evet ya senin kocişinde kızıyor dimi ya nevarki bunda niye kızıyorlar anlamadım dejarj oluyoruz işteahhh bu kocişler ahhhh... aynısından bi tanede bende var..ben geceleri niye girmiyorum sanıyosunuz..kesinlikle istemiyo kıskanç şeylerrrrrrrrr
aminnn şekercimmm inşşşş..evet pes etmek yok bebişlerimiz gelecek inşşşşşşşinşallah febecim inşallah gelsin sıpa :)gelmezsede gelene kadar pes etmek yok allahın izni ile :)))hepimiz tez vakitte yavrucaklara kavuşalımmmm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh :)))
evet ya senin kocişinde kızıyor dimi ya nevarki bunda niye kızıyorlar anlamadım dejarj oluyoruz işte
ya bende buna kızıyorum işte kıskanılıcak bişey yok kız kıza sohpet ediyoruz ve rahatlıyoruz işte.benimki kıskanıyo sanırsam..bide buraya takıldıkça daha çok kafama takıyorum zannediyo halbuki rahatlıyorum ben burda anlamıyo ama
hııım benimkide tam tersidir tama sohpet edriz konuşuruz güleriz vs ama uzatmaz herşeyi kararında sever sevmez vıcık vıcık bende sevmem sıkıyor dediğin gibi arada kendimiz içinde bişeyler yapmalıyız anlıyıcak melodicim zaman alıcak ama anlıyıcak buda onun fıtratı işte napıcaz idareci olan kadınlardır genelde.tatlım bu kocişler sopa istiyooooooooooooooo ondan yapıyorlarrrrrrrrrrrrbenim kide onla ilgilenmemi istiyo cilve yapcaz sarılcaz vıcık vıcık sürekli olmuyo işte sıkılıyorum anlamıyo kiiiiiiiiiiiiiiiii istediği olmayınca da asabiyettttttttttttt
tatlım bu kocişler sopa istiyooooooooooooooo ondan yapıyorlarrrrrrrrrrrrbenim kide onla ilgilenmemi istiyo cilve yapcaz sarılcaz vıcık vıcık sürekli olmuyo işte sıkılıyorum anlamıyo kiiiiiiiiiiiiiiiii istediği olmayınca da asabiyettttttttttttt
anlıyorum canım sık girme huzursuzluk çıkmasın napıcan artık idare edicen sanırım biraz sinirli biri.yaaa sinirr bozucu işlerrr kızlarrr :)dündeee girmedim buraya kızmasın diye sadece survivor rı kaçırmıştım netten onu izliyorum ..oda içerde saçma sapan bişey izliyor ..neyse kalktı geldi hadi yatalım ben erken kalkıcamm ben daha yatmıcam şu bitsin dedim delirdi ..bi ton tantana bu net i kesicemde eline de almış makasıııallah akıl fikir versinnnnnnnnnnnnnnnn işteee ne diyimmm..şulecimmm bizimki kendini haklı görüyorrrrrrrr asıl mesele bu işte böyle adamı nasıl süründürcem ki? böyle yapıcam artıkkkk cavap vermicem kocişeeee
tatlım ben yazmıştım ama sen görmemişsin.. kaldım ablamda sabah erkendende döndüm pikniğe gittik..fabe sen naptın sordum ama görmedin sanırım kalabildinmi ablanda
oyy kıyamam ben sanaaaa gitseydin ya tatlım insan kafasını dağıtıyo azda olsa rahatlardın..oh ben geleyidim gidin
ben gidincede gelirsiniz
melodi canım ne idrar koyulaşması ne göğüs hassasiyeti şu an seni
tatlım daha bir hafta olmuş çok erken belirti araman için.çok yanlış düşünüyorsun melodicim lütfen at kafandan bunları
kesin tutacak diye birşey yok tabi ama 1 hafta oldu belirti yok bu iş olmadı diye bir şey hiçççç yok canım aaa lütfen ama
kociş konusuna gelince mahallede biz şöyle diyoruz aybaşları tutuyor arada hepsinin
en son kocişlerediye bağırıyordum bende buralarda ne diyeyimki herkesin malumu
febecim haftasonunun güzel geçmesine sevindim canım.benimkilerde dün aradı gelin pikniğe diye
neden gelmiyormuşuz gelemem dedim benim başka dertlerim var ateş düştüğü yeri yakıyor dedim:95::95:dedimde dedim
selam kızlar ben geldimmmmm
bugün kuaföre gittim tam 5 saattir kuafördeyim, civciv oldum geldim, gözüm alışmadı sanırım aynaya bakınca başkası var gibi geliyor.hiç bu kadar sarı kullanmamıştım, neyse dursun biraz baktım olmadı bir daha boyatırım
saatler olsun bebişimmmmmmmmbende dip boyamı yaptım bugün.. bende çok beyaz var,bebiş olursa boyayamam beyazlarda çok sırıtır diye açık renk yapmıştım ama bebişi gelmiyo biraz daha koyulaştırsammı napsam diye düşünüyorum bende:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?