olur gülcüm fakat ben transferden önce taşınıp yoluna sokmalıyım.
oruç tutucam yarın kandil ya ondan günler uzun susarım diye bekliyorum sabah ezanınıhayırdır ne sahuru kuşum ?
canım işin gerçeği benim maddiyattan daha önemli sorunlarım var tedaviye başlamamak için
ilginç bir tipim ben.anlatsamda anlatamam ki.misal drun kistin var dediği için hayatımın 1,5 yılını antidepresanlarla ruh gibi geçirdim ben.ne alaka?bilmem
gidemiyorum hastaneye en son gittiğimde drum şu testleri yaptır gel dediğinde hastaneden kaçmıştım.o testtin sonucunu beklerken yıkılıyorum ben resmen
neden?bilmem
anlatabildim mi?hiç zannetmiyorum
azıcıkböyle olabilirim
önemli değil canım bakalımhayırlısı yarın biyerden haber gelicek bikaçgün ara vericem oruçlu oruçlu ev arıyamıyıcam.hımm pardon canım ya onu unuttum ben
yaaaaaaaaaaaaaaaa semiiiiiiiiiiiiiiiii çok alem kızsınn heeegüldürdün beni gece gece :)ama tatlımmmm bu bebiş başka bişeye benzemiyor ki yahu bence bütün cesaretini toplamalı ve minik sıpana kavuşmalısınnn bizimiçin yap topiğimiz için iiyii kii rahim filmi çektirebilmişsin yaniii heeee buda bir aşama tabiii:)
ALLAH razı olsun semicim amin.yarın kandil canım
ALLAH KABUL etsin şulecim
önemli değil canım bakalımhayırlısı yarın biyerden haber gelicek bikaçgün ara vericem oruçlu oruçlu ev arıyamıyıcam.
oruç tutucam yarın kandil ya ondan günler uzun susarım diye bekliyorum sabah ezanını
amin canım benim inşallah kabul eder rabbim.allah kabul etsinnn tatımmm inşallah ..
dimi ya amin canım sağolasın.yani kendine eziyetmi edicen arayıpta.....bu arada allah kabul etsin canım...
ben kaçıyorum hepinize iyi geceler kızlar
rüyanızda bebişinizi görün işallah
ben kaçıyorum hepinize iyi geceler kızlar
rüyanızda bebişinizi görün işallah
önemli değil tatlım.şulecim canım sende sağol mesaj atamadım uğraşıyorum uğraşıyorum her seferinde 10 dk diyor
iyi geceler canlar
melodicim inşallah seninde bebiş haberini alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?