Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tumeciğim bugün çalışmıyo ama gelmedi hala..bikaçgündürde yok sanırsam..nerde acaba????

hevukta nezamandır gelmiyooooooo...

masal tatlım geçen öyle yazmışsın senin bebiş şuan 12haftalıkmı????tıckerın yanlışmı yani???yanlışsa düzeltelim mi?????

masal tatlım geçen öyle yazmışsın senin bebiş şuan 12haftalıkmı????tıckerın yanlışmı yani???yanlışsa düzeltelim mi?????

aslında tarihe göre yarın 12 haftalık oluyo.
ama ultrasonda çarşamba günü 13 hafta oluyo. nasıl oluyo anlamadım valla.
aklımada gelmedi sormak dr. heyecandan.
aslında 9 haftadan sonra ulrtasona girildiğinde tam haftası görülüyomuş.
yani netten okuduğum ve heralde gerçek benimde öyle çıktı.
aslında çok bi fark yok arada 2 günmü ne oynuyo.
dr gittiğimde bizim hesaplamamıza göre 11 hafta 4 günlüktü ordada 12 hafa 2 gün görünüyordu.
bende anlamadım:44:

herkese merhabalar iyisinizdir umarım kızlar.
Dün güzel bi güne uyandık kocişim kahvaltıyla uğraşma dışarı çıkalım kahvaltı yapalım dedi yatağı bile bana kapattırmadı çıktık kahvaltımızı yaptık sonra saat 13,00,ten akşam 21,45,e kadar ev aradık bi ara çay bahçesinde 2 saat eşimin kuzenleriyle sohpet ettik süperdi açık havada çay içtik hatta.
sonra devam ettik ev aramaya ama bulamadık
sonra yemek yedik eve geldik hep eleleydik kociş sigarayı bıraktığından sakin bi gün geçiriceğimizi düşünmüyordum açıkcası ama inanılmazdı hatta bi ara dondurma yiyelimmi diye sordu ama ben boş bulunup ne gerek vardı dediğimde karıcım sanada iylik yaramıyor farkındaysan rüya gibi birgün yaşatıyorum sana dedi rüya bunun neresinde diyiceksiniz ama ben msj, almıştım aslında çok değişik şeyler değil belki yaptıklarımız fakat burası ufak bi yer ve kocişler çok kalabalıklar burda muhakkak dışarı çıkınca tanıdıkla karşılaşırız çünkü gidilebilinicek yerler sınırlı dolayısıyle hep tedbirlidir onlarda bu tarz şeyler pek hoş karşılanmaz ama hiç kimseyi umursamadan çarşının orta yerinde açık havada oturup dondurma yememiz çay bahçesinde kuzenleriyle oturup sohpet edebilmemiz en bilindik mekanlarda kahvaltı yapıp akşam yemeği yememiz kimseyi umursamadan elini elimden ayırmaması kuzenlerinin yanında karıcım ve aşkım diye hitap etmesi çok hoştu biz evde ismimizle hitap etmeyiz ama biri varsa mesafeliyizdir istanbula gidince çok rahatızdır ama çerkezde bukadar rahat değildik çıkar yemek yer gezerdik fakat dün bi başkaydı şaşkınım kızlar şimdi kocişin sigarayı bırakmasına dahada sevindim zaten sabırlı dikkatli kırıcı olmayan bi adamdır ama bukadar rahat değildi çerkezde bilemiyorum mutluyum işte tek kötü yanı ayaklarıma karasular indi fakat ev bulamadık çıldırıcam kıtlık çıktı ama bu bile dünün güzelliğini gölgede bırakamadı çok uzattım kusura bakmayın ama sizinle paylaşmadan yapamadım öpüyorum hepiciğinizi.

selam şekerler...

ben sabah çok erken geldim ama kimse yoktu, biraz pcde oyun oynadım sonra da başladım temizliğe hala da bitmedi, pc açık ara ara gelirimmmmm

merhaba arkadaşlaaarrrr...
napıyosunuz bakalım, nasılsınız?
ben iyiyim sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, yoruldum geldim.
çoooooookkk sıcaaaaaaaaak burasııııı

merhaba arkadaşlaaarrrr...
napıyosunuz bakalım, nasılsınız?
ben iyiyim sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, yoruldum geldim.
çoooooookkk sıcaaaaaaaaak burasııııı

masalcım ben iyiyim canım temizlik yapıyorum sonra sınav gözetmenliğim var saat 5te oraya gideceğim.
kendini çok yorma bitanem.. burası çooook serin, hala açık ayakkabı giyemedik bu sene.. bugün de hava kapalı, şiddetli yağış uyarısı yapıldı ama şu ana kadar damla bile düşmedi.

hasretcim sen nasılsın canım? bebeişin nasıl?
sen de gebelik tickerini haftaya göre değiştirsene canım, senini de hafta hafta takip edelim masalcım gibi

hasretcim sen nasılsın canım? bebeişin nasıl?
sen de gebelik tickerini haftaya göre değiştirsene canım, senini de hafta hafta takip edelim masalcım gibi

şulecim senin için çok sevindim canım.en kötü günün böyle olsun işallah canım

masalcım bebişinin gelişimi hızlıdır belki:26:hani duymuşsundur bazen diyorlar ya drlar gelişimi geriden gidiyor yada ileri falan diye
seninde belki tosuncuğunolacaktır
zaten hesap etmişti senin hamişliğin tarihi bir tuhaf son gördüğün adetten 1 hafta önce hamiş kalmış olman lazım
neyse sağlıklı olsunda
nevacım sınavların güzel geçmiş.aferin kız sana
bir hafta daha sık dişini sonra rahatlarsın canım.gerçi bu haftaki tatlı telaş:108::132:
gülcğüm febecim melodim diğer yarım tumecim hasretcim dosbacım edacım

evet tatlım bende öyle düşünüyorum ama çatlamış bitmiş gitmiş yumurtalar.
olma olasılığı varmı bilemedim ben yani.
neyse aman sağlıklı olsunda ne yapalım. ama tosuncuk olursa nasıl doğururum ben onu:18::18::18:

tatlım sen çok özlettin kendini. ne yaptın sen kaç günlerdir.
umarım kötü bişey yoktur tatlım. sen nasılsın iyimisin peki görüşmeyeli?

ama tosuncuklar çok tatlı oluyor

ben iyiyim canım çok şükür
buralar biraz gezgin oldum birkaç günde netim gidince ayrı kaldık.
bugün gündüzden gireyimde kızları göreyim bari dedim

ama tosuncuklar çok tatlı oluyor

ben iyiyim canım çok şükür
buralar biraz gezgin oldum birkaç günde netim gidince ayrı kaldık.
bugün gündüzden gireyimde kızları göreyim bari dedim

evet tatlı oluyolar valla tam sıkıştırmalık
Allahım hepinize nasip etsin inşallah tez zamanda
aman tatlım iyi ol
eveet bayağı bi ayrı kaldık amaaa

sağolun kızlar bende iyiyim şükür çok yogunum sosyete pazarını dolaştık yeni geldim eve hemen girim...şimdi kocis gelecek bi arkadaşa davetliyiz yemeğe.oraya gidecez bu gece yokum yani yarında dışarda işim var ne zaman biter bilmiyorum ama gelincede temizliğe girişicem bu gün yapamadım dışardaydım yani merak etmeyin diye haber vereyim dedim bebişler...hepinizi öptümmmm SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

merhaba canım iyi sen nasılsın?

Son düzenleme:
tumede geldi çıkmak istemiyorum ama ben çoooooooooooooooooooookkk acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…