valla kahvaltı yapıyodum şekerim daha yeni de
ay bugün halim yok valla çokta sıcak artık napıcaz bilmiyorum bu izmirin sıcağıyla.
bişey değil diyemiyorum hemen yazlık yolu görünüyo sonra. iyisimi susayım.
klimayla idare edecem valla mümkün değil gidemem yazlığa filan
ayy valla ben izimirin aydının sıcağını çok iyi biliyorum allah size sabır versin.. bende sıcaktan çok bunalıyorum..benim eviminde salonu çok sıcak oluyo misafirde olunca dayanaılmaz oluyo bu yaz klima alıcaz bizde inşş..yoksa ramazanda falan kimseyi çağıramamnese kuzucum ben bi taraftan iş yapıyorum neva görmesin beni burda:18: kapatıyorum ben,biterse sonra gelirim hadi kaçtım ben..
ay nevacım çok saol bitanemmmmmmmm gelsin sıpalarrrrrrrrrr artık yahuuuuuuuuuuuuuuuBU BENİM
BU FEBENİN
BU SEMİNİN
BU TUMENİN
BU MELODİNİN
BU ŞULENİN
BU DOSBANIN
BU GÜLÜN
BU MİNENİN
ÇAĞIRALIMDA GELSİNLER DİMİ AMA
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
inşallahhhhhh bitanem inşallahhhhhhhhhhh bu konularda gerçekleşecek pozitif düşünelim pozitif olsunculuk oynuyoruz işte hani bir kitap varmışya adını unuttum şimdi :44::44: Kendini inandırıyormuşsun sonra gerçek oluyormuş falan ama kafayı yememek kaydıyla
canım siteler ankaranın ve türkiyenin mobilya merkezi..tabi ki her bütçeye ve her zevke göre mobilya var... eskisi kadar iyi olmadığını duydum ben şu ara ihitiyacım olmadığı için gitmedimdosba bende dünden beri düşünüyorum burada ankaralı bir arkadaş vardı diye ama kim olduğunu çıkaramamıştım neyse kuzum ben sana birşey soracaktım ben ev için bulunduğum yerden dün bir baktım mobilya fiyatlarınaAteş pahası valla ama bu sitelerinde uygun oluyormuş bir fikrin varmı tatlım bir salon takımına 4000 dediler ve ben 3 odalık eşya alacağım.
kızlar ben işlerimi ve yemeğimi hallettim geldim ama kimsecikler yok neyse sonra görüşürüz öptüm hepinizi
gül canım nasılsın ??
valla ben çok yoğunum misafir telaşı sardı beni de...
kızlar bu arada ben 1 hafta nete giremem sanırım annemlerde artık net yok(
dosba bende dünden beri düşünüyorum burada ankaralı bir arkadaş vardı diye ama kim olduğunu çıkaramamıştım neyse kuzum ben sana birşey soracaktım ben ev için bulunduğum yerden dün bir baktım mobilya fiyatlarınaAteş pahası valla ama bu sitelerinde uygun oluyormuş bir fikrin varmı tatlım bir salon takımına 4000 dediler ve ben 3 odalık eşya alacağım.
evet annemi özledim ...iş şu misafirleri atlatabilmekte hayırlıca ...sağol tatlım iyiyim sen nasılsın bakalım.... bende cuma günü akşam yani 9 gibi yola çıkacam 1 hafta yokum....oh ne güzel hasret giderecen annenlerle....inşallah çok güzel geçer bitanem....bende temizliğimi yaptım yemeklerimi yaptım kurumuş çamaşırları katladım yerlerştirdim makinada yıkananlar var onlar bitsin asıcam.şimdide eşofmanın ağı sökülmüş onu dikiyorum
aaaa unutmadan allah kolaylık versin yüzünü kara çıkarmasın çok güzel ağırla inşallah misafirlerini canım...
canım siteler ankaranın ve türkiyenin mobilya merkezi..tabi ki her bütçeye ve her zevke göre mobilya var... Eskisi kadar iyi olmadığını duydum ben şu ara ihitiyacım olmadığı için gitmedim
ama imkanın varsa görmeni isterim
eğer aldıklarını uzun süreli kullanacaksan bilindik markaları tavsiye ederim sonuçta 3 yıl garantili bi de sonradan parçasını bulmak daha kolay oluyor
eminim bakmışsındır istikbali beğeniyorum ama zevkime uygun olanları pahalı :))
şimdi seninki de zor iş...bi de evin içine masraf ettin allah yardımcınız olsun
nevacım bende doğma büyüme ankaralıyım.....
Ben mobilyalarımı sitelerden aldım. Kesinlikle siteleri tavsiye ederim...
Yatak odası, yemek odası ve salon takımını 12 milyar tuttu 2007 yılında... Ama yoğun pazarlıklar sonucu 6 milyara düşürdüküstelik nakliye ve montajda onlardan...
Sitelerde 3000 den fazla işletme var, doğrudan mağazaların yanı sıra çizim önerileri ile kendinde yaptırabiliyorsun yani modelin beğenmediğin, değişiklik yaptırmak istediğin yerlerini değiştirebilirsin..
Benim 4 yılda mobilyalarımda ne bir yıpranma ne de başka bir şey olmadı, iskeletleri ve kumaşları olduğu gibi duruyor....
Yani ben diyorum ki siteler siteler siteler
tumeciğim ben salon takımı alacağım birde yatak odası takımı 2 takım yani ama burada 8 milyar sadece 2 si bursa inegöle yada oraya gitmeyi düşünüyorum kaliteli olduklarını düşünüyorum sonuçta kendileri yapıyorlar vede buradaki mazaların çoğu oradan alıp burada pahalı pahalı satıyorlar çok eksiğim var ve 5 odam var daha köşe takımı ve ünitede alacağım bilmiyorum bakalım kararsız kaldım :26::26:
evet annemi özledim ...iş şu misafirleri atlatabilmekte hayırlıca ...
bende işlerimin büyük bi kısmını hallettim ama daha yemek yapmadım ...yarın ne de olsa onlarla dr.a gideceğim önceden zeytinyağlıları ve bi kısım yemek işini halletmek istiyorum inş.
sanada ii gezmeler canım
ohh ne güzel işlerinde bitmiş... güle güle kirlet :))
sağol tatlım teşekkür ederim allah kolaylık versin sana canımmm...
nevacım canım sanada allah kolaylık versin inşallah herşey gönlünce olur tatlım...
masalcım nasılsın? bu arada tesbih hala gelmediinşallah ben gitmeden gelir....
bu arada açık ama her dakka başında değilim bilginiz olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?