Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada geçende bir arkadaşla tanıştım o kadın doğum drunun yanında hemşire bide o dr gel dedi bana devlette ve muayenesi yokmuş çok ilgileniyormuş ve olmayan bir çok kişinin çocuğu olmuş acaba gitsemmi??:26: bilemedim ne kaybederimki dimi kızlar bide ona

kız sorulurmu git tabiiiiii

hem devlette paracı değil biliyoruz hemde referansın var..bence kaçırma mutlaka git tatlım..

tatlım dün gece yaptığımda silikti şimdi bidaha yapacağım bakalım inşallah koyu çıkmaz yarın gidecekler bir gün daha dayansa yımırtam hem akıntımda yok :26:
nasıl kaçırmayayım tatlım 8 kişi olacak evde senin annen benim annem olsa takmazdım valla ama ayıp olur daha ilk geliyorlar evime millet ne bilsin azgın falan sanarlar vallasayıyla bitmiyor canım benim

aman yaaa tamda gününü bulmuşlar nese inşş yarın çatlar yumoşun..:97::97:

evet sayıyla bitmiyoda benim anlamdığım spermiogram detaylı bilgi vermiyomu???yeterli değilmiiiiii???

aman yaaa tamda gününü bulmuşlar nese inşş yarın çatlar yumoşun..:97::97:

evet sayıyla bitmiyoda benim anlamdığım spermiogram detaylı bilgi vermiyomu???yeterli değilmiiiiii???

canım şimdi yaptım yine silik çıktı.
bugün 13. günüm
spermiyogram testinde sadece sayıya bakıyorlar
bend birsürü var ama bir tek memorial tam detaylı baktı
benim dikkatimi çeken normol morfoloji 0 yazması

ohhh süper tatlımmmm...

nerdeki memoriale gittin sen memnun kaldınızmı?? bide o testin adı ne bide fiyatı ne kadar???

DOSBA,EDA,ECE,HEVUK nerdesinizzzz yaaaaa?????
evet nerde bu kızlar
bıraktılar bizi
hevuk dün gece topiğindeydi

evet herzamanki gibi geldiler..napsam yaaaaa kafam çok karışık
üzüldüm febecim.
yarına birşeyin kalmaz canım.yeniden mücadeleye devam.ne yapalım bizimde ayın 29 günü umutla 1 günüde ağlamakla geçiyor

aynen cnm napalım insanoğlu işte hemen umutlarımız yenileniyo yoksa hayat zindan olurdu heralde..şükürler olsun rabbime bize bu duyguları verdiği için...

ohhh süper tatlımmmm...

nerdeki memoriale gittin sen memnun kaldınızmı?? bide o testin adı ne bide fiyatı ne kadar???

ben şişli tarafındakine gittim ona yakın işte murat karlıkaya var orada tanıdık bizim bir tanıdık yaşı baya var ona 4 kez tüp yaptırdılar 4 üde tuttu ama 3 ü düşükle sonuçlandı bayağı sorunlydu ama onlar yaşlarıda 40 larda yani şimdi 4. yü doğuracak inşallah 10 15 günü kaldı ama orası bayağı pahalı ben muayene için 200 eşimde test için 100 vermişti tüpte 8 i buluyor zannedersem ama işlerini iyi yapıyorlar.

ayy çok yoruldum menüm
mercimek çorbası
biber dolması yaprakta sardım ekstradan
plav fırında köfteli patates
salata bide kendi yaptığım üzüm suyundan açtım
bideeeeeeeee pastaaa
nasıl??

semicim tatlım görüşemiyoruz masalda girmedi bugün bıktı heralde kız nöbetten

neva hanım dün gecede bekledik amanerelerdeydin bilmem:92::92:

misafirlerin akşamammı geliyor

evet görüşemiyoruz
neden acababen hep bvuralardayım ama

hem dolma hem pilavmı
üstüne pastayı nerelerine yiyecekler neva.
pasta neliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben şimdi netten baktımda ataşehirdeki bana çok yakın..ama bilmiyorum nereye gitsem nasıl bi tedavi yaptırsam.. aşılama zaman kaybımı değilmi.. bilmiyorum yani tüptende tırsıyorum..

eşime sölicem bakalım test için ne der..ona göre bakarız artık..

amamben diyorum bu kız iyi insan
bak geldi
hoşgeldin masalcımmmmmmmmmmmmmmm

neva hanım dün gecede bekledik amanerelerdeydin bilmem:92::92:

misafirlerin akşamammı geliyor

ben girdim baktım kimse yoktu canım çıktım dün akşam 2 saat ütü yaptım valla yazlıkları anca çıkardımda başka bişey yoktu yani zaten kocişlede kavga ettik kurtlar vadisi yüzüne
misafirlerim gelmek üzere tatlım.amcamlar

ooo maşallah tatlımm süperrrrrrrrsen üzüm suyumu yapıyosun anlamadım???:26::26:komposto değil sanırsam..

bir akşam daha dişini sıksaydın ya canım
3 ay rahatsın artık.sezon finali yaptı sanırsam

tume ne zaman tatile çıkıyor acaba
hani buluşacaktık biz yaaaaaaaaa

amamben diyorum bu kız iyi insan
bak geldi
hoşgeldin masalcımmmmmmmmmmmmmmm

bir akşam daha dişini sıksaydın ya canım
3 ay rahatsın artık.sezon finali yaptı sanırsam

tume ne zaman tatile çıkıyor acaba
hani buluşacaktık biz yaaaaaaaaa

hoşbulduuuuukkkk şekerim.
nasılsınız canım arkadaşlarım

evet ya benim kociş sorup duruyo ne zaman buluşuyosunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…