Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah febecim inşallah gelsin sıpa :)gelmezsede gelene kadar pes etmek yok allahın izni ile :)))hepimiz tez vakitte yavrucaklara kavuşalımmmm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh :)))
aminnn şekercimmm inşşşş..evet pes etmek yok bebişlerimiz gelecek inşşşşşşş
evet ya senin kocişinde kızıyor dimi ya nevarki bunda niye kızıyorlar anlamadım dejarj oluyoruz işte

benimki kıskanıyo sanırsam..bide buraya takıldıkça daha çok kafama takıyorum zannediyo halbuki rahatlıyorum ben burda anlamıyo ama

benimki kıskanıyo sanırsam..bide buraya takıldıkça daha çok kafama takıyorum zannediyo halbuki rahatlıyorum ben burda anlamıyo ama
ya bende buna kızıyorum işte kıskanılıcak bişey yok kız kıza sohpet ediyoruz ve rahatlıyoruz işte.

ama huzursuzluk çıkmasın diye istedikleri olucak boşverin.

benim kociş kızmıyor ya kolayca savuruyorum siz bilirsiniz napıcağınızı.

tatlım bu kocişler sopa istiyooooooooooooooo ondan yapıyorlarrrrrrrrrrrrbenim kide onla ilgilenmemi istiyo cilve yapcaz sarılcaz vıcık vıcık sürekli olmuyo işte sıkılıyorum anlamıyo kiiiiiiiiiiiiiiiiiistediği olmayınca da asabiyettttttttttttt

hııım benimkide tam tersidir tama sohpet edriz konuşuruz güleriz vs ama uzatmaz herşeyi kararında sever sevmez vıcık vıcık bende sevmem sıkıyor dediğin gibi arada kendimiz içinde bişeyler yapmalıyız anlıyıcak melodicim zaman alıcak ama anlıyıcak buda onun fıtratı işte napıcaz idareci olan kadınlardır genelde.

ama budefa süründür yumuşama.

tamam kuzucum seninkide bizi kıskanıyo

yaaa sinirr bozucu işlerrr kızlarrr :)dündeee girmedim buraya kızmasın diye sadece survivor rı kaçırmıştım netten onu izliyorum ..oda içerde saçma sapan bişey izliyor ..neyse kalktı geldi hadi yatalım ben erken kalkıcamm ben daha yatmıcam şu bitsin dedim delirdi ..bi ton tantana bu net i kesicemde eline de almış makasıııallah akıl fikir versinnnnnnnnnnnnnnnn işteee ne diyimmm..şulecimmm bizimki kendini haklı görüyorrrrrrrr asıl mesele bu işteböyle adamı nasıl süründürcem ki?böyle yapıcam artıkkkk cavap vermicem kocişeeee

anlıyorum canım sık girme huzursuzluk çıkmasın napıcan artık idare edicen sanırım biraz sinirli biri.

ya süründür dememin nedeni acaba yufka yürekli napsam küsmüyor affediyor diye düşündüğündenmi bukadar rahat davranıyor diye dedim.

kızlarrrrrrrr ben kaçtımm öpüldünüzz sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmm

neyse sen bunlara takılma aşılamanı düşün bebişin gelsinde görür ozaman ilgiyi bebeğide atıcak yada kesicek hali yok heralde ozaman alışır hem.

bende kaçtım canlarım duş alıyım namazımı kılıp dışarı çıkıcam saçımı kestiricem havalar ısındı gene bana sıkıntı basıyor çok gür zaten uğraşamıyıcam kocişide zor ikna ettim zaten

akşam koli gelicek toplanmaya başlıyıcam ALLAHIN izni ile öpüyorum görüşürüz.

bu arada eda ve ece bayadır yoklar hadi ece giremiyor bulantıları vardı ama edayı merak ettim.:26:

oh ben geleyidim gidin
ben gidincede gelirsiniz

melodi canım ne idrar koyulaşması ne göğüs hassasiyeti şu an seni
tatlım daha bir hafta olmuş çok erken belirti araman için.çok yanlış düşünüyorsun melodicim lütfen at kafandan bunları
kesin tutacak diye birşey yok tabi ama 1 hafta oldu belirti yok bu iş olmadı diye bir şey hiçççç yok canım aaa lütfen ama
kociş konusuna gelince mahallede biz şöyle diyoruz aybaşları tutuyor arada hepsinin
en son kocişlere diye bağırıyordum bende buralarda ne diyeyimki herkesin malumu

febecim haftasonunun güzel geçmesine sevindim canım.benimkilerde dün aradı gelin pikniğe diye
neden gelmiyormuşuz gelemem dedim benim başka dertlerim var ateş düştüğü yeri yakıyor dedim:95::95:dedimde dedim

selam kızlar ben geldimmmmm

bugün kuaföre gittim tam 5 saattir kuafördeyim, civciv oldum geldim, gözüm alışmadı sanırım aynaya bakınca başkası var gibi geliyor.hiç bu kadar sarı kullanmamıştım, neyse dursun biraz baktım olmadı bir daha boyatırım

fabe sen naptın sordum ama görmedin sanırım kalabildinmi ablanda
tatlım ben yazmıştım ama sen görmemişsin.. kaldım ablamda sabah erkendende döndüm pikniğe gittik..

oyy kıyamam ben sanaaaa gitseydin ya tatlım insan kafasını dağıtıyo azda olsa rahatlardın..

saatler olsun bebişimmmmmmmm bende dip boyamı yaptım bugün.. bende çok beyaz var,bebiş olursa boyayamam beyazlarda çok sırıtır diye açık renk yapmıştım ama bebişi gelmiyo biraz daha koyulaştırsammı napsam diye düşünüyorum bende:26:

sağol febecim biraz makyaj yapınca gözüme daha da iyi geldi sanırım bu saçı makyajsız kullanamayacağım.. yüzüm solgun görünüyor o zaman.. zaten ben allık olmadan dışarı çıkmayanlardanım
sende güle güle kullan canımcım. bende beyaz çok yok sadece saçımın ön kısmında 5-6 tel var o da kapandı zaten.
ay ben saçımı boyadım ama bugün adetimin 30. günüydü. bir ara içime kurt düştü test yapsam mı diye, sonradan vazgeçtim ..
zaten bebişinde geldiği de yok, iyi oldu be değişiklik
ohhhhh havam değişti valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…