:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bende böyle diyodum hatırladınmı nevaaaaaaaaa:26:
çıkmayan candan ümit kesilmiyo. Ama yinede sen kendini daha iyi tanıyosun tatlım.
Umutlandırıp üzülmeni istemem
evet tatlım dbende diyorum ya kırmızları görene kadar beklemk lazımAslında nevacığımın yaptığıda iyi bişe ben hep kendimi yiyip bitiriyorum varmı yokmu diye öyle bekleme belkide en iyisi:26:
selam arkadaşlar nasılsınız:82:
Nevoş sınavın güzel geçmiş sevindim canımm
Yarın kocam gidiyoooo
al bendende o kadar canımm okul bitince gitcek bizimkide 5 ay inşallah
kasımda
Aynen hiç gidesi yok
okul bitince 2 yıl daha erteletebiliyomuşum diyo
bende hayır diyorum bir an evvel bitsin gel
çünkü el mahkum gitcek
bendeeeee
bi ara kafam karıştı tüp bebek için beklesemmi askerden gelene kadar diye ama
en azından bana arkadaş olur meleğimmm
slm tatlım bugün iyiydi yarınıda hayırlısıyla bir atlatırsam oh değmeyin keyfime
bu ne ya hepinizin kocişi bastonla falanmı gitmeyi düşünüyor askere :26::26::26:
Gerçi 5 ay zor geçmez onlara ama gitsin yapsınlar biranönce ayyy hep beklemekle geçecek ömrünüz zorr valla allah kolaylık versin ne diyeyim asker yolu beklemek zor dicem ama hasretlik daha çok birbirinize bağlılığınızı arttırır kim bilir bu uzaklık dönüşünde bebek patlamasına bırakır yerini
Kızlar kısmayın ama tamam mı
hadi bu kadar ara yeter bana derse ttam gaz devam
:111::111::111::111::111::111:
kızlarrrrr
bilginiz varmı bilmiyorum ama bişey soracam
haftaya tatile gidecez o yüzden ağda yapayım dedim...bir markette sir ağda seti satılıyordu aldım (almaz olaydım) ilk defa yaptım sir ağdayı ve sonuç daha tek bacaağımı yaptım ve mos morcumaya kadar geçmez o kadar yani morluğu erkenden geçirmek için ne yapabilirim bilgisi olan varmıııııı???? nolur bana yardım edinnnnn işin kötü tarafı benim ağda sertifikam var o halde yaptım bunu yani (((((((( offff ya
neyse ben devam edeyim bariii açık kalacak arada bakarımmm
tatlımmmmmmmm geçmişşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)bepanten krem sürrr istersen tatlım iyi geliyor morluklara yahu ..bidahada yapma sakınnnnnnnöptüm kuşummmmmmm
günaydın kızlarr.
görüşmeyeli nasılsınız
günaydın canım bişey sorucam cuma günü hastalandım ben ya da ben öyle sandım galiba dün akşam bitti hastalığım hiç olmayan bişey benimaltı gün sürer bu ay biraz şüphelenmiştim iki günde erken oldum yani bugün günüm aslında ama bugünde bişey yok o kanama neydi hamiş olabilirmiyim..
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın?bebişin nasıl?
günaydın kızlarr.
görüşmeyeli nasılsınız
tamam canım ama kanda günüm geçtikten 3 gün sonra çıkıyo demi varsa inşallh yani çarşamba mı yaptırayım..
ben de iyiyim orkidecim sağol. bebişim de iyidir inşallah. 15 gün oldu doktora gitmeyeli. ne zaman gideceğimi de bilmiyorum doktor randevu vermedi. ama 11-14 testi için bu iki hafta içinde gitmem gerekiyor sanırım.
senin bebiş nasıl. annesine rahatsızlık veriyor mu.
ben de iyiyim orkidecim sağol. bebişim de iyidir inşallah. 15 gün oldu doktora gitmeyeli. ne zaman gideceğimi de bilmiyorum doktor randevu vermedi. ama 11-14 testi için bu iki hafta içinde gitmem gerekiyor sanırım.
senin bebiş nasıl. annesine rahatsızlık veriyor mu.
günaydın arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende bebek özleminde olanlardanım.... iyi pazarlar ...
çok şükür iyiyiz bizde belli olmuyor bazen rahatız bazende mide bulantım oluyor benimki bir ay sonra gel dedi haziranın yirmisinde falan giderim galiba benimde 2li testime denek geliyor o zaman
hoşgeldin tatlım sende katıl aramızagünaydın arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende bebek özleminde olanlardanım.... iyi pazarlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?