sen yinede içir bence ağır gelmez.
multivitamini hergün ama evicapıda 2 günde bir. yani gün aşırı ver tatlım. sorun çıkarmaz içer sanırım. iyi bir nutuk atmışın birdaha seni üzeceğini sanmıyorum buda sana
bu arada cinkoyuda ver bence. yinede sen bilirsin tatlım

sorun olmazsa veririm tatlım içmesinde göreyim
Ama bana bişey olursa sorarım sana dedi olacak olacak sen bile inanamayacaksın dedim bende Motive amaçlı ne yapauıö :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…