banada geçende bir arkadaşla tanıştım o kadın doğum drunun yanında hemşire bide o dr gel dedi bana devlette ve muayenesi yokmuş çok ilgileniyormuş ve olmayan bir çok kişinin çocuğu olmuş acaba gitsemmi??:26: bilemedim ne kaybederimki dimi kızlar bide ona
ayy evet yaa öylemi yapsam acaba.. bizim ilk spermiogram sonucunda dr sayı sınırda demişti ama aşılamalarda sayı daha iyiydi..sadece sayı önemli değil biliyorum ama başka bişede demedilerki..bi söliyim bakalım eşim ne der..
tatlımmmm çizgin koyumu silikmi??? silikse önemli değil yarın koyulaşır ama koyuysa kaçırma bugünü..biliyosun geçen seferde bende annemler vardı
tatlım dün gece yaptığımda silikti şimdi bidaha yapacağım bakalım inşallah koyu çıkmaz yarın gidecekler bir gün daha dayansa yımırtam hem akıntımda yok :26:
nasıl kaçırmayayım tatlım 8 kişi olacak evde senin annen benim annem olsa takmazdım valla ama ayıp olur daha ilk geliyorlar evime millet ne bilsin azgın falan sanarlar vallasayıyla bitmiyor canım benim
aman yaaa tamda gününü bulmuşlarnese inşş yarın çatlar yumoşun..:97::97:
evet sayıyla bitmiyoda benim anlamdığım spermiogram detaylı bilgi vermiyomu???yeterli değilmiiiiii???
canım şimdi yaptım yine silik çıktı.
bugün 13. günüm
spermiyogram testinde sadece sayıya bakıyorlar
bend birsürü var ama bir tek memorial tam detaylı baktı
benim dikkatimi çeken normol morfoloji 0 yazması
evet nerde bu kızlarDOSBA,EDA,ECE,HEVUK nerdesinizzzz yaaaaa?????
üzüldüm febecim.evet herzamanki gibi geldiler..napsam yaaaaa kafam çok karışık
evet nerde bu kızlar
bıraktılar bizi
hevuk dün gece topiğindeydi
üzüldüm febecim.
yarına birşeyin kalmaz canım.yeniden mücadeleye devam.ne yapalım bizimde ayın 29 günü umutla 1 günüde ağlamakla geçiyor
ohhh süper tatlımmmm...
nerdeki memoriale gittin sen memnun kaldınızmı?? bide o testin adı ne bide fiyatı ne kadar???
ayy çok yoruldum menüm
mercimek çorbası
biber dolması yaprakta sardım ekstradan
plav fırında köfteli patates
salata bide kendi yaptığım üzüm suyundan açtım
bideeeeeeeee pastaaa
nasıl??
semicim tatlım görüşemiyoruz masalda girmedi bugün bıktı heralde kız nöbetten
ben şişli tarafındakine gittim ona yakın işte murat karlıkaya var orada tanıdık bizim bir tanıdık yaşı baya var ona 4 kez tüp yaptırdılar 4 üde tuttu ama 3 ü düşükle sonuçlandı bayağı sorunlydu ama onlar yaşlarıda 40 larda yani şimdi 4. yü doğuracak inşallah 10 15 günü kaldıama orası bayağı pahalı ben muayene için 200 eşimde test için 100 vermişti tüpte 8 i buluyor zannedersem ama işlerini iyi yapıyorlar.
neva hanım dün gecede bekledik amanerelerdeydin bilmem :92::92:
misafirlerin akşamammı geliyor
ayy çok yoruldum menüm
mercimek çorbası
biber dolması yaprakta sardım ekstradan
plav fırında köfteli patates
salata bide kendi yaptığım üzüm suyundan açtım
bideeeeeeeee pastaaa
nasıl??
semicim tatlım görüşemiyoruz masalda girmedi bugün bıktı heralde kız nöbetten
amamben diyorum bu kız iyi insan
bak geldi
hoşgeldin masalcımmmmmmmmmmmmmmm
bir akşam daha dişini sıksaydın ya canım
3 ay rahatsın artık.sezon finali yaptı sanırsam
tume ne zaman tatile çıkıyor acaba
hani buluşacaktık biz yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?