Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dualarımı okudummmm geldimmmmmmmmm kuzucum yatıcam biraz dannnnnn..ah şulecim inşallah rabbim yüzümüzü güldürür:)

ALLAH kabul etsin canım benim iyi uykular.
amin canım amin söz dua edicem sana hep ediyorum kızlarla birlikte ama budefa dahada çok edicem.

saol bitanemmm allah razı olsun ...tüm dileklerin gerçek olşun kuşummmmmmmmm .....sanada iyi sahurlar tekrar allah kabul etsin canımmmmm....öpüldünnnnnnnnnnnnnnnn...

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım bu güzel günde hepimizin duaları kabul olur inşallah

günaydın arkadaşlarım

kandiliniz mübarek olsun. rabbim bütün kalbinizden geçen dualarınızı kabul etsin inşallaaahhhh

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

iyi kandiller arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun inşallah.......tüm dilekleriniz kabul olsun bu mübarek günde allah açtığımız ellerimizi ettiğimiz duaları geri çevirmesin inşallah...

masalcımmmm tesbih geldi tatlım...hemde çok güzel birgünde güzel bir hediye oldu bana :) ...çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel kokuyor rengide süper sevdiğim renkler arasında çok sağol tatlım allah rağzı olsun

şeyy bide ben mail kutusunu boşaltırken senin bu tesbih için attığın mailide silmisim
özür dileyerek tekrar söylermisin lütfen rica etsem.

Son düzenleme:

çok sevindim tatlım rabbim dualarını kabul etsin bitanem

selam kızlarrrrrrr

ben geldim giremiyorum sınav çok yaklaştı derslerim çok yoğun etütler, soru çözme saatleri ayın 20sine kadar bu böyle gidecek..
Rabbim inşallah hem öğrencilerimin hem de benim emeklerimi boşa çıkarmaz...

bu arada ben 2 gündür inanılmaz altım ağrıyor, kistim coştu yine

kurtulamadım gitti şu baş belası kistten, bu arada kociş temmuzda aşılama yaptıralim diyor. 11 temmuza rezervasyonumuz var tatil için, eğer adetime de uygun olursa temmuzda aşılama yaptıracağım canlarım

hepinizi çoooook özledim sizi çoook seviyorum bennnnnn

[
kesinlikle hiiiç şikayetçi değilim valla
çok bekledim bunları inşallah rabbim hepinize göstersin.

bu arada benim sıpanın ikili tarama testi temiz çıkmışşş
ohhhh maşallahhh bıdığımızaaaaaaa
oruç tutucam yarın kandil ya ondan günler uzun susarım diye bekliyorum sabah ezanını

şulecim Allah kabul etsin..bende oruçluyum bugün..yarında tutucam inşş.ben akşam yemeğinden sonra bişe yiyemedim..gecede 1tane muz yiyip yattım..şuanda iyiyim bakalım

tatlım bişe sölicem sen ezanımı bekliyosun sahuru bitirmek için???biliyosundur ama yine de sölemek istedim..ramazan dışında sabah ezanları imsaktan sonra okunuyo..yani takvimden imsak saatine bakıp ona göre yeme içmeyi kesmemiz lazım..kızma sakın bunu yazdım diye sabah ezaanını bekliyorum demişsin ondan söledim:26:

amin canım cümlemizin inşallah....

çok sevindim tatlım rabbim dualarını kabul etsin bitanem

tumeciminşallah allah gönlü,ne göre versin....
aşılama olayı içinde hayırlısı olsun canımcım...inşallah bebişin kolaylıkla gelir belki onada gerek kalmaz....

febecim allah kabul etsin canım....sanada iyi kandiller....

fabecim ALLAH kabul etsin canım bende yarın tutucam inşallah dayanabilirsem cumarteside tutucam canım ya ben yemekten ziyade susuzluğa dayanamıyorum diye bekledim.
valla bilmiyodum fabecim eee nlcak şimdi

kızarmıyım tatlım ya sağol uyardığın için.

tatlım bu nafile oruç olduğu için ve bilmediğin için bişe olmaz inş.ben ramazandan kalan borcuma ve mübarek günün sevabına diye niyet ediyorum hep..sende nafile oruç tutarken bu şekilde niyet edersen borçlarınada tutmuş olursun..borcun yoksa o ayrı tabii ama ben 15-16yaşlarımda naptım borçlarımı tuttummu emin olamıyorum o yüzden hep böle niyet ediyorum..

ben pek su içmem ondan rahatım yani aslında cumarteside tutmayı çok istiyodum çookk sevap ama c.tesi akraba günümüz var bu yüzden bugün ve yarın tutucam inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…