ben temmuzda 4 yıllık evli olacağım, 2 senedir bebiş için uğraşıyorum
bir sene doğal denedik olmadı
sonra doktor yolu gözüktü bize
eşimde problem yok
benim endometriozis ve prolaktin yüksekliğim var.
3 aşılama geçirdim
10+1 günlükken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
temmuzda 4. aşılamayı düşünüyorum. olmazsa artık tüp bebekk
hoşgeldin cnm.. demek seninde sebepsiz infertilite benim gibi.. rabbim hayırlısıyla göndersin bebişlerimizi inşşş...
çok üzüldüm hayırlısı herşeyin canım allah bizede nasip eder inşallah o güzel duyguyu yaşamayı biz şuana kadar hiçbişey yaptırmadık yani test falan hepsi yapıldı ama işte doğuda olduğumuzdan malum imkanlar kısıtlı inşallah eylül gibi başlıcaz bakalım
tşk ler evet maelsef bizimde aynı sorun başından beri hiç korunmadık amin canım allah bütün isteyenlere nasip eder inşallah
yok tatlım.. ovulasyon takibi yaptırdığımda dr çok beğenmişti ..sen şimdiye kadar nasıl hamile kalamamışsın şaştım sana konduramadım dedi.. okadarki beğendi yani..bunu geçen sene sölemişti düşün yani öncesi bi kenara 1 sene geçti hala yok..
bide ben bikaç ay önce ablamın dr una gitmiştim oda gayet iyi dedi..peki ne önerirsiniz dedim ..o sana kalmış ya 2kere üst üste aşılama yaptır yada direkt tüp sen bilirsiin ikisindede yanlış yapmış olmazsın dedi..
yani kafam çok karışık.. bilsemki aşılama bende işe yarayabilir hemen yarın giderim..
hayırlısı canım ya....
inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir....
rabbim hepimizi en kısa sürede mis kokulularımıza kavuşturur inşallah
evet canım görmemişim mesajını
bence bir aşılama daha dene derim febecim, kaybedecek bir şeyimiz yokki bak eylül de tüp yaptıracağım diyorsun belki de tüpe gerek kalmadan gelir bebiş, zaten her ay kırmızıları görmeye alışmadık mı? ama bir de tutarsa bunu düşün..
evet doğru haklısın ama bide ben doktora giderken bi umutla heyecanla gidiyodum..şimdi gidesim gelmiyo hiçççç sanırsam kafayı yemek üzereyim
febecim yapma hayatım ya...
eninde sonunda gelecek bu bebişler bak böyle düşün
temmuzda gelmezse eylülde tüple gelecek değil mi ama bak eceye tüple hamile kaldı
bak masala doğal hamile kaldı kafayı yemek ne demek
biz güçlü olalım ki kocişlerimiz güçlü olsun,
biz pozitif olalım ki hayat bize hep pozif yönünü göstersin ve bu pozitiflik gebelik testlerimize yansısın inşallah
şimdi çıkmak zorundayım canım, dersim var işe gitmeliyim... çok öpüyorum seni
lütfen kendini üzme
şimdi benim ilk günüm ya ondan böleyimdir tatlım ben.. iyiyim yani.. sende çok hakılsın..görüşrüz cnm sana iyi dersler..bende öptüm çokkkk
olsun canım üzülme hayırlısı her şerde vardır bi hayır bakalım kafanada takma çok bu açıklanamayan daha çok stresten kaynaklanıyo sende biliyosundur mutlaka ama işte takmamkda elde değil
aynen cnm takmamak lazım ama buda kolay değil.. sebepsiz olduğu için daha çok takıyorum ben..
yok tatlım.. ovulasyon takibi yaptırdığımda dr çok beğenmişti ..sen şimdiye kadar nasıl hamile kalamamışsın şaştım sana konduramadım dedi.. okadarki beğendi yani..bunu geçen sene sölemişti düşün yani öncesi bi kenara 1 sene geçti hala yok..
bide ben bikaç ay önce ablamın dr una gitmiştim oda gayet iyi dedi..peki ne önerirsiniz dedim ..o sana kalmış ya 2kere üst üste aşılama yaptır yada direkt tüp sen bilirsiin ikisindede yanlış yapmış olmazsın dedi..
yani kafam çok karışık.. bilsemki aşılama bende işe yarayabilir hemen yarın giderim..
bende bu ay çok taktım belirtiler vardı ondan adetim 2 aydır gecikiyo 10 gündür normalde 25 günde bir olurdum hiç şaşmazdı en son hsg çwektirdim 11 nisanda hsg den sonra hamilelik biraz daha artış gösteriyo ya acaba olcakmı diye yani resmen hormonlarımı etkiliyorum beynimle eskide takmazdım hiç ama son zamanlarda artık ii ce takar hale geldim bu arada senin ne kadar oldu evleneli
malesef seneler geçtikçe öyle oluyor artık daha çok umutsuzluğa kapılyor insan ne yapalım olacak elbet ama ne zamannnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84: bu arada ben 8. yılımdayım.
bende bu ay çok taktım belirtiler vardı ondan adetim 2 aydır gecikiyo 10 gündür normalde 25 günde bir olurdum hiç şaşmazdı en son hsg çwektirdim 11 nisanda hsg den sonra hamilelik biraz daha artış gösteriyo ya acaba olcakmı diye yani resmen hormonlarımı etkiliyorum beynimle eskide takmazdım hiç ama son zamanlarda artık ii ce takar hale geldim bu arada senin ne kadar oldu evleneli
tatlım sen bir eşini üroloji druna götürsene sende sorunyok gibi tatlım sperm dna hasar testi bile yapılıyormuşben duyunca çok şaşırmıştım tüpte bile sonuç vermiyor bu sorunlu hastalar ankarada kaan aydos var tatlım çok metediyorlar ben ona gitmeyi düşünüyorum aslında.
bende bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama yatıya misafirim var yaa amcamlar falan asla yapamamniye hep böyle oluyor sanki bu ayımda gidiyor ellerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?