Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaaaaaaaaaaaaaaa semiiiiiiiiiiiiiiiii çok alem kızsınn heeegüldürdün beni gece gece :)ama tatlımmmm bu bebiş başka bişeye benzemiyor ki yahu bence bütün cesaretini toplamalı ve minik sıpana kavuşmalısınnn bizimiçin yap topiğimiz içiniiyii kii rahim filmi çektirebilmişsin yaniii heeee buda bir aşama tabiii:)

e bir tanede aşılama yaptır ya canım

ben kaçıyorum hepinize iyi geceler kızlar
rüyanızda bebişinizi görün işallah

ay çok sevinçliyim ya bu akşam hepimiz toplandık bu arada herkez burdayken söyliyim cuma akşam 9 gibi yola çıkıcaz tatile gidiyorum 12 sinde gelecez( oy kullanmaya :) ) sanırım bu süre zarfında giremem nete otelde net cafe varda ordada girersem artık eşim beni boğar sanırsam.... sadece akşamları girebiliyorya artık bende bişey demiyorum işin bitince ver diyorum oda takılıyor bitince hemen ben buraya giriyorum...

kızlarr bende bi çkıyorum dua okuyacağım daha bugün vakıa 13,günündeyim inşallah allahım sesimizi duyarr..hepinizii öptüm pc açıkkkkkkkkk bu arada gitmezseniz yakalrım tekrar sizi belkimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…