Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy valla ben izimirin aydının sıcağını çok iyi biliyorum allah size sabır versin.. bende sıcaktan çok bunalıyorum..benim eviminde salonu çok sıcak oluyo misafirde olunca dayanaılmaz oluyo bu yaz klima alıcaz bizde inşş..yoksa ramazanda falan kimseyi çağıramam nese kuzucum ben bi taraftan iş yapıyorum neva görmesin beni burda:18: kapatıyorum ben,biterse sonra gelirim hadi kaçtım ben..

valla sorma yaaa....
geçen sene ramazanda klımanın karşısındaydım ben 1 ay boyunca.
iyiki var yoksa dayanılmaz buranın sıcağına

günaydın kızlarrrr al bendende o kadar bende evi kaldıracam bi bakayım dedim sizlere atıştırııyım biraz sonrada sigara keyfi sonra son gaz temizlik.....

ay nevacım çok saol bitanemmmmmmmm gelsin sıpalarrrrrrrrrr artık yahuuuuuuuuuuuuuuu pozitif düşünce ve bebekkkkkkkkkk:)

kızlar ben işime başlayım çıkıyorum işim bitince gelirim....gerçi çok işim varda bu gün yemekte yok yemek te yapıcam neyse görüşürüz öptüm hepicinizi

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn...günüzünüz birönceki günden daha güzel olsun inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)))))))))))))ahhh masalcımm bende kaç gündür izmir yollarında talaş oldum sıcak bir yandan bazende yağmura yakalandık mı tammm bir felakaetti ama napalım herşey bebiş içinnnnnnnnnnnnn yeterki gelsinde yyollar , sıcaklar ,yağmurlarrr herşey bana vız gelirrr.....beklenen gün gelecekse çeklilen çile kutsaldır demişler :)mücadeleye devammmmmmmm:)))))))

bu kadar uğraştann sonraa annemin kollarına atmam lazm kendimii aneye gidiyorum bir haftadır görmemiştimmmm akşamam görüşürüz kuzucuklarımmm öpüldünüzzz

Son düzenleme:

o kitap secret olsa gerek okudum ben....

kızlar maşallah bu gece hep rüya gecesiymiş, ben de rüyamda konuları yetiştiremiyorum habire ek ders falan yapıyorum, ay bir sıkıntıyla uyandım ki ter içindeyim, doğal olarak işe gider gitmez ek ders koydum sınıflara

kızlar kalmak isterdim ama yemek öğle yemeği bile yiyemeden çıkmam lazım bankada işlerim var

sizi seviyorum öptüm hepinizi

slm kızlar
rüyalarınız hayır olsun inş. hepimizin dileği kabul olsun
benimde dağ gibi ütüm var ama hepsinden önemlisi yarın şehirdışından misafirim var ve yemek hazırlıklarına başlamam lazım....daha da güzeli şehirdışından perşembede misafirim var ( ikisi de ankaraya dr. için geliyo...
bende perşembe günü onlarla memleketime gitmeyi düşünüyorum
çok yoğun bi hafta beni bekliyor...hayırlısı artık diyorum
dünde misaifirim vardı bu arada kocişi ihmal ediyorum off ki ne offf
yarın dr.a bende gidiyorum ama kendim için değil...bakalım benim eylül fikrime nasıl bakacak ne diyecek??

Son düzenleme:
dosba bende dünden beri düşünüyorum burada ankaralı bir arkadaş vardı diye ama kim olduğunu çıkaramamıştım neyse kuzum ben sana birşey soracaktım ben ev için bulunduğum yerden dün bir baktım mobilya fiyatlarına Ateş pahası valla ama bu sitelerinde uygun oluyormuş bir fikrin varmı tatlım bir salon takımına 4000 dediler ve ben 3 odalık eşya alacağım.

kızlar ben işlerimi ve yemeğimi hallettim geldim ama kimsecikler yok neyse sonra görüşürüz öptüm hepinizi

Son düzenleme:
canım siteler ankaranın ve türkiyenin mobilya merkezi..tabi ki her bütçeye ve her zevke göre mobilya var... eskisi kadar iyi olmadığını duydum ben şu ara ihitiyacım olmadığı için gitmedim
ama imkanın varsa görmeni isterim
eğer aldıklarını uzun süreli kullanacaksan bilindik markaları tavsiye ederim sonuçta 3 yıl garantili bi de sonradan parçasını bulmak daha kolay oluyor
eminim bakmışsındır istikbali beğeniyorum ama zevkime uygun olanları pahalı :))
şimdi seninki de zor iş...bi de evin içine masraf ettin Allah yardımcınız olsun

kızlar ben işlerimi ve yemeğimi hallettim geldim ama kimsecikler yok neyse sonra görüşürüz öptüm hepinizi

gül canım nasılsın ??
valla ben çok yoğunum misafir telaşı sardı beni de...
kızlar bu arada ben 1 hafta nete giremem sanırım annemlerde artık net yok (

sağol tatlım iyiyim sen nasılsın bakalım.... bende cuma günü akşam yani 9 gibi yola çıkacam 1 hafta yokum....oh ne güzel hasret giderecen annenlerle....inşallah çok güzel geçer bitanem....bende temizliğimi yaptım yemeklerimi yaptım kurumuş çamaşırları katladım yerlerştirdim makinada yıkananlar var onlar bitsin asıcam.şimdide eşofmanın ağı sökülmüş onu dikiyorum
aaaa unutmadan allah kolaylık versin yüzünü kara çıkarmasın çok güzel ağırla inşallah misafirlerini canım...

gül canım nasılsın ??
valla ben çok yoğunum misafir telaşı sardı beni de...
kızlar bu arada ben 1 hafta nete giremem sanırım annemlerde artık net yok (

nevacım bende doğma büyüme ankaralıyım.....

ben mobilyalarımı sitelerden aldım. kesinlikle siteleri tavsiye ederim...
yatak odası, yemek odası ve salon takımını 12 milyar tuttu 2007 yılında... ama yoğun pazarlıklar sonucu 6 milyara düşürdük üstelik nakliye ve montajda onlardan...
sitelerde 3000 den fazla işletme var, doğrudan mağazaların yanı sıra çizim önerileri ile kendinde yaptırabiliyorsun yani modelin beğenmediğin, değişiklik yaptırmak istediğin yerlerini değiştirebilirsin..

benim 4 yılda mobilyalarımda ne bir yıpranma ne de başka bir şey olmadı, iskeletleri ve kumaşları olduğu gibi duruyor....

yani ben diyorum ki siteler siteler siteler

evet annemi özledim ...iş şu misafirleri atlatabilmekte hayırlıca ...
bende işlerimin büyük bi kısmını hallettim ama daha yemek yapmadım ...yarın ne de olsa onlarla dr.a gideceğim önceden zeytinyağlıları ve bi kısım yemek işini halletmek istiyorum inş.
sanada ii gezmeler canım
ohh ne güzel işlerinde bitmiş... güle güle kirlet :))

tumeciğim ben salon takımı alacağım birde yatak odası takımı 2 takım yani ama burada 8 milyar sadece 2 si bursa inegöle yada oraya gitmeyi düşünüyorum kaliteli olduklarını düşünüyorum sonuçta kendileri yapıyorlar vede buradaki mazaların çoğu oradan alıp burada pahalı pahalı satıyorlar çok eksiğim var ve 5 odam var daha köşe takımı ve ünitede alacağım bilmiyorum bakalım kararsız kaldım :26::26:

canıım Allah yardımcınız olsun.. işiniz zor valla
inşallah herşey gönlünüzce olur

sağol tatlım teşekkür ederim allah kolaylık versin sana canımmm...
nevacım canım sanada allah kolaylık versin inşallah herşey gönlünce olur tatlım...
masalcım nasılsın? bu arada tesbih hala gelmedi inşallah ben gitmeden gelir....
bu arada açık ama her dakka başında değilim bilginiz olsun....

Son düzenleme:

valla gülcüm bi fikrim yok.
semide daha almamıştı en son konuştuğumda.
inşallah biyerlerde kaybolup gitmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…