ne zahmeti canım
inşalaaah dosbacım inşallah
febecim biliyosun geçen ay aynı şeyi bende yaşadım bugün benim 36. günüm yine sapıttı adet düzenim ama sınav stresine veriyorum bu gecikmeyi
ayy evet hatırlıyorum tatlım..yani şu eylüle kadar kendimi paralıyorum olsun diye ama bakalım.. Seninki sterten bencede ama belki bebiş vardır tatlımmm..inşşşşşşşşşşşşş
sen bu söylediğine inanıyormusun canımah ahhhhhhhh nerde
tek değişik belirtim göğüs ağrım yok bide baş ağrısı var
sen bu söylediğine inanıyormusun canımah ahhhhhhhh nerde
tek değişik belirtim göğüs ağrım yok bide baş ağrısı var
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bende böyle diyodum hatırladınmı nevaaaaaaaaa:26:
çıkmayan candan ümit kesilmiyo. ama yinede sen kendini daha iyi tanıyosun tatlım.
umutlandırıp üzülmeni istemem
evet tatlım dbende diyorum ya kırmızları görene kadar beklemk lazımaslında nevacığımın yaptığıda iyi bişe ben hep kendimi yiyip bitiriyorum varmı yokmu diye öyle bekleme belkide en iyisi:26:
bende doğal yolla olmayacak diyorum ama sen gibi örnekleride görünce umudumuz tazeleniyo..bakalım inşş gelisn bizimde bebişler hemen..evet gerçi bende öyleydim.
daha öncede söylemiştim ama ben doğal olacağına asla inanmadım yemin ederim.
tek ümidim dr idi, tüp bebekti
ama işte nasip kısmet yazılanı bilemiyoruzki.
rabbim hayırlısını versin
kızlar ben kaçıyorum.
kocişle çarşıya çıkıcaz, giyecek bişeyim kalmadı valla. belki bişeyler alırım.
hem accık yürümüş olurum sıkıldım evde valla.
öpüyorum sizi görüşürüz akşama inşallah
a.s tatlımm hoşgeldin.. nezaman döncek kocişin?? şimdidden Allah kavuştursun..selam arkadaşlar nasılsınız:82:
nevoş sınavın güzel geçmiş sevindim canımm
yarın kocam gidiyoooo
febecim şimdiden ii yolculuklar...
bende direniyorum eylüle kalsın diye ama daha ne kadar zaman kaybedebilirim ki diye de sormadan yapamıyorum... belki doğal olur dimi??
a.s tatlımm hoşgeldin.. nezaman döncek kocişin?? şimdidden Allah kavuştursun..
canım haftaya pazar saat 4 te sınavdan çıkıyo
belki çıkar gece yanımda olur
yada pazartesi sabah çıkar bilmiyorumki
pazar gelirim diyo ama ben geceye kalcak diye korkuyorum işte
nese tatlım sen içini ferah tut hayırlısıyla bitirsin gelsin inşş..daha benim kocişin askerliği duruyo napıcaz bilmem pek gitmeye niyeti yok ama eninde sonunda gidecek 5ay ayrı kalcaz
yalnız değilsin tatlım :)) benimkininde duruyo...napcam 5 ay bende bilmiyorum
o gitmeden bari bi bebişim olsun onunla oyalanırım diyorum...hem 5 ay tedaviye ara vermek istemiyorum...bi de burda yalnız kalamam memlekette gereksiz büssürü insanın lafını dinle dur ...
aynen bende öyle düşünüyorum inşş hemen olur bebişimiz..gerçi benim ailem önce askerliğini yapsın sonra bebek diyolar..bebek olunca daha zor olur diyolar ama ozman ben dayanamam çok özlerim hemde nezamna gideceği belli değil yaşımızda 30 nekadar duralım daha dimi ama...
nese ben çıkıyorum hazırlanıp gidicez..öpütm herkesi görüşrüzzzzz...
al bendende o kadar canımm okul bitince gitcek bizimkide 5 ay inşallahnese tatlım sen içini ferah tut hayırlısıyla bitirsin gelsin inşş..daha benim kocişin askerliği duruyo napıcaz bilmem pek gitmeye niyeti yok ama eninde sonunda gidecek 5ay ayrı kalcaz
yalnız değilsin tatlım :)) benimkininde duruyo...napcam 5 ay bende bilmiyorum
o gitmeden bari bi bebişim olsun onunla oyalanırım diyorum...hem 5 ay tedaviye ara vermek istemiyorum...bi de burda yalnız kalamam memlekette gereksiz büssürü insanın lafını dinle dur ...
bizimki 2 yıl erteledial bendende o kadar canımm okul bitince gitcek bizimkide 5 ay inşallah
kasımda
aynen hiç gidesi yok
okul bitince 2 yıl daha erteletebiliyomuşum diyo
bende hayır diyorum bir an evvel bitsin gel
çünkü el mahkum gitcek
bendeeeee
bi ara kafam karıştı tüp bebek için beklesemmi askerden gelene kadar diye ama
en azından bana arkadaş olur meleğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?