Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım tek kaldım bende seni beklerken oynayayım dedim ama
sen gelip gitmişsin bile
kimsede yok
kaldım tek başıma:97::97::97:

günaydınlarrrrrrrrr
hayırlı cumalar kızlar.rabbim dualarınızı kabul etsin

febe
adet gelmedi dimi canım.
hadi işallah bebiş geliyordur
tumeden de haber yok:26:

febe
adet gelmedi dimi canım.
hadi işallah bebiş geliyordur
tumeden de haber yok:26:

gelmedi hala..dün akşam test yaptım yok ikinci çizginin gölgesi bile yokovulasyon testime göre hesapladığımda bugün olmam gerekiyo...inşş olmam ama geliyorum diyo sanki

kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmm nasılsınızzz?hayırlı cumalarrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnn :)))))))))))))ya doktor aşılamadan sonra progesteron vermişti onu bıraktım şimdiii yan etkileri var mı acaba ya adete etkisi falan var mı acaba?

aaa melodi hoşgeldin şekercim bende seni düşünüyodum..saydım bugün 12.günün bugün... varmı değişiklik???? ben 2.aşılamamı yaptırdığımda 12.günümde gelmişti kırmızılar inşş seninkiler gelmez bebiş gelirrrrrr...

tatlım bana dr adet olana kadar kullan demişti..niye bıraktınki sen??? ben ilk aşılamda 14.gün test yaptırmıştım ve negatif çıkınca bırak demişti dr ve ben 16.gün regl olmuştum.. 2.aşılmada ise dediğim gibi 12.günde gelince kırmızılar bırakmıştım..

selam kızlarrrrr
herkese hayırlı cumalar

febecim
semicim
benimde kırmızılar gelmedi henüz benim ayın 8inde olmam lazımdı. 2 gün geçti yani ayın altısınde gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı, ama bütün belirtilerim var.. pazartesiye kadar bekleyeceğim baktım yok o zaman test yaparım, inşallah gelemez kırmızılar ama ümit yok bende

canımmmmmm selammmmmmmm :))))))))))valla değişiklik yok kuşum ya keşke belirti diyebileceğim bişi olsaaaa ama yok cık cıkk tutmadı sanırsammmm zaten benim doğal oluşan tek yumoşa yapıldı ya ondan şansım düşükk.adet olcakmış gibi hissediyorumm ..birde afadersin kabızlık vardı ama oda şu progesteron ilacından kaynaklı sanırsam ..eli kulağında kırmızlar geliyorum diyor benimmm..ay febecim ya dün gece rüyamda bebğim olmuş minicik emziriyorum göğsümden sütler fışkırıyo resmen :))))))))inanmıyorum bu benim mi falan diyorum nihayet diyorum bir uyanıyorum rüyaaaaaaaaaa (((((((((hüsrannnnn ...ama olsunn rüya bile olsa o hiissi yaşamak çok güzeldii..

melediciğim sen ne zaman test yaptıracaksın şekerim....
ay inşallah gelmiştir bebeiş de topiğimiz yine bayram havasına girer

melodiciğim ümitsizliğe kapılma canım benim aşılamam tuttuğunda da tek yumurtam vardı

selammmmmmmmmmm tumecimmmmmmmmmmmm inşallah bebiş gelmiştir kuzummmmmmmmmm yaaaa belli olmazz süpriz yapmayı seviyor bu sıpalar

hoşgeldin bitanem.. aslında benimde 7si idi ama ben ov.testi yaptığım için biliyorum bu ay biraz geç çatladı benim yumuş..ben şimdiye kadar 30.günü hiç görmemiştim ve bugün benim 30.günüm..ayy senin benim ve melodiciğimin bebişlerimiz göbüşümüzdedir inşşşşşşş ama belirtilerim var sanki gelceklerrrrr

bitanemmm rüyan muhteşemmiş hayır olsun inşşş..güzel düşünelim güzel olsun..evet cnm kabızlık ilaçtan olabilir tam bilmiyorum çünkü ben o ilacı fitil olarak kullanmıştımmm

melediciğim sen ne zaman test yaptıracaksın şekerim....
ay inşallah gelmiştir bebeiş de topiğimiz yine bayram havasına girer

melodiciğim ümitsizliğe kapılma canım benim aşılamam tuttuğunda da tek yumurtam vardı

tatlım 2 gün sonraa test yaptırmam gerekiyor gerçi varsa bişey bugünde kanda belli olur ama yapmıcam test adet belirtilerimin hepsi var ....olsa hissederdim zaten ya akıntım falan artıyodu benim bir önceki gebeliğimde öyle olmuştuu (kısmet tumecim elimizden gelen ne varsa yapıcaz artık gerisi allaha kalmış ..

Son düzenleme:

inşallahhhhhhhhhhhhh canım ya tam bayram olur topikkkkkkkkkk valla bebişler gelseeeee toptannn :)))))))))))))er yada geç olacağına inanmamız lazımmmmmm zaten biz güçlü kadınlarız ve güçlü anneleri olucaz minik sıpalarımızın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…