febe
adet gelmedi dimi canım.
hadi işallah bebiş geliyordur
tumeden de haber yok:26:
kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmm nasılsınızzz?hayırlı cumalarrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnn :)))))))))))))ya doktor aşılamadan sonra progesteron vermişti onu bıraktım şimdiii yan etkileri var mı acaba ya adete etkisi falan var mı acaba?
aaa melodi hoşgeldin şekercimbende seni düşünüyodum..saydım bugün 12.günün bugün... varmı değişiklik???? ben 2.aşılamamı yaptırdığımda 12.günümde gelmişti kırmızılar inşş seninkiler gelmez bebiş gelirrrrrr...
melodiciğim ümitsizliğe kapılma canım benim aşılamam tuttuğunda da tek yumurtam vardıcanımmmmmm selammmmmmmm :))))))))))valla değişiklik yok kuşum ya keşke belirti diyebileceğim bişi olsaaaa ama yok cık cıkktutmadı sanırsammmm zaten benim doğal oluşan tek yumoşa yapıldı ya ondan şansım düşükk.adet olcakmış gibi hissediyorumm ..birde afadersin kabızlık vardı ama oda şu progesteron ilacından kaynaklı sanırsam ..eli kulağında kırmızlar geliyorum diyor benimmm..ay febecim ya dün gece rüyamda bebğim olmuş minicik emziriyorum göğsümden sütler fışkırıyo resmen :))))))))inanmıyorum bu benim mi falan diyorum nihayet diyorum bir uyanıyorum rüyaaaaaaaaaa (((((((((hüsrannnnn ...ama olsunn rüya bile olsa o hiissi yaşamak çok güzeldii..
selam kızlarrrrr
herkese hayırlı cumalar
febecim
semicim
benimde kırmızılar gelmedi henüz benim ayın 8inde olmam lazımdı. 2 gün geçti yani ayın altısınde gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı, ama bütün belirtilerim var.. pazartesiye kadar bekleyeceğim baktım yok o zaman test yaparım, inşallah gelemez kırmızılar ama ümit yok bende
hoşgeldin bitanem.. aslında benimde 7si idi ama ben ov.testi yaptığım için biliyorum bu ay biraz geç çatladı benim yumuş..ben şimdiye kadar 30.günü hiç görmemiştim ve bugün benim 30.günüm..ayy senin benim ve melodiciğimin bebişlerimiz göbüşümüzdedir inşşşşşşşselam kızlarrrrr
herkese hayırlı cumalar
febecim
semicim
benimde kırmızılar gelmedi henüz benim ayın 8inde olmam lazımdı. 2 gün geçti yani ayın altısınde gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı, ama bütün belirtilerim var.. pazartesiye kadar bekleyeceğim baktım yok o zaman test yaparım, inşallah gelemez kırmızılar ama ümit yok bende
canımmmmmm selammmmmmmm :))))))))))valla değişiklik yok kuşum ya keşke belirti diyebileceğim bişi olsaaaa ama yok cık cıkktutmadı sanırsammmm zaten benim doğal oluşan tek yumoşa yapıldı ya ondan şansım düşükk.adet olcakmış gibi hissediyorumm ..birde afadersin kabızlık vardı ama oda şu progesteron ilacından kaynaklı sanırsam ..eli kulağında kırmızlar geliyorum diyor benimmm..ay febecim ya dün gece rüyamda bebğim olmuş minicik emziriyorum göğsümden sütler fışkırıyo resmen :))))))))inanmıyorum bu benim mi falan diyorum nihayet diyorum bir uyanıyorum rüyaaaaaaaaaa (((((((((hüsrannnnn ...ama olsunn rüya bile olsa o hiissi yaşamak çok güzeldii..
melediciğim sen ne zaman test yaptıracaksın şekerim....
ay inşallah gelmiştir bebeiş de topiğimiz yine bayram havasına girer
melodiciğim ümitsizliğe kapılma canım benim aşılamam tuttuğunda da tek yumurtam vardı
hoşgeldin bitanem.. aslında benimde 7si idi ama ben ov.testi yaptığım için biliyorum bu ay biraz geç çatladı benim yumuş..ben şimdiye kadar 30.günü hiç görmemiştim ve bugün benim 30.günüm..ayy senin benim ve melodiciğimin bebişlerimiz göbüşümüzdedir inşşşşşşşama belirtilerim var sanki gelceklerrrrr
inşallah febecim ya ben de bütün adet belirtileri var, en önemlisi sinirlilik, barut gibiyim valla patlayacak yer arıyorum. kociş bile diyor hasta olacaksın sen diye
hoşgeldin bitanem.. aslında benimde 7si idi ama ben ov.testi yaptığım için biliyorum bu ay biraz geç çatladı benim yumuş..ben şimdiye kadar 30.günü hiç görmemiştim ve bugün benim 30.günüm..ayy senin benim ve melodiciğimin bebişlerimiz göbüşümüzdedir inşşşşşşşama belirtilerim var sanki gelceklerrrrr
bitanemmm rüyan muhteşemmiş hayır olsun inşşş..güzel düşünelim güzel olsun..evet cnm kabızlık ilaçtan olabilir tam bilmiyorum çünkü ben o ilacı fitil olarak kullanmıştımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?