Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada sen hemşireydin dimi masalcım neden bıraktın özel değilse bebek içinmi:26:

yok tatlım bebek için değil.
ben tc değilim o yüzden hastanelere girip çalışamadım. ama 7 sene eczanede çalıştım boş durmadım.
evlendikten sonrada 1 sene devam ettim ama patron gıcıklık yaptı bende bıraktım.
çünkü çoook yıprandım tatlım. ama bebek accık toparlanınca çalışıcam nasipse.
bırakmıyıcam çünkü hem mesleğimi hem çalışmayı seviyorum ben.
2 senedir çalışmıyorum ama özellikle bebek için uğraştığımdan iş bakmadım açıkçası.
zırt pırt işten izin alamazdım ondan iş aramadım.

azmı kalmış hiç bişey kalmamış sen tamamsın valla masal daha ne olsun.bunları hakettin.
masal bak bu msj bana neyi hatırlattı sen hamiş kalmadan önce çok neşeliydin sanki bi duruldun.

hıııııımmmm şimdi eski halime mi döndüm peki?
ama kötüydüm tatlım. hep uyumakla ve kusmakla ilgileniyodum neşem kaçmıştı.
ama simdi iyiyim. hehehehe başınızı ağrıtırım artıkım

bebişim çok sevindim rabbim sağ salim bir nefeste kavuşmayı nasip etsiiinnn (aminn)
sana bakayım haberlerini aLAYIM DİYE AÇTIM GEÇMİŞE BAKIYORDUM..AMİN CANIM DUALARINDAN EKSİK ETME BİZLERİDE

HAYIRLISI OLSUN CANIM.HADİ BAKALIM SENDENDE GÜZEL HABERLER ALALIM İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM

MERHABA TATLIM....OLUR BEBİŞİM GÜL GÜZEL TAMAM ÖLE OLSUN

güzel gözlüm selam canım.
ben isim buldum gül olsunmu?

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYKİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM ..DOSTLARIM BENİM...

evet bu akşam bi başkasın oh ya gerçi sen her halinle huzur veriyorsun etrafına.
ah çok şükür canımALLAH bozmasın hep böyle ol inşallah

hııııım iyi anladım tatlım hayırlısı olsun bebişin geldi ya şükürler olsun gerisi önemli değil su akar yolunu bulur.

sizde öyle tatlım.
burası bana çoook iyi geliyo çok şükür.
burda huzur var neşe var hüzün var. ne ararsan var.
SEVİYOM BEN SİZİİİİİ YAHUUUUUU

aaaaaaaaaaaaaa saat 1 geliyo ve ben burdayııımmm....
yaşasıııııııııııııııııııııııııııın
ama birazdan yatmam lazııııııımmmmmmm:)))

Son düzenleme:
Ama birazdan yatmam lazııııııımmmmmmm:)))

aboooooooooooooow benim yarın sınavım var hade ben kaçar byyyyyyy öptüm herkezi byyy bana dua edin kuzucuklarım :79::79::79::79:

sizde öyle tatlım.
burası bana çoook iyi geliyo çok şükür.
burda huzur var neşe var hüzün var. ne ararsan var.
SEVİYOM BEN SİZİİİİİ YAHUUUUUU
sanal gibi evet fakat aslında çokta gerçek ve samimi artık etrafımda insan arayışında değilim burası bana yetiyor en azından arkamdan iş çevrilmediğini biliyorum.
bugün çok güvendiğim birinin 46 yaşında annem kadar sevdiğim yanında olduğum saygımı esirgemediğim birinin arkamdan kuyumu kazdığını duydum çok üzüldüm kimseye güvenmiyorum ailem kocam ve buranın haricinde bende sizleri çok seviyorum.

kızlaaaaar ben kaçayım.
kocişle zaten kardeş olduk adamı yatakta bbari yanlız bırakmıyım.
bizde daha perhiz devam. her gittiğimizde bıraz daha bıraz daha yok ilişki diyip gönderiyo.
bugün kaynım diyoki tatil işine bile dr karışıyo abiii kocişime diyo.
kocişte: yatıp kalkmamıza bile karışıyo tatil neki diyo.

iyi geceler şekerlerim benim.
SİZİ SEVİYORUUUUUMMMMM
allah rahatlık versiiiinnn

aboooooooooooooow benim yarın sınavım var hade ben kaçar byyyyyyy öptüm herkezi byyy bana dua edin kuzucuklarım :79::79::79::79:
ALLAH yar ve yardımcın olsun kocişinin son yaptığı seni başarıya götürücek eminin.

aaaaaaaaaaaaaa saat 1 geliyo ve ben burdayııımmm....
ama birazdan yatmam lazııııııımmmmmmm:)))
semi bunu kaçırdığına üzülicek masalcım evet ya ne iyi oldu sohpet ettik yokmu kocişin.

Merha kızlar BANA KISA İSİM BULDUK ...........GÜL.......... :) BURDAN HERKEZE DUYRULURRRR :)))
sana şanş getirsin ismin canım arkadaşım.

BAŞARILAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRR
canımın içi dualarım seninle. su gibi aksın bilgiler kalemınden
AMİİİİİİİNNNNNN

Canlar ben çıkayım artıkın kocis hasta ben onla ilgileneceğime burdayım

nevacım inşallah sınavın süper geçer

masalcım sağolasın tatlım sende hep gül hepimiz hep gülelim hep mutlu olalım inşallah

şulecim boş ver takma kafana adamına göre muamele tatlım bundan sonra böyle ben bundan sonra böyleyim sende öle ol boş koy gitsin ben öyle yapmaya çalışıyorum artık kendimi üzeceğime ha ne kadar elimden geliyor unuda bilemem.sende elinden geldiğince öle olmaya çalış kendini yıpratma..
sağol cancım inş getirir

Son düzenleme:
ah yazık adama bizdede aynıydı anlıyorum sizi ama değer sonra acısını çıkarırsınız.
git tatlım git ALLAH rahatlık versin öpüyorum.

yooo burda kociş yarı uyuyo yarı tv seyrediyo.
garibim ne yapsın
karısı pc başında. allahtan bişey demiyo karışmıyoooo

evet semi üzülecek. ama ben çıkınca gelir şimdi valla

yooo burda kociş yarı uyuyo yarı tv seyrediyo.
garibim ne yapsın
karısı pc başında. allahtan bişey demiyo karışmıyoooo

evet semi üzülecek. ama ben çıkınca gelir şimdi valla
yok tatlım semi gelemez işleri varmış pazar akşamı gelicekmiş.
git tatlım git yazık adama.
masal şunu unutmadan sorıyim kilo aldınmı hiç tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…