Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bende böyle diyodum hatırladınmı nevaaaaaaaaa:26:
çıkmayan candan ümit kesilmiyo. Ama yinede sen kendini daha iyi tanıyosun tatlım.
Umutlandırıp üzülmeni istemem

:44::44::44::44::44: Sendemi öyle diyordun tatlım ne bileyim hiç umut yok içimde zaten bu ay çalışmada olmadı ki

evet tatlım dbende diyorum ya kırmızları görene kadar beklemk lazım Aslında nevacığımın yaptığıda iyi bişe ben hep kendimi yiyip bitiriyorum varmı yokmu diye öyle bekleme belkide en iyisi:26:

eee artık uzun zaman olunca günüm geçtimi bu sefer yemezler Kandıramazsın beni diyorummm

selam arkadaşlar nasılsınız:82:

Nevoş sınavın güzel geçmiş sevindim canımm

Yarın kocam gidiyoooo

slm tatlım bugün iyiydi yarınıda hayırlısıyla bir atlatırsam oh değmeyin keyfime

bu ne ya hepinizin kocişi bastonla falanmı gitmeyi düşünüyor askere :26::26::26:
Gerçi 5 ay zor geçmez onlara ama gitsin yapsınlar biranönce ayyy hep beklemekle geçecek ömrünüz zorr valla allah kolaylık versin ne diyeyim asker yolu beklemek zor dicem ama hasretlik daha çok birbirinize bağlılığınızı arttırır kim bilir bu uzaklık dönüşünde bebek patlamasına bırakır yerini
Kızlar kısmayın ama tamam mı

galiba ayrılamıyorlare bizdennnn
yoksa hiç korkmuyolar askerlikten falan:86:
amannn içime ateş düşüyo konuştukca neysee

hadi bu kadar ara yeter bana derse ttam gaz devam
:111::111::111::111::111::111:

aferim sana çalışşşşş oturman kabahat zaten

kızlarrrrr
bilginiz varmı bilmiyorum ama bişey soracam
haftaya tatile gidecez o yüzden ağda yapayım dedim...bir markette sir ağda seti satılıyordu aldım (almaz olaydım) ilk defa yaptım sir ağdayı ve sonuç daha tek bacaağımı yaptım ve mos mor cumaya kadar geçmez o kadar yani morluğu erkenden geçirmek için ne yapabilirim bilgisi olan varmıııııı???? nolur bana yardım edinnnnn işin kötü tarafı benim ağda sertifikam var o halde yaptım bunu yani (((((((( offff ya

neyse ben devam edeyim bariii açık kalacak arada bakarımmm

Son düzenleme:

tatlımmmmmmmm geçmişşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)bepanten krem sürrr istersen tatlım iyi geliyor morluklara yahu ..bidahada yapma sakınnnnnnnöptüm kuşummmmmmm

tatlımmmmmmmm geçmişşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)bepanten krem sürrr istersen tatlım iyi geliyor morluklara yahu ..bidahada yapma sakınnnnnnnöptüm kuşummmmmmm

sağol canımcım burdan ses çıkmayınca arkdaşımı aradım lasonil sür dedi bende kocisi aradım gelirken lasonil al diye...eczacı lasonil üretilmiyor demiş başka muadil bi krem vermiş inşallah gecer ya cumaya kadar yoksa c.tesi antalda morluklar içinde mayoyla dolaşmak zorunda kalıcam yaa resmen rezillik bu arada bakayım bepanten olacaktı evde onuda süreyim...yeterki geçsin ya...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr.

görüşmeyeli nasılsınız

günaydın canım bişey sorucam cuma günü hastalandım ben ya da ben öyle sandım galiba dün akşam bitti hastalığım hiç olmayan bişey benimaltı gün sürer bu ay biraz şüphelenmiştim iki günde erken oldum yani bugün günüm aslında ama bugünde bişey yok o kanama neydi hamiş olabilirmiyim..

canım senin yaşadığın yerleşme kanaması olabilir. mutlaka bi test yaptır. ben hiç böyle birşey yaşamadım ama bazı hamileliklerde böyle şeyler olabiliyor. yaptırabilirsen bugün yaptıramazsan yarın mutlaka kan testi yaptır.

günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın?bebişin nasıl?

ben de iyiyim orkidecim sağol. bebişim de iyidir inşallah. 15 gün oldu doktora gitmeyeli. ne zaman gideceğimi de bilmiyorum doktor randevu vermedi. ama 11-14 testi için bu iki hafta içinde gitmem gerekiyor sanırım.

senin bebiş nasıl. annesine rahatsızlık veriyor mu.

tamam canım ama kanda günüm geçtikten 3 gün sonra çıkıyo demi varsa inşallh yani çarşamba mı yaptırayım..

yok canım kanda çıkar pazartesi günü. idrar testinde çıkmayabilir. sen yarın bi kan testi yaptır. inşallah seninledir bebişin.

inşallh canım sende kendine iyi bak bende sana hayırlı haberler veririm umarım görüşmek üzre

çok şükür iyiyiz bizde belli olmuyor bazen rahatız bazende mide bulantım oluyor benimki bir ay sonra gel dedi haziranın yirmisinde falan giderim galiba benimde 2li testime denek geliyor o zaman

günaydın arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende bebek özleminde olanlardanım.... iyi pazarlar ...

hoş geldin canım. kaç senedir evlisin, ne zamandır çocuk istiyorsunuz ve sorununuz nedir canım. ne çok soru sordum değil mi.

inşallah kavuşursun bir an önce bebişine

çok şükür iyiyiz bizde belli olmuyor bazen rahatız bazende mide bulantım oluyor benimki bir ay sonra gel dedi haziranın yirmisinde falan giderim galiba benimde 2li testime denek geliyor o zaman

evet canım 2 li teste denk geliyor. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz.

günaydın arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende bebek özleminde olanlardanım.... iyi pazarlar ...
hoşgeldin tatlım sende katıl aramıza

evettttttttttttttttttt kıslar ben geldim 2 günlük stresimi atlatmış durumdayım ve gayet relaksın diyecektimki tamda bu hafta sonuda kız kardeşimin düğün telaşı var hayırlısıyla birde o geçse sevincimden oynayacaktımki ondan sonrada kendi ev telaşım var 1 1-buçuk aya kalmaz taşınırım.:26::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:

bu arada ben size demedimmi c.tesi pazar hasta olurum diye oldum işte üzgünüm kızlar
neyse bu ayda geçti artıkın geride kalana mazi derler önümüze bakalım bol vitamin destekli pre-seedli bir ay var önümde hadi bana kolay gelsin hepinizi öperim anacığım kocişim beni akşama abanta yemeğe götürüyor arkadaşlarda gelecek bir kafa dağıtma zamanım geldi sanırım yoksaaaaaaa

hadiiii byyyyyyyyyyyyy akşama uğrarım yine :79::79::79::79::79:

bu arada galiba sanırım sınavım iyi geçti inşallaah bu sene geçerimde tembel tavukluktan kurtulurum kociş nedese beğenirsiniz bunu bitirince 4 yıllığa tamamlarsın dalgamı geçiyorsun zengin edersin aöfyi dedim sen yeterki oku ben razıyım dedi canım benim.:98:

tamam hadi çok yazdım sanırım çıktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…