öyle bitanem, benim normalde de akıntım olurdu hamile kalınca akıntımda azalmalar olmuştutatlım 2 gün sonraa test yaptırmam gerekiyor gerçi varsa bişey bugünde kanda belli olur ama yapmıcam test adet belirtilerimin hepsi var ....olsa hissederdim zaten ya akıntım falan artıyodu benim bir önceki gebeliğimde öyle olmuştuu(kısmet tumecim elimizden gelen ne varsa yapıcaz artık gerisi allaha kalmış ..
inşallahhhhhhhhhhhhh canım ya tam bayram olur topikkkkkkkkkk valla bebişler gelseeeee toptannn :)))))))))))))er yada geç olacağına inanmamız lazımmmmmm zaten biz güçlü kadınlarız ve güçlü anneleri olucaz minik sıpalarımızın :))))
yapma yaaaaaaaaa offfffffffffkızlar ilk fire bendenolmuyo işte olmuyooooooooo:84:
öyle bitanem, benim normalde de akıntım olurdu hamile kalınca akıntımda azalmalar olmuştu
demek herkeste farklı oluyor işte, üstelik ben inanılmaz ağrı çekmiştim adet belirtileri fena başladı demiştim, meğersem o ağrılar bebişimin yerleşme ağrılarıymış
offff offffff
bizim bebişler zor gelecek ama kıymetli olacaklar, ben hayıt tohumu içmiştim geçen ay adetim tam 28 günde gelmişti bu ay bıraktım sanırım zamanı sapıttı yine
febecim üzülme canım ya,bunda da vardır bir hayır...
canım ya kafam karışık derken yeniden tedaviye başlayacağımı kastettin???
eylülde başlarım artık tedaviye.. eşim yine aşılama yaptıralım diyo ama ben onada inanmıyorum bende işe yaramadı yani..tüp te beni ürkütüyo açıkcası...
gel canım gel hoşgeldin doğru yerdesin,arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 5 yıllık evliyim ama bebiş yok malesef bakalım aşılama denicez izin dönüşü
eylülde başlarım artık tedaviye.. eşim yine aşılama yaptıralım diyo ama ben onada inanmıyorum bende işe yaramadı yani..tüp te beni ürkütüyo açıkcası...
gel canım gel hoşgeldin doğru yerdesin,
sorun nedir canım sizde?
canım istanbuldasın sen. bence bir tıp fakültesinde bir kez daha aşılama yaptır derim ben temmuzda yaptırcam inşallah.. hem daha ucuza geliyor böyle..
ben sadece çatlatma iğnesi ve sperm yıkama için ücret veriyorum onlarda 200 lirayı bulmuyor bile..
yumurta geliştirme de hapla olunca bu kadar ucuz oluyor.. sanırım sende yumurtlama problemi yok değil mi bitanem
korkmaaa tatlım hiçbirşeydenn :)ben kırmızları görürsem bu ay içinde laparoskopi olucam mesela stres altındayım ama olmam lazım tüplerdeki hasar ne dercede diye ..ondan inşallah mutlu haberler alırım diyorum eğer sonuç kötü olursada tüp bebkten başka şansım kalmıyo zaten ..bende ürküyorum ama mecburuz denemeye kuzum yaa ....
ben temmuzda 4 yıllık evli olacağım, 2 senedir bebiş için uğraşıyorumcanım hoşbulduk sorun yok açıklanamayan infertilite bizimki hiç korunmadık başından beri olmadı olmadı olmadı malesef bu aralar çok kafama takıyorum adetlerim ileri gidiyo bu yüzden sen
görüşürüz kuzum gittiğin bebeişin kokusunu bizim yerimize de içine çek bitanemmmmmkızlarrrrrrrr çıkmam lazımm 40 günlük bir bebiş görmeye gidicem :))))))inşallahh darısı başımıza olurrrrrrr yaa ...öpüldünüzzzzzzzzz çokkk ..şuleeeeeeeee geldinn ama ben gidiyorumm özledim seni çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 5 yıllık evliyim ama bebiş yok malesef bakalım aşılama denicez izin dönüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?