Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle bitanem, benim normalde de akıntım olurdu hamile kalınca akıntımda azalmalar olmuştu
demek herkeste farklı oluyor işte, üstelik ben inanılmaz ağrı çekmiştim adet belirtileri fena başladı demiştim, meğersem o ağrılar bebişimin yerleşme ağrılarıymış
offff offffff

bizim bebişler zor gelecek ama kıymetli olacaklar, ben hayıt tohumu içmiştim geçen ay adetim tam 28 günde gelmişti bu ay bıraktım sanırım zamanı sapıttı yine

kızlar ilk fire benden olmuyo işte olmuyooooooooo:84:
yapma yaaaaaaaaa offfffffffff (((((((yılmak yokkkkkkkkkkkkkk febee mücadeleye devam takii bebişler gelene kadar yola devammmm :))))))))))))))))

çok kıymetli olcaklar gerçektennnn:)inşallah bu kadar hüsrn yaşayıp sonunda gülmek nasip olsun hepimize .....hikayemiz zorluklarla bşladı ama inanıyorum ki mutlu sonla bitecek

canım ya kafam karışık derken yeniden tedaviye başlayacağımı kastettin???

eylülde başlarım artık tedaviye.. eşim yine aşılama yaptıralım diyo ama ben onada inanmıyorum bende işe yaramadı yani..tüp te beni ürkütüyo açıkcası...

eylülde başlarım artık tedaviye.. eşim yine aşılama yaptıralım diyo ama ben onada inanmıyorum bende işe yaramadı yani..tüp te beni ürkütüyo açıkcası...

canım istanbuldasın sen. bence bir tıp fakültesinde bir kez daha aşılama yaptır derim ben temmuzda yaptırcam inşallah.. hem daha ucuza geliyor böyle..
ben sadece çatlatma iğnesi ve sperm yıkama için ücret veriyorum onlarda 200 lirayı bulmuyor bile..
yumurta geliştirme de hapla olunca bu kadar ucuz oluyor.. sanırım sende yumurtlama problemi yok değil mi bitanem

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 5 yıllık evliyim ama bebiş yok malesef bakalım aşılama denicez izin dönüşü

korkmaaa tatlım hiçbirşeydenn :)ben kırmızları görürsem bu ay içinde laparoskopi olucam mesela stres altındayım ama olmam lazım tüplerdeki hasar ne dercede diye ..ondan inşallah mutlu haberler alırım diyorum eğer sonuç kötü olursada tüp bebkten başka şansım kalmıyo zaten ..bende ürküyorum ama mecburuz denemeye kuzum yaa ....

gel canım gel hoşgeldin doğru yerdesin,
sorun nedir canım sizde?

canım hoşbulduk sorun yok açıklanamayan infertilite bizimki hiç korunmadık başından beri olmadı olmadı olmadı malesef bu aralar çok kafama takıyorum adetlerim ileri gidiyo bu yüzden sen

yok tatlım.. ovulasyon takibi yaptırdığımda dr çok beğenmişti ..sen şimdiye kadar nasıl hamile kalamamışsın şaştım sana konduramadım dedi.. okadarki beğendi yani..bunu geçen sene sölemişti düşün yani öncesi bi kenara 1 sene geçti hala yok..

bide ben bikaç ay önce ablamın dr una gitmiştim oda gayet iyi dedi..peki ne önerirsiniz dedim ..o sana kalmış ya 2kere üst üste aşılama yaptır yada direkt tüp sen bilirsiin ikisindede yanlış yapmış olmazsın dedi..

yani kafam çok karışık.. bilsemki aşılama bende işe yarayabilir hemen yarın giderim..

kızlarrrrrrrr çıkmam lazımm 40 günlük bir bebiş görmeye gidicem :))))))inşallahh darısı başımıza olurrrrrrr yaa ...öpüldünüzzzzzzzzz çokkk ..şuleeeeeeeee geldinn ama ben gidiyorumm özledim seni çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm

melodi bitanem beni korkutan belirsizlik hiç bişe yok ama bebişte yok.. sen stres yapma tatlım yaptır durumun ne gör ona göre yoluna bakarsın..tabii bu arada inşş bunlara gerek kalmaz bebişin seninledir inşşş...

canım hoşbulduk sorun yok açıklanamayan infertilite bizimki hiç korunmadık başından beri olmadı olmadı olmadı malesef bu aralar çok kafama takıyorum adetlerim ileri gidiyo bu yüzden sen
ben temmuzda 4 yıllık evli olacağım, 2 senedir bebiş için uğraşıyorum
bir sene doğal denedik olmadı
sonra doktor yolu gözüktü bize
eşimde problem yok
benim endometriozis ve prolaktin yüksekliğim var.
3 aşılama geçirdim
10+1 günlükken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
temmuzda 4. aşılamayı düşünüyorum. olmazsa artık tüp bebekk

görüşürüz kuzum gittiğin bebeişin kokusunu bizim yerimize de içine çek bitanemmmmm

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 5 yıllık evliyim ama bebiş yok malesef bakalım aşılama denicez izin dönüşü

hoşgeldin cnm.. demek seninde sebepsiz infertilite benim gibi.. rabbim hayırlısıyla göndersin bebişlerimizi inşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…