burdayım canım dalmışımhu hu şuleeeeeeeeeee ordamısın ?
ALLAH kabul etsin canım benim iyi uykular.bende dualarımı okudummmm geldimmmmmmmmm kuzucum yatıcam biraz dannnnnn..ah şulecim inşallah rabbim yüzümüzü güldürür:)
ALLAH kabul etsin canım benim iyi uykular.
amin canım amin söz dua edicem sana hep ediyorum kızlarla birlikte ama budefa dahada çok edicem.
iyi kandiller arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun inşallah.......tüm dilekleriniz kabul olsun bu mübarek günde allah açtığımız ellerimizi ettiğimiz duaları geri çevirmesin inşallah...
Masalcımmmm tesbih geldi tatlım...hemde çok güzel birgünde güzel bir hediye oldu bana :) ...çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel kokuyor rengide süper sevdiğim renkler arasında çok sağol tatlım allah rağzı olsun
şeyy bide ben mail kutusunu boşaltırken senin bu tesbih için attığın mailide silmisim
özür dileyerek tekrar söylermisin lütfen rica etsem.
ohhhh maşallahhh bıdığımızaaaaaaakesinlikle hiiiç şikayetçi değilim valla
çok bekledim bunları inşallah rabbim hepinize göstersin.
bu arada benim sıpanın ikili tarama testi temiz çıkmışşş
oruç tutucam yarın kandil ya ondan günler uzun susarım diye bekliyorum sabah ezanını
çok sevindim tatlım rabbim dualarını kabul etsin bitanem
fabecim ALLAH kabul etsin canım bende yarın tutucam inşallah dayanabilirsem cumarteside tutucam canım ya ben yemekten ziyade susuzluğa dayanamıyorum diye bekledim.[
şulecim Allah kabul etsin..bende oruçluyum bugün..yarında tutucam inşş.ben akşam yemeğinden sonra bişe yiyemedim..gecede 1tane muz yiyip yattım..şuanda iyiyim bakalım
tatlım bişe sölicem sen ezanımı bekliyosun sahuru bitirmek için???biliyosundur ama yine de sölemek istedim..ramazan dışında sabah ezanları imsaktan sonra okunuyo..yani takvimden imsak saatine bakıp ona göre yeme içmeyi kesmemiz lazım..kızma sakın bunu yazdım diye sabah ezaanını bekliyorum demişsin ondan söledim:26:
fabecim ALLAH kabul etsin canım bende yarın tutucam inşallah dayanabilirsem cumarteside tutucam canım ya ben yemekten ziyade susuzluğa dayanamıyorum diye bekledim.
valla bilmiyodum fabecim eee nlcak şimdi
kızarmıyım tatlım ya sağol uyardığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?