Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok üzüldüm hayırlısı herşeyin canım allah bizede nasip eder inşallah o güzel duyguyu yaşamayı biz şuana kadar hiçbişey yaptırmadık yani test falan hepsi yapıldı ama işte doğuda olduğumuzdan malum imkanlar kısıtlı inşallah eylül gibi başlıcaz bakalım

hayırlısı canım ya....
inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir....
rabbim hepimizi en kısa sürede mis kokulularımıza kavuşturur inşallah

evet canım görmemişim mesajını

bence bir aşılama daha dene derim febecim, kaybedecek bir şeyimiz yokki bak eylül de tüp yaptıracağım diyorsun belki de tüpe gerek kalmadan gelir bebiş, zaten her ay kırmızıları görmeye alışmadık mı? ama bir de tutarsa bunu düşün..

evet doğru haklısın ama bide ben doktora giderken bi umutla heyecanla gidiyodum..şimdi gidesim gelmiyo hiçççç sanırsam kafayı yemek üzereyim

evet doğru haklısın ama bide ben doktora giderken bi umutla heyecanla gidiyodum..şimdi gidesim gelmiyo hiçççç sanırsam kafayı yemek üzereyim

febecim yapma hayatım ya...
eninde sonunda gelecek bu bebişler bak böyle düşün

temmuzda gelmezse eylülde tüple gelecek değil mi ama bak eceye tüple hamile kaldı
bak masala doğal hamile kaldı kafayı yemek ne demek

biz güçlü olalım ki kocişlerimiz güçlü olsun,
biz pozitif olalım ki hayat bize hep pozif yönünü göstersin ve bu pozitiflik gebelik testlerimize yansısın inşallah

şimdi çıkmak zorundayım canım, dersim var işe gitmeliyim... çok öpüyorum seni

lütfen kendini üzme

şimdi benim ilk günüm ya ondan böleyimdir tatlım ben.. iyiyim yani.. sende çok hakılsın..görüşrüz cnm sana iyi dersler..bende öptüm çokkkk

şimdi benim ilk günüm ya ondan böleyimdir tatlım ben.. iyiyim yani.. sende çok hakılsın..görüşrüz cnm sana iyi dersler..bende öptüm çokkkk

olsun canım üzülme hayırlısı her şerde vardır bi hayır bakalım kafanada takma çok bu açıklanamayan daha çok stresten kaynaklanıyo sende biliyosundur mutlaka ama işte takmamkda elde değil

olsun canım üzülme hayırlısı her şerde vardır bi hayır bakalım kafanada takma çok bu açıklanamayan daha çok stresten kaynaklanıyo sende biliyosundur mutlaka ama işte takmamkda elde değil

aynen cnm takmamak lazım ama buda kolay değil.. sebepsiz olduğu için daha çok takıyorum ben..

aynen cnm takmamak lazım ama buda kolay değil.. sebepsiz olduğu için daha çok takıyorum ben..

bende bu ay çok taktım belirtiler vardı ondan adetim 2 aydır gecikiyo 10 gündür normalde 25 günde bir olurdum hiç şaşmazdı en son hsg çwektirdim 11 nisanda hsg den sonra hamilelik biraz daha artış gösteriyo ya acaba olcakmı diye yani resmen hormonlarımı etkiliyorum beynimle eskide takmazdım hiç ama son zamanlarda artık ii ce takar hale geldim bu arada senin ne kadar oldu evleneli

tatlım sen bir eşini üroloji druna götürsene sende sorunyok gibi tatlım sperm dna hasar testi bile yapılıyormuş ben duyunca çok şaşırmıştım tüpte bile sonuç vermiyor bu sorunlu hastalar ankarada kaan aydos var tatlım çok metediyorlar ben ona gitmeyi düşünüyorum aslında.

bende bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama yatıya misafirim var yaa amcamlar falan asla yapamam niye hep böyle oluyor sanki bu ayımda gidiyor ellerimden

malesef seneler geçtikçe öyle oluyor artık daha çok umutsuzluğa kapılyor insan ne yapalım olacak elbet ama ne zamannnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84: bu arada ben 8. yılımdayım.

malesef seneler geçtikçe öyle oluyor artık daha çok umutsuzluğa kapılyor insan ne yapalım olacak elbet ama ne zamannnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84: bu arada ben 8. yılımdayım.

dua edelim bol bol canım zamanı vardır mutlaka bakalım ben bu ay arı polenine başlamayı düşünüyorum

yok tatlım yok ben geçen sene temmuzda çektirmiştim hsg yi ne gelen var ne giden..2seneyi doldurmak üzereyim ve hiç korunmadım bende..

ayy evet yaa öylemi yapsam acaba.. bizim ilk spermiogram sonucunda dr sayı sınırda demişti ama aşılamalarda sayı daha iyiydi..sadece sayı önemli değil biliyorum ama başka bişede demedilerki..bi söliyim bakalım eşim ne der..

tatlımmmm çizgin koyumu silikmi??? silikse önemli değil yarın koyulaşır ama koyuysa kaçırma bugünü..biliyosun geçen seferde bende annemler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…