bu arada sen hemşireydin dimi masalcım neden bıraktın özel değilse bebek içinmi:26:
azmı kalmış hiç bişey kalmamış sen tamamsın valla masal daha ne olsun.bunları hakettin.
masal bak bu msj bana neyi hatırlattı sen hamiş kalmadan önce çok neşeliydin sanki bi duruldun.
ben geldim canlar.
merak etmişsiniz beni ama 2 saate yakın dr'bekledim valla.
bebişim iyi çok şükür bi yaramazlık yok.ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normal.
kanda verdim salı veya çarşamba sonucu alacakmışız.
bu arada %80 oğluşum olacakama kesin cinsiyeti önümüzdeki ay belli olacakmış.
içerde nasıl hareketli anlatamam sürekli bişeyler yapıyo nasıl ben hissetmiyorum anlamadım.
kalp atışları çok iyi maşallahdakikada 176 defa çarpıyo.
benden haberler bu kadar. çok mutlu oldum çünkü giderken çok korkularım vardı.
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin kızlar en içten dualarımla diliyorum sizlere bunu.
canım arkadaşlarım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammm bende geldim.hepinizi çok özledim ve güzel haberler gördüm :)masalcımmm çok sevindim minnak kıpırdak çıkmış oh ne güzel valla ..sağlıkla sıhhatle gelsin kuşum inşallahbendende güzel haberler var canlarım bugün doktorcuğuma gittim ve soldaki yumoşum 15 mm geçmişşşş :)doktor süper dedi takip edicez yarın birdaha izmir yolları :):)sonra spermenleri yollayacak bakalım ya tutarsa şeklinde denemece fıstıklarımmmm :)tumecim dediğin gibi normalmiş yumoşumun büyümesi saol canım benim..bu arada net gitmişti benim giremedim çıkış yapmadığım içinde burdayım gözükmüş olabiler ama yoktum yani sizler nasılsınızzzzz?
güzel gözlüm selam canım.
ben isim buldum gül olsunmu?
evet bu akşam bi başkasın oh ya gerçi sen her halinle huzur veriyorsun etrafına.hıııııımmmm şimdi eski halime mi döndüm peki?
ama kötüydüm tatlım. hep uyumakla ve kusmakla ilgileniyodum neşem kaçmıştı.
ama simdi iyiyim. hehehehe başınızı ağrıtırım artıkım
hııııım iyi anladım tatlım hayırlısı olsun bebişin geldi ya şükürler olsun gerisi önemli değil su akar yolunu bulur.yok tatlım bebek için değil.
ben tc değilim o yüzden hastanelere girip çalışamadım. ama 7 sene eczanede çalıştım boş durmadım.
evlendikten sonrada 1 sene devam ettim ama patron gıcıklık yaptı bende bıraktım.
çünkü çoook yıprandım tatlım. ama bebek accık toparlanınca çalışıcam nasipse.
bırakmıyıcam çünkü hem mesleğimi hem çalışmayı seviyorum ben.
2 senedir çalışmıyorum ama özellikle bebek için uğraştığımdan iş bakmadım açıkçası.
zırt pırt işten izin alamazdım ondan iş aramadım.
Merha kızlar BANA KISA İSİM BULDUK ...........GÜL.......... :) BURDAN HERKEZE DUYRULURRRR :)))
evet bu akşam bi başkasın oh ya gerçi sen her halinle huzur veriyorsun etrafına.
ah çok şükür canımALLAH bozmasın hep böyle ol inşallah
hııııım iyi anladım tatlım hayırlısı olsun bebişin geldi ya şükürler olsun gerisi önemli değil su akar yolunu bulur.
hoşgeldin tatlıııııımmmmm.....
Güüüüllll..... Sen herzaman gül tatlım. Yüzün hiç solmasıııınnn
tatlımm ben şengül unuttunmu yoksa isim değiştirdim avatarımı değiştirmedimki anlayın diyee
alıntı cvp yapmada değiştireyim msjı canım
yaşasıııııııııııııııııııııııııııın
Ama birazdan yatmam lazııııııımmmmmmm:)))
sanal gibi evet fakat aslında çokta gerçek ve samimi artık etrafımda insan arayışında değilim burası bana yetiyor en azından arkamdan iş çevrilmediğini biliyorum.sizde öyle tatlım.
burası bana çoook iyi geliyo çok şükür.
burda huzur var neşe var hüzün var. ne ararsan var.
SEVİYOM BEN SİZİİİİİ YAHUUUUUU
ALLAH yar ve yardımcın olsun kocişinin son yaptığı seni başarıya götürücek eminin.aboooooooooooooow benim yarın sınavım var hade ben kaçar byyyyyyy öptüm herkezi byyy bana dua edin kuzucuklarım :79::79::79::79:
semi bunu kaçırdığına üzülicek masalcım evet ya ne iyi oldu sohpet ettik yokmu kocişin.aaaaaaaaaaaaaa saat 1 geliyo ve ben burdayııımmm....
yaşasıııııııııııııııııııııııııııın
ama birazdan yatmam lazııııııımmmmmmm:)))
sana şanş getirsin ismin canım arkadaşım.Merha kızlar BANA KISA İSİM BULDUK ...........GÜL.......... :) BURDAN HERKEZE DUYRULURRRR :)))
aboooooooooooooow benim yarın sınavım var hade ben kaçar byyyyyyy öptüm herkezi byyy bana dua edin kuzucuklarım :79::79::79::79:
ah yazık adama bizdede aynıydı anlıyorum sizi ama değer sonra acısını çıkarırsınız.kızlaaaaar ben kaçayım.
kocişle zaten kardeş olduk adamı yatakta bbari yanlız bırakmıyım.
bizde daha perhiz devam. her gittiğimizde bıraz daha bıraz daha yok ilişki diyip gönderiyo.
bugün kaynım diyoki tatil işine bile dr karışıyo abiii kocişime diyo.
kocişte: yatıp kalkmamıza bile karışıyo tatil neki diyo.
iyi geceler şekerlerim benim.
SİZİ SEVİYORUUUUUMMMMM
allah rahatlık versiiiinnn
ALLAH yar ve yardımcın olsun kocişinin son yaptığı seni başarıya götürücek eminin.
semi bunu kaçırdığına üzülicek masalcım evet ya ne iyi oldu sohpet ettik yokmu kocişin.
sana şanş getirsin ismin canım arkadaşım.
yok tatlım semi gelemez işleri varmış pazar akşamı gelicekmiş.yooo burda kociş yarı uyuyo yarı tv seyrediyo.
garibim ne yapsın
karısı pc başında. allahtan bişey demiyo karışmıyoooo
evet semi üzülecek. ama ben çıkınca gelir şimdi valla
ah yazık adama bizdede aynıydı anlıyorum sizi ama değer sonra acısını çıkarırsınız.
git tatlım git ALLAH rahatlık versin öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?