hoşgeldin tatlım sende katıl aramıza
evettttttttttttttttttt kıslar ben geldim 2 günlük stresimi atlatmış durumdayım ve gayet relaksın diyecektimki tamda bu hafta sonuda kız kardeşimin düğün telaşı varhayırlısıyla birde o geçse sevincimden oynayacaktımki ondan sonrada kendi ev telaşım var 1 1-buçuk aya kalmaz taşınırım.:26::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
bu arada ben size demedimmi c.tesi pazar hasta olurum diye oldum işte üzgünüm kızlar
neyse bu ayda geçti artıkın geride kalana mazi derler önümüze bakalım bol vitamin destekli pre-seedli bir ay var önümde hadi bana kolay gelsin hepinizi öperim anacığım kocişim beni akşama abanta yemeğe götürüyor arkadaşlarda gelecek bir kafa dağıtma zamanım geldi sanırım yoksaaaaaaa
hadiiii byyyyyyyyyyyyy akşama uğrarım yine :79::79::79::79::79:
bu arada galiba sanırım sınavım iyi geçti inşallaah bu sene geçerimde tembel tavukluktan kurtulurum kociş nedese beğenirsiniz bunu bitirince 4 yıllığa tamamlarsındalgamı geçiyorsun zengin edersin aöfyi dedim sen yeterki oku ben razıyım dedi canım benim. :98:
tamam hadi çok yazdım sanırım çıktım ben
günaydın arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende bebek özleminde olanlardanım.... iyi pazarlar ...
hoşgeldin tatlım sende katıl aramıza
evettttttttttttttttttt kıslar ben geldim 2 günlük stresimi atlatmış durumdayım ve gayet relaksın diyecektimki tamda bu hafta sonuda kız kardeşimin düğün telaşı varhayırlısıyla birde o geçse sevincimden oynayacaktımki ondan sonrada kendi ev telaşım var 1 1-buçuk aya kalmaz taşınırım.:26::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
bu arada ben size demedimmi c.tesi pazar hasta olurum diye oldum işte üzgünüm kızlar
neyse bu ayda geçti artıkın geride kalana mazi derler önümüze bakalım bol vitamin destekli pre-seedli bir ay var önümde hadi bana kolay gelsin hepinizi öperim anacığım kocişim beni akşama abanta yemeğe götürüyor arkadaşlarda gelecek bir kafa dağıtma zamanım geldi sanırım yoksaaaaaaa
hadiiii byyyyyyyyyyyyy akşama uğrarım yine :79::79::79::79::79:
bu arada galiba sanırım sınavım iyi geçti inşallaah bu sene geçerimde tembel tavukluktan kurtulurum kociş nedese beğenirsiniz bunu bitirince 4 yıllığa tamamlarsındalgamı geçiyorsun zengin edersin aöfyi dedim sen yeterki oku ben razıyım dedi canım benim. :98:
tamam hadi çok yazdım sanırım çıktım ben
bu arada kızlarrrrrrrrrr hasret ve orkideeeeeeeeeee umarım iyisinizdirrrrrrrrrrr yeğenlerimize sevgilerr iyi bakın sıpalaraaaaaaaaaaaaa...şimdi bende havadisleri vereyim sizee dün doktora gittim yumurta ne kadar büyümüş diye 17 mm olmuş saolsun :)pazartesi çatlar büyük ihtimal dedi yani yarın büyük günnn allahım inşallah yüzümü güldürür bu sferrrrr :)ah bir anne olabilsem bu hayyattan sağlıkla sıhhatten başka bir beklentim yok ....kuzucuklarım sizi seviyorummm inşallah hepimiz birgün anne olcağızzzzzz aminnnnnnnnnn.....
bu arada kızlarrrrrrrrrr hasret ve orkideeeeeeeeeee umarım iyisinizdirrrrrrrrrrr yeğenlerimize sevgilerr iyi bakın sıpalaraaaaaaaaaaaaa...şimdi bende havadisleri vereyim sizee dün doktora gittim yumurta ne kadar büyümüş diye 17 mm olmuş saolsun :)pazartesi çatlar büyük ihtimal dedi yani yarın büyük günnn allahım inşallah yüzümü güldürür bu sferrrrr :)ah bir anne olabilsem bu hayyattan sağlıkla sıhhatten başka bir beklentim yok ....kuzucuklarım sizi seviyorummm inşallah hepimiz birgün anne olcağızzzzzz aminnnnnnnnnn.....
nevacım bu ne yoğunluk böyle yahu.
Kardeşin adına sevindim allah bir yastıkta kocatsın inşallah.
Sınavın iyi geçmiş tebrik ederim.
Adet olmana üzüldüm canım. Inşallah birdahaki ay gelir bebişin. Bu ay pek verimli bir ay olmadı topiğimiz açısından.
Kendi evine taşınıyorsun ne güzel. Darısı başımıza inşallah.
Atladığım bir şey kaldımı
hoşgeldin aramıza canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz...
nevacım
sınavının iyi geçmesine sevindim kocişininde sen oku ben razıyım demesi çok hoşuma gitti kocaman bir aferim ona
Kardeşin içinde mutluluklar diliyorum çok çok mutlu olsun inşallah
Bebiş meselesi için üzüldüm ama olsun dediğin gibi bu ay bol vitaminli bir bebiş gelir bakarsınhem yeni eve yeni bebiş olsun nasıl
kız neva ne bu yoğunlukkkkkkkk ayolkolay gelsin kuşum sana ....sınavların iyi geçmiş çok sevindimm inşallah geçersin bu sene :)aamaaa bebiş gelmemiş üzüldüm umutluydum bu ay senden aama önümüzdeki aya inşallah vitaminler falan sağlam geliyorsun bu ay ..artık saldım bende nevacım çünkü şunu anladım biz tödümüzü de yırtsak sıpalar canları ne zman isterse o zman geliyorlarr biz elimizden geleni yapıcaz ne zman teşrif etcekler bakalım kardeşçezinede ömür boyu mutluluklarrrrrr inşallahh...öpüyorummmm ohh kocişte yemeğe götürüyormuş senii eğlenmene bakk keyfini çıkarrrr tatlımmmmmmmmm:)
al bendende o kadar canımm okul bitince gitcek bizimkide 5 ay inşallah
kasımda
aynen hiç gidesi yok
okul bitince 2 yıl daha erteletebiliyomuşum diyo
bende hayır diyorum bir an evvel bitsin gel
çünkü el mahkum gitcek
bendeeeee
bi ara kafam karıştı tüp bebek için beklesemmi askerden gelene kadar diye ama
en azından bana arkadaş olur meleğimmm
hoşbulduk tatlımnasılsın febeciimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?