Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlarrrrrrrrrr

febe sendemi oyun oynuyorsun ya

ben masala misafir gittiğimizi görmüştüm masalın hamiş kaldığı ay bu seferde neva gitmiş masalcım da perhizde ama

bazen oynuyorum:26: napim kimse yok ondan oynadım.. ee nasıl yorsak bu rüyayı ozamannn bu sefer tam tersi olsun nevazım hamile olsun inşşşşşş

ayy misafirim gelecek temizlik yapıyorum valla ev batmış 1 haftada hep üsten yaptım sınav çalışayım diye apartmandada dairede tadilatmı var yıkımmı anlayamadım saat 10 oldumu balyozla aralıksız güm güm kafam şişti yahu Neyse burayı açık bırakıyorum daha işim bitecekte yemek falan yapacağım.:80:

ayy bende kaç gündür yoktum evde temizlik beni bekliyo ama ben hala uyanamadım galiba

Son düzenleme:
BU BENİM
BU FEBENİN
BU SEMİNİN
BU TUMENİN
BU MELODİNİN
BU ŞULENİN
BU DOSBANIN
BU GÜLÜN
BU MİNENİN
ÇAĞIRALIMDA GELSİNLER DİMİ AMA
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
ayy benimki biraz zayıf mı ne

eminmisin yollarım bak :26::26::26:
yolla yavrum yollaaaa yarın da yokum evde bugün süpürüp silip yemek te yapmam lazım..off offf

günaydııııııııınnnn caaaanlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

hayırlara vesile olsun inşallaaaahhhh... tez zamanda sizinde benim gibi göbeğinizden şişin inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhh

ayy benimki biraz zayıf mı ne

Yolla yavrum yollaaaa yarın da yokum evde bugün süpürüp silip yemek te yapmam lazım..off offf

bencede febe sütünmü az geliyor acaba çocuğa ama ne olursa olsun ilk 6 ay dışardan mama yok anlaştıkmı o çeksin çektikçe gelir

günaydııııııııınnnn caaaanlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

hayırlara vesile olsun inşallaaaahhhh... tez zamanda sizinde benim gibi göbeğinizden şişin inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhh
aminnnn bitanemmm inşşşşşşşş
bencede febe sütünmü az geliyor acaba çocuğa ama ne olursa olsun ilk 6 ay dışardan mama yok anlaştıkmı o çeksin çektikçe gelir

yoookk vermem zaten en iyisi ben bi komposta yapıp içim birazda yeşillik yersem foşur foşur olurum inşşşş

yaa hemen kocişi arıyorum akşam gelirken getirsin Bu arada aklınızda bulunsun dere otu çoookkk süt yapıyooomuşşş..ben dere otu ve ısırgan yemek istiyorummmmmm:84::84::84:

inşallahhhhhh bitanem inşallahhhhhhhhhhh bu konularda gerçekleşecek pozitif düşünelim pozitif olsunculuk oynuyoruz işte hani bir kitap varmışya adını unuttum şimdi :44::44: Kendini inandırıyormuşsun sonra gerçek oluyormuş falan ama kafayı yememek kaydıyla

kızlar bu arada benimki araba almak istiyo..dedimki tüp bebeği nasıl yaptırıcaz kredimi çekeriz dedim ne tüpü iki kere daha aşılama yaptırırız dedisanki iki kere aşılama yaptırsak az para ortalama 2000lira eder..

ne diyeyimki acaba:44::44::44::44:
Hadi kalk kalk işini yap oturdun kaldın hadiiiiiiiiiiiiiiiii
bak hala oturuyor kız kalksana

ne diyeyimki acaba:44::44::44::44:
Hadi kalk kalk işini yap oturdun kaldın hadiiiiiiiiiiiiiiiii
bak hala oturuyor kız kalksana

tamam kalkıyorum.. hadi kolay gelsin sanada..masalcığımda burda ama katılmadı pek:26: sonra görüşürüz artıkın öptüm anacım..kızlar evimizin işlerini yapmakta sevap biliyosunuzdur hem yapıp hem dua edilim oramızı buramızı göstermeden iğneleri yemeden gelsin sıpalar inşşşş..

valla kahvaltı yapıyodum şekerim daha yeni de
ay bugün halim yok valla çokta sıcak artık napıcaz bilmiyorum bu izmirin sıcağıyla.
bişey değil diyemiyorum hemen yazlık yolu görünüyo sonra. iyisimi susayım.
klimayla idare edecem valla mümkün değil gidemem yazlığa filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…